Zaten sonuç belli değil miydi? Avrupada kazandıktan sonra ligde kaybetmek çok normal bizim için.

Maçı iyi ki izlememişim ama yorumlara baktım da çok ilginç gerçekten. En basiti Volkan küfür etti diye bir çok mesaj atılmış, 1 gün önce Toraman'ın ilk sarı kartı gördüğünde nasıl küfür salladığını tv başında oturan herkes çok net gördü herhalde.

Zamanım olsa, maç izlemeye bile zamanım yok gerçi, bu tür hareketleri yapanları ve maçtan sonra burada verilen tepkileri bulur yazarım ve ne kadar tarafsız olaylara bakabildiğimizi görürüz!!!

Neyse önemli olan sonuç değil mi, sonuca baktığımızda da 2-1 kaybetmişiz. Ligde 2. olup ŞL'ye katılalım yeter bana. Şampiyon nasılsa 3 takımdan birisi olacak, bu sene biz olamayız seneye oluruz. O nedenle benim için 2.lik de yeter.(Ama şampiyon olacağımıza inanıyorum)

5 yılda 4 defa şampiyon olduk ve hepsinde de bu hakemlerle, bu federasyonla gitmez dedik. Hala da diyoruz. Gitmeyeceğini de yavaş yavaş herkes görüyor sanırım.

Keşke hiç hata olmasaydı da Kayseri'nin galibiyeti gölgelenmeseydi. Hiç hata olmasa yine kazanabililirdi Kayseri.

Tek tek oyuncuların yaptıklarına girersek çok çok olay bulunur, örneğin Edu'nun elle oynamamasına rağman Topuz'un onu attırmak için yaptığı itirazlar. Bu şekilde oyunculara laf atmak kolay, kötü niyetli olduktan sonra ben 3 dakikalık özetten bile her oyuncuya yaptıklarından dolayı tu-kaka edilebilecek hareketler çıkarırım.

Şöyle bitireyim, ne zaman ki empati yapmaya başlarız, o zaman bu tür tartışmaların çok gereksiz ve boş olduğunu anlarız. Dün bize yapılan bir şeye verdiğimiz tepki ile, yarın rakibe yapılan aynı şeyde verdiğimiz tepki farklı oluyorsa, ortaya da böyle gereksiz, boş tartışmalar çıkıyor...