1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bahsettiğiniz klasik taktik ve evet bu seride klasik taktik tamamen ortadan kalktı. Onun yerine oyuncu komutları ve rolleriyle istediklerinizi uygulayabilirsiniz.
    Oyun ilginç bir şekilde oldukça saçma sapan bir hal almış sağ açığa koyduğum adam için içe kat eden oyuncu ve hücum seçeneğini seçtim daha fazla pres yap seçeneğini seçemiyorum üzerine geldiğimde zaten bu rol ve görevde yazıyor ancak aynı zamanda hemen altındaki daha az pres yap seçeneğini seçebiliyorum =) ayrıca bu adam için içe kat et seçeneğini seçmek istediğimde seçili pozisyon için uygun değil yazısı çıkıyor =) Forumda bu yeni taktik sisteminin tartışıldığı bir konu var mı acaba ?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by magicstigvolki View Post
    Oyun ilginç bir şekilde oldukça saçma sapan bir hal almış sağ açığa koyduğum adam için içe kat eden oyuncu ve hücum seçeneğini seçtim daha fazla pres yap seçeneğini seçemiyorum üzerine geldiğimde zaten bu rol ve görevde yazıyor ancak aynı zamanda hemen altındaki daha az pres yap seçeneğini seçebiliyorum =) ayrıca bu adam için içe kat et seçeneğini seçmek istediğimde seçili pozisyon için uygun değil yazısı çıkıyor =) Forumda bu yeni taktik sisteminin tartışıldığı bir konu var mı acaba ?
    Bu başlık altından yeni taktik sistemi ile ilgili sorularınızı sorabilirsiniz.

http://forum.turksportal.net/vb/show...69#post2635369
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

3. Default

Quote Originally Posted by magicstigvolki View Post
    Fm 2014 te oyuncular,kendisine verilen rollere bağlı olarak bazı direktifleri halihazırda kullanır halde oluyorlar. Yani AMR-AML olarak oynattığın bir oyuncu mevki ve oyun rolü bakımından pres yapar halde oluyor. Böyle olunca da "pres yap" seçeneği aktif olmuyor haliyle "zaten görevde" olduğu için. Ama "daha az pres yap" seçeneği aktif oluyor çünkü oyuncun sarı kart gördüğünde ya da kondisyonu düştüğünde tedbir olarak hali hazırda olan "pres yapma" özelliğini ortadan kaldırabilesin diye. Mesela DMC mevkiinde ve "savaşçı orta saha" rolünde oynattığın bir oyuncu kendiliğinden otomatik olarak "topa dal" seçeneği aktif bir şekilde oynayacaktır. Sen bu durumda oyuncu talimatlarında "topa dal" seçemeyeceksn. Ama oyuncun dediğim gibi sarı kart gördüğünde ya da kondisyonu azaldığında "sertliği azaltı" seçerek tedbir alabilirsin. Kolay gelsin.

Mesaj Yetkileri