Benı yalancı durumuna düşürüyosun ama acaba sen bu dediklerine inanıyormusn ? Jefferson bu sene hariç son 2 senede 44 lig maçına çıkmış hepside iLk 11 . Tolga Zengin ise bu dönemde 11 kez forma giymiş. Yani senin anlıyacağın Ziya Doğan gelene kadar bu takımın kalecisi Jefferson'dı.Malum Ziya Doğan'ın takımdan kestiği yabancılar arasında Stepanov,Szymkowiak,Yattara hiç oynatmadığı Musampa,Jun da vardı. Yani dedim ya birşeyleri iddaa etmek için bilmek gerekiyor . Ayrıca Üşündirmedin beni de bu rakamları aradım sen bilgilen diye.
Senin o çok iyi dediğin kaleci hatırlarsan en son küme düşen bir takımdan geldi ve yıllardır Anadolu'da kümeye oynayan takımlarda oynadı. Dediğin kadar iyi bir isim olsaydı Fatih Terim formsuz Rüştü'nün yerine Orkun'u oynatırdı. Ayrıca Volkan'ın da ne kadar komik goller yediğini biliyorsundur heralde. Iskalar, çalım atayım derken kaptırmalar,kapadığı köşeden içeri giren toplar vs. Ha bide Jefferson penaltı kurtardığı maçtan sora naptı sölermisin ? Gören de sanırkı kaç senedir Trabzonspor maçlarını hep sen izliyorsun benim hiçbirşeyden haberim yok.