Baroni'nin şu hareketi boşu boşuna yapmadığını bir daha gördük yorumlara bakıcak olursak.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4184658_n.jpg
Printable View
Baroni'nin şu hareketi boşu boşuna yapmadığını bir daha gördük yorumlara bakıcak olursak.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4184658_n.jpg
Kimsenin verdiği emek boşuna değil, Bursa'ya sezon başında ligi 2. bitireceksin deselerseve seve kabul ederdi, zaten Bursa'yı şampiyonluk havasına sokan da 2-0'dan 3-2 maçı kaybeden Fenerbahçe oldu, o maçtan sonra Bursa ciddi ciddi şampiyonluğu düşenmeye başladı.
Gösterdiği emek ise takdir edilecel cinsten, ligi uzay takımı denilen Galatasaray'ın ve son çifte kupalı Beşiktaş'ın önünde bitirmek gerçekten kolay iş değil Bursa için ve bunu başardılar. Şampiyonlar Ligi'nde eleme oynayacaklar, hiç bir mücadele boşuna değildi.
Ama siz Fenerbahçe'Nin mücadelesini görmezden geliyorsunuz, Burs bu mücadeleyi son haftaya kadar taşıdığı için mutlu olmak yerine, Fenerbahçe'ye çamur atarak mutlu olma yolunu seçiyorsunuz.
Bu takım 10 maçtır gol yemiyor, hadi kalecileri öyle ya da böyle satın aldı Fenerbahçe ve hatalı goller yemesini sağladı, gol yememesini nasıl açıklayacaksın? Forvetleri de mi satın aldı?
Bu tam oturdu aslında, oyuncular bile durumun komikliğini görüyorlar, bu konuşmalar, söylentiler daha çok motive eder diyordum, ediyormuş da zaten gördüğümüze göre.
Doğru söylüyorsun... Guiza'nın golü kaleye isabet etseydi gol olmazdı zaten... O ancak böyle bir gol atabilirdi... Serkan'ın hatası Guiza'nın kaleyi isabet ettireceğini düşünmesi ve buna göre hamle yapmasıydı... Guiza boş kaleye atamıyor, o sıkışık halde ve karambolde nasıl kaleyi tuttursun ki...:D
Bu goller içinde tartışılacak bir gol varsa niye Baroni o topu dışarı atmadı ve şut çekti... Kendi takım arkadaşı yerdeyken... Sorgulanacak bir gol varsa budur...
Serkan'ın bu kadar gürültüden sonra elinin ayağına dolaşacağı belliydi... Hatta az kalsın bir topu ayağının altından kaçırıyordu... Sanırım skor 0-0'dı... Bereket golle neticelenmedi... Seyreyle gümbürtüyü durumu yaşanırdı...
Ya kardeşim yeter artık. Her sene şampiyonluğa giderken aynı şeyler. Biz şampiyonluk potasında değilken kimsenin sesi çıkmıyordu. Şimdi herkes konuşuyor. 18 lig şampiyonluğumuz da şike ile. Bu sene kazandığımız Galatsaray derbisinde mücadele etmedik. Adnan Polatla masaya oturduk. Demirören ile anlaştık. Boboya penaltı kacırttırdık. Artık ayıp yahu. Aziz Başkanın bu kadar gücü vardı da 28 yıldır neden Türkiye Kupası alamıyoruz? Denizlide kaçan şampiyonlukta oynanan oyunları görmediniz mi? Siz bizi sevmiyorsunuz ama biz inadına her sene şampiyon olmaya devam edeceğiz. Bizden nefret ediyorsunuz. Bu şike olayları gerekli yerlere başvurulsun. Desinler ki Fenerbahce şike yaptı. Maçları satın aldı. Ben de bir Fenerbahceli olarak diyeceğim ki yazıklar olsun Fenerbahceye.. Bu kadar da Aziz Yıldırımı karalamayın. Aziz Başkan size göre Türkiyeyi yönetiyor. Beşiktaşlı ve Galatsaraylı arkadaslara soruyorum? Adnan Polat ve Yıldırım Demirören Aziz Yıldırıma boyun eğecek bir kişilik mi? Sizin deyiminizle Fenerbahcenin ne kadar eşi dostu varsa Adnan Polatın ve Yıldırım Demirörenin de o kadar eşi dostu vardır. Ayrıca 2 senedir şampiyon da olamıyoruz. Lige ambargo vursak bari...
Bunları bir yana bırakırsak Türkiye Kupasında Fenerbahceyi en cok ben eleştirdim. Şampiyon olsak bile buruk bir sevinç olacağını söyledim. Fakat medyanın yaptığı haberleri ve bu yorumları görünce lig şampiyonluğunu çok istiyorum.
Fener Gol Gol Gol Şampiyonluk Geliyor!!!!!
Maçta Güzel Görüntüler Vardı Taşkınlıkların Yaşandığı Anlarda Bile Tribünden Güzellikler Çok Fazlaydı Ankaragücü Hayal Kırıklığı Yarattı Ama Yinede İzlediğim İçin Şanslıydım. Gerçekten Çok Güzel Atmosfer Vardı Maçta. Gönlüm İsterdiki Hezimet Yaşamadan Çıkalım Dedim Ama Malesef Farklı Yenildik. Yinede Mücadele İçinde Geçen Bir Futbol Oynandı. Ankaradaki Yabancılar Sezonu Kapatmış Tatil Olsada Gitsek Modunda Bir Hava Gördüm. Biraz Gevşemiş Bir Takım Vardı Sahada.
isteyenin istedigini soyleme hakki vardir saygi cercevesinde , ayni sekilde dusunebilirde hatta istedigini dusunmek soylemekden cok daha kolaydir ki kimsenin bilmesine gerek yok dusunduklerini eminim bir cogumuz (benim gibi GS taraftarlari) acaba demistir icinden dunku macdan sonra ama bunu belge olmadan insanlari zan altina birakacak birsekilde alelade soylemek olmaz ! bir takimin 33 hafta harcadigi emegi 1 macda calmak hic olmaz ,
ayrica su gercegide unutmamak gerek insanlar konusabilirler istedigini suursuzca soyliyebilirler ama bundan 1-2 yil sonra kimse bu soylenilen sacmaliklari hatirlamiycak sadece FB'nin BursaSpor ile son haftaya kadar kapistigini ve sampiyon oldugunu hatirlayacak ( FB sampiyonlugu alirsa)
Bunlari soylemek belki bana dusmez bir GS taraftari olarak ama empati yapipda ayni olaylar kendi takimima yapilsa 32 hafta sonunda 1 macda butun sezona sike diyerekden cope atildigini gorsem cok zoruma giderdi o yuzden bunlari yazma geregi duydum bence FB li arkadaslar gonullerini rahat tutsunlar sampiyon olucak takimda onumuzdeki hafta doyasiya kutlasin sampiyonlugunu
Zaman zaman aynı fikirde olmadığımız konuları tartışsak da, ters düşsek de böyle bir yorum beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim gerçekten.
Empati kurmak, o kadar konuşuluyor ki, Bursa, GS maçında o kadar pozisyona girdi, birini gol yapmış olsa, Fenerbahçe de maçlarını aynı şekilde kazanmış olsa ve son haftaya Bursa önde girmiş olsa, Fenerbahçe'nin aynı sonuçları almış olmasına rağmen, bu şeyler konuşulur muydu?
İsteyenin Bir Yüzü Kara Vermeyenin İki Yüzü...:D
Ne Diyelim Başka Diyecek Tek Söz Bursa Avucunun İçinden Kaçan Puanlara Üzülsün. Üstüne Bir Bardakta Soğuk Su İçsin. Geçmiş Olsun Demesi Bizden.
Son Hafta Zannetmiyorumki Beşiktaş Karşısında Kazanacağını. Son Maçlarda Ters Gelen Bir Takıma Bilenerek Çıkacağımızı ve O Maçı Bursaya Yedirmeyeceğimizi Rahatlıkla Söyleyebilirim. O Maça Ne Pahasına Olursa Olsun 2 Sezondur Bize Kök Söktüren Takımı Yenmemiz Farz Çünkü...
Ben futbolla çok yakından ilgilenen aktif, katılımcı taraftarlarının çoğunun Bursa'nın şampiyon olmasını istediğime inanmıyorum... Futbolu öylesine, haberlerde rastladıkça kıyısından köşesinden takip eden halkın geneli "bir kere de Bursa olsun kardeşim; yetti artık İstanbul takımları" diyor... Ama işin içindeki taraftar aynısını genelde istemez...
Yani ben Fenerbahçe taraftarı dışındaki 17 takımın el birliği ile Bursa'ya dua ettiğine inanmıyorum...
-Trabzonspor: Benim bu takımı destekleyen arkadaşlarımın yıllardır en büyük övüncü "Anadolunun tek şampiyonu" olmalarıydı... Şimdi kim inanır ki, Trabzon halkı bu en büyük övüncünün, yani tek olma onurunun elinden alınması için kendi eliyle Bursa'yı desteklesin... Kendi eliyle kendine ortak çıkmasını istesin...
-Antalya: Antalya trübünlerinde hala "ayağa kalkmayan Bursalı olsun" diye bağrılır... Yani Fenerbahçenin şampiyonluğu onlara dokunmaz ama Bursa'nın şampiyon olmasını zerre kadar istemezler... (Kardeş Kocaeli aynı şekilde...)
-Beşiktaş: tarihleri boyunca ne Galatasaraydan, ne Fenerbahçe'den işitmedikleri küfürü Bursa trübünlerinde duydular... Ne şikecilikleri kaldı, ne başka şeyleri... Öyle ama öyle ağır hakaretlere maruz kaldılar ki... Bursa deplasmanına gidemediler... Bir Ankaragücü maçında Çarşıyı basıp esnafa saldırdılar... Şimdi bu beşiktaş taraftarı niye Bursa'yı desteklesin? Ki zaten hafta sonu futbolcular da sahaya çıkıp Bursayı Bursa'da yeneceklerdir... Buna adım gibi inanıyorum...
Anadolunun diğer kentlerine gelince... Niye kendileri dışında 5.bir büyük çıkmasını istesinler... Niye Kayseri -misal olsun diye söylüyorum- Bursanın kendisinden daha imtiyazlı ve itibarlı bir konuma geçmesini istesin...
Ben Adnan Polat'ın bile gerçekten Bursa'nın şampiyonluğunu istediğine inanmıyorum... Bir Galatasaray başkanı olarak "Fenerbahçenin şampiyonluğunu isterim" demesi mümkün değildi... Hepsi o...
10 Hafta once Fenerbahcenin sampion olacagini soylemistim :)
Bursasporin son hafta yenilecegi dusuncesindeyim, Fenerbahce bizi evde herzaman yenmistir ama ben beraberlik bekliyorum.
eğer bir maçta art niyet arıyorsanız çok uzağa gitmenize gerek yok sadece 2 hafta önce oynanan Bursaspor-Kayserispor maçına bakmanız lazım.Süleymanu'nun yediği gol,shawky'nin yaptığı penaltı, ilk yarı bitmeden 2 oyuncu değişikliği ve maç sonu Tolunay Kafkas'ın açıklamaları.Yani kimse öküz altında buzağı aramasın.
Bu maçın bu raddeye gelmesinin sebebi Ankaragücü yönetimidir.Yaptığı açıklamalar,şike iddaaları vs ortamı geren de onlar maçtan sonra hakemi eleştirip hakkımız yendi diyen de onlar.Kendi düşen ağlamaz.
Fenerbahçe takımı da yine her zamanki ciddiyeti ile oynayıp,pozisyon vermeden ve 10 maçtır olduğu gibi gol yemeden kazandı.Söylenecek fazla şey yok.Haftaya kadıköyde şampiyonluk turu atmış olacağız Allah'ın izniyle kim nederse desin..
bu mesajı hatırlıyorum ibrahim :) doğrusunu söylemek gerekirse okuduğumda gülüp geçmiştim :DQuote:
10 Hafta once Fenerbahcenin sampion olacagini soylemistim :h:
Kanıtı olan arkadaşlar lütfen savcılığa gitsin. Ankara başkanınıda savcılığa davet ediyorum. Kanıtı olan savcılığa gider, eğer gitmiyorsa boş konuşuyordur. Fenerbahçe'nin zaferlerine gölge düşürüyorlar.
Merak etmeyin, savcılığa başvuru yapıldı.
Quote:
Gümçed Genel Başkanı Adnan Önürmen,Fenerbahçe-Ankaragücü maçını Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na taşıdı.
Ankara Başsavcılığı'na verilen suç duyurusunda şu ifadeler kullanıldı;
ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA
Ankaragücü - Fenerbahçe futbol karşılaşması hakkında suç teşkil eden, spor ahlakı ve etiğine uymayan çok sayıda iddia ortaya atılmıştır. Ankaraspor Onursal Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek, Kanaltürk televizyonu canlı yayınına telefonla bağlanarak bir yabancı Ankargücü futbolcusunun cep telefonundan aranarak kötü oynaması ve kırmızı kart görmesi karşılığında 200 bin avro tutarında şike teklif edildiğini açıklamıştır.
Ayrıca Ankaragücü kalesini Serkan Kırıntılı yine Kanaltürk televizyonu canlı yayınında Ankaragücü Fenerbahçe karşılaşması öncesinde kendi aracıyla İzmit’e arkadaş ziyaretine gittiğini oradan da İstanbul Bağdat Caddesine gittiği yönündeki iddiaları teyit etmiştir. Bağdat Caddesinde çok sayıda güvenlik kamerası bulunduğu için Kırıntılı’nın burada kimlerle görüştüğü tespit edilebilir. Uzman bilirkişiler, görüşülen şahısların kim olduğunu belirleyebilir.
Kırıntılı hakkındaki diğer bir iddia da Ankaragücü Amigosu Fatih’in aranarak Kırıntılı’ya verilmek üzere 100 milyar teklif ettiğidir. Söz konusu ‘Amigo Fatih’ ve Ankaragücü yöneticilerinin ifadesiyle bu olay da aydınlanabilir.
Dilekçem de yer alan basına da geniş şekilde yansıyan iddiaların araştırılmasını, telefon görüşmelerinin incelenmesini, ilgili kişilerin ifadelerini başvurularak hukuku derin şekilde zedeleyen şike iddialarıyla ilgili gereken yargı sürecinin başlatılmasını saygılarımla arz ederim.
Güney Marmara Doğal ve Kültürel Çevreyi Koruma Derneği (GÜMÇED) Genel Başkanı
Adnan Önürmen
Öte yandan Önürmen,spor kültürdür.Spor kulüpleri ahlak okullarıdır.Spor kulüplerinde ahlaksızlık girmişse temiz futbol beklenemez.Futbolu bencil,kirli çıkarları uğruna kullananlar hesap vermelidirler dedi.Bu konuda sessiz kalınmaması ve suç duyurularının devam etmesinin önemini tüm kamuoyuna sunarız dedi.
Bursasporum.com
F.Bahçe'nin maçı bir şekilde alacağını biliyordum.Maçtan önceki yorurumda bu şekildeydi.Çünkü Ankaragücü takım olabilmiş değil.Bireysel olarak çok iyi bir kadroya sahip olmasına rağmen bunu bir türlü sahaya yansıtamıyor.Çünkü toplama bir takım.Seneye belki birşeyler yapabilirler...
Bunun yanında forvet hattında takımın en etkili iki isminin sakat olması en büyük dezavantajıydı.İ.Parlak Lugano ve Bilica'nın kucağında ezildi,eridi gitti.F.Bahçe'nin iyi savunmasında buna eklenince Ankaragücü'nün gol atması imkansızlaştı...
F.Bahçe'nin de iyi futbol oynadığı söylenemez.Sadece şampiyonluk yarışının getirisi olarak aşırı derece konsantre ve istekliler.Ama bu genellikle böyledir.Son haftalarda iyi ve ya kötü bir şekilde sadece maç kazanılmaya çalışılır.F.Bahçe bunu son 3-4 haftadır kalecilerinde yardımıyla yapıyor.Kalecilerin yardımıyla derken farklı birşey kastetmiyorum.Sadece kaleci hataları ve F.Bahçe'nin şansı olarak değerlendiriyorum bunu ben...
Öyle yada böyle şampiyonluk yolunda çok çok önemli bir engeli daha geçti F.Bahçe...
Tebrikler F.Bahçe...
Savcılığa gitti iste ne güzel, hukuk önünde temiz çıkacağız.
Kardeş kardeşe böyle yapar mı :)
Murat Şahin'i zamanında kahraman ilan edenler sonra şikeci ilan ettiler , ve bu maçtan sonra sürekli dönen şike muhabbetlerinden sonra kaleci olsam büyük ihtimal serkanın ve iveşanın yediği golleri yerdim inşallah daha çok konuşurlar büyük ihtimal onur da hata yapıcaktır onlar hata yaptıkça biz de kazanıcaz , daha çok konuşsun herkes , şike , para , teşvik gelin üstümüze ona para vermiş olabilir falan diye Serkan resmen 0 konsantrasyon oynadı maçta başkanı , medyası falanı filanı yüzünden adam biliyor ki tek bir hata yapsa iveşayla murat şahine yapılanlar kendisine yapılacak ondan o kadar tedirgindi ki belki de kurtarabileceği gol veya goller olucaktı normal şartlarda ama kurtaramadı ... ben şampiyon olduk demek istemiyorum , bursanın kazanmasını da isterdim biz olamayacak durumda olsaydık , ancak takımım şampiyonluk mücadelesinde ve bu muhabbetlerin üstüne kesinlikle gitsin istemiyorum şampiyonluk ...
Maçta tribünler çok karışmış.. GFB maçın başında Gecekondu burada dimdik ayakta diye bağırınca, Gecekondu onlara karşılık olarak GFB diye bağırmış. Bursalı arkadaşlar bundan çok alınmış. Maç içerisinde Anti-X tribünü diye bilinen Maraton sürekli olarak Gökçeklere tezahürat yapınca bu sefer Gecekondu onlara karşılık vermiş. Zaten bir bütünlük yoktu ikisi arasında ama bu tribünler bir daha birleşmeyecek gibi duruyo.
En bombasıda maçın sonunda yaşandı. Sokak grubu Trabzonspor diye bağırınca GFB tarafı " 5 Lira verelim Fener diye bağırın " şeklinde tezahürata girdiler. Birde maçtan önce havuz yapmışlar dernekte burda bir olay yaşanmış ama 2 türlü anlatıyo anlatanlar.
1-Sefa 6000 TL para vermiş bilet parası için
2-Ali İmdat bunu kabul etmemiş.
Herkes ayrı birşey söylüyo. Galatasaray maçında Sol Kapalı ve Sokak kavga ederken Gecekondu, Ultraslan derneğinde oturuyomuş. O yüzdende satılmış diyolar Gecekondu için. Ama asıl satılanların nerde olduğunu herkes biliyo. Gecekondu tribüne girmek için ayakkabının içine bile bakıyolar. Dün Maraton'u gördük. Adamların atmadığı şey kalmadı orda.
Dün Ankaragücü taraftarı kendi futbolcularına aleyhlerine tezahürat yaptılar ve onlarda biliyorlar Melih Gökçek'in nasıl biri oldugunu , ''Maçı kaça sattınız '' vs tezahüratları yapıldı ...
Ne zaman yapmışlar ve hangi tribün yapmış söylermisin ? Anti-X böyle bir tezahürat yapmadı. Aksine El Salla Gökçek El Salla çektiler. Gecekondu, Maratona saldırdı bütün maç. Sol Kapalı Bursa diye bağırdı. Son anlarda Sokak Trabzon diye bağırmaya başladı. GFB ona cevap verdi zaten. Ne ara olmuş bu olay ?
Alican kendindemisin sen ? Nasıl bir algılama yapın var merak ediyorum. Benim yazdığımdan bunu çıkaracak tek insan sensin. Bidaha oku bakalım hatta 1 kez yetmez 5-6 defa oku. Ben Gecekondu tarafındayım. "satılmış diyolar Gecekondu için. Ama asıl satılanların nerde olduğunu herkes biliyo. " Ne anlam çıkarıyosun çok merak ediyorum.
Hayır ben kavga olayını dedim yani kavga ederken gecekondu neredeydi felan dedin ya ondan.
Valla bi intnernet sitesinde okumustum haberi kendi futbolcuları alehyine tezahürat attılar.başlıklı..