Garip duygularla yazıyorum. Sadece hoşçakal...
Printable View
Garip duygularla yazıyorum. Sadece hoşçakal...
yolun açık olsun kaptan. videoyu yapan arkadaşlar da can noktamızdan vurmuşlar bizi.
Obrigado Alex..
Alex10 @Alex10combr
%100Brezilyali dogduk ama kesinlikle%50 Turk,%50 Brezilyali olecegiz.Turk Halkina hersey icin tesekkurler.Sizi cok seviyoruz! DeSouza Ailesi
5 Yil sonra Aziz YIldirim kalmazsa Alex Fenerbahce Klubune Personel olarak donecektir diye dusunuyorum.
Ha geldi, ha geliyor dendi, gelmez yahu o koskoca Alex dendi, ekranlarda Copa Amerika'yı kazandıklarında kaptan olarak kupayı kaldırırken gördük, daha formayı giymemişti ama bizim gönlümüze girmişti.
Çıktı geldi Alex, koskocaman Alex oldu, Alex işte ya, küçük maçların büyük adamı, hangi maçı Fenerbahçe'ye kazandırmış, derbilerde ne yapmış, avrupada ne yapmış, vs vs, bir sürü eleştiri, tonlarca haber.
İlk golünü hatırlıyorum, İstanbulspor'a atmıştı, daha o maçla göstermişti onlarca gol atacağını bize.
Samsunspor maçında bir rövaşetası var, asla unutamam, izlediğim en güzel Alex golüydü diye liste başı yapabilirim.
Büyük maçlarda ne verdi ki denirken FB'nin çeyrek final başarısında başrol oynadı. Inter'i sahaya dar ettiğimiz maçta takımın yıldızıydı, o maçta o sezonun çok farklı olacağını gösterdi bize, Deivid'e attırdığı gol, farklı yönlerini isterse kullanabileceğini de gösterdi.
Şimdi gitti, bir Alex vardı diyeceğiz, hiç zorlanmayacağız, filanca maçta attığı şu gol diye anlatacak, her an aklımıza gelecek onlarca golü olacak, attırdığı onlarca golde belki golü atanları unutacağız, asistlerini unutmayacağız.
Küçük maçların adamı dediğimizi unutacağız, onu çubuklu altında yuhaladığımızı unutacağız, ayrılış sürecinde yaşananları unutacağız ama sahadaki o gollerini, asistlerini hiç unutmayacağız.
Tek bir isteğim kalmıştı, tamamı Türkçe olan bir basın toplantısı yapması, Alex'ten en çok istediğim şeylerin başında gelirdi, biliyorum yolu bir daha Türkiye'ye düşecek ve o zaman bu isteğimi de gerçekleşmiş olarak göreceğiz.
Seni asla unutmayacağız ALEX...
Yeni takımı Coritiba olacak gibi.
Ne Aziz Ne Aykut Tek Efsane Alex'tir benim gözümde. Tapıyoruz sana kaptan... Bir gün öyle yada böyle bir şekilde bu kulübe döneceksin...
Adamın dibidir.Seviyoruz seni Kaptan !
Samsun maçında rövaşata demişken o maçta idim, karşı tribünde golü kafa ile attığını düşünmüştüm. Eve gelince şok yaşadım. Ne Ercan Taner'i ne de o kafayı unutamam. Birde Alex'in Galatasaray'a attığı bir frikik golü var Türkiye Kupasında son dakikalarda o golde hep hafızamda. Bunlara Gençlerbilriğini hem içeride hem deplasmanda son dakika golü ile yenerken attığı goller. Ahh ahh liste uzar gider.
Benim en çok aklımda kalanlar, İnter maçında Deivid'e yaptığı asist ve öncesindeki çalım. Birde yanılmıyorsam 5 gol atmıştı bir Ankaragücü maçı. Ha bide yanlış hatırlamıyorsam Sparta Prag maçında Hooijdonk'a yaptığı asist ve öncesindeki çalım. Tabi Samsuna attığı roveşata da unutulmaz.. Daha çok var ama ilk aklıma gelenler en beğendiklerim bunlar.
Son golünde oradaydım kaptanın. Maç öncesi çağırdık yine, geldi. Oyundan çıkarken i love you Alex diye inledi ortalık. Nerden bilirdik..
‘Heykelimin kafası benden küçük, vücudu benden büyük’
Brezilyalı yıldız, dikilen heykeli ile ilgili ilginç yorum yaptı ve “Taraftarın sevgisini sahaya aktarması bazen bazı insanları rahatsız edebiliyor tabii ki ama heykel meselesi, gerçekten çok mutlu edici. Heykelim benden biraz daha büyük, kafası belki biraz benim kafamdam küçük olabilir ancak vücudu benden baya büyük” diye konuştu.
http://tr.eurosport.com/futbol/super...81/story.shtml
Ben de demiştim zamanında :)
Bazıları hiç yaşlanmıyor
http://www.ajansspor.com/video/v/201...sem_asist.html
Sezon başında sana çok kızdım neler söyledim neler ama çok özledik be abi ya
Usta işi bir asist. Bir Galatasaraylı olarak bende Alex'i özledim.. Keşke gitmeseydi.