Originally Posted by
eGowiCh
7 Ağustos'ta liste veriliyor, ama illa ki bu tarihe kadar transfer bitecek diye bir kaide yok. Partizan'a karşı Xabi'siz de tur atlanabilir. Esas önemli olan tarih bana göre 12-13 Ağustos. Neden, çünkü Liverpool'un ilk ön eleme maçı bu tarihte, eğer o tarihe kadar transfer gerçekleşmezse o maçta Xabi'nin oynayıp oynamaması bizim için önemli bir durum olacak. Xabi'nin 1 dakika bile süre alması o maçta, transfer ihtimalini bitirecek. Ama oldu da 12-13 Ağustos'a kadar, yani Liverpool'un ön eleme maçına (aynı zamanda bizim Partizan maçına) kadar Xabi Alonso takımında kaldı ve dedikodular, spekülasyonlar devam etti ve o tarihte Xabi maçta forma giymezse gelme ihtimali güçlenecek. Sabırla 12-13 Ağustos'u beklemeliyiz.
Aragones basın toplantısında alaycı bir cevap vermiş, ben canlı izlemedim ama izleyen arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla "İlk defa sizden duyuyorum." demiş. Aragones bu tarz kaçamak ve alaycı cevaplar verebilen birisi, üstü kapalı ve net olmayan bir cevap vermiş, bence çıkmadık candan umut kesilmez. :) "Xabi ile ilgilenmiyoruz." deseydi o zaman anlardım ama böyle kaçamak bir cevap vermesi aksine iddiaları arttırır.