Mısırlılara bak hayat kadını he iyiymiş.O zaman kasıtlı yapılan birşey bu.Brezilyada soyulduğuna göre.Bu arada yarı finaller ne zaman :?
Mısırlılara bak hayat kadını he iyiymiş.O zaman kasıtlı yapılan birşey bu.Brezilyada soyulduğuna göre.Bu arada yarı finaller ne zaman :?
bu akşam İspanya - A.B.D. maçı var 9.30 da
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
21.30 yani![]()
Last edited by Knightmare : 24.Haziran.2009 at 16:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
İtalya böyle giderse 2.turu zor geçer Dünya kupasında...Buffon da inanılmaz goller yiyor cok sasırıyorum...
Bu akşamki maçda güzel maç olur.ABD Son maçta Mısır'ı dağıttı.Ama İspanya karşısında zor
![]()
Banko A.B.D. Aha dedi dersiniz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ispanya yenilmez arkadaşlar en kötü ihtimal berabere biter 90 dk
İspanya her türlü alır maçı.Abd kazanırsa avatarıma top resmi koyarım![]()
Sen koymasanda ben koyarım Aygün senin yerine avatarını değiştiriveririm rahat oL![]()
İspanya rahat alır diyorsunuzda ABD başa baş oynuyor ilk 20 dakka.
Anaaa Altidore attı![]()
ABD attı işte helal olsun.
Neyse daha erken İspanya 3-1 alır![]()
abd attı yav![]()
36 oldu hadi be bastırın![]()
İlk yarı 1-0 bitti.İspanya saldır gözünü seviyim maçı kazan.
ispanya ne oldi rengin soldi ?golden sonra abd daha defansif oynadığı için ispanya iyi oynuyor gözüktü golden öncki gibi oynasalar risk alıyordu abd ama 2 pas yaptırmıyordu ispanyaya yine de riski göze almak istemediler kapandılar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
he bu arada fener bu onyevu mudur nedir onu alacaksa adam hakkaten gayet iyi oynadı ilk yarı boyunca baya bir top kesti hem yerden hem havadan
Last edited by Suicider : 25.Haziran.2009 at 02:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Daha var 35 dk. merak etme![]()
2-0 oldu...
Aygün tak Top avatarını. Hadi bakem.
aygünuyarmıştım ama bak
![]()
Maç bitmedi daha![]()
Haydi Aygün HaydiHelal olsun U.S.A müthiş bir iş yaptılar gerçekten ..
ALtidore, Orta sahada ki BradLey, ve Onyewu muhteşem oynadı vaLLa.
Aygün sana bu müstahak...![]()
Ya 10 kere oynasalar Abd 1 kere yener bu da tam denk geldi![]()