Şöyle bir foto buldum ama
http://img401.imageshack.us/img401/8...0822612hz6.jpg
Printable View
Şöyle bir foto buldum ama
http://img401.imageshack.us/img401/8...0822612hz6.jpg
Güzel fotomontaj :) Boyun kısmından anlaşılıyor hafif. Yakışmış forma ama
İki taraf içinde hayırlı oldu bu transfer.
@eGowich;
Ajansspor kimin adını kesin bir dille verirse o transfer gerçekleşiyor dedin.Fotomaçta kimin adını kesin olarak verirse o transfer gerçekleşmiyor işte şekil 1A;
Senna imzaladı
.
Fenerbahçe yönetiminden büyük bir bomba transfer daha... Sarı-lacivertliler, Villarreal ve İspanya Milli Takımı'nın yıldızı Senna'yı renklerine bağlamayı başardı. Asbaşkan Mahmut Uslu'nun İspanya'da 3 senelik imza attırdığı Marcos Senna hafta içi İstanbul'a gelecek
Fenerbahçe'de yabancı ön libero olarak kimin alınacağı büyük bir merakla beklenirken, sarı-lacivertli yönetim uzun süredir gündemde olan Marcos Senna'yı renklerine bağlamayı başardı. Kulübün asbaşkanı Mahmut Uslu, İspanya Milli Takımı ve Villarreal'in yıldızı Senna'ya 2-1 yıllık sözleşme imzalattı. Sarı-lacivertli ekibin, başarılı futbolcuyu geçtiğimiz günlerde İspanya'da gizlice sağlık kontrolünden geçirdiği ortaya çıktı.
Fenerbahçe'nin Senna transferini resmen duyurmak için Kezman'la yolların ayrılmasını beklediği öğrenildi. Bugün Kezman ile ilgili önemli gelişmelerin olabileceği ve yönetimin, Senna'yı birkaç gün içinde İstanbul'a getireceği belirtiliyor. EURO 2008'deki performansıyla turnuvanın altın 11'ine seçilen Marcos Senna'nın teknik patron Luis Aragones nedeniyle Fenerbahçe yönetimine "Evet" dediği öğrenildi.
Senna İstanbul'da
Sarı-lacivertliler 2+1 yıllığına imza attırdığı süper yıldızı hafta içi Türkiye'ye getiriyor.
MARCO'NUN YERİNE
AURELIO'nun Real Betis'e gitmesinden sonra transferde ne yapacağı merakla beklenen Fenerbahçe bombayı patlattı ve Villarreal'in orta sahadaki dinamosu Marcos Senna ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı. Daha önce İspanyol kulübü ile Senna için el sıkışan sarı-lacivertlilerin, gelmemekte ısrar yıldız futbolcuyu ikna etmeyi başardığı
ve sezon başına 1.8 milyon euro'dan 3 yıllık anlaşmaya vardıkları belirtildi.
LUİS FAKTÖRÜ
MARCOS Senna'nın bu hafta içi İstanbul'a gelip, imza atacağı belirtiliyor. Sarı-lacivertli yönetimin uzun zamandır almaya çalıştığı futbolcunun, Luis Aragones'in devreye girdikten sonra "Evet" dediği dile getiriliyor. Senna daha önceki açıklamalarında "Aragones'in bendeki yeri ayrı. Onun takımında oynamaktan gurur duyarım. Ona hiçbir şekilde hayır deme şansım yok" ifadesini kullanmıştı.
MARCOS SENNA KİMDİR?
Doğum tarihi: 17 Temmuz 1976Doğum yeri: BrezilyaBoy: 1.77Kilo: 68Mevki: Defansif orta sahaKariyeri: 178 maç / 12 golMilli Takım: 16 maç Forma No: 19Sözleşme bitiş tarihi: 30-06-2009
fotomaç
ne olucak şimdi:D:D:zuhaha
Kulübümüz ile PSG takımı arasında Mateja Kezman transferi konusunda prensipte anlaşma sağlanmıştır. Mateja Kezman, sağlık kontrolünün ardından PSG takımına resmi imzayı atacaktır.
Spor kamuoyuna duyurulur
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Transfer resmiyet kazandı. 1 hafta içerisinde zannediyorum ki iyi bir ön libero gelecek.
Kezman'a bugüne kadar verdikleri için teşekkürler. Kendisini çok seviyordum nasıl oynarsa oynasın, bundan sonraki kariyerinde de başarılar diliyorum. Bazı Fenerbahçeli sandıklarımızdan çok daha dürüstçe ve etik bir şekilde takımdan ayrılarak daha da büyük bir saygıyı hakediyor bana göre Batman...
Ön libero için Senna söylentileri fazlalaştı. Sanıyorum ki en geç perşembe günü yeni ön libero açıklanır. Kezman Fransa'ya uçtu ve orada sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atacak. İmza atılır atılmaz kontenjan boşalacağından yeni ön libero açıklanabilir. Beşiktaş'ın yaşadığı sıkıntıyı yaşamak istemediğinden Fenerbahçe yönetimi imzayı bekleyecek ve devamında transferi açıklayacaktır.
Kezman büyük oyuncuydu.Bence Maldonado gönderilmeliydi ama hayırlı olsun.
Senna falan gelmez, hayal kurmayalım.Sözleşme yenileyecek muhtemelen..
Senna bence de hayal
Colsa gelir büyük ihtimal bence.Ama sanırım yalanlanmıştı.
Colsa gelirse sadece "transfer yapmak" için gelmiş olacak bence Yönetim büyük tepki alır Colsa transferi ile
Yönetim bazıları tarafından Güiza transferinden de büyük tepki aldı. Ne yapılsa yaranamıyor, yarın Senna gelse yaşlı adama o kadar para verilir mi polemiği çıkar, benden söylemesi. Colsa gelse yine tepkiler, Güiza geldi bir sürü tepki vardı. O yüzden o tepkilerin bir önemi yok, önemli olan oyuncunun göstereceği performans.
Hiç duyulmayan biri isim çıkacak, her türlü iddiasına varım..
Performans olarak istenileni veremese de hırsıyla (bana göre) formanın hakkını verdi.
Umarım PSG'de kendini bulur ve eski Batman olur. Yolun açık olsun, güle güle Batman.
http://img292.imageshack.us/img292/6804/matejaul3.jpg
Muhammet Abi'ye katılıyorum..İstenileni yapaması bile hırsı,çabası beni çok etklide..Futbol hayatında Başarılar #9 BaTMaN...
Colsa müthiş bir performans çıkarırsa tabi ki tepki olmaz Ama bunu kimse bilemez değil mi ? . Taraftar bakar Şampiyonlar Liginde en az yarı final isteyen Takım en önemli mevkisi için aldığı oyuncu Colsa hmm Colsa kim ??!?1?! Sen 1 milyon euro verip Aurelio'yu kadroda tutamıyorsun aldığın oyuncu Colsa :D Colsa'nın Selçuk'dan + yönlerini sayabilir misin Egemen yada Colsa'yı daha önce izledin mi :D Daha önce ismini duydun mu :D
Senna trasferi olsa bir Allah'ın kulu bile çıkıp buna itiraz edemez :) Bunu sende biliyorsun
Geçen sene çeyrek final oynayan Schalke kimleri aldı ? Engelaar Farfan :) daha fazla birşey söylememe gerek yok heralde
Gonzalo Colsa
http://www.fmscreenshots.com/images/...rq5ppd85uz.png
Birde elimizden kaçan Aurelio'nun profili koysaydın ya Aykut :D
Mehmet Aurelio
http://www.fmscreenshots.com/images/...h985j7is17.png
Kezman'ı bende çok severdim taraftarın sevmesindeki en önemli pay onun her maçı Fenerbahçeli gibi oynamasıydı.Her maçta en yüksek performansını göstermeye çalışıyordu.Brezilyalılar gibi değil.
Aurelio olayı konusu 1 milyon Euro verip de kadroda tutma olayı değildi, orada başka durumlar söz konusu. Yönetim taviz vermedi hiç kimseye, bunun mesajını verdi. Sözleşmesi uzatılmıştı, TFF de onaylamıştı ve menajer oyunlarına gelinip de para kaptırılmayacağı herkese gösterildi Aurelio olayında, eğer orada taviz verilseydi bundan sonra yapılacak tüm transferlerde veya sözleşme uzatmalarda herkese bolca para kaptırılırdı.
Colsa'yı daha önce izlemedim ama sen izledin mi de bu denli ağır yorumlar yapıyorsun sadece isme bakarak? Aurelio da Appiah da isimsiz oyunculardı ilk geldiklerinde ama bekleneni fazlasıyla verdiler. İsimli olan Anelka, Kezman ise beklenenin çok altında kaldılar. İsim önemli değil, önemli olan performans.
Senna transferi olsa ben kalıbımı basarım birçok kişi itiraz eder, başta yaşlı denmek üzere. Çünkü Fenerbahçe alıyorsa bir oyuncu yıldız değil, böyle bir kanı var. Güiza geldiğinde yapılan eleştirileri biliyor herkes, adam yerden yere vuruldu, La Liga gol kralı olmadık eleştiriler aldı. La Liga gol kralı dahi beğenilmez, arzulanmazken Senna gelse herhalde "yaşlı" denilecek, bir şeyler denilecek yine, bahaneler bulunur elbet.
Schalke Engelaar, Farfan'ı aldı da biz daha kötülerini mi aldık? Emre Belözoğlu'ndan bahsetmeme gerek yok herhalde, 7 yıllık İtalya ve İngiltere tecrübesine sahip bir futbolcu. Engelaar ile kıyaslanamaz bile. Güiza da La Liga gol kralı, formunun zirvesinde transfer edilen bir isim ve Farfan'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yani onlara sorsak, Schalke taraftarlarına, adamlar bizim transferlerden imreniyorlardır, o derece.
Çeviklik kötü mü... eyvah :p
Çeviklik, hız, hızlanma olarak berbat durumda oyuna göre.Fm genelde pek yanılmaz, vasat oyuncu gibi görünüyor...
Adamlar Roberto Calos'a bile yaşlı işe yaramaz neden alındı demiş, Senna'ya mı demeyecek yahu..
Bu arada Batman'i gerçekten sevdik ama ne yazıkki istediğimiz golleri yeterince atamadı.. Yinede bize onu zaman zaman izleme keyfini verdiği için ve hizmetlerinden ötürü teşekkürler Batman diyorum..
FM'ye göre adam değerlendirilecekse, ohoo...
Maldonado da FM'ye göre muhteşemdi DMC olarak ama gördük ki alakası yok. :)
Evet FM'de ki ile alakası yok ve Maldonado çok düz bir oyuncu. Eski takımlarında hiç izleme fırsatım olmadı ama bu oyuncu Brezilya'dan geldi ve orada ki FM araştırmacılarının futbolcuları ne kadar abarttıklarını biliyoruz.
Biz de Valencia gibi yapsak yine Güney Amerika'dan genç ve gelecek vaadeden iyi bir oyuncu getirip ön liberomuza koysak...(banega gibi)
Milan, Arsenal, Real Madrid, Barcelona ve buna benzer isim olmuş marka olmuş takımlar sürekli Güney Amerika'ya gözlemcilerini gönderiyorlar. Eğer bizde marka olmak istiyorsak iyi gözlemciler bulup sürekli araştırması için diğer ülkelere gönderebiliriz. Tabi marka olmak istiyorsak, Aziz Yıldırım'ın da ağzında bu var ama söz ile olmuyor maalesef.
Fm'ye bakıp adam almak bence de çok doğru değil ancak;
Herşeye rağmen kim gelse eleştiri alır çünkü Türkiye'de herkes farklı düşüncede..
Aurelio'nun uçup gitmesi tamamen yönetimin hatası ben opsiyon konusunda filan değilim . Avrupa'da kime sorsan artık Aurelio'yu herkes tanıyor Böyle bir oyuncuya yıllık maaş verirken iyi düşünmen lazm komik rakamalarla olmaz bu işler Sonra Aurelio'un yerini doldurmak için çırpınırsın işte böyle
Colsa olayına gelince ben sana ağır ithamlarda bulunmadım sadece Colsa'nın ne kadar sıradan bir oyuncu olduğunu vurguladım ki bunda sonuna kadar haklı olduğumu düşünüyorum . Ne olursa olsun Colsa 29 yaşına gelipte kendini futbol severlere tanıtamamışsa burada sorun var demektir. Tsl'De şampiyon olmak istiyorsan Bu lierolar ilede şampiyon olursun sorun yok Ancak iş avrupaya dönünce çok iyi oyuncular elinde olması lazım ki artık o bölge (dm mc) futbolun en önemli mevkisi haline geldi Oraya Colsa'yı alıpta ŞLde yarı final istiyorsan işin oldukça zordur .
Appiah bize gelirken çok iyi tanınan bir oyuncuydu sen tanımıyorsan bilemeceğim ama ben o yaşıma rağmen gyet iyi tanıyordum Şampiyonlar Liginde Deportivo'ya çektiği şut hala hafızamda :D Vieira Juve'ye gitmeseydi Juve'nin onu satacapı da yoktu ki 8 milyon euroı gibi üst düzey bir transfer gerçekleştirdik
Aurelio tanınmıyıor demişsin Evet Aurelio tanınmıyor ama Aurelio bize geldiğinde kaç yaşındaydı bunu düşünmek lazım . Adam senelrdir 11de oynadı ve 28 29 yaşına geldiğinde artık tüm Avrupa onu tanıyor oldu :) Bugün 29 yaşına gelmiş Colsa'yı İspanya dışına çıktığın anda kim tanır :) Tanınmışlık belki herşey değil bu bir futbolnun kalitesniin göstergesidir
Appiah bize geldiğinde tanınmıyormuydu? Ben böyle bir şeyi ilk defa duyuyrum açıkçası.Juventus gibi bir takımın kadrosunda olan bir adamı kim tanımaz yahu.Hele ki o kadrosundan(İbrahimoviç,Del Piero,Nedved,Zambrotta,Buffon vs..)sokaktaki çocuğa ha şimdi Man UTD takımının kadrosunu sormuşsun sana takır takır saymış ha o zaman Juventus'u sormuşsun.Aynı şey.
Ayrıca Aurelio bize geldiğinde isim yapmış ünlü biri değildi ama Trabzonda yanılmıyorsam 3 sezon oynamıştı.Yani 3 sezonda kendisini herkes tanıyordu Türkiye'de.Ama Colsa'nın adını ilk defa burda duydum ben hi. tanımıyoruz ne olduğunu bilmiyoruz.İnmidir cinmidir belli değil.Hadi bir scout ekibimiz olsa tamam deriz bu admlar bu işte profesyonel onlar biliyodur ama öyle birşey de yok.
Kezman yazık oldu kendini bulur umarım orda
Kezman duygusal konuştu!
Ve gitti!.. Fenerbahçeli futbolcu Mateja Kezman, Fenerbahçe ile Fransa'nın Paris
Kulübün resmi Saint Germain Kulübü'nün prensip anlaşmasına varması üzerine, sağlık kontrolünden geçmek üzere Fransa'ya gitti. Bugün sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra Fransız kulübüne imza atacak olan Sırp futbolcu, havaalanında duygusal açıklamalar yaptı. Kezman, "Şu an Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. Çok iyi bir teklif aldım ve bunu değerlendirmeye gidiyorum. Aziz Yıldırım'ı çok seviyorum. O'na başarılar diliyorum. Burdaki günlerimi unutmayacağım" dedi. PSG'ye kiralanan Kezman, basına konuşurken az kalsın uçağı kaçırıyordu. internet sitesinde yapılan açıklamada, Fenerbahçe ile Paris Saint Germain kulüpleri arasında Kezman'ın transferi konusunda prensipte anlaşma sağlandığı bildirildi. Açıklamada, Kezman'ın, sağlık kontrolünün ardından Paris Saint Germain Kulübü ile resmi sözleşmeyi imzalayacağı ifade edildi.
Kaynak: AA ve Sabah
Bütün gazeteler Senna F.Bahçe'de diye manşet atmış.İnsanı heyecanlandırıyor bu gazeteler canım :)
Gazetelere bakarsak Eto'o Fenerbahcedeydi.. Ama dikkatimi şuan bişi çekti
FBTV gazetedeki hiç bi spekülasyonları okumuyodu. Ancak şuan Senna hakkındaki haberi okuyor.. İnsan acaba diyor işte:)
- Herkes inanılmaz kesin bir dille Senna Fenerbahçe'de diyor.
- 2 gündür yalanlama gelmiyor.
- turksportal.net'in spor haberleri bölümünde bile Senna Fener'de yazıyor.
insan ister istemez heyecanlanıyor.
Fenerbahçe.org'da daha önceki Senna ile ilgili haberlere baktımda;
Bu birinci haber.. Burada Senna'yla ilgilenmiyoruz denmiyor, başkanımız çevresindekilere böyle birşey söylemedi diyor..Quote:
Fenerbahce.org'dan Alıntı;
06 Ağustos 2008 Çarşamba
Bugün tarihli Sabah Gazetesi'nde yer alan 'Senna Yumuşadı' başlıklı haberde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın MTK maçında bir sohbet sırasında Marcos Senna'yı transfer etmek istediğini söylediği yazılmaktadır.
Bu haber kesinlikle gerçek dışıdır. Başkanımız maç sırasında hiç kimse ile böyle bir diyaloğa girmemiştir. Sabah gazetesi haberinde bu sözlerin söylendiğini iddia ettiği 'etrafındakiler'in kim olduklarını açıklamalıdır.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Bu da ikinci haber.. Burada yalanlanan ise Mahmut Uslu'nun böyle bir açıklama yapmamış olması.. Yani yine yalanlanan Senna değil :) Umarım bunlar sadece benim kuruntularım değildir ve Senna gerçekten Fenerbahçe'dedir. Muhteşem bir transfer olur. Aurelio'nun çok üstünde bir oyuncu Senna. Bunuda Euro 08'da Altın Karmaya seçilerek gösterdi zaten.Quote:
Fenerbahce.org'dan Alıntı;
Fotomaç’ın yalanı
15 Ağustos 2008 Cuma
Bugün Tarihli Fotomaç Gazetesi, Asbaşkanımız Sayın Mahmut Uslu'nun, Villareal'li oyuncu Senna ile anlaştığımızı söylediğini yazmaktadır.
Bu haber kesinlikle gerçek dışıdır. Sayın Mahmut Uslu'nun böyle bir açıklaması olmamıştır.
Fenerbahçe Spor Kulübü kurumsal yapısı gereği, transferlere ve kulüp ile ilgili tüm konulara dair açıklamalarını resmi yollarla yapmaktadır. Bu bağlamda hiçbir yöneticimiz herhangi bir transferi ya da kulübümüz ile ilgili bir konuyu bu şekilde açıklamaz. Bazı gazetecilerin masa başında ürettikleri senaryolara yöneticilerimizin isimlerini de karıştırmaya başlamalarını kınıyoruz.
Spor kamuoyuna duyurulur,
Fenerbahçe Spor Kulübü
Appiah Juventus'da ilk 11 de oynuyodu ta ki Viera gelene kadar.