Arnavutluk'ta ne varki, Belçika'yı seçmemesi bizim için büyük şans.İngiltere'yi seçerse oynaması için 3 sene beklemesi lazım ise muhtelemen bizi seçer inşallah :)
Printable View
Arsenal güzel götürüyor da,sezon sonuna kadar taşıyabilecekler mi hala şüpheli doğrusu.Bu sezon şampiyon olmalarını isterim.
Arsenal enfes bir gol attı gerçekten.Bu paslaşmaları izledikten sonra bizim ligi izleyesi gelmiyor insanın.
arsenal siir gibi top oynuyor.. o yil bu yil galiba..
Özil was here.
Arsenal'ın çehresini değiştirdi herif.
Arsenal şampiyonluğu bırakmaz gibi Mesut'a bir şey olmazsa,inşallah Liverpool'da ŞL potasında olur.
O nasil bir gol oldu oyle :)
Arsenal Invincibles seviyesinde top oynuyor sakatlık olmazsa net favoriler bir de bitirici forvet alırlarsa devre arası fark bile gelebilir bir henryleri olsa ah :(
Özil Arsenal'ı ingilterenin en iyi takımı yaptı. Moyes'de manchester'ı sıradan bi takım yaptı.
Bence bu sene Chelsea şampiyon olur.
Sir ilk 4 sezonunda 2 kere 11 bir kere 13. oldu, ilk şampiyonluğu 7. senesinde yaşayabildi.
Moyes'un arkasında da Sir var, kulüp yönetimi sabır gösterecektir. Geldiğinde de zaten en az 4 yıllık bi projeyle geldiğini açıklamışlardı.
O dönemki futbolla bu dönemki futbol şartları bir değil fergusonla kıyaslamak bence gereksiz şu anda manu dünya devi 1milyardan fazla değeri var maçlarını milyonlar izliyor ve manu iyi futbol oynamıyor kadroya takviye şart yoksa moyes sezon sonu gider ilginç bir not da paylaşayim
https://pbs.twimg.com/media/BXFkbGGIYAAo2a8.jpg
O değil de, bugün NTVSpor'da M.United belgeseli vardı. Şu 3 kupayı aldıkları efsane sezon. B.Münih'i uzatmalarda gelen 2 golle yenip Şampiyonlar Ligi'ni aldıkları kadro hani. Roy Keane'ler, Paul Scholes'ler, Ryan Giggs'ler, David Beckham'lar, Ole Gunnar Solskjaer'ler, Teddy Sheringham'lar, Dwight Yorke'ler, Andy Cole'ler... Kimler kimler! Konuyla pek alakası yok; ama aklıma gelmişken yazayım dedim. :)
11. 13. abarttım ama çok yanlış olduğunu düşünmüyorum. İlk 4 dediğin zaten 4. olmuş hep :) yani şu anki liverpool gibi bir şeydi o zamanki Manu..Şampiyonluk şansı mucize gibi bir şeydi ama şu an başarıya alışmış bir takım var.Bence arada çok farklar var.Mesela şu an Liverpool şu kadroyla 13. bile olsa ben göndermezdim teknik adamı çünkü bir yapılanma var ama Manuda böyle bir olay yok , anlatmaya çalıştığım o.Şampiyon kadrodan tek bir oyuncu bile gitmedi.
Ama umarım sen haklı çıkarsın çünkü 2-3 sene içinde de olsa şampiyon olmamız çok iyi olurdu
Fulham maçının gollerini izlemenizi öneriyorum, Fulham'ın golleri mükemmel ötesi.
ilk goldu galiba gogsune alip beklemeden gelisine vurdu mukemmeldi
Evet ilk gol muazzam valla yılın golüne aday olur.
Çok iyi bir gol olmuş.
http://www.dailymotion.com/video/x16...m-kasami_sport
Edit : 2. golde güzel.
http://www.dailymotion.com/video/x16...-sidwell_sport
Edit : 3 ve 4'te fena değil.
http://www.dailymotion.com/video/x16...berbatov_sport
http://www.dailymotion.com/video/x16...senderos_sport
Chelsea - Manchester City maçı başladı dk 25. 0-0 eşitlik devam ediyor.
Torres ne yapıyor beyler çok konuşulmuşta ?
Chelsea 90. dakika'da Torres'in golüyle 2-1 kazanmış maçı özeti çıkınca izlemek lazım.
Nastasic - Hart el birliğiyle Torres' e gol attırdılar diyebiliriz
Mou' nun sevinci görülmeye değer
Her şeye rağmen seviyorum Torres'i 10 yaşımdan beri hayranıyım.Aslanım benim.
Bu sene kupa Londra'ya çok yakın. Umarım Arsenal şampiyon olur.Her ne kadar ManU taraftarı olsam ve Arsene Wenger'den gıcık kapsam da 8 yıl ara yeter , artık şampiyon olmalılar..
Liverpool maçında Suarez'in ikinci golü ve Sturridge'in golleri enfes goller olmuş.Dershene de olduğum ve o maçı izleyemediğim için çok üzgünüm.
haftaya liverpool aradan çekilir gibi geliyo bana emirateste kazanır arsenal
Chelsea, Newcastle'a deplasmanda 2-0 kaybetti.
Arsenal-Liverpool maçının olduğu haftada puan kaybetmek güzel olmadı elbette. Maçın önemi bir hayli arttı.
Haftanın en güzel maçı Arsenal - Liverpool olacak. Suarez çok formda. Arsenal defansı ona karşı nasıl direnecek çok merak ediyorum. Öte yandan Arsenal' in hücum organizasyonlarına karşı Liverpool' un defası patlak verir gibi geliyor. İddaa için KG var çok uygun :)
Arsenal rahat bi' şekilde 2-0 kazandı derbiyi. 2.Chelsea ile arasında 5 puan fark oluştu. 5 puan Premier Lig'de hiç birşey.
Zirve yarışı baya heyecanlı gidiyor şimdilik.İleride kopmalar olacaktır muhtemelen.Arsenal umarım bu sezonu zirvede tamamlayabilir.
Southamton galibiyeti Premier lig'e yakışır bu hafta. Chelsea kazanır,Liverpool'da kaybederse tadından yenmez bu lig.
City ile United bu sezon şampiyon olamayacak gibi görünüyor.Ancak tabi her şey olabilir kafa kafaya geçiyor lig bu sezon şampiyonu kestirmek güç gibi iddialı ekip sayısı oldukca fazla bakalım nereye kadar devam edecek böyle.Arsenal Soton'u yenecektir diye düşünüyorum ben affetmezler böyle bir maçta.
Biraz basketbol gibi olacak ama Arsenal' in rotasyonu pek yok. City' de öyle bir şans var. Sakatlık olsa dahi yerine oynayacak adam yine kaliteli olabiliyor. Ama yarın Giroud sakatlansa yerine Bendtler gibi bir vasat futbolcu oynayacak. O yüzden sene sonu ne olur ne biter belli olmaz derim.