bu saatten sonra ısım oynamaz yürek oynar bienvenu ilk geldiği gibi değil
bu saatten sonra ısım oynamaz yürek oynar bienvenu ilk geldiği gibi değil
Ben Bienvenu'ye güveniyorum. Sow çok kötü oldu alternatiflerimiz azaldı ama Bienvenu gerekeni yapacaktır bir şekilde. Şurda kaldı kupalarla birlikte maksimum 6 maç zaten
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Dün bağırıyordu yahu, kulaklarımla duydum.
Sow'un sezonu kapatması kötü oldu ama Semih'in de küskünlüğü gitti bence, Bienvenu de elinden geleni yapacaktır. O nedenle Sow'un eksikliğini daha fazla gayret göstererek bu 2 isim kapatabilir. Tabi Alex'in de Sow'un olmadığını düşünürsek daha da fazla üretken olması gerekiyor, daha nasıl fazla üretken olabilir, orasını bilmiyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Sow'un oynamaması deplasman maçları için avantaj.Semih ve Bienvenu rakibin rahat oyun kurmasına izin vermiyorlar.İnşallah bu 2 oyuncu formayı kapmak için elinden geleni yaparlar ki takıma yansısın o rekabet
Sow'un olmaması iç sahada sıkıntı yaratır.
bu saatten öyle ya da böyle kazanırız gerekirse yine Ziegler atar golü![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Loran'ın Ligtv den kovulduğu söyleniyor doğru mu ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fenerbahçeli futbolcularla beraber sevinmis tunele girerken galiba
Ligtv'den kovuldu mu bilmiyorum ama fenerbahçe'li oyuncularla birlikte maç sonu sevindiği için Fatih Terim tarafından staddan kovulduğu söyleniyor.
Adam fenerbahçe'li ve fenerbahçe muhabiri çok mu anormal sevinmesi ben de bunu anlamıyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
staddan kovulmuş mu bilmiyorum ama bizim futbolcular Loran yoksa röportaj da yok demişler. adam FB muhabiri elbette sevinecek. Fatih Terim böyle bir şey yaptıysa hiç yakışmamış.
Fatih Terim centilmenliğini sadece kameralar çekerken sergiliyor sanırım.
arkadaslar kusura bakmayinda ole kucuk habercilik sitesinde çalismiyor Koskoca ligtv"de çalisiyor adam taraftarliktan once objektif olmasi lazim fatih hoca kovduysada helal olsun.
tabiki sevincek tuttugu takim ama stadin icinde yapmasi yanlis cunki koskoca ligtv"de çalisiyor herseyden once objektif olmalari lazim.
Koskoca türk polisi sarı-kırmızı diye bağırmanıza ortak olunca helal olsun fatih terim haddini aşan işler yapınca helal olsungüzel sizin işiniz
Gerçi ne bekliyoruz ki bu ülkenin basını "neden sevindiniz" diye soran cevap verilmesine rağmen ısrarla nasihat vermeye kalkan insanlardan oluşuyor.
Adam fenerbahçe muhabiri çünkü fenerbahçeli ama sevinmeye hakkı yokmuş,işini yapmasına engel değilse sevinmesi istediği zaman istediği gibi sevinir. Herkes haddini bilsin.
e ozman ligtv"ye maç yorumluyan hakan sukurde galatasarayli her maç ovsun goklere cikarsin ozman ? izlerseniz anlarsiniz objektif sekilde anlatiyor isini yapiyor , loraninda oyle yapmasi lazim sen galatasaray stadindasin ve koskoca ligtv spikerisin objektif olmak yerine taraftarcilik yapiyor herkes haddini bilecek
ya hiçbi işimiz tam gitmiy takımda bi cenabetlik var tam moraller ful diyoruz takım iyi oynadı diyoruz emrenin malum olayı hadi atlattık gsyi evinde yendik sow yok allahım yarabbim duş almadan oynayan futbolcu istemiyoruz![]()
Sevinmekle objektif olmanın bağlantısı yokki. Kameralar karşısında sevinse tamam neden sevindiği tartışılır ama ortada kamera yokken sevinilmesi çok normal.Galatasaray kazansa program öncesi Hakan Şükür sevincini yaşamayacak mı?
Sananes ; eski ligtv programlarini aç bak kazandigimiz derbilerde hakan sukur ooo oley vs diye sevinmismi sakin bir sekilde adam maci anlatiyor.
nese lorana gelirsek gerçekten yanlis anliyorsunuz ben diyorumki tabiki sevincek tabiki hakkida ama neden galatasasray stadinda hadi bunuda geçtim Ligtv yayinci kurulusunda calisiyor turkiyenin en buyuk markalarindan biri ligtv"de çalisiyorsan objektif olcaksin.
gören de Loran sanki yayında sevinmiş gibi konuşuyorsunuz.
Fatih Terim'in kovduğu kesin mi ? kesin değilse boşuna tartışmaya gerek yok...
Fazla uzatılacak bir mevzu değil bence.Adam sevinmiş olabilir Fenerli sonuçta.Eğer Fatih Terim öyle birşey yaptıysa ayıp olmuş.Yayında yapsa farklı olurdu tabi ama yayında yapmamış.
siz anlamamakta israr ediyorsunuz ister canli yayin ister cansiz yayin olsun sonuçta ligtv"de çalisiyor herseyden once objektif olmasi lazim
yayın yaparken objektif olabilir ama yayın dışında neden objektif olsun ki sanki hakan şükür v.s. yayın dışında maç izlerken sevinmiyorlar mı artık ben yorumcuyum sevinmemem lazım mı diyor
sabahları best efemde cem diye bi eleman var çok gülüyorum şey diyo
bir olay oluyor fb gs bjk ts olsun karşı takımda olunca oooo nasıl olur nasıl yaşanır nası olur tepkiler tepkiler tepkiler ama aynı olay kendi takımlarında olunca
-ya ne var yaaaaa ne var yaaa ne olmuşkiiiii diyor
ama bunu diyiş şeklini duymanız lazımbizim taraftarları çok iyi özetliyor
şimdi de ben diyorum -ya ne var yaaaa![]()