5 sayı 7 ribaunt 5 asist 5 top çalma oldu :D 10-10-10 yapar mı ki :)
7-8-6 oldu :D
7-9-8 oldu... 9:33 kaldı bitime :)
7-11-9 ... 5:59 kaldı.
Oldu be :D salon ayağa kalktı yalnız :D
Printable View
5 sayı 7 ribaunt 5 asist 5 top çalma oldu :D 10-10-10 yapar mı ki :)
7-8-6 oldu :D
7-9-8 oldu... 9:33 kaldı bitime :)
7-11-9 ... 5:59 kaldı.
Oldu be :D salon ayağa kalktı yalnız :D
Evet Hido Triple-Double yapmayı başardı.10 sayı,10 asist,14 rebaund ve 5 top çalmayla oynadı.Karşılaşmayı Orlando Magic 110-90 kazandı.
Helal olsun valla.Resmen yeniden doğdu Orlando'da.
Hedo şov yapmaya devam ediyor. Kariyerinde 3. triple-double'ını yaptı. Bu formu devam eder inşallah.
Hido'nun maşallahı var vallahi allah nazarlardan saklasın..
http://i.cdn.turner.com/nba/nba/medi...on_collins.jpg
Los Angeles Clippers, pivot pozisyonunda oynayan Jarron Collins'i serbest bıraktı.
9 yıldır NBA'de bulunan veteran oyuncu, 29 Eylülde Clippers ile sözleşme imzalamış ve takımla çıktığı 19 maçta 7.5 dakika oynamış ve 0.8 sayı ve 0.7 ribaund ortalamaları ile oynamıştı.
nbatrky
Hedo'nun triple double yapmasına çok sevindim. Kimbilir belkide Orlando'daki bu formu onu AllStar bile yapar. :) İşin bir başka yönüde Howard ne kadar olursa olsun Hedo'suz Orlando Orlando değilmiş. :)
Yürü be Hedo..Sabahın köründe kalkıp direk NBA'nin sitesine giriyorum..Hidayet kadar heyecanlıyımdır..Maçtan sonrada daha Orlando'ya geldiğim 10 gün oldu daha da performansım artar gibisinden açıklama yapmış..Play-Off ları 4 gözle bekliyorum.
Hedo yuvasında adeta yeniden doğdu..
NBA’de Chicago Bulls, seyircisi önünde Toronto Raptors’ı 111-91’lik skorla mağlup ederek üst üste 5. galibiyeti aldı. Bu karşılaşmada milli basketbolcu Ömer Aşık da Bulls formasıyla en iyi performanslarından birini sergiledi.
Milli basketbolcu Ömer Aşık, oyuna sonradan girdiği karşılaşmada 20 dakika ter döktü. Maçı 13 sayı – 7 ribaund – 5 blok ve 2 asistle galibiyetin mimarları arasında yer aldı. Kullandığı 6 şutun 5’ini sayıya çevirdi. Serbest atış çizgisinden 3/4 ile oynayan çaylak oyuncu, 4 top kaybı yaptığı karşılaşmayı 3 faul ile bitirdi.
Ntvspor
Ömer in artık daha fazla süre alması gerekir. Noah yok, yerine Kurt Thomas ve başka bir 4 numaranın süresi artıyor. Şaka gibi...
Ömer le Semih hucumda üst düzey olamayabilirler ama savunmada yeterli kapasiteleri var. Süre verildiğinde de gayet iyi de oynuyorlar. Şu Semih ya da Ömer den biri Orlando da olsaydı, ne güzel olurdu...
Evet, Ömer Aşık yeteri kadar süre alsa zaten 10+ ribaunt da alabilecek bir oyuncu. Onda bir kol ve el var zaten, oynatsın onu koç, almazsa 10 ribaunt ben NBA bi' daha izlemem. Hmm
İkinci Pivot olarak bir takıma gidebilseydi Ömer, kendini gösterebilirdi. Aynı şekilde Semih de öyle. Zaten çok top kullanan oyuncular da değil, takıma katkıları pozitif yönden olacaktır.
Przybilla: Bucks'a Gidebilirimhttp://oregonianextra.com/olive-spec.../przybilla.jpg
Joel Przybilla, bu sezon sonu sınırsız serbest oyuncular arasında olacağını ve Milwaukee Bucks ile sözleşme imzalayabileceğini söyledi.
Przybilla, ilk 3 sezonunu Bucks forması altında geçirmişti.
Przybilla, Milwaukee Journal-Sentinel'e yaptığı açıklamada aklında kesinlikle Bucks takımının bulunduğunu söyledi.
"Bucks kesinlikle benim aklımda. Önceliğim Portland'da kalmak, onların benim hakkımdaki planlarını görmek istiyorum, fakat ikinci tercihim kesinlikle Bucks olacak." --- J. Przybilla
nbatrky
Yani bu Hedo nun yaptığı insan işi değil :D Biri hatırlatsın buna 3 numara oynadığını... 17 asist 15 sayı 5 top çalma... Dalga mı geçiyorsun yahu :D 17 asist yapan 3 numara ilk defa görüyorum, lütfen beni fazla yadırgamayın :) Ek olarak Ersan da 22 sayı 13 ribaunt 4 asist 3 top çalma, 40 dk da... Koçu belki akıllanır şu Ersan ın artık da, her maç uzun süreler verir.
Bu arada 17 asist Hedo nun kariyer rekoruymuş. Sayesinde Orlando yu, bu saate kadar olsa bile, izlemek büyük keyif veriyor.
Hidayet kopardı be :D Ersan da iyiydi. Ömer ve Semih'ten umduğumuzu bulamadık ama olsun. Güzel geceydi Türkler için.
Hidayet iyiki Orlando'ya dönmüş..
17 asist yapan 3 numara ben de ilk kez gördüm. :D
İnsan değilsin Hedo. :D
Hedo küLLerinden doğdu.
Bir forma insanı bu kadar değiştirebilir :D.
''Every time Hedo makes an assist, a Toronto Raptors' fan dies.'' Bunu görünce öldüm gülmekten yaa :n:
Ayrıca bu Thibadou'ya iyice sinir olmaya başladım. Ömer oyuna giriyor 30sn de 2 ribaund alıyor. Hiç beklenmezken gidip takip smacı yapıyor. Ee sonra noluyor, müthiş şutör(!) Taj Gibson oyuna giriyor. Sonuç 0-4 ve Ömerin 9dk aldığı ribaundu 20dk da ancak alabilmiş. Şuanda kazandıkları için değişiklik yapmayı düşünmüyor olabilir. Ancak biraz özgüven verilirse Ömer Aşık'ın 38lik Thomastan az katkı vereceğini kim söyleyebilir ki?
Ömer böyLe oynamaya devam ederse daha fazLa süre aLmaya mutLaka başLayacaktır. NBA de biraz işLer farkLı maaLesef, özeLLikLe AvrupaLı oyuncuLara pek sıcak bakmıyorLar gibi. Avrupa kökenLi oyuncuLarın savaşarak, zorLa formayı aLmaLarı gerekiyor. ALdıktan sonra da bir daha bırakmıyorLar zaten.
Semih , Shaq'dan bişeyler kapabilirse
Ömer , Temposuna tempo ekleyebilirse çok çok iyi işler yapacaktır bu ikili.
Özelliklede Uzun Sıkıntısı olan Nba'de.
Hidayette paranın ve huzurun verdiği '' MAÇ SEÇME '' '' TAKIM SEÇME '' özelliği ile çok güzel göz boyuyor.Helal olsun valla adama.
hido orlando'nun sisteminde ağırlığını mükemmel koyuyor. takımın yöneticisi resmen. onun boyunda ve kalıbında, onun top hakimiyetine, oyun zekasına ve saha görüşüne sahip bir kişi daha yoktur. şut, savunma ve ribaund yeteneklerini hiç söylemiyorum.
................................Quote:
NBA tarihine bakıyoruz.
1 maçta en çok asist yapan forvet oyuncuları.
Larry Bird 17 asist.
Scottie Pippen 17 asist.
LeBron James 15 asist.
Micheal Jordan 17 asist
Pippen ve Jordan da 15, sadece Bird 17 diye biliyorum.
"Hedo was great tonight passing the ball. Seventeen assists for anybody is incredible, but a 6-10 forward with 17 assists, that's a phenomenal, phenomenal game. He made a lot of plays for us."
-- Magic head coach Stan Van Gundy
Matt Barnes 8 Hafta Yok
New Orleans Hornets maçında sakatlanan Matt Barnes'ın çekilen MR'ı sonucunda dizinde menüsküs yırtığı olduğu anlaşıldı.Matt Barnes önümüzdeki hafta başında ameliyat olacak ve 8 hafta kaçıracağı tahmin ediliyor.
''İyi bir rehabilitasyon dönemi geçirerek ve çok çalışarak tekrar sağlıklı bir şekilde parkelere döneceğim'' - Matt Barnes
NBAtrky
Bir Büyük Takas Daha Geliyor
NBA.com yazarlarından David Aldrige'e göre, Denver Nuggets - New Jersey Nets ve Detroit Pistons takımları arasında büyük bir takasın gerçekleşmesine az kalmış. Bahsedilen bu takasa göre; Denver'lı oyuncular Carmelo Anthony, Chauncey Billups, Anthony Carter ve Shelden Williams, Detroit'ten Richard Hamilton ile birlikte New Jersey'e gidebilir. Nets bu isimler karşılığında Devin Harris, Derrick Favors, Anthony Morrow, Stephen Graham, Quinton Ross ve Ben Uzoh ile iki adet ilk tur draft hakkını Denver'a; Johan Petro ve Troy Murphy'i de Detroit'e gönderebilir.
Şimdilerde takasa bitti gözüyle bakılıyor ancak aradaki tek pürüzün Al Harrington olduğu söyleniyor. Denver, yüklü kontratı olan Harrington'ı Nets'e kakalamak istiyor ancak Nets buna karşı çıkıyor. Eğer Harrington konusunda Denver ısrarcı davranırsa takasın 4 takımlı olma ihtimali yüksek ancak Nets, Harrington'ın takasta olmayacağını umuyormuş.
NBATRKY
Otis Smith: Hido Konusunda Hata Yaptım
http://www.nbatrky.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x430 and weights 100KB.http://media.trb.com/media/photo/2011-01/58675296.jpg
Otis Smith iki sene önceki takımı bozmakla hata etmiş olabileceğini söyledi.
Belki de profesyonel spor tarihinde ilk defa bir genel menajer ya da koç kişisel bir gaf yaptığını onayladı. Otis Smith, 2 sene önce Hido Türkoğlu'nu takımdan gönderdiklerinde yanlış bir karar verdiğini söyledi.
Şu anda Türk takıma dönmüş durumda ve muhteşem oynuyor, tıpkı 2 sene önce Magic'in Finallere giden takımının en önemli 2. oyuncusu konumundayken olduğu gibi. Smith bu durumu 3 kelimeyle özetledi: "Evet, yanlış yaptım".
NBATrKy
Eğer gönderilmese belki ertesi sene şampiyonluk gelecekti... Darısı bu sene ya da seneye artık :) Gerçi eski kadroya göre daha zayıflar ama...