Maç eksiğini kapatınca daha iyi olacak umarım.
Printable View
Neyse zor bir deplasman..kötü bir sonuç..
Macın en iyi oyuncusu Mehmet Topuz'du..
Burada Türkiye'ye gelmiş, futboluyla birşeyler katmasını beklediğimiz oyuncunun futbola yaptığı ihanetten bahsetmeye çalışıyoruz. Herşeyi renklere göre yorumlamayın. Hasan Şaş veya Hagi yada atıyorum Beşiktaş'tan birinin geçmişte yaptığıyla Lugano'yu karşılaştırıp sonrada Lugano'yu haksız bulmadık ki başka yapanlarda var diyorsunuz. Hakeme küfredersin,yumruk atarsın vs. herşeye tamam. Yapmaman gerekir ama müthiş çıldırırsın,kendini kaybedersin olur. Bu Galatasaraylı,Fenerli,X bir takım oyuncusu içinde geçerlidir. Lugano'nun farkı ise ben nasıl hinlik yaparım. Topu kaparım ama aynı zamanda nasıl faul yaparımda hakeme yediriririm derdinde. İlk düşüncesi top değil, futbol hileleri.Adama zaten tekmeyi atmışsın bırak git. Oyuncunun yanından ayrılmak için adamın başının üstünden atlamayı seçen bir zihniyet :) Bu açıdan göze batıyor. Bulması zor olur ancak isteyene tek tek görüntülerle ispatlarım. Hagi'nin hakeme yaptığını dün gibi hatırlıyorum. Ama Hagi oyunun normal gidişatında hakemle,futbolcuyla bu durumlara girmemiştir.
Carlos'un yan hakemin suratına fırlattığı suyu gören oldu mu :)
Ben o suyu gördüm :) Kasti oLdugunu düşünmüyorum ama komik bir sahne :)
macın cok kısa özetine biraz önce trt de izLedim Lugano naptı tam oLarak nedir bu tepki ?
Kimbilir daha görmediğimiz neler olmuştur. Carlos sempatik adam, iyide futbolcu ama maçın son dakikalarda salladığı yumruk ve maçın bitiminde yaptıkları yakışmadı.
Ben taraflı bir gözle mi bakıyorum bilmiyorum ama Fenerli oyuncular "biz avrupada iyi gidiyoruz. Bu maçta nasıl bize gol atarsınız, nasıl hakem faul vermez" tarzına girip sürekli kavga çıkardılar.
aynen öyle.. Avrupada iyi gittikleri için "neden Türkiye'de direk şampiyon ilan edilmiyoruz? neden çektiğimiz şutları kaleci çıkartıyor? neden çalım atmamıza izin vermiyorlar? " (fantezi dünyası geniş olanlar örnekleri çoğaltabilir) gibi düşünceler içindeler.. Carlosta o yüzden yumruk salladı..Yenildik arkadaşlar ötesi berisi yok.. Skor ortada kasmayın bu kdr kendinizi :)
Semih'in attığı gol ofsayt...
İzleyin...
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=29238
ofsaytmış kimsede bundan bahsetmedi
Top havada o rsmde ayaktan çıkışına bakarsak kesin saonuca varabiliriz
Hakemler maçı gerçekten katletmiş.İki taraf içinde yanlış kararlar var.Bu hakemlerle nereye kadar gidilir bilmiyorum..
Zaten sonuç belli değil miydi? Avrupada kazandıktan sonra ligde kaybetmek çok normal bizim için.
Maçı iyi ki izlememişim ama yorumlara baktım da çok ilginç gerçekten. En basiti Volkan küfür etti diye bir çok mesaj atılmış, 1 gün önce Toraman'ın ilk sarı kartı gördüğünde nasıl küfür salladığını tv başında oturan herkes çok net gördü herhalde.
Zamanım olsa, maç izlemeye bile zamanım yok gerçi, bu tür hareketleri yapanları ve maçtan sonra burada verilen tepkileri bulur yazarım ve ne kadar tarafsız olaylara bakabildiğimizi görürüz!!!;)
Neyse önemli olan sonuç değil mi, sonuca baktığımızda da 2-1 kaybetmişiz. Ligde 2. olup ŞL'ye katılalım yeter bana. Şampiyon nasılsa 3 takımdan birisi olacak, bu sene biz olamayız seneye oluruz. O nedenle benim için 2.lik de yeter.(Ama şampiyon olacağımıza inanıyorum:))
5 yılda 4 defa şampiyon olduk ve hepsinde de bu hakemlerle, bu federasyonla gitmez dedik. Hala da diyoruz. Gitmeyeceğini de yavaş yavaş herkes görüyor sanırım.
Keşke hiç hata olmasaydı da Kayseri'nin galibiyeti gölgelenmeseydi. Hiç hata olmasa yine kazanabililirdi Kayseri.
Tek tek oyuncuların yaptıklarına girersek çok çok olay bulunur, örneğin Edu'nun elle oynamamasına rağman Topuz'un onu attırmak için yaptığı itirazlar. Bu şekilde oyunculara laf atmak kolay, kötü niyetli olduktan sonra ben 3 dakikalık özetten bile her oyuncuya yaptıklarından dolayı tu-kaka edilebilecek hareketler çıkarırım.
Şöyle bitireyim, ne zaman ki empati yapmaya başlarız, o zaman bu tür tartışmaların çok gereksiz ve boş olduğunu anlarız. Dün bize yapılan bir şeye verdiğimiz tepki ile, yarın rakibe yapılan aynı şeyde verdiğimiz tepki farklı oluyorsa, ortaya da böyle gereksiz, boş tartışmalar çıkıyor...
iyi bir maçtı Kben şahsen Kayserisporun kazanacağından emindim hatta iddaayada 1 bastım ancak başka maç yatırdı.Mehmet topuz süper oynadı gerçekten.Gökhan ise gol atamamasına rağmen fb defansını paramparça etti.Maçın hakemi çok kötüydü iki taraf adınada ancak kazandığımız için tabiki mutluyum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sen yanlışl maça baktın heralde fener ilk atağı gol oldu maçı ks baştan sona üstün götürdü fb korner bile kullanamadı
Kırmızı karta kadar iki takımın da pozisyonu yoktu ama Fenerbahçe'nin golü vardı. 10 kişiyle Fenerbahçe tabii pozisyon bulamaz ve korner kazanamaz, üstelik rakip sıradan bir takım değil, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz gibi oyunculara sahip ligin dişli ekiplerinden, ve de deplasman... Daha ne bekliyordun ki?
Herneyse ben artık konuşmayacam bu maç hakkında, ama şu gerçek hakem adil bir maç yönetse zevkli bir mücadele izlerdik kim kazanırdı bilmiyorum ama mağdur olan taraf biziz. Tebrikler Kayseri... Umarım yukarıdan kopmaz...