Originally Posted by
Lordinas
Sizlerinde dikkatini çektimi bilmiyorum ama ben 2017 yılına geldim kendi takımımın altyapısından bir tane 4 yıldız potansiyelli defans çıktı onun dışında kayda değer bir oyuncu çıkmadı bir iki tanede ortasaha falan 3 yıldız 3.5 yıldız. oda sakatlıklarla falan 2.5 oldu. verim alamadım yani. tesisleri baya geliştirdim gençlik gelişim sorumlusunuda değiştirdim. ama çok büyük şanssızlık yaşıyorum sanırım. diğer takımlara bakıyorum hele premier lig bide bayern in altyapısında en az 3-4 tane wonderkid var. eve geçince ss atabilirsem görürsünüz manu da bir çocuk var 15-16 sezonunda çıktı 18 yaşında çocuğun bonservisi 24 milyon euro yahu bana çıksa o köşe olurum oyunda :D
Tamam her ligde 1-2 tane olsa böyle geleceğin messi si ronaldinho su falan anlarımda breziya dolu wonderkid kaynıyor. çok abartıyorlar gerçekten oyun ortalama 6-7 sezon sonra oynanmıycak hale geliyor. :) hayır onların bir taneside bana rastlamazmı arkadaş ? :D belkide kıskançlıktan eleştiriyorum oda olabilir :) Geçen gün real in kadrosuna baktım 19-20 yaşında dünya starı ayarında oyuncular var. yahu nerden buldunuz bunları diye sordum kendi kendime :D biraz bakındım hollandadan almanyadan hemen kapmışlar 3-5 milyon euro ya :)