Muhtemelen Belçika'yı seçer Anderlecht alt yapısından çıkmış sanırsam zaten Belçika'da son dönemde acayip güçlü bir hal aldı İspanya ile bile kafa kafaya oynarlar orayı seçecektir büyük ihtimalle.Biz ne alaka zaten ben de anlamadım adı Adnan diye mi![]()
Muhtemelen Belçika'yı seçer Anderlecht alt yapısından çıkmış sanırsam zaten Belçika'da son dönemde acayip güçlü bir hal aldı İspanya ile bile kafa kafaya oynarlar orayı seçecektir büyük ihtimalle.Biz ne alaka zaten ben de anlamadım adı Adnan diye mi![]()
Dedesi ve ninesi Türkmüş diye biliyorum o yüzden biz o alaka
adi adnan ile basliyor turk ismi bizi secmesi lazim![]()
Kısaca Belçika Dünya Kupası'nı alıcak güçte.Adnan bizi seçsin uzatmasın işte İngiltere,Belçika'nın kadroları zaten iyi.
![]()
Januzaj büyük ihtimalle Arnavutluk için oynayacak. Şu an bu adamın seçebileceği 5 tane milli takım var. Arnavutluk,Kosova,Türkiye,Belçika,İngiltere. Belçika'yı daha önce reddetmiş , Kosova Fifa'da tanınmıyor, İngiltere'yi seçerse oynaması için 3 sene beklemesi lazım.
Puan Durumu
Fikstür
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Arsenal güzel götürüyor da,sezon sonuna kadar taşıyabilecekler mi hala şüpheli doğrusu.Bu sezon şampiyon olmalarını isterim.
So what?
Saike
Arsenal enfes bir gol attı gerçekten.Bu paslaşmaları izledikten sonra bizim ligi izleyesi gelmiyor insanın.
arsenal siir gibi top oynuyor.. o yil bu yil galiba..
Özil was here.
Arsenal'ın çehresini değiştirdi herif.
Arsenal şampiyonluğu bırakmaz gibi Mesut'a bir şey olmazsa,inşallah Liverpool'da ŞL potasında olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
O nasil bir gol oldu oyle![]()
Arsenal Invincibles seviyesinde top oynuyor sakatlık olmazsa net favoriler bir de bitirici forvet alırlarsa devre arası fark bile gelebilir bir henryleri olsa ah![]()
Özil Arsenal'ı ingilterenin en iyi takımı yaptı. Moyes'de manchester'ı sıradan bi takım yaptı.
Bence bu sene Chelsea şampiyon olur.
Sir ilk 4 sezonunda 2 kere 11 bir kere 13. oldu, ilk şampiyonluğu 7. senesinde yaşayabildi.
Moyes'un arkasında da Sir var, kulüp yönetimi sabır gösterecektir. Geldiğinde de zaten en az 4 yıllık bi projeyle geldiğini açıklamışlardı.
eto'o bitmiş.
O dönemki futbolla bu dönemki futbol şartları bir değil fergusonla kıyaslamak bence gereksiz şu anda manu dünya devi 1milyardan fazla değeri var maçlarını milyonlar izliyor ve manu iyi futbol oynamıyor kadroya takviye şart yoksa moyes sezon sonu gider ilginç bir not da paylaşayim
![]()
O değil de, bugün NTVSpor'da M.United belgeseli vardı. Şu 3 kupayı aldıkları efsane sezon. B.Münih'i uzatmalarda gelen 2 golle yenip Şampiyonlar Ligi'ni aldıkları kadro hani. Roy Keane'ler, Paul Scholes'ler, Ryan Giggs'ler, David Beckham'lar, Ole Gunnar Solskjaer'ler, Teddy Sheringham'lar, Dwight Yorke'ler, Andy Cole'ler... Kimler kimler! Konuyla pek alakası yok; ama aklıma gelmişken yazayım dedim.![]()
11. 13. abarttım ama çok yanlış olduğunu düşünmüyorum. İlk 4 dediğin zaten 4. olmuş hepyani şu anki liverpool gibi bir şeydi o zamanki Manu..Şampiyonluk şansı mucize gibi bir şeydi ama şu an başarıya alışmış bir takım var.Bence arada çok farklar var.Mesela şu an Liverpool şu kadroyla 13. bile olsa ben göndermezdim teknik adamı çünkü bir yapılanma var ama Manuda böyle bir olay yok , anlatmaya çalıştığım o.Şampiyon kadrodan tek bir oyuncu bile gitmedi.
Ama umarım sen haklı çıkarsın çünkü 2-3 sene içinde de olsa şampiyon olmamız çok iyi olurdu
Fulham maçının gollerini izlemenizi öneriyorum, Fulham'ın golleri mükemmel ötesi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
ilk goldu galiba gogsune alip beklemeden gelisine vurdu mukemmeldi