Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç sonucu

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

5 15.63%
  • Fenerbahçe

19 59.38%
  • Berabere

8 25.00%
1 ile 30 arası toplam 272 sonuç

Konu: Ankaragücü - Fenerbahçe [ 33. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Üç golün nasıl olduğu belli... Mehmet Topuz uçarak müthiş bir kafa vurdu; Lugano bir vücut feyki verip savunmayı düşürdü; gol oldu... Bu 1.goldü...

İkinci gol yine kornerden oldu... Guiza zor bir vuruş yaptı, gol oldu...

Üçüncü golde harika bir şut golle neticelendi...

yani gollerin nasıl olduğu ortada... neyi merak ettiklerini anlamadım... tv.ler üç golün nasıl olduğunu sık sık gösteriyor...
    İlk golde Serkan o topa çıksa da alamazdı çıkmak istedi alamayacağını anlayınca geri dönmeye çalışırken dağıldı gol geldi.

İkinci gol tam felaket zaten. Serkan o topu çıkıp rahatlıkla alabilirken ileri doğru bir hamle yapınca top arkasına düştü Guiza'da kafayı zaten kaleye doğru vuramadı Serkan içeri tokatladı.

Üçüncü gol Serkan yerde yatan Guiza'ya bakıyordu. Kendisi de telefonla Telegol'e bağlanarak söyledi. Baroni dışarı atacak diye düşünüyordum dedi. Baroni bir dürttü, iki dürttü, vuracağını anladım o arada da vurdu uzak kaldım topa gol oldu dedi.

Bunları yazıyorum ama bunlar demek değilki Serkan bilerek yedi bu golleri. Ya Serkan çok kötü bir kaleci bir maçta bu kadar çok hata yapıp takımına gol yediriyor ya da Serkan bu maçı kaldıramadı. Bence 2. seçenek oldu. Serkan dağılmış bir haldeydi bu maçta. Zaten maçtan önce Amigo Fatih diye biri maçı versin diye para teklif etmiş falan filan.

Kısacası A.Gücü yapılan açıklamalar vs. ile kendi kendini yaktı bu maçta.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Zaten maçtan önce Amigo Fatih diye biri maçı versin diye para teklif etmiş falan filan.
    Fatih'in kulağına gelmiş Serkan'a teklif etmişler dedi. Bu Fatih hangi Fatih çok merak ediyorum ben. Ankaragücü tribünlerinde benim bildiğim 4 tane Fatih var Reis olan. 1 tanesi Sol Kapalıdan 2 tanesi Gecekondudan galiba. Diğeride Kovboy Fatih Tunalı'nın reisi. Arası Gökçeklerle çok iyi.

Herşeyide geçtim Broggi için İspanya'dan arandı dedi. Sonra Türk Telekom'a başvurup yazılı olarak dökümünü alcaz dedi. İngilizce konuşmuşlar dedi. Bildiğim kadarıyla Broggi çok fazla İngilizce bilmiyo. Denizli Belediye maçında konuşmaya çalışmıştım çok anlamıyo. Herşeyi geçtim mademki Telekom'dan döküm istiyosun Sayın Gökçek. Adamın evini arayacak ve ev adresi isteyecek. Çok çelişkili şeyler söyledi. Ve mademki böyle bir arama var. Niye Broggi ? Rothen - Sapara - Rajnoch gibi spesifik adamlar değilde Broggi.. Çok basit çünkü Broggi sene sonu gidecek takımdan. Dava açılsa bile Broggi şikayetçi olmayacak, Mahkeme için Türkiye'ye gidip gelmemek açısından.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    İlk golde Serkan o topa çıksa da alamazdı çıkmak istedi alamayacağını anlayınca geri dönmeye çalışırken dağıldı gol geldi.

İkinci gol tam felaket zaten. Serkan o topu çıkıp rahatlıkla alabilirken ileri doğru bir hamle yapınca top arkasına düştü Guiza'da kafayı zaten kaleye doğru vuramadı Serkan içeri tokatladı.

Üçüncü gol Serkan yerde yatan Guiza'ya bakıyordu. Kendisi de telefonla Telegol'e bağlanarak söyledi. Baroni dışarı atacak diye düşünüyordum dedi. Baroni bir dürttü, iki dürttü, vuracağını anladım o arada da vurdu uzak kaldım topa gol oldu dedi.

Bunları yazıyorum ama bunlar demek değilki Serkan bilerek yedi bu golleri. Ya Serkan çok kötü bir kaleci bir maçta bu kadar çok hata yapıp takımına gol yediriyor ya da Serkan bu maçı kaldıramadı. Bence 2. seçenek oldu. Serkan dağılmış bir haldeydi bu maçta. Zaten maçtan önce Amigo Fatih diye biri maçı versin diye para teklif etmiş falan filan.

Kısacası A.Gücü yapılan açıklamalar vs. ile kendi kendini yaktı bu maçta.

Doğru söylüyorsun... Guiza'nın golü kaleye isabet etseydi gol olmazdı zaten... O ancak böyle bir gol atabilirdi... Serkan'ın hatası Guiza'nın kaleyi isabet ettireceğini düşünmesi ve buna göre hamle yapmasıydı... Guiza boş kaleye atamıyor, o sıkışık halde ve karambolde nasıl kaleyi tuttursun ki...

Bu goller içinde tartışılacak bir gol varsa niye Baroni o topu dışarı atmadı ve şut çekti... Kendi takım arkadaşı yerdeyken... Sorgulanacak bir gol varsa budur...

Serkan'ın bu kadar gürültüden sonra elinin ayağına dolaşacağı belliydi... Hatta az kalsın bir topu ayağının altından kaçırıyordu... Sanırım skor 0-0'dı... Bereket golle neticelenmedi... Seyreyle gümbürtüyü durumu yaşanırdı...

Mesaj Yetkileri