Sevinmekle objektif olmanın bağlantısı yokki. Kameralar karşısında sevinse tamam neden sevindiği tartışılır ama ortada kamera yokken sevinilmesi çok normal.Galatasaray kazansa program öncesi Hakan Şükür sevincini yaşamayacak mı?
Printable View
Sevinmekle objektif olmanın bağlantısı yokki. Kameralar karşısında sevinse tamam neden sevindiği tartışılır ama ortada kamera yokken sevinilmesi çok normal.Galatasaray kazansa program öncesi Hakan Şükür sevincini yaşamayacak mı?
Sananes ; eski ligtv programlarini aç bak kazandigimiz derbilerde hakan sukur ooo oley vs diye sevinmismi sakin bir sekilde adam maci anlatiyor.
nese lorana gelirsek gerçekten yanlis anliyorsunuz ben diyorumki tabiki sevincek tabiki hakkida ama neden galatasasray stadinda hadi bunuda geçtim Ligtv yayinci kurulusunda calisiyor turkiyenin en buyuk markalarindan biri ligtv"de çalisiyorsan objektif olcaksin.
gören de Loran sanki yayında sevinmiş gibi konuşuyorsunuz.
hep aynı kişiler hep aynı demogojiler gerçekten bıktık artık buna bi son verirmisiniz
Fatih Terim'in kovduğu kesin mi ? kesin değilse boşuna tartışmaya gerek yok...
Fazla uzatılacak bir mevzu değil bence.Adam sevinmiş olabilir Fenerli sonuçta.Eğer Fatih Terim öyle birşey yaptıysa ayıp olmuş.Yayında yapsa farklı olurdu tabi ama yayında yapmamış.
siz anlamamakta israr ediyorsunuz ister canli yayin ister cansiz yayin olsun sonuçta ligtv"de çalisiyor herseyden once objektif olmasi lazim
yayın yaparken objektif olabilir ama yayın dışında neden objektif olsun ki sanki hakan şükür v.s. yayın dışında maç izlerken sevinmiyorlar mı artık ben yorumcuyum sevinmemem lazım mı diyor
sabahları best efemde cem diye bi eleman var çok gülüyorum şey diyo
bir olay oluyor fb gs bjk ts olsun karşı takımda olunca oooo nasıl olur nasıl yaşanır nası olur tepkiler tepkiler tepkiler ama aynı olay kendi takımlarında olunca
-ya ne var yaaaaa ne var yaaa ne olmuşkiiiii diyor
ama bunu diyiş şeklini duymanız lazım :D bizim taraftarları çok iyi özetliyor
şimdi de ben diyorum -ya ne var yaaaa :D
Loran galibiyete sevinmiş galiba.Sevinsin,gidip basın toplantılarında Fatih Terim'e yalakalık Aykut Kocaman'a imalı sorular soranlardan olmasın da.
Objektiflikle alakası yok konunun. Canlı yayında sevinmiyor ya gider isterse takım otobüsünde sevinir isterse stadda sevinir isterse evinde sevinir. Örnek gösterdiğin hakan şükür lig tvde canlı yayında galatasarayı öve öve bitiremiyor da neyse.
http://www.youtube.com/watch?v=tqlZ5...&feature=share
bunu izlemelisiniz kesinlikle.
Çok güzel olmuş valla helal olsun :)
buyur gs-fb derbi mac yorumu ovmusmu ?
Açıkçası futbol her zaman hak edenin kazandığı bir oyun değildir. Volkan'ın başarısı kadar G.Saraylılar'ın vuruşlardaki tercih hataları var. En önemli veri derbi öncesi Süper Final'in ilk maçlarıydı. Geçen hafta G.Saray oyunu tutarak F.Bahçe çok iyi oynayarak kazanmıştı.
Bu maç tamamen G.Saray'ı anlatan maçtı. Fizik olarak diri, bol pozisyon üreten takımdı. Ama kazananı tebrik etmek lazım. İmkansız pozisyonlar oldu. Yedek kulübesi 1-1 bitse de gitsek duygusu içindeydi. Yarı sahayı 2 kez geçti F.Bahçe.
Anlamak istemiyorsunuz galiba ? Fenerbahçeli olduğu için canlı yayında değilken Se-vi-ne-bi-lir bunda anti etik bişey yok. Rıdvan Dilmen'de programdan önce seviniyor Güntekin Onay'da seviniyor Şansal'da o da bu da şu da. Çünkü herkesin tuttuğu bi takım var. O da sevinmiş ne var bunda ? Onlarda o an taraftar konumunda zaten.
evet işi o ama iş dışında objektif olmalı mı sanane banane kim karışır ki ister sevinir ister yerinir sanki canlı yayına bağlandığı zaman seviniyor
bir sürü spor muhabiri muhabirliğini yaptığı takımın aynı zamanda taraftarı bunu inkar edemezsiniz sanki gs muhabirleri sevinmiyor mu gs galibiyetlerinde çok saçmalıyorsunuz bitsin artık bu muhabbet
Ben o kişinin dün olan olaylara kadar Fenerbahçe'li olduğunu bile bilmiyordum :)
Ama galibiyetimiz konuşulmasında ne konuşulursa konuşulsun :)
https://p.twimg.com/ArHat35CEAAbpue.jpg
Bi biz bilemeyiz böyle :n:
Bakalım haftaya BJK'yi yenersek ne uydurucaksınız galibiyeti gölgelemek icin.Simdiden çalısın bence saglam bişeyler bulun.
loranın sevinmesi kadar doğal bişey olabilirmi adam zaten taraf lig tv fenerbahçe spikeri adam
Fenerbahçe spikeri mi muhabiri mi :D takım spikeri diye bişi olur mu yav :D
Deplasmana taraftar gitmesine yasak geldi, bundan böyle maç sonrası galibiyetlere ya da atılan gollere sevinmeye de yasak getirilsin. Sadece ev sahibi takım sevinebilsin. Ne güzel yahu. Fenerbahçe takımının sevinci yetmedi, muhabirin sevincine taktılar. Attıysan attın golü, kazandıysan kazandın maçı. Senin ne haddine sevinmek? Terbiyesiz adam. Nasıl olsa sevinmesine gösterilen tepki bir şekilde masum gösterilip savunulabiliyor.
Sow sezonu kapattı diyorlar, ben yinede en kötü son Galatasaray maçına yetişeceğini umuyorum, umarım öyle olur. Aykut Kocaman'ın onun yerine kimin monte edeceği çok önemli ve bence bu isim Semih olmalı. Fenerbahçe'de gol atacak çok adam var, İleride adamın ayağında top tutması, Servis yapması ve pres uygulaması bile takım oyununa çok şey katar. Bienvenu sırtı dönük oynamada çok kötü ve pres yapmanın p'sini bilmiyor, o topu kaptırınca tekrar topa yöneleceğine geriye dönüp ortasahaya amaçsız koşusu yok mu ? Adamı çileden çıkarıyor.
Ayrıca pek kimse bahsetmese de Galatasaray maçında oyuna etki oyunculardan biri de Özer'di. Bazı bireysel hataları olsa bile ben onun futbolunu beğeniyorum, Özellikle öne geçtiğimiz maçlarda skoru koruyacaksak kenardan oyuna girmesi gereken isim Özer olmalı, Selçuk Şahin değil. Ayağında top tutmayı beceremeyen adamlarla her türlü gol yersiniz, Galatasaraylı oyuncuların şanssızlığı Selçuk'un şansı oldu.
Ayrıca kalan 4 haftada Dia ve Özgür'den de yararlanmamız gerekecek, olası sakatlıkları ve cezalı oyuncuları hesaba katarsak Aykut Kocaman'ın potansiyel kadroyu geniş tutması gerekecek.
Yalnız ilk golü değilde ikinci golü Ziegler atsaydı yıkılırdı heralde oynayan kişi :n:
sowun sakatligi cok kötü oldu bienvenu ile semihe ben nedense güvenemiyorum... tamam bienvenu kosuyor ediyor cabaliyor fakat son vuruslari cok kötü... semih desen sanki futbola küsmüs gibi bir hali var..
Bienvenü bence Sow kadar iş yapacaktır
Bienvenu'nün oyun bilinci çok düşük. Topsuz alanda etkisiz ve de ikili mücadelelerde ayakta kalmakta zorlanıyor. Sow'u her türlü arayacağız
Sow sezonu kapatmış...
GG'nin ayak bileğinde ki kartal dövmesinin anlamını bilen var mı ? Yani Beşiktaş ile bi ilgisi alakası var mı ?
http://img801.imageshack.us/img801/8...ktcmaa8eja.jpg
Gökhan benden daha Fenerlidir..
Doğrudur bilemem, ama bunu Gökhan'ı bizzat tanıyan birine sormak daha iyi olabilir.