1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
    gürhan ın yeteneklerini kimse tartışmaz diye düşünüyorum, ancak gürhan ve olcan konusunda bu sene olcan ı 10-12 kez izlemiş biri olarak yavaş yavaş paslandıklarını düşünüyorum. olcan ksk de önemli işler yapsa da saha da bir yıldız ya da yıldız adayı olduğu mesajını çok kısıtlı dönemler ve süreler dışında veremedi. gürhan köylüm, babası da babamın yakın arkadaşı olduğu için çok rahat ve emin konuşuyorum (daha önce de söylemiştim), gürhan ın yaşı isveçten türkiye ye döndüklerinde babası tarafından 2 yaş küçültülmüştür...

sende bunu aciklayip cok mutlu olmussundur umarim?
    Gurhan bunu okusa ne derdi sana acaba! hani koylun arkadasin sayilir
    (ya da oyle)

pes vallahi...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Valla katılmamak elde degil. Edu tr nin en iyi stoperi Lugano her yönüyle edu dan daha iyidir. Fb nin en iyi stoperi de lugano dur zaten. Tr ninki tartışmasına hiç girmeyecegim onu bilen biliyor
    kimmis peki?
    hani gecen sezon basi tumerle beraber 3 yillik anlasma yapip, sonra 4 hafta ligden sonra sen bizde yedek kalirsin seni sivasa bedavaya verdik ve senin bile "nerdeyse butun gslilerin" dalga gectigi "shevchenko" dedigi o adama simdi tapiyorsunuz, o adami mi kast ediyorsun?
    Last edited by yusufislam : 21.Mayıs.2008 at 20:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by yusufislam View Post

sende bunu aciklayip cok mutlu olmussundur umarim?
    Gurhan bunu okusa ne derdi sana acaba! hani koylun arkadasin sayilir
    (ya da oyle)

pes vallahi...

kimmis peki?
    hani gecen sezon basi tumerle beraber 3 yillik anlasma yapip, sonra 4 hafta ligden sonra sen bizde yedek kalirsin seni sivasa bedavaya verdik ve senin bile "nerdeyse butun gslilerin" dalga gectigi "shevchenko" dedigi o adama simdi tapiyorsunuz, o adami mi kast ediyorsun?
    Burasinin arastirma bolumu oldugunu tekrar hatirlatmam gerekli mi?

Gerekli galiba..

Mesaj Yetkileri