Bakalim Senİ Tanri Nasil Yargilayacak TÜmer
Bir gecede en kral fenerliden daha kral fenerli oluverdin başımıza.... helal olsun Tümer sana!!! unutma sakına BEŞİKTAŞ seni Tümer yaptı... eğer bu noktaya geldiysen BEŞİKTAŞ'ımızın sayasindedir. iyide oynasan kötüde oynasan BEŞİKTAŞ ve BEŞİKTAŞ TARAFTARI herzaman seni bağrına basmayı bildi...
Bizleri aldatmışsın meğer sen... inanmıştık oysa sana... her attığın golden sonra formayı öpüşün yumruğunu yüreğine vuruşun... hepsi yalanmış... keşke senin sayende alamamış olsaydık bu sene kazandığımız tek kupayı...
Televizyonda fener formasıyla poz veriyordun... kim bilir belki onlarıda kandırıyorsundur... ben inanmıyorum profesyonelliğe... BEŞİKTAŞ'ımızdan kimler geldi kimler gitti... ama hepsinin sonu hüsran oldu... çünkü üzerlerinde BEŞİKTAŞ TARAFTARININ ahıyla gittiler... Ben BEŞİKTAŞ a hakkımı helal ediyorum onlarda helal etsinler demişsin... en azından bende hakkın varsa HARAMI ZIKKIM OLSUN... birde utanmadan helalik dileniyorsun... Yazıklar Olsun...
Kolundaki dövmeyi bu gece defalarca oku... ne yazıyordu orada... "Beni Yalnızca Tanrı Yargılar" eğer seni Tanrı yargılayamazsa BEŞİKTAŞ ile İNÖNÜ de oynayacağın her karşılaşmada BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARI seni yargılayacaktır...