Moggi dönemi
Lippi
Ancelotti
Lippi
Capello
2006 faciası sonrası
Deschamps
Ranieri
Ferrara
Zaccheroni
Del Neri
Printable View
Moggi dönemi
Lippi
Ancelotti
Lippi
Capello
2006 faciası sonrası
Deschamps
Ranieri
Ferrara
Zaccheroni
Del Neri
Sampdoria ve Juventus kardeş kulup bile olabilirler aslında.. Luigi Del Neri'nin en büyük başarısı ne. Chievo'ya 20 defa gidip son haftalarda kümede tutmasımı. Bu sene Pazzini sayesinde 4. olmasımı. Son derece yeteneksiz bir antrenör. Başarılı olmak falan hayal Del Neri'yle.
Del Neri mi ? Vay be..! :uzgun:
Ancelotti Juventus'u ne ara yönetti?
Bu kulübün yeniden yapılanma sürecinde ihtiyacı olduğu teknik direktör kesinlikle Del Neri değildi.Yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum gerçekten.
Agüero haberleri doğru mu? Bir bilgisi olan var mı?
Yarın veya Cuma imzalar atılabilir.
http://edicola.tuttosport.com/newsme...mg/Image_0.jpg
Kesinlikle Krasic Juve'nin yeni Nedved'i olabilir. :) Umarım kesin anlaşılmıştır.
<H2>Milos Krasic transferinde sona yaklaşan Juventus, Manchester City’ni devreye girmesiyle zor bir duruma düştü.
</H2>
CSKA Moskova ve Juventus’un her konu anlaştığı ve Milos Krasic transferinin resmiyet kazanmasının an meselesi olduğu biliniyordu.
Yıldız oyuncuyla görüşmelere başlayan ve transferi bitirmek isteyen Juventus Sportif Direktörü Giuseppe Marotta, kötü bir sürprizle karşılaştı.
Sky’ın haberine göre, Manchester City’nin devreye girdiğini öğrenen Sırp orta saha oyuncusu transfer görüşmelerini yavaşlatmaya başladı.
Teklifleri artması sonrası bekleme kararı alan CSKA Moskova, Dünya Kupası’yla beraber oyuncusunun değerinin artmasını bekleyecek.
Bence Krasic hiçbiryere gidemicek. Sadece managerinin çıkardığı haberler bunlar. Sabahta 2,5 milyon € yıllık ücrete Juventus'a imza atacağı yazıyodu.
Dediğin gibi abi piyasasını arttırıyo olabilirler.
Oyuncu kendi ağzından anlaştıklarını açıkladı. Juventus'un teklifi 12.5 milyon €. CSKA 15 istiyor. Bugün görüşmeler devam edecek.
Bu arada Nedved demişken bir gelişme varmı ? Teknik kadroya giriyordu bi ara. Boşmu çıktı o haber.
Krasiç ile ilgili durum şöyle
Juventus 15 milyon € teklif etti. City 18 milyon verdiği için CSKA işi yokuşa sürmeye başladı ancak Juıventus teklifi arttırmayacağını açıkladı. Krasiç'in kendisi ile anlaşıldı ve City yerine Juventus'u tercih etti. Artık söz CSKA'da.
Diğer bir transfer haberi Gallas ile ilgili. Sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki oyuncunun adı sıklıkla anılıyor.
city 18 verdiyse 20-25 e kadar giderler juve alamayacak bu gidisle krasici :)
City'le Juventus arasında sportmenlik ahlakı anlaşması yokmuymuş biri öğrensin de bizi bilgilendiriversin .. (!)
Juventus'un transfer gündeminde bulunan Milos Krasic, Serie A'ya giderek yeni Nedved olmak istediğini açıkladı.
Krasic, Tuttosport'a yaptığı açıklamada "İtalya'da oynamak istiyorum. Hangi takım olduğu farketmez, ama Juventus'un benimle ilgilendiğini duydum" dedi.
Fiziksel olarak Nedved'i andırdığının farkında olduğunu belirten futbolcu, "Ama onun seviyesinde değilim. Yine de Nedved gibi bir yıldızla karşılaştırılmak bana gurur veriyor. Umarım birgün onun başardıklarını başarabilirim" şeklinde konuştu.
Siyah beyazlı kulüp, halen CSKA Moskova ile bu transfer için pazarlıklarını sürdürüyor. İtalyanların Rusların istedği 14 milyon avroluk bonservis bedelini indirmeye çalıştığı söyleniyor.
Gallas gelir inşAllah ya.
Krasiç inter'e. Geçmiş olsun. Stoch hesabı..
Hangi Takım olursa olsun demesi kötü olmuş. Gerçi böyle yaparak taliplerini arttırıyor. Doğal olarakta maaşını arttırıyor.
Krasic ile ilgili kesin bişey yok.menejeri her gün başka bişey uyduruyor.tek ciddi teklifi Juventus yaptı.klübü de Marotta'nın oltaya gelip teklifi yükseltmesini bekliyor.Krasic'in transferi bikaç gün içinde duyurulabilir.olmasa da dünyanın sonu değil.Nedved ile karşılaştırılması da anlamsızdı zaten.
bu arada cska,Manudan Tosic ile anlaşmış.Krasic in yerine aldılar galiba.
Pepe için ise çok umutlu değildim fakat İtalya milli takımına çağrıldıktan sonra oyunundaki kalitesi arttı.udinesedeyken daha çok defansın sağ kanadına yardım eder,ofansa çıkınca hep boşa oynardı.şimdi daha aklı başında oynuyor.böyle devam ederse seneye takıma katkı sağlayabilir.
Pepe,Storari,Jorge Martinez,Bonucci.
baktığında kağıt üzerinde iyi oyuncular fakat takımı istediği hedeflere ulaştıracak kilit oyuncular değil.para olmadığı için bütün futbolcuları italya liginden seçiyorlar.Amauri de satılmayacak gibi görünüyor.önümüzdeki sezonu konuşmak için henüz erken olabilir daha transfer döneminin kapanmasına 1.5 aydan fazla var.gidişat pek iyiye işaret değil fakat yine de bir umut olması güzeldir.
Gelenler
Simone Pepe - Udinese 10 milyon
Jorge Martinez - Catania ?
Marco Storari - Milan ?
Gidenler
Cannavaro, Molinaro, Chimenti
Gündemdekiler
Milos Krasiç - CSKA
Marco Motta - Roma
Leonardo Bonucci - Bari/Genoa
storari 4,5 milyon euroya alinmadimi :) Juvenin transferleri tam bir fiyasko bu arada...
Forlan için Juventus'un, Tiago ve bir miktar para teklif edileceği haberleri var.
Juventus Forlan'i zor alir biraz.. Tiago + bir miktar paraya alma ihtimalleri %50 den düsük.
Menajeri Krasiç'in Manchester City'yi reddetiğini ve sadece Juventus'a gitmek istediğini söyledi.
Catania'dan Jorge Martinez ve Bari'den Leonardo Bonucci bu hafta imza atacak.
-Del Neri 4 oyuncu daha istiyor.(defans,sol bek,kanat ve forvet)
-Gündemde olanlar : Aogo,Benoit Tremoulinas,Marquez,Krasic,Forlan
-gitmesi gerekenler ; Poulsen,Grosso,Amauri,Grygera,Salihamidzic,Melo
-kalması gerekenler ; Pasquato,Ekdal,Trezeguet
Pasquato benim en beğendiğim yeteneklerden birisi.kesinlikle kalması gerekiyor.Ekdal da zararı olmadan oynayan birisi.Trezeguet yıllarca bu takımı sırtladı.kalmayı en çok hakeden kişi.ayrıca Lanzafame'nin takıma katılması artı puan.
son olarak italyan federasyonunun yeni kuralına göre 1 sezonda tek avrupa birliği dışı oyuncu transfer edilebilecek.bu karar inter için çok büyük avantaj olmakla birlikte diğer bütün takımlar için çok büyük dezavantaj oluşturuyor.
Önceden sayı 2'ydi sanırım şimdi 1'e düşürmüşler.
Juventus 1 - 0 Shamrock Rovers
http://www.youtube.com/watch?v=Fn1Zx...ayer_embedded#!
krasiç transferiyle ilgili bi gelişme varmı bilgisi olan warsa söyleyebilirmi
dzekonun baştan beri olmayacağı belliydi.adamlar 40m euro istiyorlar.neden ? çünkü man city ile real madrid de ilgileniyordu.onlardan teklif beklediler ki onlar için bu para çerez parasıydı.öte yandan dzekoya 40m euro değer biçenler diego için 16m euro teklif ediyorlar.mantığa bakarmısın.satılmış klüpler piyasayı alt-üst etti.bu saatten sonra hiçbir futbolcu ettiği değere alınamayacak.10m euro edecek adamlara 30m euro para veriyor bu satılmış klüpler.bide yedek oturtuyorlar.asıl ihtiyacı olanlar da avucunu yalıyor ve ortaya zevksiz bir futbol dünyası çıkıyor.barcelona ve real madrid tekelinde olan bir futbol dünyası.benim futbola olan sevgim gün geçtikçe azalıyor.benim gibi düşünen birçok kişi vardır.bu transfer saçmalıkları son bulmadıkça futbol asla eskisi gibi olmayacak.
bu arada kaçınılmaz son.krasiç juventusda.
Kadro hazır gibi
Buffon
Motta - Chiellini - Bonucci -De Ceglie?
Krasic - Melo - Marchisio - Pepe
Diego - Amauri
veya
Buffon
Motta - Bonucci - Chiellini - De Ceglie?
Aquilani - Sissoko - Marchisio
Krasic - Diego
Amauri
Storari
Grygera
Legrottaglie
Melo
Pepe
Martinez
Trezeguet
Fazlalık olanlar
Grosso, Iaquinta, Zebina, Salihamidzic
Iaquinta'ya fazlalik diyorsunda adam Trezeguet'ten ve Amauri'den daha yararli oynadigi zaman..