Sayfa 91 / 94 İlkİlk ... 41818990919293 ... SonSon
2,701 ile 2,730 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Sizlerinde dikkatini çektimi bilmiyorum ama ben 2017 yılına geldim kendi takımımın altyapısından bir tane 4 yıldız potansiyelli defans çıktı onun dışında kayda değer bir oyuncu çıkmadı bir iki tanede ortasaha falan 3 yıldız 3.5 yıldız. oda sakatlıklarla falan 2.5 oldu. verim alamadım yani. tesisleri baya geliştirdim gençlik gelişim sorumlusunuda değiştirdim. ama çok büyük şanssızlık yaşıyorum sanırım. diğer takımlara bakıyorum hele premier lig bide bayern in altyapısında en az 3-4 tane wonderkid var. eve geçince ss atabilirsem görürsünüz manu da bir çocuk var 15-16 sezonunda çıktı 18 yaşında çocuğun bonservisi 24 milyon euro yahu bana çıksa o köşe olurum oyunda

Tamam her ligde 1-2 tane olsa böyle geleceğin messi si ronaldinho su falan anlarımda breziya dolu wonderkid kaynıyor. çok abartıyorlar gerçekten oyun ortalama 6-7 sezon sonra oynanmıycak hale geliyor. hayır onların bir taneside bana rastlamazmı arkadaş ? belkide kıskançlıktan eleştiriyorum oda olabilir Geçen gün real in kadrosuna baktım 19-20 yaşında dünya starı ayarında oyuncular var. yahu nerden buldunuz bunları diye sordum kendi kendime biraz bakındım hollandadan almanyadan hemen kapmışlar 3-5 milyon euro ya

2. Default

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    Sizlerinde dikkatini çektimi bilmiyorum ama ben 2017 yılına geldim kendi takımımın altyapısından bir tane 4 yıldız potansiyelli defans çıktı onun dışında kayda değer bir oyuncu çıkmadı bir iki tanede ortasaha falan 3 yıldız 3.5 yıldız. oda sakatlıklarla falan 2.5 oldu. verim alamadım yani. tesisleri baya geliştirdim gençlik gelişim sorumlusunuda değiştirdim. ama çok büyük şanssızlık yaşıyorum sanırım. diğer takımlara bakıyorum hele premier lig bide bayern in altyapısında en az 3-4 tane wonderkid var. eve geçince ss atabilirsem görürsünüz manu da bir çocuk var 15-16 sezonunda çıktı 18 yaşında çocuğun bonservisi 24 milyon euro yahu bana çıksa o köşe olurum oyunda

Tamam her ligde 1-2 tane olsa böyle geleceğin messi si ronaldinho su falan anlarımda breziya dolu wonderkid kaynıyor. çok abartıyorlar gerçekten oyun ortalama 6-7 sezon sonra oynanmıycak hale geliyor. hayır onların bir taneside bana rastlamazmı arkadaş ? belkide kıskançlıktan eleştiriyorum oda olabilir Geçen gün real in kadrosuna baktım 19-20 yaşında dünya starı ayarında oyuncular var. yahu nerden buldunuz bunları diye sordum kendi kendime biraz bakındım hollandadan almanyadan hemen kapmışlar 3-5 milyon euro ya
    Bende de durum böyle. Fenerbahçe'deyken bütün yatırımı alt yapıya yapmama rağmen yılda 2-3 tane iyi sayılabilecek oyuncu çıkarabildim. Şimdi Schalke'de yine çok iyi tesisler, gençlik gelişim sorumlusu olmasına rağmen 2 tane adam çıktı. Onların da 3.5-4 yıldız potansitelleri var. Diğer çıkanlar çok kötü. Gözlemcilerim sürekli adam öneriyor, futbol direktörü de birkaç tane yetenek bulup teklif yapıyor. Bu sayede dışardan aldığım oyuncuları alt takımlara doldurdum. Altyapı yetenek kaynıyor. En çok da Danimarka'dan oyuncu buldum. Şu an 6. sezonun başındayım, en çok Midtjylland takımından regen çıktı. Futbolcu fabrikası gibi takım.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

oyun simdi 24 mb lik bir update yapdi nedir bilen varmi ?

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    oyun simdi 24 mb lik bir update yapdi nedir bilen varmi ?
    Steamde yazıyor değişiklikler

Football Manager 2014 - 14.3.1 Update Change List
    =======================================

GENERAL
    - Enabled PS Vita Cross-Save functionality

STABILITY
    - Fixed rare crash when adding player to transfer target/development list
    - Fixed rare crash on continue
    - Fixed examples of pre-14.3.0 saves failing due to French discipline rule change

EDITOR
    - Fixed edited teams being extracted into wrong division
    - Fixed edited names not saving correctly

TRANSFERS
    - Fixed rare cases of future transfer join dates reverting to year 1900
    - Improved player interest AI after declaring interest

Nesil
    2006
    Yer
    konya

Yeni güncelleme geldi... Arkadaşta yukarıda belirtmiş...Valla benim için önemli olan maç motoru çünkü her güncellemede bana göre iyiye gidecegine geriye gidiyor...Oyunu ilk yukledigim haliniz özler olduk sayelerinde Ne kadar taktik verirsen ver takım iyice geri gidiyor hayır taktik yapıp yayınlayan arkadaslarada yazıktır

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ben daha devam'a basmadan oyun kendi kendine ilerlemeye başladı.. İşin ilginci tam haberleri okuyorum elimi mouse'a götürüp devam'a basıcam oyun ilerliyor.. Görüyo mudur nedir..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Steam'den otomatik guncellemeleri kaldirmayi unuttugumdan oyun 14.3.1 oldu.

Tam da 30 Aralik donemi, kontrati bitenler icin FM Scout kullanacaktim, patladi.

14.3.0'a dondurme sansim yoktur degil mi?

Oyunu ilk çıktığında almıştım ama oynamaya fırsatım olmamıştı hem de bir kaç update çıksın demişti yeni yeni başlıyorum ama taktik ekranı bir hayli değişmiş o eski taktik ekranı bu oyunda yok mu acaba ? Örneğin sağ açıktaki oyuncu için kanat oyuncusu/hücum seçeneğini seçtim ama bu oyuncu için daha fazla top sür ya da daha fazla orta yap seçeneğini seçemiyorum eski oyunlarda sağa sola kaydırmalı çubukla bu işi hallediyorduk bu oyunda bu şekilde mi oldu ?

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Yahu benim steam sorunlu galiba, otomatik güncelleme seçili ama her seferinde güncelliyor. Allah'tan maç motoru güncellemesi felan değil yoksa zar zor oturttuğum taktik de giderdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni yama ile neredeyse her maç kırmızı yiyorum
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Yeni yama ile neredeyse her maç kırmızı yiyorum
    14.3.1 için söylüyorsan eğer bu yamada maç motoruna etki eden değişiklikler yapılmamış

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

hay kafama steam i offline yapmayi unuttum ve de oyun dogal olarak gncelledi kendini genie scout ta sizlere ömür

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallahi bilemiyorum, en kötü 2 maçımdan biri kırmızı çıkıyor.

Hani belki inanmayan olur;

Ligin 14. haftası.

Buradan bakınca belki az gibi geliyor olabilir ama 14 hafta içinde baktığınızda neredeyse 2 maçtan biri kırmızı kart.

Sarı ve Kırmızı kartların olduğu tablo:

Last edited by Ralph : 10.Nisan.2014 at 18:50
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu kırmızı olayından bende muzdaribim. Ayakta savun dememe rağmen 2 maçta 1 kırmızı kart yiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Caner ve Ramon Motta gerçekten canlı bombalar benim kariyerimdede sürekli yiyorlardı kırmızı.Aralarındaki fark şu Caner 2 sarı ile atılıyor.Ramon direk kırmızıyla

Beyler oyuna henüz giremedim. hala 3 şutun 2 si yan ağlara gidiyor mu ? yada kalecilerin gücü hala 109 mu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Caner ve Ramon Motta gerçekten canlı bombalar benim kariyerimdede sürekli yiyorlardı kırmızı.Aralarındaki fark şu Caner 2 sarı ile atılıyor.Ramon direk kırmızıyla
    Bu oyuncuların agresiflik ve hırçınlık değerlerinin yüksek verilmesinden kaynaklanıyor. Caner o değerlerle ligde 20 maç ya çıkarır ya da çıkarmaz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşin garibi Veli Kavlak'da aynı agresiflikte ama o kart yemiyor pek.
    FM Gazetesi

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

Quote Originally Posted by mustinho03 View Post
    hay kafama steam i offline yapmayi unuttum ve de oyun dogal olarak gncelledi kendini genie scout ta sizlere ömür
    kardeş bende zar zor fmrte 14.3.0 bulmuştum şimdi 14.3.1 nerde nasıl bulacam yoruldum artık yardımcı olan olurmu acaba

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GaNgStaLoVe View Post
    kardeş bende zar zor fmrte 14.3.0 bulmuştum şimdi 14.3.1 nerde nasıl bulacam yoruldum artık yardımcı olan olurmu acaba
    Ben de ayni dertten muzdariptim, ama cikti 14.3.1.

FM Scout'un kendi sitesinde var.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

2015'ten 2018'e kadar Caner'i Galatasaray'da oynattım 3 yılda 1 kez bile kırmızı kart yemedi.. Ara sıra sarı kart yiyor ama her sezon en az 27-28 maç oynadı.. Hatta 29 asistle Süper Lig rekoru kırdı..

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Ben de ayni dertten muzdariptim, ama cikti 14.3.1.

FM Scout'un kendi sitesinde var.
    kardeşim aradım bulamadım , fmrte dimi eminsin

Şimdi FMRTE 14.3.1 sürümünü nereden bulacağız ya

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    Şimdi FMRTE 14.3.1 sürümünü nereden bulacağız ya
    kardeşim eğer bulursan bizede haber ver

Yeni yama neleri düzeltiyor tam olarak ?

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by GaNgStaLoVe View Post
    hocam benim bildigim fmrte her sene parali satin mi aldin zar zor derken?

Nesil
    2006

Oyunculara bireysel komut verin takım komutu yerine. Kırmızı kart için daha iyi bir çözüm olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    İşin garibi Veli Kavlak'da aynı agresiflikte ama o kart yemiyor pek.
    Vallahi aynısını yazacaktım birde aynı örnekle Hatta Jones'u da ekleyebiliriiz bu örneğe.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Oyunculara bireysel komut verin takım komutu yerine. Kırmızı kart için daha iyi bir çözüm olur.
    Canere topa hamlede daha dikkatli ol dememe rağmen aynı performansı devam etttiriyordu hocam pek bir özelliğinin görmedim o işlevin

Sayfa 91 / 94 İlkİlk ... 41818990919293 ... SonSon

Mesaj Yetkileri