İlk golde Serkan o topa çıksa da alamazdı çıkmak istedi alamayacağını anlayınca geri dönmeye çalışırken dağıldı gol geldi.
İkinci gol tam felaket zaten.Serkan o topu çıkıp rahatlıkla alabilirken ileri doğru bir hamle yapınca top arkasına düştü Guiza'da kafayı zaten kaleye doğru vuramadı Serkan içeri tokatladı.
Üçüncü gol Serkan yerde yatan Guiza'ya bakıyordu. Kendisi de telefonla Telegol'e bağlanarak söyledi. Baroni dışarı atacak diye düşünüyordum dedi. Baroni bir dürttü, iki dürttü, vuracağını anladım o arada da vurdu uzak kaldım topa gol oldu dedi.
Bunları yazıyorum ama bunlar demek değilki Serkan bilerek yedi bu golleri. Ya Serkan çok kötü bir kaleci bir maçta bu kadar çok hata yapıp takımına gol yediriyor ya da Serkan bu maçı kaldıramadı. Bence 2. seçenek oldu. Serkan dağılmış bir haldeydi bu maçta. Zaten maçtan önce Amigo Fatih diye biri maçı versin diye para teklif etmiş falan filan.
Kısacası A.Gücü yapılan açıklamalar vs. ile kendi kendini yaktı bu maçta.

Serkan o topu çıkıp rahatlıkla alabilirken ileri doğru bir hamle yapınca top arkasına düştü Guiza'da kafayı zaten kaleye doğru vuramadı Serkan içeri tokatladı.