Serkan abi kovulmadan istifa et:D
Printable View
Serkan abi kovulmadan istifa et:D
Şu an tam olarak Aragones'in 35-40 yaş genç halisin:p
Yeni bir takım istemiyoruz.Biz eski takımımızı istiyoruz:D:D
Küme düşer... :n:
Terim İtalya'ya gidip tekrar Türkiye'ye döndükten sonra yaptıkları hafızalarda. Ben de Fenerbahçe'ye döndüğümde aynı şeyler gelmesin başıma.:n:
Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. Hafta
http://img158.imageshack.us/img158/7066/73987769al9.jpg
Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. İlk devre 1-0 önde kapattık. Semih’in sakatlanmasıyla yerine Baptista’yı aldım ve maç farka gitti. Semih 3 hafta oynamayacak, bu 3 hafta Semih olmadan düzelirsek Semih’i kesmek zorunda kalacağım sanırım.
Serie A 7. Hafta
http://img4.imageshack.us/img4/9449/36003702aa7.jpg
Atalanta’yı sahasında ezdik, kaleye tek şut çekemediler. 2 güzel golle maçı kazandık. Sorun demek ki Semih’teymiş. Aslında Semih’te değil, tek forvete döndüm, onun etkisi var. Tek forvet olarak da Rossi’yi kullandığım için Semih düzeldiğinde bakalım ne yapacağım.
Serie A 8. Hafta
http://img158.imageshack.us/img158/1424/99882786pe6.jpg
Semih sakatlığı atlattı ve ilk 11’de şans verdim ona. Artık vatandaşını kayırıyor haberleri iyice arttı. İlk yarıda hazırlanışı güzel pozisyonu Rossi golle sonuçlandırdı. Verkaçlarla ceza sahasına girdi Rossi ve kendini boşa çıkarıp gol vuruşunu yaptı. Maç bu şekilde sonuçlanır derken komik bir gol yedik. Kalecimiz hediye etti resmen. Son 5 dakikada Semih yerine Totti’yi oyuna aldım ve Vucinic’e öyle bir asist yaptı ki Totti, bu takımın yıldızı hala benim dedirtti. Vucinic’in golüyle maçı 2-1 kazandık.
Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. Hafta
http://img25.imageshack.us/img25/8356/71341050tq1.jpg
Net fırsatları değerlendiremedik ve kontra ataktan golü yedik. Sonrasında risk alınca Real Madrid daha çok pozisyona girdi. Ve Mexes’in hatasının ardından gol yememek için yaptığı müdahale ile 10 kişi kaldık. Düzelmeye başlamıştık, bu oyuna bu skor kötü oldu.
Semihe güle güle o zaman :D
Boşver abi vatandaşını kayırıyor diye çıkan haberleri,kayırmaya devam et Semihi.:) Gidişat iyi gibi,arada takıldığın maçlar olmuş fakat onlarda sezon başı olmandan kaynaklanıyor bence.
abi bosnaya ne oldu :D
Bosna'yı bıraktım tek takıma konsantre olalım diye ama yine de Roma'da beklenen patlamayı yapamadık. Kovulmadan istifa etmek en iyi davranış olacak gibi duruyor.
Alınan kötü sonuçların ardından son lig maçında evimizde Juventus’a da yenilmemiz artık bu yolda takımın düzelemeyeceğine bir işaretti. Daha kötü sonuçlar almaması için takımda bir h ava değişikliği şarttı ve bu nedenle görevi bıraktım.
Muhabir: Bu kararı almanızda takımda oluşan gruplaşma etkili oldu mu? Takım içerisinde sizi istemeyenler olduğu söyleniyor.
İşler iyi gittiğinde kimse sesini çıkarmaz ama işler kötü gittiğinde arkanızdan konuşan, kuyunuzu kazan çok olur. Biz bir takım olamadık. Ben geldiğim ilk günden beri takımdaşlık duygusunu arttırmayı hedefledim ama bunu başaramadık. Takımda sürekli bir huzursuzluk vardı.
Muhabir: Semih’in vatandaşınız olduğu için forma şansı bulduğu, hak edenlere forma verdiğiniz için takım içerisinde de Semih’e olumsuz tavır alındığı duyumları var. Şimdi siz ayrıldınız, Semih için zor olacak mı orada oynamak?
Semih çok kaliteli bir forvet, o hak ettiği için o formayı giyiyordu. Asıl Semih’in değil ona pas atmayanların takımdan gönderilmesi gerekir.
Muhabir: Yani Semih’in dışlandığını kabul ediyorsunuz.
Hayır, dışlanma yok ama uyuşmama olduğu kesin.
Muhabir: Son maçınızda Juventus’a karşı ilk devre 3-0 geriye düştünüz. Devre arasında ne konuştunuz, neler söylediniz takıma?
Hiçbir şey konuşmadık. Masama oturdum ve istifamı yazdım, sonra da sahaya çıktım.
Muhabir: 2. devre takım baskısını arttırdığı dakikalarda kazandığınız penaltıyı A_ntunes’in bilerek kaçırdığı iddiaları var, ne diyorsunuz bu konuda?
Anunes’in neden oynatılmadığına dair bana sitemi vardı, aramızda başka bir problem olmadı ama en ihtiyaç duyduğumuz dakikalarda penaltı kaçırması bizi yaktı.
Muhabir: Fenerbahçe’de geçen parlak sezonun ardından dibe vurmuş durumdasınız. Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben dibe vurmadım, burada uyum sorunu yaşadık. Üstelik İtalyan futbolu benim anlayışıma ters gelen bir şekilde oynanıyor. Belki kendimi geliştirdikten sonra, burada oynayabilmeye hazır olduğumda tekrar gelirim. Şu anda herhangi bir takımla görüşme içerisinde değilim ama istedikten sonra takım bulmak kolay. Bana hedefleri olan bir takım gerekli.
Son maçlarda aldığımız skorlar. 6 maçtır kazanamıyorduk ve önümüzde yenilgisiz lider olan Inter deplasmanı vardı. Orada bir hezimet daha yaşamamak için görevi bıraktım.
http://img230.imageshack.us/img230/5871/32713741hq0.jpg
Süpersin yaa eglenceli bi kariyer,başarılar :)
Şampiyon takmı ne hale getirdin:D
Aldığımız duyumlara göre Roma Belediye Başkanı,Valisi ve iktidar partisine ait milletvekilleri bir toplantı yapıp,seni Roma şehrine geri dönmemen için Havaalanı,Otogar ve Tren garına nöbetçi dikmişler:D:D:D
Roma'ya döneceğiz elbette ama bu kısa vadede olmayacak. Tekrar Roma ile çalışmam ama Lazio neden olmasın...:D
Bu arada İspanya'dan gelen yetkililerle görüşmelerimiz sürüyor. Şu anda 2 takım beni istiyor, kararımı verdiğimde anlaşma imzalayacağız.:p
Bu kadar beceriksizlik olmaz yahu takımı küme bile düşürememiş. :n:
İstifa edip korkup kaçmış. :zuhaha Seni daha kim ne yapsın. :D
Malaga'ya git Malaga'ya :)
Leeds United ile ligde sonuncu olmuştun bi kere Serkan abi. Onu hatırlattı bana Roma takımı :D
Newcastle united:D
Kanımız uyuşmadı yoksa ben istesem küme düşürürdüm, onu becerirdim.:n:
Malaga beni isteyen kulüpler arasında değil şu anda maalsef.:)
Orada da şanssıztık. Hem o değişik bir maceraydı.
İspanya'ya gitmek üzereyim. Orada da yer edinemezsek bir de İngiltere denerim.:D
Abi Fm08de açtığın sivasspor kariyerine dönüyor bu kariyerde yavaş yavaş :zuhaha.
Abi niye herkes böle kötü diyor sana ya,Çok kötü bi menajermisinki :D
O saydıgınız takımlara gitmeyi isterde o takımlar ister mi bakalım :zuhaha
Kötü mü? Kötü menajer benm Serkan felakettir. :n:Quote:
Abi niye herkes böle kötü diyor sana ya,Çok kötü bi menajermisinki
Ne yapalım duramıyorum uzun süre bir takımda. Ama İspanya'da uzun süre kalmayı hedefliyorum.:D
Tamamen çekememezlik, kıskanıyorlar başarılarımı.:n:
İsterler de ben gider miyim o takımlara onu sor sen. Hem felaket değil yahu, daha o seviyeye gelmedik.:n:
Sevilla’da Yeni Dönem
Fenerbahçe’de yaşanan parlak senelerin ardından çıktığı İtalya yolculuğunda hüsranla karşılaşan ve istifa ederek dinlenmeye çekilen menajer Sevilla’da.
Ligde aldığı kötü sonuçlarla Jimenez’in görevine son veren Sevilla ligde 14. sırada yer alıyor.
http://img25.imageshack.us/img25/8572/27322079rx8.jpg
Kadrosu da idare eder, devre arasında takviyeler yapacağız elbette. Serdar’ın beni arayıp “Hocam buraya gelmeni çok istiyorum, burada başarılı olursun.” demesi de benim bu teklifi kabul etmemde etkili oldu.
http://img25.imageshack.us/img25/8347/58560835nk4.jpg
İtalya’da yaşanan kötü dönemin sadece bir şanssızlık olduğunu ispatlamak için buradayız. Şampiyonlar Ligi’nde takımımız 2. tura çıkmış ve rakibimiz son şampiyon Arsenal.
http://img17.imageshack.us/img17/2600/66333494nn0.jpg
Abi kanouteyi oynatma lütfen.Beni online maçlarda yaktı o :(.Bi turnuvadan onun yüzünden elendim.Yaşlanmış hem sat gitsin :D.
Kanoute takımımızn kaptanı. Semih'i buraya transfer edemeyeceğime göre geçiş döneminde kendisinden faydalanacağız, üzgünüm.:D
Kanouté forever :D
Anti-Kanouté'ci yok mu benden başka.Abi semih olmazsa güiza oda olmadı ilhan parlak :D.**uino kapılmadıysa almanı tavsiye ederim ;;).
basarilar abi artik bu takimda dur biraz sonra fenere geri donersin :D
Ya online maçta seni yaktı diye adama düşman olunur mu :D
Abi bitiriciliği 12-13 adam 2 gol atarda 17 olan adam atamazsa o adamı temizlikçi ilan ederim ben :zuhaha.
Durun kavga etmeyin yahu, Palacio ve Fabiano var takımda. Bir forvet daha alırsam oynatmam onu.:n:
Al Al Al!Olmazsa Mehmet Al :p.
Takip etmeyin bu kariyeri. Sevilla'da da ilk yarı sonucunda 9.sırada olur hastalığını bahane edip ülkeden kaçar, tarzıdır kendisinin.
Yanlış yazılmış No Kanouté Yes Gol :n:.Olacak :p.Ama senin kararın abi :D.
İspanya Türkiye ile benzerlikler gösteriyor. Ortam çok iyi, camiaya bir anda ısındım. Buradan uzun süre ayrılmayacağım ve benim başarısız olmamı bekleyenleri yanıltacağım.:D
Kanouté yedeklikten öteye gidemez şimdilik. Ama zaman zaman forma vereceğim, tecrübesi yeter.:D
Taraftarın Kanouté konusundaki ikilemine kendisi ne diyor acaba Serkan abi :n:
En iyisi Serkan abi :D.A_quinoyu getirecek misin ?