Trabzonspor araştımasında kimse hepsinin CA arttırılsın gibi şeyler demedi zaten böyle birşeyde olmaz böyle bir sezondan sonra tabi artan oyuncular olacak muhakkak ama neredeyse takımın hepsinde düşmeler göreceksiniz herkeste bu yönde düşünüyor zaten...Quote:
Bu forumda en son görmek istediğim şey bir takımın fanatikliğini yapmak veya aksi yönde bir takımın oyuncularını fanatik bir şekilde sürekli eleştirmek.
zaten forumdaki sekopej (sekan) ve peluk gibi arkadaşlar fanatik tarzda yazılan yorumlar için uyarılarda bulunuyorlar gerekirsede ceza veriyorlar...
bu güne kadar futbol konusundaki bir çok foruma üye olmama rağmen hiç birisinde türksporttal forumlarındaki kaliteyi göremediğimden dolayı hiç birisine bu kadar bağlanmadım..bu kadar yazı yazmadım...
ancak son zamanlarda özellikle Fenerbahçenin Galatasaray malubiyeti ile başlayan son üç haftalık kötü performansından sonra sürekli olarak içeriği ve nedeni doğru düzgün izah edilmemeksizin fenerbahçeli futbolcuların değerlerinin düşürülmesi için adeta bir yarışın başladığını görmekteyim..
Fanatiklik ruhunu üzerinden atamayan bir kaç arkadaşın bu işi bir alışkanlığa dönüştürüp acaba bugün hangi fenerli oyuncunun değerlerinn düşürülmesini istesem diye düşündüğünü üzüntüyle izliyorum...
bir kıyaslama yapmak gerekirse...
şimdi açıyorum Trabzonspor forumunu şu adam yükseltilsin bu adam yükseltilsin..şunda önemli gelişme var...neredeyse kalecisinden orta sahasına ve forvetine kadar bir çok oyuncusunun değerleri artırılsın istenior...
hangi trabzon, bu sene ligi asla kendi büyüklüğüne yaraşmayan şekildesezonu altıncı bitirmiş..49 puan toplayan trabzonspor..bu takımın bir çok oyuncusun puanları artırılacak daha iyi olacak....
Türkiye ligini bu yıl sürekli sürklese etmiş... son 3. haftasında bir kaleci ve defans hatasıyla şampiyonlağu son anda kaçırmış, liginde 73 puan toplamış şampiyonlar ligiine katılan ve şampiyonlar liginde çeyrek finale kamış fenerbahçenin ise oyuncularının sürekli olarak puanlarının düşürülmesi istenecek.. biraz adil olun arkadaşlar..biraz objektif olmanızı rica ediyorum...
ben Trabzonsporu çok seven bir fenrbahçeliyim...karadenizliyim ve bölgemin takımıdır başımın üstünde yeri vardır...ama
3 hafta fenerbahçe kötü gitti diye bu forumlarda sürekli olarak fenrbahçenin hangi oyuncusunun değerlerinin kırpılması için yazı yazsak diyede gayret göstermeyin...
üstelik bunu yapacaksanızda bari açıklayıcı olarak yapın...şu 3 tane orta yaptı hepsi dışarıya gitti ...böyle oyuncumu değerlendirilir allah aşkına...
Fenerbahçe bu yıl şampiyonlar liginde performansı yüksekti..ama ligde kapastesinin altındaydı ama bencede çok kötü bir sezon değidli..şu üç beş haftalık kötü gidişi referans alıp ...bir çok fenerbahçe oyuncusu için hiç bir açılkama yapmaksızın sürekli puan düşürülmesini istemek doğru değildir....