1 ile 30 arası toplam 350 sonuç

Konu: [TSL] Trabzonspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Umut Bulut'un off the ball düşük olabilir, bence herkesin aksine biraz teknik olduğunu düşünüyorum ve finishing de fena değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Umut Bulut'un off the ball düşük olabilir, bence herkesin aksine biraz teknik olduğunu düşünüyorum ve finishing de fena değil.
    Bende bunu söyledim arka sayfalarda işte benim gibi düşünen ender kişilerden biri...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Umut'un eksik yönleri kararsızlık(Decision 7-8),Takım oyunu ve çalışkanlık(Teamwork/Workrate 10/10),Yaratıcılık(6-7),Ön sezi(Anticipation 9-10).Güçlü yanları;Bitiricilik(Finishing 14-15),Uzaktan vuruş(Long Shot 13-14),Top üstünlüğü(First touch 14-15),Top sürme(Dribbling 12-13),Sıçrama,Çeviklik(Jumping/Agility 14/15).Orta derecede olan özellikleri ise hızı(Pace/Acceleration 13/13),Dayanıklılık ve Güç(Stamina/Strenght 12/13)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yani şu şekilde:
    Yaptıgın Umut'u inceledim Umut'un dripling 13 olmaz max 11, firsh touchta 15 olmaz oda max 11 olur teamwork,aggression ve workratede için 10 çok düşük heleki Umut'un tamamen çok koşarak falan bişeyler yaptıgını düşünürsek bu özellikleri oldukça yüksek yani bunlar haricindeki özellikler gerçege yakın ama yinede bazı özelliklerinde ufak düşmeler ve arttırlar olacaktır.
    Last edited by nekop : 24.Nisan.2008 at 22:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri