Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç sonucu

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

5 15.63%
  • Fenerbahçe

19 59.38%
  • Berabere

8 25.00%
Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 272 sonuç

Konu: Ankaragücü - Fenerbahçe [ 33. Hafta ]

Nesil
    2006

Ümit Özat gelecekte iyi bir teknik adam olursa bu takımda görev alması gerektiği zaman nasıl kabul edecek? Ben onu merak ediyorum.

Oğuz ve Aykut'ta problem yaşayarak ayrıldı. Bir gün olsun ağzını açmadılar. Biri Fenerbahçe'de görev aldı. Diğeri görevini yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Maçı radyodan dinlemeye çalıştım.Cristian'ın golünü merak ediyorum, spiker öve öve bitiremedi

Maçtan önce ne M.Gökçek'in ortaya attığı asılsız iddiaları nede diğer çamur at izi kalsın taktiklerini hiç önemsemedim açıkcası.Bunlar maalesef Türkiye'nin klasikleri.Heleki şampiyonluğa giden takım Fenerbahçe ise...

Son 90 dakika artık.İnşallah Trabzon maçından da alnımızın akıyla çıkar, şampiyonluk ipini göğüsleriz.Son maçta Trabzon'un rahat ve umursamaz bi şekilde oynayacağını düşünmüyorum.Malum 96 yılından sonra bize karşı özel bi sempatileri varAnkaragücü maçından daha zorlu geçeceğini düşünüyorum.1-0 olsun bizim olsun.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Samet buyur, Cristian'ın golü;

http://www.youtube.com/watch?v=K9PXJaz1bD8
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Tebrikler, söylenecek çok fazla söz var ama söylenmesi gerekenler söylenmiş, fazla söylenecek bir şey kalmamış.

Farklı şeyler ilave etmek istiyorum.

Bugün Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolundaki en önemli maçındaki gollerini sezon boyunca tartışılan 3 futbolcunun atması da oldukça ilginçti.

M.Topuz, sezon başı olaylı bir şekilde geldi ve yüksek bir bedelle transfer edildi, akabinde sezon başında gösterdiği vasat performans dolayısıyla eleştiri odağı oldu, hep fiyatıyla birlikte eleştirildi. Son haftalarda performansı harikaydı, bana göre çok formdaydı ve yapılan seride katkısı çok büyük. Bu formunu bir de golle süslendirmesi, hem de böylesine kritik bir golle, sevindirici oldu. Ligdeki ilk golünü en kritik maçta attı, çalışmalarının karşılığını aldı.

Güiza, geldiği günden beri eleştiri odağı, bahsetmeye gerek yok. Yine en kritik haftada en kritik gollerden birini attı, önemli bir payı oldu.

Cristian ise, özellikle Selçuk'un yükselen formundan sonra eleştirilerin odağı oldu, gitmesi gündeme geldi, haftalar sonra forma giyip çok klas bir gol atması da yine ilginç oldu.

Ayrıca, Ümit Özat'a ayrı bir parantez açmak gerekir. Ümit Özat, bugün bir Fenerbahçeli olarak beni çok sinirlendirdi ve bence o çok övülen (!) karakterini ortaya koydu. Neden? Ne yaptı bu Ümit Özat? Şöyle ki:

* Ümit Özat, Fenerbahçe'de 6 sezon forma giydi ve yanılmıyorsam 5 sezon takım kaptanlığı yaptı. Fenerbahçe gibi 100 yılı aşkın bir kulübün takım kaptanlığını yaptı, hem de çok uzun bir süre.
    * Fenerbahçe'nin 100. yılındaki şampiyonlukta, şampiyonluk kupasını Ümit Özat ile Tuncay Şanlı kaldırdı. Bu bence çok büyük bir onurdur, bundan seneler sonra 100. yıl şampiyonluğundan bahsedildiğinde veya görüntüler izlendiğinde 100. yılında şampiyon olan takımın kaptanı Ümit Özat ve kupayı kaldıran Ümit Özat.
    * 100. yılın son maçında Fenerbahçe Ankaragücü ile karşılaşmıştı, maç Kadıköy'deydi. Maçta Kaptan Ümit Özat, Fenerbahçe taraftarının yoğun sevgi seliyle "ağlayarak" uğurlanmıştı o gün. Binlerce taraftar Ümit Özat'ı ayakta alkışlıyor, ona sevgilerini ve saygılarını gösteriyor, büyük onur veren bir davranışta bulunuyorlardı. Kaptan ise bu durum karşısında gözyaşlarını tutamıyordu.

Şimdi bütün bunlardan sonra, Ümit Özat'tan ne yapması beklenirdi? Efendiliğini koruması, güzel demeçler vermesi, kendisine yakışanı yapması beklenirdi. O gün orada ağlayan Ümit Özat'ın duyguları bize bunları gösteriyor, ama o ne yaptı? (Aykut Kocaman da Bülent Uygun da Fenerbahçeli, onlar da Fenerbahçe'ye hizmet etmiş ve belli yer edinmiş futbolcular, teknik direktörlük yaptı ikisi de, yeri geldi Fenerbahçe'yi de yendi yönettiği takımlar, kimse onlara ağzını açıp tek kötü laf etti mi? Onlar, Fenerbahçe taraftarını ve camiasını sinirlendirecek hareketlerde, terbiyesizliklerde bulundular mı? Ben hatırlamıyorum, eğer yaptıysa onlar da Ümit Özat'ın bugün yaptıklarına benzer şeyler, söyleyin.)

* Hiçbir maçta yapmadığı bir şeyi yaptı, takımı motive etmek için sahanın ortasına geldi ve tüm takımı (yedekler dahil) sahada maç başlamadan motive etti. (Sanki Fenerbahçe ile şampiyonluk maçına çıkıyorlarmış gibi.)
    * Sürekli kenardan daha önce yapmadığı hareketleri yaptı, hakeme haksız bir şekilde söylendi, aşırı tepki koydu.
    * Maç sonrası çıkıp "Ben Fenerbahçe'den hala şampiyonluk primlerimi alamadım." dedi, belki de tüm bu hareketlerinin tek sebebi buydu.

Kısacası, Ümit Özat, hayatta sadece parayı düşündüğünü, iki yüzlü davrandığını gösterdi. Primlerini almadığı iddiasının da doğru olduğuna inanmıyorum. Villa olayı da patlak vermişti daha önce, bilen biliyor, orada da Ümit'in yaptıkları hiç doğru değildi. O'nun için tek gerçek var, o da para, başka bir şeyi düşünmüyor ve para uğruna her şeyi yapabilir. Para hırsı yüzünden yukarıda yazdığım, herkese nasip olmayan şeyleri yaşamış bir futbolcu böylesine çirkin şeyler yapabiliyor, o yaşadığı onur verici ve unutulmaz şeyleri unutup, onları silip para hırsına bürünebiliyor. Ne denilebilir ki daha başka, ne olduğunu gösteriyor, başka bir şey değil.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ağız okudum tv gösterirken, tribünden ağıza alınmayacak küfürler etti, kusura bakmayın arkadaşlar.Egemen çok iyi yakalamışsın, Ümit Özat'ı sildim, bitti artık.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sadece tribünde degil hakemede agiza alinmayacak küfürler etti sahayi terkederken hemde 4. hakemin yaninda... ceza verilmesi lazim ümit özat'a.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ümitçiğim... Alacağın varsa bugün mü söylenir kardeşim... Yönetim vermiyor; bize sööööyleee... Bir bağış kampanyası filan başlatırdık... Ama son anda sööölenmezki böööle şeeler... Cuma'dan filan haberimiz olsa bişeler yapardık haniii...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Maç bitiminde sıcağı sıcağına yorumlarımı yazma şansım olmadı... Maç bitti; hemen ardından basketbolda Avrupanın en büyüğünü belli edecek EUROLEAGUE FİNALİ başladı... Zaten bu maçı bir arkadaş grubuyla kafeteryada izleyecektik; ama euroleague finaline yetişemem diye evde kalmayı ve evde izlemeyi tercih ettim... İyi de oldu... Bu maçtan önce Chelsea maçını izleme şansımız oldu... Bu maç bitti; euroleague finali... O final bitti; hemen Boston-Clevand arasında oynanan NBA maçına geçiş yaptık... Yani dolu dolu bir akşamdı... Her maç birbirinden keyifliydi...

Maçın analizine gelince... Daha günler öncesinden bu sayfalarda yazdık; en az iki fark bekliyor ve sanılanın aksine rahat bir galibiyet olacağını düşünüyorduk... Bizi yanıltmadığı için futbol takımımıza teşekkür ediyoruz...

Grip olduğu söyleniyor; teferruatını bilmiyorum, ama bir şekilde skor 1-0 iken Alex'in sahada tutulması gerekirdi... Umarım gerçeken ciddi bir griptendir... Yani taktiksel bir çılgınlık değildir... Ama hemen 2.yarının başında bulduğumuz gol bu değişikliği "yerinde bir değişikliğe" dönüştürdü... Çünkü iki farka ulaştıktan sonra mantığın kabul edeceği bir hamle...

Bilica kendini affettirmek istercesine hırslı, istekli ve yerinde hamlelere imza attı... Lugano bir pozisyon hariç hep uyanıktı... Volkan kritik bir top sektirdi ama şansımızdan offsayttı... Mehmet Topuz çok çabalıyor, çırpınıyordu; kritik bir golle emeğini taçlandırdı... Guiza... Ancak böyle bir gol atabilirdi... Yine kaleyi tutturamadı... Semih ve Gökhan Ünal bu maçta kullanılabilirdi; özellikle 1-0'dan sonra Gökhan Ünal için, Alex çıktıktan sonra ise ileride top tutma ve pas dağıtma anlamında Semih kullanılabiirdi... Ama ÖNEMLİ OLAN KAZANMAK ve yüreğimiz ağzına gelmeden bu kadar rahat kazanmak...

Maç öncesi spekülasyonlara gelince... Nitzsche'nin "Zerdüşt"ü cevaplasın:

"BİZİ ÖLDÜRMEYEN ZEHİR GÜÇLENDİRİR..."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok manidar...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bazı düşünceler kafaya girdikten sonra insanda şampiyonluk umudu kalmıyor.
    İki takımda mücadele gösteremezken 3 tane gol nasıl oldu anlamadım.Demek ki Fenerbahçe öyle olsa böyle de olsa maçını kazanıyor ve şampiyon olacak.Şampiyon olacak Fenerbahçe'ye tebrikler..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ki takımda mücadele gösteremezken 3 tane gol nasıl oldu anlamadım.
    Olurda bu kadarı Mert Fenerbahçe hiç mücadele etmedi zaten koca sezon boyunca.

Boşa dememişler adı çıkcağına canı çıksın daha iyi 2 üç kendini bilmez çıkıyor konuşuyor, sonra Fenerbahçe öyle böyle geçin bunları..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Olurda bu kadarı Mert Fenerbahçe hiç mücadele etmedi zaten koca sezon boyunca.

Boşa dememişler adı çıkcağına canı çıksın daha iyi 2 üç kendini bilmez çıkıyor konuşuyor, sonra Fenerbahçe öyle böyle geçin bunları..

Fenerbahçe dünkü maçta iyi mi oynadı?Ayrıca herkesin yorumu kendinedir,kendini bilmez gibi laflar bence doğru değil.Senin düşüncen farklı olabilir saygı duyarım ama seninde aynı şekilde davranmanı isterdim.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

belgeniz varsa koyun konuşalım. olayı fenerbahçe şike yaptıya getiriyorsunuz. koyun madem ispatınız varsa konuşalım. ama böyle çamur at izi kalsın tarzı şeyler de olmuyor.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Benim kendini bilmezden kastım maçtan günler önce çıkan ve maçın günü Şike iddaalarını ortaya atanlar.

Sonra Fenerbahçe galib gelince illa Fener bu maçı masada almıştır oluyor, oyuncuların hiç emeği yok özverisi yok..

Fenerbahçe o zeminde çok iyi oynadı maçın zaten son 10 dk hariç Fenerbahçe kendi istediği şekilde götürdü maçı daha nasıl hak ederek kazanacak anlamadım doğrusu..

Kendi orta sahasında 10 pas yaptı ilk yarının sonlarına doğru daha ne yapsın Fenerbahçe?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben Fenerbahçe şike yaptı yada yapmadı demiyorum,sadece rakibin hata yapması zoruma gidiyor.Ayrıca Türkiye'de yapılan şikeler ispatlanamıyor onun için ispatlayın demesi çok kolay bir söylem..Neyse başarılar Fenerbahçe'ye..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Futbol zaten hata oyunudur, hatayı yapan kaybeder..
    İlla art niyet arıcaksan orasını bilemem.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu işleri biraz Ahmet Çakar körüklüyor. Kasımpaşa maçında Murat'ın yediği gol %100 hatalı, Eskişehir maçında İvesa'nın yedikleri, dünde Serkan'ın yedikleri hatalı diyor.

Bir kaleci hatalı gol yer ama 3 maç üstüste bir takıma şampiyonluğu getirecek 3 kaleci hatası yapılıyorsa benim aklıma başka şeyler geliyor falan filan.

Şampiyonluk yarışı içerisinde olan takımların bunları düşünmeye hakkı var ama sadece bu bir hissiyattır diyerek savunuluyorsa olmaz. Eee şikeninde belgesi olmaz. Kaleci hatasıdır deyip geçeceksin.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ben zaten ''şike yaptı diyorsunuz'' demiyorum, ''şike yaptı demeye getiriyorsunuz'' diyorum.

İki takımda mücadele gösteremezken 3 tane gol nasıl oldu anlamadım.Demek ki Fenerbahçe öyle olsa böyle de olsa maçını kazanıyor ve şampiyon olacak
    kaldı ki böyle bir yorumdan ben bunu anlarım.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Üç golün nasıl olduğu belli... Mehmet Topuz uçarak müthiş bir kafa vurdu; Lugano bir vücut feyki verip savunmayı düşürdü; gol oldu... Bu 1.goldü...

İkinci gol yine kornerden oldu... Guiza zor bir vuruş yaptı, gol oldu...

Üçüncü golde harika bir şut golle neticelendi...

yani gollerin nasıl olduğu ortada... neyi merak ettiklerini anlamadım... tv.ler üç golün nasıl olduğunu sık sık gösteriyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    ben zaten ''şike yapıyor diyorsunuz'' demiyorum, ''şike yaptı demeye getiriyorsunuz'' diyorum.

kaldı ki böyle bir yorumdan ben bunu anlarım.

Anlayışına hayranım..
    Bazı takımlar kötü oynayıpta maç kazanabiliyor.Buda heralde bir takımın büyüklüğünü gösteriyordur.Bunu ters olarak anladın sanıryorum yada muhalefet yapıyorsun???

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Bazı düşünceler kafaya girdikten sonra insanda şampiyonluk umudu kalmıyor.
    İki takımda mücadele gösteremezken 3 tane gol nasıl oldu anlamadım.Demek ki Fenerbahçe öyle olsa böyle de olsa maçını kazanıyor ve şampiyon olacak.Şampiyon olacak Fenerbahçe'ye tebrikler..
    Şampiyonluk yarışında şuan Bursaspor'un yerinde Galatasaray veya Beşiktaş olsaydı eminimki bunları yazmayacaktın.Ama yarışda bizle siz olduğunuz için bunları kafanda kurman gayet doğal o yüzden fazla birşeyler yazma hakkı doğmuyor bize.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Üç golün nasıl olduğu belli... Mehmet Topuz uçarak müthiş bir kafa vurdu; Lugano bir vücut feyki verip savunmayı düşürdü; gol oldu... Bu 1.goldü...

İkinci gol yine kornerden oldu... Guiza zor bir vuruş yaptı, gol oldu...

Üçüncü golde harika bir şut golle neticelendi...

yani gollerin nasıl olduğu ortada... neyi merak ettiklerini anlamadım... tv.ler üç golün nasıl olduğunu sık sık gösteriyor...
    İlk golde Serkan o topa çıksa da alamazdı çıkmak istedi alamayacağını anlayınca geri dönmeye çalışırken dağıldı gol geldi.

İkinci gol tam felaket zaten. Serkan o topu çıkıp rahatlıkla alabilirken ileri doğru bir hamle yapınca top arkasına düştü Guiza'da kafayı zaten kaleye doğru vuramadı Serkan içeri tokatladı.

Üçüncü gol Serkan yerde yatan Guiza'ya bakıyordu. Kendisi de telefonla Telegol'e bağlanarak söyledi. Baroni dışarı atacak diye düşünüyordum dedi. Baroni bir dürttü, iki dürttü, vuracağını anladım o arada da vurdu uzak kaldım topa gol oldu dedi.

Bunları yazıyorum ama bunlar demek değilki Serkan bilerek yedi bu golleri. Ya Serkan çok kötü bir kaleci bir maçta bu kadar çok hata yapıp takımına gol yediriyor ya da Serkan bu maçı kaldıramadı. Bence 2. seçenek oldu. Serkan dağılmış bir haldeydi bu maçta. Zaten maçtan önce Amigo Fatih diye biri maçı versin diye para teklif etmiş falan filan.

Kısacası A.Gücü yapılan açıklamalar vs. ile kendi kendini yaktı bu maçta.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Anlayışına hayranım..
    Bazı takımlar kötü oynayıpta maç kazanabiliyor.Buda heralde bir takımın büyüklüğünü gösteriyordur.Bunu ters olarak anladın sanıryorum yada muhalefet yapıyorsun???
    anlatmak istediğini yanlış bir cümle kurarak anlatmışsın. bu yüzden sorun benden kaynaklanmıyor.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    anlatmak istediğini yanlış bir cümle kurarak anlatmışsın. bu yüzden sorun benden kaynaklanmıyor.
    Herkes anlamak istediği gibi anlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sercan Galatasaray maçında o gol kaçırdı, demek ki Aziz Yıldırım O2nu da ayarlamış, gol attırmamış, bu sayede şampiyonluk geliyor.

Ağzı olan konuşuyor, buna zaten kimse karışamaz ama Serkan kimdir yahu, vasat bir kaleci, açın bakın eski maçlarına, 40 tane böyle gol yemiştir. Murat Şahin çok iyi bir kaleci olsa, 6 ay takımsız dolaşır mıydı?

Böyle konuşurken o sahada mücadele eden, ter akıtan oyuncuların hakkını yiyorsunuz, hadi konuşmak kolay, inancınız varsa, öbür tarafta karşınıza gelip, hakkını aradığında ne diyeceksiniz?

Fenerbahçe dün rakibe pozisyon dahi vermeden maçı kazandı, aynı şekilde Eskişehir maçında da rakip pozisyona giremedi, o çok övülen Kasımpaşa 2 pas üst üste yapamadı Fenerbahçe maçında. Yok ama bunlar görülmez, Fenerbahçe kötü oynadı denir.

Neyse alıştık Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın çekememezlik yapıp, attığı çamurlara, şimdi Bursalılar da onalara katıldı, hep beraber saldırın, değişen bir şey olmayacak, haftaya hepiniz Trabzonlu da olsanız, Fenerbahçe kazanacak, ha oturup umut edin, bekleyin, belki Onur hata yapar.

Hatta eminim, siz şampiyon olmaktan çok, Onur hatalı gol yesin, Fenerbahçe şampiyon olsun da laf söyleyelimi de beklersiniz, o daha çok keyif verir çünkü.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

=Sekopej;1717334

Neyse alıştık Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın çekememezlik yapıp, attığı çamurlara, şimdi Bursalılar da onalara katıldı, hep beraber saldırın, değişen bir şey olmayacak, haftaya hepiniz Trabzonlu da olsanız, Fenerbahçe kazanacak, ha oturup umut edin, bekleyin, belki Onur hata yapar.
    Hiç şüphem yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hiç şüphem yok..

Devamını da alıntılasaydın keşke, takımının şampiyon olmasından çok, Fenerbahçe şampiyon olsun, maçta hata olsun onu konuşalım istersiniz siz. Hatta aynı şekilde, Bursa şampiyon olsun diyen Galatasaraylı ve Beşiktaşlılar da Fenerbahçe şampiyon olsun, şaibeyle, şikeyle oldular diye konuşalım isterler.

Ama isteyen istediği kadar konuşsun, şampiyonluğun verdiği keyif, mutluluk, haz, bunu konuşulanlar değiştiremez, o keyifi yaşamaya da 6 gün kaldı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Serkan abininde dediği gibi biz alıştık zaten 8 de 8 yaparken tüm maçları ya kaleci hataları ya da hakem hatalarıyla kazandık.Leo Francoya gol yemesi için para verdik.Galatasaraylı futbolculara oynamaması için ayrı para verdik.Beşiktaş maçında Bobo penaltıyı kaçırsın diye para verdik.Ivesa gol yesin diye para verdik.Çok para harcadık çokk..

Maalesef bu böyle ama Ankaragücüne bir puan kaptırsak hiç bişe konuşulmayacak sabahlara kadar burada Fenerbahçe ile dalga geçilecek.Fener gol gol gol şampiyonluk gidiyor felan yazılacak kazanınca da işte çamur atılacak. Neyse bir hafta kaldı Trabzon maçınıda yenip şampiyonluğumuzu kutlarız Allah'ın izniyle..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Devamını da alıntılasaydın keşke, takımının şampiyon olmasından çok, Fenerbahçe şampiyon olsun, maçta hata olsun onu konuşalım istersiniz siz. Hatta aynı şekilde, Bursa şampiyon olsun diyen Galatasaraylı ve Beşiktaşlılar da Fenerbahçe şampiyon olsun, şaibeyle, şikeyle oldular diye konuşalım isterler.

Ama isteyen istediği kadar konuşsun, şampiyonluğun verdiği keyif, mutluluk, haz, bunu konuşulanlar değiştiremez, o keyifi yaşamaya da 6 gün kaldı.

Fener nede olsa kazanacakmış ya devamını yazmaya gerek yok.Diğer takımların koca sezon verilen mücadele boşunaydı demeki hadi bu mutluluğu yaşayın
    ..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Zaten maçtan önce Amigo Fatih diye biri maçı versin diye para teklif etmiş falan filan.
    Fatih'in kulağına gelmiş Serkan'a teklif etmişler dedi. Bu Fatih hangi Fatih çok merak ediyorum ben. Ankaragücü tribünlerinde benim bildiğim 4 tane Fatih var Reis olan. 1 tanesi Sol Kapalıdan 2 tanesi Gecekondudan galiba. Diğeride Kovboy Fatih Tunalı'nın reisi. Arası Gökçeklerle çok iyi.

Herşeyide geçtim Broggi için İspanya'dan arandı dedi. Sonra Türk Telekom'a başvurup yazılı olarak dökümünü alcaz dedi. İngilizce konuşmuşlar dedi. Bildiğim kadarıyla Broggi çok fazla İngilizce bilmiyo. Denizli Belediye maçında konuşmaya çalışmıştım çok anlamıyo. Herşeyi geçtim mademki Telekom'dan döküm istiyosun Sayın Gökçek. Adamın evini arayacak ve ev adresi isteyecek. Çok çelişkili şeyler söyledi. Ve mademki böyle bir arama var. Niye Broggi ? Rothen - Sapara - Rajnoch gibi spesifik adamlar değilde Broggi.. Çok basit çünkü Broggi sene sonu gidecek takımdan. Dava açılsa bile Broggi şikayetçi olmayacak, Mahkeme için Türkiye'ye gidip gelmemek açısından.

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri