Originally Posted by
Berkerguney
Fm 14 Betasından beri oynuyorum gözüme takılan belli başlı olaylar gerçekten insanı sinir krizine sürüklüyor . Bu olaylardan bazıları :
1-STOPERLER : Defansda ki '' stoper '' oyuncuları ortasaha ve defans arasındaki ofansif ortasaha oyuncularına neden pres yapıyor , böyle bir saçmalık olabilir mi ? . Ben 3 tane ortasahanın ortasına adam koyuyorum daha fazla pres yap birine Savaşçı ortasaha görevi veriyorum birine Destek görevi , gidiyor benim stoperim Rakibin Ofansif ortasahasına basıyor . Sonrası mı ? Rezillik . Pres altında kalan oyuncu biraz topu bekletip bomboş kalan cezasahasına topu yuvarlıyor rakibin forvet oyuncusu topu alıyor ve gol .. Yeni futbol metası stoper presi heralde
2- Defans Pazar Alanı : Özellikle bek oyuncuları çok fazla adam kaçırmakta . Her türlü maçı izleyebilirsiniz amatör küme olsun , Ptt olsun her '' Futbolcu '' bekliğin görevlerini bilir . Arkasından kaçan oyuncuyu izlemekte yetiniyor bizimkiler . Bekin 2 3 metre önünden ara pas arkadan kaçan ofansif kanat oyuncusuyla buluşuyor ve yine kaleciyle karşı karşıya durum . 1 olur 2 olur gerçek hayatta da böyle hatalar olmakta ama bu sıklık , beklerin pazarlarda gezmeleri rakibin hep aynı senaryoyla gole gitmeleri akıl karı değil .
3-Transferler : Galatasaray kariyerimde mevkilere yedek 2-3 tane oyuncu bulayım dedim . Gözümde büyük transfer falanda yok ha sadece yedek arıyorum . Elin 5 para etmez oyuncusunu gel Galatasaray'da oyna diyorum 1 değerinin 2 sini vereyim hadi diyorum 5istiyorlar ..
Örnek vereyim : Yarın bir haber çıksa Gökhan Töre 20M€'ye Galatasarayda diye , '' e yok artık külübüde adamın üstüne yapsaydınız '' denmezmi , denir ancak oyunda Gökhan Töre'yi almak 20M€ den aşşağıya imkansız . Şu devirde 20M€ ye kimler kimler alınıyor yapmayın kardeşim genç yetenek falan .
4-Kaleciler ve Goller : Kalecim Muslera dünya çapında bir kaleci ancak bana göre ligdeki başka kalecilerden farkı yok . Muslera kötü değil , diğerleri de aynısı . Hepsi ayrı panter . Görüyorsunuz oyundaki bütün goller ya karambol ya da mükemmel şutlardan gelinen goller . Sol kanattan gelir sağ doksana asar yoksa onun gol olma imkanı yok . Kaleciyle karşı karşıya gelir semsert köşeye vurur yoksa onunda gol olma imkanı yok . Bu kaleciler hiç mi top kaçırmaz arkadaş . Hepsi bir zıplayışta sağ direkten sol direğe atlıyorlar. Demek istediğim SI'nın doğru düzgün bir güncellemeyle şu belli bariz hatalara bir el atması , verdiğimiz paraya yazık rica ediyorum İngilizcesi üst düzey olan bir arkadaşımız forumdaki böyle şikayetleri dile getirip gerek E'mail olarak gerek , Steamda başlık açarak iletsinler.