Farka gidecek macı kacırıyoruz. Yenilmeyelim bari.
Printable View
Farka gidecek macı kacırıyoruz. Yenilmeyelim bari.
Tribünde olaylar neden oldu . GS taraftarının kendi arasında oldu heralde
Şu maçı kaybetsek bile pek üzülmeyeceğim.Görülüyorki tek rakibimiz kendimiz olacağız.Burak olsa şu anda belki farklı konuşuyorduk.Ah bir tam kadro ile çıksaymışız neler olurmuş:)
Beklediğimiz gibi bir maç izliyoruz dersek çok da yanlış olmaz. Bizim defans hatalarımız, Galatasaray'ın gol kaçırmaları.Volkan'ın sakatlanması ve Mert'in girişi de Galatasaray'ın ekmeğine yağ sürdü tabii. Özellikle derbilerde Volkan'ın verdiği güven bir başka. Futbol adına ,evet Galatasaray üstün ancak, bir şey yok sahada.Bizim de klasik 'Galatasaray maçlarındaki balımız'ın sürdüğünü görmek sevindirici.Ama bunu bir de iyi oynayarak görmek istiyoruz artık.Bu futbol ikinci yarıda sürerse kupayı İNŞALLAH Galatasaray alır.Zira bu futbolla alırsak oynanan futbolu unutacak yine hocamız.
Kuyt'a da derbinin önemini nasıl anlattılarsa bir anda en Fenerliden daha hırslı oldu.Engin ile girdiği tartışmalarda Engin'in klasik hareketleri var orası ayrı mesele de Kuyt'tan da beklemezdim bunları :) Caner çıkar Stoch girer.Topal çıkar ; Topuz ortaya geçer Krasic girerse, iyi olur gibime geliyor.
İkinci yarı öncesi, bir kez daha başarılar iki takıma da.
Selçuk bu Topal'ı keser. Topal'ın adı var ama Selçuk keser bu adamı bir süre sonra.
Ayrıca en rezil fenerbahçe'yi karşı bile devre arasına 1-1 giden bir ezeli rakibimiz var:) ama bal yani haklılar :D
Ben olsam Krasic'i oyuna alırdım 2. yarı,hatta Alex'in yerine yavaştan 4-3-3'ü görmek için 60-65 gibi de Caner'in yerine Stoch ya da Sow'dan biri girdiğinde tam anlamıyla bir 4-3-3 olurdu...Tabi değişiklik yapacağını sanmıyorum Aykut Kocaman'ın. Maça çıkarken hedeflediği gibi ilk yarı berabere bitti
Fatih hoca Engini ısrarla neden oynatıyor hala anlamış değilim. Engin Çok daha etenekli bir futbolcu olsaydı eğer ve Arsenalde oynasaydı sırf bu hareketleri sebebi ile Arsen wenger kesin onu arsenalden kovardı. Ama biz taammül ediyoruz ve bunun sebebini anlıyamıyorum.
Yanlış 11 ile çıktık. Çok belliydi baskı altında top çıkmayacağı.
İkinci yarı Orhan'ı çıkartıp, Mehmet Topuz'u sağ beke çekip, Krasic sağ açık alması gerekiyor. Böyle olunca Caner ve Krasic top çıkartır, baskı yemeyiz. Cristian'a da daha önde oyna denilmesi gerekiyor.
Farklı bir durum olmaz da Alex yorulursa Sow da yerine alınır, o zaman izle maçının sonunu işte.
Fenerbahçe kalitesinin %10'da oynuyor. Orta sahanın ortasına transfer yapılsa tartışılmaz en büyük favorisi olurdu ligin.
Rakip Fener değil Barcelona olsa bu kadroyla çıksa bu pozisyonlar oluşsa 5 olmuştu yemin ediyorum. Ben böyle bir şey görmedim arkadaş her maç mı ezip de atamayız.
G.Saray maçı yerden göğe hak ediyor.
Maç öncesi tahminlerimde yanılmadım, dediklerim bir bir çıkıyor. Eğer G.Saray'ın şansı olsa maçın başında dediğim gibi tarihi fark olurdu ilk yarı biterken.
Amrabat'ın maçı bu. Sağ kanatta Orhan ve Bekir dökülüyor, ordan Emre gireceğine Amrabat girse, G.Saray maçı domine eder.
F.Bahçe eğer iyi oynamak istiyorsa kesinlikle Stoch veya Krasic'i almalı. Akabinde de Sow'u alabilir.
Skor tahminim: 3-1 veya 4-1 G.Saray lehine biter.
Engin ve Kuyt haricinde maçı çirkinleştiren karşı tribündeki bizim taraftarların amacını anlayabilmiş değilim.Maç hakkında yapılacak pek bir yorum yok , sadece ; Ya sabır.
Cüneyt Çakır yediğimiz golde ne yaptı öyle ? Ben anlamadım. Alex ihlal yaptı sarı kart gördü e niye tekrar kullanabildi ? Avantajlarını kaybetmişlerdi zaten.
Engin rezil bir insan. Yerde kıvranması hiçbirşey yokken onun dengesizliğini gösteriyor. İlk geldiği günden beri istemiyorum, futbolculuğunu bilmem burası Galatasaray. Melo da çirkef ama böyle de değil, farklı. Yalnız Kuyt da çok masum değil, topu atmasında kasıt yok diyenle tartışmam bile boşuna alıntılamayın.
Bu arada Atv bi daha yayin falan almasin.gurcan bilgic ve levent tuzemeni dinlemek istemiyorum.
Berbat oynadık ilk yarı ama alacağız macı. Biz bu kadar kötüyken atamıyorlar , ikinci yarı toparlar alırız macı. Bekir ve topal ile isimiz is. Çıkar topali al krasic i rahat et.
Yalnız Kuyt çok ukala onu sağlam bırakmazlar burda.
Amrabat ve Necati girmeli kesinlikle...Amrabat girerse çok rahatlarız ilerde...
o kadar gol kaçırdık saçma sapan bi gol attık sonra üstüne gene o kadar gol kaçırdık attığımızdan daha saçma bi gol yedik ömer üründülün dediği gibi "fitbol enteresan "
Stoch kesinlikle girmeli oyuna.Eğer Krasic hazırsa Krasic girsin.
Necati giricekse çıkan isim bence elmander olmalı
Umut ile Elmander çok çabuk yoruldu, azıcık basınca anında saçmalayan bir defans hattı var, her topu sektiren bir kaleci var, basın arkadaş vurun be !
haydi kanaryam
Oyuna Amrabat girmeli Hamit çıkmalı, Yine Elmander çıkmalı Necati girer.
Sadece tacta el degistirir top eger bi hata varsa, digerlerinde sari kart cezasi.
Ayrica Kuyt'a laf edilecek birsey bende gormedim. Sen birsey yapmadan rakibin yerde sana kart gosterebilmek ve faul alabilmek icin takla atiyorsa verilebilecek en guzel cevaptir gol olunca topu vermek. Topu geri atan Engin bu arada.
maç durdu nedense
Elmander gibi uzun boyuncumuz var ama kendisi nedense topa vurmak için değil de zıplamş olmak için zıplıyor.
Emre yine net kacti.
Bekir hata yapmaya devam ediyor.
goooooool umut attı goool
Selçuk'un 2. asisti.
GOOOOOOOOOL Umut Bulut sen ne yapıyon abi ya :D adam coştu Selçukta tam bi sniper yine devam asistlere...
Selçuk İnan sen adamın kare köküsün. Aslanım benim !