Yarın işim zor hala uyumadım :D
Printable View
Yarın işim zor hala uyumadım :D
vay ısmaılde gıdıyor keske bende gelebılseydım ya
Etkili olur Serkan abı sen al yanına İsmaili şöyle bı dolas borcu olmayanda verır bıserl hatta senın borcun varsa sılerler :D
Bizde çalışalım :S
erencim de geldi bizde şu anda. Büyük maçı bekliyoruz. ben, hayrocum ve erencim güzel bir kahvaltı çekelim şimdi.
Evet biz gideLim şöyLe beraber misafirimizLe bir kahvaLtı yapaLım. Maça bomba gibi hazırız :D
Alırım Anahtarını eXciting.. :p
Tüh bee yeni gördüm :0:
Daha önce görmüş olsaydım konuyu bende gelmek isterdim. Nolcak 1.5 saat yol :p İyi eğlenceler hepinize :D
ya yok dedim ya haberim olsaydı diye :) işyerindeyim şu an. Önceden görmüş olsaydım kopartırdım bi izin patrondan :D artık olursa bir dahaki sefere ;)
peki abi yinede iyi olurdu ama bakalım bir dahaki buluşmada inşALLAH..
Erencim hoşgelmiş. Bende gidip senin için hazırlattığım Limizuni kontrol edeyim bir aksilik olmasın :D
Ama serkancım limuzinde bir aksilik çıkmasın hehe
Bende İso'yu almaya gidecem saat 4 gibi terminale
Eren hos geldin sehr-i Bursaya:p
Afiyet olsun sizlere:)
Tüh bee nası kacırdım haberim olsaydı bende gelirdim hakaten :D gerci bursayı hiç bilmiyorum muhtemelen kaybolurdum :D
Valla abi normalde İstanbul bursa arası yaklasık 75 dk feribotla :D indiğin yerde Bursaya 10 dk uzak yazıyo 17.30 seferi var ama sonra İstanbula dönüs yok :D:D
Karnım tok sırtım pek akşam bu gazla golde atarım ben :D
Sakatlamayında birbirinizi :D
Bende yola çıkıyorum şimdi , müthiş bir gırgır olacak :zuhaha
Eren adam almadan gelme oradan :D
valla elinizde ne kadar foto video imkanı varsa kullanın imrendirin bizi bizde istanbulda yapalım :D
Maç bitmiş.Yavaş yavaş gelirler eve (:
Burak ile bir mücadeleye girdik ayagıma sancılar girdi , 2sn daha erken girdeydik ikimizinde bacagı kırlıyordu ucuz atlattık :D
ilk gazi alican :D
Valla güzel maç oldu. 30 saatlik uykusuzluktan dolayı baya bir yorgundum ama yine de güzeldi :D
Resimler ne zaman ? :D
90+3 teki yedigimiz golden sonra ; Eren ve Mehmet'in haykırması hafızamdan silinmeyecek :D
and the winner is...? :D kim kazandı noldu ne bitti anlatın :D
Herkes kazandı :D
Attım tabi diğer takıma geçince anında caktım sana bi tane :n:
ayaklarımız kırılıyordu ya ucuz atlattık
müthis bir eğlence oldu herkese tesekkur ederim :)
Bende , herkeze teşekkür ederim :D
Gol attın mı scar face ;?
Arka sayfada attım diyor ya Aykut :D