İyi ki söyledin hemen görüntüsünü alacam.
:schaf:
Printable View
Forum Hollanda'da sandım bi an:) Avatar falan Aygün ne iş:)
Okudum okudum:) ne demişler "Büyük Lokma ye, büyük konuşma":D
Hop Aygün hop hop hop macı kacırdık su nisan yüzünden:D
Onyewu ve Aygün izlenimleri alayım:D size zahmet
Eski şeyime döndüm yeter bu kadar top avatarı :D
İstermisiniz bugünde Güney Afrika yapsın bir süpriz :)
Bizim Pehlivan ne oynadı öyle yaa :D Torresin korkulu rüyası oldu adam. Maçın sonlarında hele kestiği pozisyonları sayamadım. ABD hakederek kazandı. Şöyle baktımda adamların oyuncularının çoğu Avrupa'da oynuyo. Bizde yok o kadar oynayan adam.
İspanya rahat kazanır diye seyretmekten vazgeçmiştim.Gece Ntvspor'da gördüğümde şaşırdım valla ABD'nin turu geçmesine.ABD gruptan çıkmasından sonra daha büyük bir sürprize imza attı.Tebrik ediyorum.
Brezilya-G.Afrika maçınıda seyretmeyi düşünmüyordum ama dünki sürpriz sonuç sonrası kararımı tekrardan gözden geçirmeye karar verdim..:icon_smile:
Dün öğlen annemle maç önü konuşmalarımızda Amerika'nın büyük bir sürprize imza atacağını belirtmiştim. O İspanya'yı tutarım ben falan dedi. Dedim yok ABD taş gibi defans.
Maç başladı zaten bir oyun oynadı Amerika dedim aha sürpriz geliyor :)
O Charlie Davies'in Türkiye'de oynaması lazım :D
Ayrıca Oguchi Onyewu ve DeMerit harikaydılar.
Amerika'nın kupayı aalmasını isterim.
Brezilya müthiş oynuyor bu yüzden G.Afrika nın bi sürpriz yapabileceğini sanmıyorum...Maç 0-0 biter uzatmaya gider,Brezilya-ABD Finali olur bence...
Bu akşamda Afrika sürpriz yapıyormuş bide :D.ABD dün çok iyi oynadı.İspanya 35 maç sonramı ne mağlubiyet gördü :D.ABD çok iyiydi.Zaten sürpriz yapacağını düşünüyordum.
Dk 65 Gol yok maçta.
dk 88 Dani Alves...
Off Alves :D 87 1-0.Maç bitti sayılır..Vuvuzelalar bir işe yaramadı :D
afrikanın soldaki iki oyuncusunu da fenere alsak fena olmaz :)
Ömer Üründül'de maç sırasında Amerika'yı keşfetti.O olmasa Alves oyuna giremeyecekti :icon_biggrin:
Sorma.. Maçı resmen Ömer Üründül sayesinde kazandı Brezilya:)
İsrail araştırmacılarına o kadar küfür ediyoruz ama Masilela'nın turnuva başından beri bütün maçlarını izledim adamın çok sağlam kumaşı var. Boş topçu değil o adam.
Güney Afrika'nın Parker'dan daha etkili forveti olsa kazanırlardı maçı.
Yani bu maç şimdi Brezilya'nın hakkımıydı.Afrika'nın az daha etkili forvetleri olsaydı,Afrika yenerdi.Brezilya çok kötü oynadı.Hakkı değildi bence.Bari Amerika finalde yense Brezilya'yı :D
Ömer Üründül Resmen Brezilyaya Kazandırdı Maçı
Dediklerine Katılıyorum Dunga İyi Bir Hoca Değil İlk Değişiklik İçin Ne Kadar Bekledi
Afrikaya Yazık Oldu İyi Oynadılar Ama Olmadı
Finali İnşallah Amerika Alır
Kupada bu gün ;
Üçüncülük Maçı:
16:00 İspanya-Güney Afrika
Final Maçı:
21:30 Brezilya-Amerika
Brezilya'nın fark atmasını temenni ediyorum..
Afrika 1-0 öne geçti.Şabalala'nın ortasında :D Mphela golü attı dk 74 Güney Afrika:1 - İspanya: 0
87 te Güiza attı :D 1-1.
Daniel Güiza attı..1-1
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Güza 2 yaptı..Mükemmel attı.
Güiza Şov yapıyor :D
2-2 oldu...90+3 frikikten..