Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupanın sahibi hangi takım olur?

Voters
70. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

33 47.14%
  • Galatasaray

37 52.86%
Sayfa 11 / 25 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 726 sonuç

Konu: Süper Kupa Şampiyonu Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Futbolun olmadığı şehirde oynanan futbol maçında olayların çıkması kadar tuhaf bir şey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

3-0 4-0 5-0 olması gereken maç bizimkilerin beceriksizliği + rakibin şansı ile birleşince 1-1 olabiliyor. Futbol sen beni öldüreceksin.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Atamayana atarlar. Diyicek hiç birşey yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ilk yari 1-1 bitti oyunun kontrolu tamamen bizde 2.ci yari elmander-amrabat , aydin-hamit degisikligi bekliyorum.

Adam değilsin Engin, sahtekarsın.Alex'in bize gol atmadığı maç yok zaten 2. şut, şut denirse tabi gol oldu.Ama ben yine de rahat bi şekilde kazanacağımızı düşünüyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

açıkcası kuyt'un da hiç iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum engin'den aşağıya kalır yanı yok.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe yatsın kalksın Umut Elmander ikilisine şükretsin. Şu an 4-1'di maç.

İlk yarı rezalet oynadık gelen gol acayip şanstı. Devre arasında Mehmet'i sağ bek'e çekip Krasic veya Stoch'u almak lazım. Orta saha için konuşmuyorum zaten yapacak bir şey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Klasik FB GS maçına döndü yine. Bu adamların bize olan şansını benim aklım mantığım almıyor. 3 4 olması gereken maç yine 1 1 oldu. Kanser olacam bunların yüzünden.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bu kadar gol kaçırmamalıydık, Fenerbahçe bala yine 1 gol daha atar, bizim ikinci yarının başında 1 gol daha atmamız şart.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

ikinci yarı kendimize gelmemiz lazım.krasic hazır durumdaysa mutlaka girmesi lazım baroni nin yerine.
    hiç sahada yok baroni.topuz göbekte ondan daha iyi oynar şu maç özelinde.
    volkan ın sakatlanması çok kötü oldu oyuncu değiştirme hakkımızdan yedi ve mert ısınmadan girdi yediği golde moralini güvenini çok aşağı çekti.talihsizlik

caner çıkar stoch girer top taşıyan oyuncu yok takımda

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Çok şanssız gol yedik ya hadi Engin neyse de(biliyoruz yani biz Engin'i) Kuytta aynı şekilde karşılık vermemeli bence...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Puhaha gole bak Neyse çok ama çok aşırı iyi oynuyoruz Melo olsa orta sahayı geçtirmeyeceğiz fakat aynı sorunumuz devam ediyor şu pozisyonları gol yapsak 4-5 olmuştu ve daha da fazla pozisyon bulurduk eminim. Hayırlısıyla ikinci yarı şu pozisyonları gol yaparız da kupaya uzanırız bütün sezon böyle oynayacaksınız hepinize teker teker helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbolun adaleti yok işte.Tek kale oyna ilk yarı 1-1 bitsin.
    İkinci yarı Necati ve Amrabat girerse maçı alırız.

Bu takıma Melo,Burak ve kanata Amrabat gelince efsane takım olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yine iyi oynamıyoruz müdahale lazım çok pozisyon verdik. Bu arada Engin yere düştükten sonra o kıvranışlar falan her seferinde ayağı koptu zannediyorum.

Kaleciler için böyle büyük maçlardan önce maça psikolojik olarak kendini hazırlama falan önemli Mert bu maça herkesin de düşündüğü gibi gireceği pek aklından geçmemiş herhalde ciddi bir hata yaptı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe bali is basinda beyler.engin ve emre cikmali

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

şunu farkettim m.topal harbi boş bir transfermiş (gerçi çok erken ama) selçuk bin kat daha iyi oynuyordu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu maçı Fenerbahçe alır, totem falan değil ciddi yazıyorum. Bizim takım kaçan goller ve yediğimiz golden sonra çöktü.

Hamit sahada var mı ? Kaçırdığı gol var gelişine kaçırdı atamadı başka da yok.

Dany iyi, Umut da attı ama kaçırdığı efsane.

Fenerbahçede Mehmet Topal yılın bidonu olur herhalde, sadece yan ve geri pas o kadar.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Engin sinirden gebertti beni gebertti.Kuyt çok güzel bir hareket yaptı Engin'e topu vererek.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Farka gidecek macı kacırıyoruz. Yenilmeyelim bari.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Tribünde olaylar neden oldu . GS taraftarının kendi arasında oldu heralde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu maçı kaybetsek bile pek üzülmeyeceğim.Görülüyorki tek rakibimiz kendimiz olacağız.Burak olsa şu anda belki farklı konuşuyorduk.Ah bir tam kadro ile çıksaymışız neler olurmuş

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Beklediğimiz gibi bir maç izliyoruz dersek çok da yanlış olmaz. Bizim defans hatalarımız, Galatasaray'ın gol kaçırmaları.Volkan'ın sakatlanması ve Mert'in girişi de Galatasaray'ın ekmeğine yağ sürdü tabii. Özellikle derbilerde Volkan'ın verdiği güven bir başka. Futbol adına ,evet Galatasaray üstün ancak, bir şey yok sahada.Bizim de klasik 'Galatasaray maçlarındaki balımız'ın sürdüğünü görmek sevindirici.Ama bunu bir de iyi oynayarak görmek istiyoruz artık.Bu futbol ikinci yarıda sürerse kupayı İNŞALLAH Galatasaray alır.Zira bu futbolla alırsak oynanan futbolu unutacak yine hocamız.

Kuyt'a da derbinin önemini nasıl anlattılarsa bir anda en Fenerliden daha hırslı oldu.Engin ile girdiği tartışmalarda Engin'in klasik hareketleri var orası ayrı mesele de Kuyt'tan da beklemezdim bunları Caner çıkar Stoch girer.Topal çıkar ; Topuz ortaya geçer Krasic girerse, iyi olur gibime geliyor.

İkinci yarı öncesi, bir kez daha başarılar iki takıma da.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Tribünde olaylar neden oldu . GS taraftarının kendi arasında oldu heralde
    Galatasaray - fenerbahçe tribünleri yan yana konulmuş birbirlerine meşale atmaya başladılar en son.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Selçuk bu Topal'ı keser. Topal'ın adı var ama Selçuk keser bu adamı bir süre sonra.

Ayrıca en rezil fenerbahçe'yi karşı bile devre arasına 1-1 giden bir ezeli rakibimiz var ama bal yani haklılar

Ben olsam Krasic'i oyuna alırdım 2. yarı,hatta Alex'in yerine yavaştan 4-3-3'ü görmek için 60-65 gibi de Caner'in yerine Stoch ya da Sow'dan biri girdiğinde tam anlamıyla bir 4-3-3 olurdu...Tabi değişiklik yapacağını sanmıyorum Aykut Kocaman'ın. Maça çıkarken hedeflediği gibi ilk yarı berabere bitti
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Fatih hoca Engini ısrarla neden oynatıyor hala anlamış değilim. Engin Çok daha etenekli bir futbolcu olsaydı eğer ve Arsenalde oynasaydı sırf bu hareketleri sebebi ile Arsen wenger kesin onu arsenalden kovardı. Ama biz taammül ediyoruz ve bunun sebebini anlıyamıyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Yanlış 11 ile çıktık. Çok belliydi baskı altında top çıkmayacağı.

İkinci yarı Orhan'ı çıkartıp, Mehmet Topuz'u sağ beke çekip, Krasic sağ açık alması gerekiyor. Böyle olunca Caner ve Krasic top çıkartır, baskı yemeyiz. Cristian'a da daha önde oyna denilmesi gerekiyor.

Farklı bir durum olmaz da Alex yorulursa Sow da yerine alınır, o zaman izle maçının sonunu işte.

Fenerbahçe kalitesinin %10'da oynuyor. Orta sahanın ortasına transfer yapılsa tartışılmaz en büyük favorisi olurdu ligin.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Galatasaray - fenerbahçe tribünleri yan yana konulmuş birbirlerine meşale atmaya başladılar en son.
    öyle mi? kameralar hiç fenerbahçe taraftarı göstermedi de o yüzden soruyorum. Ben de maçı izledim olaylar polis ile galatasaray taraftarı arasındaydı,spikerin yorumu yanlıştı. Doğru olsa kamera çekerdi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rakip Fener değil Barcelona olsa bu kadroyla çıksa bu pozisyonlar oluşsa 5 olmuştu yemin ediyorum. Ben böyle bir şey görmedim arkadaş her maç mı ezip de atamayız.

Sayfa 11 / 25 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon

Mesaj Yetkileri