Süpersin yaa eglenceli bi kariyer,başarılar![]()
Süpersin yaa eglenceli bi kariyer,başarılar![]()
malatyAdana!
Şampiyon takmı ne hale getirdin
Aldığımız duyumlara göre Roma Belediye Başkanı,Valisi ve iktidar partisine ait milletvekilleri bir toplantı yapıp,seni Roma şehrine geri dönmemen için Havaalanı,Otogar ve Tren garına nöbetçi dikmişler![]()
Roma'ya döneceğiz elbette ama bu kısa vadede olmayacak. Tekrar Roma ile çalışmam ama Lazio neden olmasın...
Bu arada İspanya'dan gelen yetkililerle görüşmelerimiz sürüyor. Şu anda 2 takım beni istiyor, kararımı verdiğimde anlaşma imzalayacağız.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu kadar beceriksizlik olmaz yahu takımı küme bile düşürememiş.
İstifa edip korkup kaçmış.Seni daha kim ne yapsın.
![]()
Malaga'ya git Malaga'ya![]()
Leeds United ile ligde sonuncu olmuştun bi kere Serkan abi. Onu hatırlattı bana Roma takımı![]()
Newcastle united![]()
Kanımız uyuşmadı yoksa ben istesem küme düşürürdüm, onu becerirdim.
Malaga beni isteyen kulüpler arasında değil şu anda maalsef.
Orada da şanssıztık. Hem o değişik bir maceraydı.
İspanya'ya gitmek üzereyim. Orada da yer edinemezsek bir de İngiltere denerim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Abi Fm08de açtığın sivasspor kariyerine dönüyor bu kariyerde yavaş yavaş.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Abi niye herkes böle kötü diyor sana ya,Çok kötü bi menajermisinki![]()
malatyAdana!
O saydıgınız takımlara gitmeyi isterde o takımlar ister mi bakalım
Kötü mü? Kötü menajer benm Serkan felakettir.Abi niye herkes böle kötü diyor sana ya,Çok kötü bi menajermisinki![]()
Ne yapalım duramıyorum uzun süre bir takımda. Ama İspanya'da uzun süre kalmayı hedefliyorum.
Tamamen çekememezlik, kıskanıyorlar başarılarımı.
İsterler de ben gider miyim o takımlara onu sor sen. Hem felaket değil yahu, daha o seviyeye gelmedik.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Sevilla’da Yeni Dönem
Fenerbahçe’de yaşanan parlak senelerin ardından çıktığı İtalya yolculuğunda hüsranla karşılaşan ve istifa ederek dinlenmeye çekilen menajer Sevilla’da.
Ligde aldığı kötü sonuçlarla Jimenez’in görevine son veren Sevilla ligde 14. sırada yer alıyor.
Kadrosu da idare eder, devre arasında takviyeler yapacağız elbette. Serdar’ın beni arayıp “Hocam buraya gelmeni çok istiyorum, burada başarılı olursun.” demesi de benim bu teklifi kabul etmemde etkili oldu.
İtalya’da yaşanan kötü dönemin sadece bir şanssızlık olduğunu ispatlamak için buradayız. Şampiyonlar Ligi’nde takımımız 2. tura çıkmış ve rakibimiz son şampiyon Arsenal.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Abi kanouteyi oynatma lütfen.Beni online maçlarda yaktı o.Bi turnuvadan onun yüzünden elendim.Yaşlanmış hem sat gitsin
.
Kanoute takımımızn kaptanı. Semih'i buraya transfer edemeyeceğime göre geçiş döneminde kendisinden faydalanacağız, üzgünüm.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Kanouté forever![]()
Anti-Kanouté'ci yok mu benden başka.Abi semih olmazsa güiza oda olmadı ilhan parlak.**uino kapılmadıysa almanı tavsiye ederim
.
basarilar abi artik bu takimda dur biraz sonra fenere geri donersin![]()
Ya online maçta seni yaktı diye adama düşman olunur mu![]()
Abi bitiriciliği 12-13 adam 2 gol atarda 17 olan adam atamazsa o adamı temizlikçi ilan ederim ben.
Durun kavga etmeyin yahu, Palacio ve Fabiano var takımda. Bir forvet daha alırsam oynatmam onu.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Al Al Al!Olmazsa Mehmet Al.
Takip etmeyin bu kariyeri. Sevilla'da da ilk yarı sonucunda 9.sırada olur hastalığını bahane edip ülkeden kaçar, tarzıdır kendisinin.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Yanlış yazılmış No Kanouté Yes Gol.Olacak
.Ama senin kararın abi
.
İspanya Türkiye ile benzerlikler gösteriyor. Ortam çok iyi, camiaya bir anda ısındım. Buradan uzun süre ayrılmayacağım ve benim başarısız olmamı bekleyenleri yanıltacağım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Kanouté yedeklikten öteye gidemez şimdilik. Ama zaman zaman forma vereceğim, tecrübesi yeter.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Taraftarın Kanouté konusundaki ikilemine kendisi ne diyor acaba Serkan abi![]()
En iyisi Serkan abi.A_quinoyu getirecek misin ?