Sayfa 119 / 447 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon
3,541 ile 3,570 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bu saatten sonra ısım oynamaz yürek oynar bienvenu ilk geldiği gibi değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben Bienvenu'ye güveniyorum. Sow çok kötü oldu alternatiflerimiz azaldı ama Bienvenu gerekeni yapacaktır bir şekilde. Şurda kaldı kupalarla birlikte maksimum 6 maç zaten
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    yabo dayı gel gel
    Dün bağırıyordu yahu, kulaklarımla duydum.

Sow'un sezonu kapatması kötü oldu ama Semih'in de küskünlüğü gitti bence, Bienvenu de elinden geleni yapacaktır. O nedenle Sow'un eksikliğini daha fazla gayret göstererek bu 2 isim kapatabilir. Tabi Alex'in de Sow'un olmadığını düşünürsek daha da fazla üretken olması gerekiyor, daha nasıl fazla üretken olabilir, orasını bilmiyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Sow'un oynamaması deplasman maçları için avantaj.Semih ve Bienvenu rakibin rahat oyun kurmasına izin vermiyorlar.İnşallah bu 2 oyuncu formayı kapmak için elinden geleni yaparlar ki takıma yansısın o rekabet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sow'un olmaması iç sahada sıkıntı yaratır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bu saatten öyle ya da böyle kazanırız gerekirse yine Ziegler atar golü
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Loran'ın Ligtv den kovulduğu söyleniyor doğru mu ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fenerbahçeli futbolcularla beraber sevinmis tunele girerken galiba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ligtv'den kovuldu mu bilmiyorum ama fenerbahçe'li oyuncularla birlikte maç sonu sevindiği için Fatih Terim tarafından staddan kovulduğu söyleniyor.

Adam fenerbahçe'li ve fenerbahçe muhabiri çok mu anormal sevinmesi ben de bunu anlamıyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

staddan kovulmuş mu bilmiyorum ama bizim futbolcular Loran yoksa röportaj da yok demişler. adam FB muhabiri elbette sevinecek. Fatih Terim böyle bir şey yaptıysa hiç yakışmamış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fatih Terim centilmenliğini sadece kameralar çekerken sergiliyor sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    staddan kovulmuş mu bilmiyorum ama bizim futbolcular Loran yoksa röportaj da yok demişler. adam FB muhabiri elbette sevinecek. Fatih Terim böyle bir şey yaptıysa hiç yakışmamış.
    Yönetim zaten röportaj vermedi, maç sonunda direk terk ettiler stadı, neden olduğunu anlayamamıştım dün izlerken.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

arkadaslar kusura bakmayinda ole kucuk habercilik sitesinde çalismiyor Koskoca ligtv"de çalisiyor adam taraftarliktan once objektif olmasi lazim fatih hoca kovduysada helal olsun.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    arkadaslar kusura bakmayinda ole kucuk habercilik sitesinde çalismiyor Koskoca ligtv"de çalisiyor adam taraftarliktan once objektif olmasi lazim fatih hoca kovduysada helal olsun.
    Fenerbahçeliyse sevinir. Kameralar önünde sevinmedi ya. Kovduysa gerçekten ayıp dicek söz bulamıyorum.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tabiki sevincek tuttugu takim ama stadin icinde yapmasi yanlis cunki koskoca ligtv"de çalisiyor herseyden once objektif olmalari lazim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bana sadece şunun cevabını ver: GS kazanmış olsaydı ve sevinen Loran değil de GS muhabiri olsaydı Fatih Terim onu kovacak mıydı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Koskoca türk polisi sarı-kırmızı diye bağırmanıza ortak olunca helal olsun fatih terim haddini aşan işler yapınca helal olsun güzel sizin işiniz

Gerçi ne bekliyoruz ki bu ülkenin basını "neden sevindiniz" diye soran cevap verilmesine rağmen ısrarla nasihat vermeye kalkan insanlardan oluşuyor.

Adam fenerbahçe muhabiri çünkü fenerbahçeli ama sevinmeye hakkı yokmuş,işini yapmasına engel değilse sevinmesi istediği zaman istediği gibi sevinir. Herkes haddini bilsin.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

e ozman ligtv"ye maç yorumluyan hakan sukurde galatasarayli her maç ovsun goklere cikarsin ozman ? izlerseniz anlarsiniz objektif sekilde anlatiyor isini yapiyor , loraninda oyle yapmasi lazim sen galatasaray stadindasin ve koskoca ligtv spikerisin objektif olmak yerine taraftarcilik yapiyor herkes haddini bilecek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

e ozman ligtv"ye maç yorumluyan hakan sukurde galatasarayli her maç ovsun goklere cikarsin ozman ? izlerseniz anlarsiniz objektif sekilde anlatiyor isini yapiyor , loraninda oyle yapmasi lazim sen galatasaray stadindasin ve koskoca ligtv spikerisin objektif olmak yerine taraftarcilik yapiyor herkes haddini bilecek
    sorduğum soruya cevap değil bu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya hiçbi işimiz tam gitmiy takımda bi cenabetlik var tam moraller ful diyoruz takım iyi oynadı diyoruz emrenin malum olayı hadi atlattık gsyi evinde yendik sow yok allahım yarabbim duş almadan oynayan futbolcu istemiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sevinmekle objektif olmanın bağlantısı yokki. Kameralar karşısında sevinse tamam neden sevindiği tartışılır ama ortada kamera yokken sevinilmesi çok normal.Galatasaray kazansa program öncesi Hakan Şükür sevincini yaşamayacak mı?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sananes ; eski ligtv programlarini aç bak kazandigimiz derbilerde hakan sukur ooo oley vs diye sevinmismi sakin bir sekilde adam maci anlatiyor.

nese lorana gelirsek gerçekten yanlis anliyorsunuz ben diyorumki tabiki sevincek tabiki hakkida ama neden galatasasray stadinda hadi bunuda geçtim Ligtv yayinci kurulusunda calisiyor turkiyenin en buyuk markalarindan biri ligtv"de çalisiyorsan objektif olcaksin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

gören de Loran sanki yayında sevinmiş gibi konuşuyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hep aynı kişiler hep aynı demogojiler gerçekten bıktık artık buna bi son verirmisiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    gören de Loran sanki yayında sevinmiş gibi konuşuyorsunuz.
    bunu yazıyorum ben de ama anlamıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    bunu yazıyorum ben de ama anlamıyor
    farkettim zaten kısa ve öz geçeyim dedim

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fatih Terim'in kovduğu kesin mi ? kesin değilse boşuna tartışmaya gerek yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fazla uzatılacak bir mevzu değil bence.Adam sevinmiş olabilir Fenerli sonuçta.Eğer Fatih Terim öyle birşey yaptıysa ayıp olmuş.Yayında yapsa farklı olurdu tabi ama yayında yapmamış.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

siz anlamamakta israr ediyorsunuz ister canli yayin ister cansiz yayin olsun sonuçta ligtv"de çalisiyor herseyden once objektif olmasi lazim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

siz anlamamakta israr ediyorsunuz ister canli yayin ister cansiz yayin olsun sonuçta ligtv"de çalisiyor herseyden once objektif olmasi lazim
    yayın yaparken objektif olabilir ama yayın dışında neden objektif olsun ki sanki hakan şükür v.s. yayın dışında maç izlerken sevinmiyorlar mı artık ben yorumcuyum sevinmemem lazım mı diyor

sabahları best efemde cem diye bi eleman var çok gülüyorum şey diyo

bir olay oluyor fb gs bjk ts olsun karşı takımda olunca oooo nasıl olur nasıl yaşanır nası olur tepkiler tepkiler tepkiler ama aynı olay kendi takımlarında olunca
    -ya ne var yaaaaa ne var yaaa ne olmuşkiiiii diyor
    ama bunu diyiş şeklini duymanız lazım bizim taraftarları çok iyi özetliyor
    şimdi de ben diyorum -ya ne var yaaaa

Mesaj Yetkileri