Abi bence o önemli değil önce alıp 27'sinden sonrada gönderebilir.Önemli olan bu 5 gün içersinde transferlerin tamamlaması.Yani alacağımızı alalım giden elbet gönderilir.
Printable View
Volkan Yaman imzaladımı...
başlığı bende anlamdım ama öyle yazıyodu
1yıldız daha kesin gelicek ama FB ye...
:)
Lincolu almak onemlı dııl..burda yonetımın sezona bakış acısı yatıo...Licolnu almaları yonetımın bu sezona bakısını gosterıo. bu cok onemlı....o yzuden, bu kadar ugrastan sonta 6 yaban hakkının 3 tanesınıı song-tomas-caruscaya kullandırtularmı sizce ? bence haytta olamz ! bakın....Çarşamba kamp baslıycak..daha servet-bozuid- serkan - orkun - barış - Lincoln imzalamadı....bekletıolar bakın !!!!!!!!!!! bu cok onemlı..:icon_eek::0:
27 Haziran'a o kadar takılmayın bence.
Bu arada Gs Tv'de seyrettim Lincoln'ün görmediğim golleri ve hareketleri vardı.Daha bir gözümde büyüdü Linc10l.
bu kadar büyütmenize anlam veremedim bütün sayfalar bakın ne kadar saçma mesaj olduğunu göreceksiniz acaba onlara bu tehtidkar söylemlerde bulunuldu mu ? bnm mesalarm transfer mesaıydı ama aralara başka kişileer girince konu dağıldı... forum kelimesinin anlamına bakmanızı öneririm neyse konu kapanmaı ben daha cvp yazmam sölediklerinize
Yıldız gelebilir ama önce yabancı kontenjanında değişiklik yapılmalı.
Bence bu yönetim 27 haziranı geçirir ne de olsa bi yerde problem yaratacak. :)
Zaten yönetim bu şekilde bir açıklama yaptı kontejyan sayısı artmazsa yabancı transferi çok zor
Ya zaten 27 Hazirana kadar yeni transferlerin hepsi gelecek,gidecek oyuncular için ise bir tek Tomas gider bana göre o da ya bu süre zarfı içerisinde gider ya da sonra gider pek fazla takmaya gerek yok bunu ya da Carrusca için de öyle yani Song kalıcak zaten.
Ali Çamdalı olmadı... GS yöneticleir şu anda Antalyada Volkan bitti, bitiyor...
27 HAZIRANA 3 NEDENDEN DOLAYI TAKILDIM :
1) KALLININ ACIKLAMASI
2) ALINAN OYUNCUALRDAN SADECE LINDEROTH BASIN ONUNDE IMZA ATTI ( BENCE TOPLU IMZA SOV OLCAK)
3) ADNAN POLAT AÇIKLANANLARDAN BASKA ANALSTIKLARI AMA KIMSENIN BILMEDIGI ADAMLAR OLDUGUNU SOLEDI
BEKLEYIP GORECEZ...
BU ARADA BUGUN AKRABAM OLAN ATILLA DONATI ARADIM. UEFA KUPASINI ALDIGIMIZ SENEKI AS BASKAN DIR KENDISI...
EŞİYLE KONUSTUM... O KADAR KEYIFLIKI DEDİ, ÇOK MUTLU MUTLU DENİZDE SORF MU NE YAPIOMUS....:D:D:D:)
Biz tartısma yaratcak sözler söylemiyoruz siz söyliyorsunuz.Forumun ne oldugunu bilmesek burda olmazdık rahat ol !
http://images.hepsiburada.com/assets...0/gs107703.jpg
Lincoln, Pazartesi Akşamı İstanbul'a Gelecek
Yeni transferimiz Cassio de Souza Soares Lincoln, 25 Haziran Pazartesi akşamı saat 21:55'de THY'nın Frankfurt uçağıyla İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olacaktır.
Medya mensuplarının dikkatine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
:mad::mad::mad:
beşiktaşın sağ bek yada stoper alması lazım bu durumda toraman sağ bek oynarsa bir stoper , stoper oynarsa 1 sağ bek lazım.... ayrıca libero sıkıntısı hala sürüyor gibi
takıma katılacak son isimler 27 hazirana kadar belli olacağına göre gidecek isimlerde 27 hazirana kadar belli olacak mı ?? yoksa kampa göre mi karar verecek kalli
Ali Tandagon sözlesmeyi uzatmadımı ?
Daha uzatmadı.Ama uzatılır.
1 hafta önceki röportajında 1 yıl opsiyonu olduğunu ama çok takımın teklifi olduğunu söledi kalıp kalmayacağı belli değil
Arkadaslar show bekliyor bizi yonetim cok ciddi isimler ustunde duruyor bir kaci giuly sag kanata saviola forvete ve bir cok futbolcu anlasilan rommedahl yedekte bekliyor.tek uzuntum bu sene sampiyonlar liginde olmamiz lazimdi
Saviola ile yapilan ilk gorusmeler olumlu gecmis
Bence kalır.Çünkü giderse o bölgede transfer ihtiyacı oluşur.Gerek yok.Zaten Mehmet Ali Güneş'de gitti.
bence gsden tarbsfer bu kadar yeterlide yani ama bir yabancı forvet alacak ve songu yollayacak heralde
Kalır.Gecen günde Diyodu Mehmet Yozgatlı'yla aramızda Tatlı bir rekabet olacak diye.
Gokhan unal transferide her an bitebilir oyle her aciklamaya bakmayin
saviola gelir mi acaba peşinde real madrid,lyon,westham varmış die duydum
Burak yılmaz , mehmet yozgatlı sağ kanat desek , toraman serdar kurtuluş sağ bek olsa gerek yok gibi kalsada çok yarar sağlamaz diye düşünüyorum
Camiadan bilgi alindi Bizede gelme olasiligi var ayrica real madrid vazgecmis onu hatirlatim
Simdi size haberi koyucam bakiyorum
guıly ve saviola gelirse inanılmaz süper olur. zaten carrusca da kiraya verilcekmiş.yabancı kontenjanı sorunu çekmeyiz gibime geliyor
SANIRIM KAYSERİSPOR'UN SERDAR İLE ANLAŞTIĞI HAKKINDAKİ HABERLER SON BULACAKTIR ;;)
Transfer Komitesi Başkanımız Rıdvan ÇAKIRGÖZ tarafından yapılan açıklamaya göre Kulübümüzün geçen hafta anlaşmaya vardığı futbolcuların bonservislerini almak üzere Yönetim Kurulu üyelerimizden Av.Adnan GÜL,Pazartesi günü Gaziantep’e gidecektir. Bonservis sorunları çözülmüş olup, gelecek hafta içinde 3 futbolcuya resmi imza attırılacaktır.
Sağ sol kanat şart takıma... Forvetten önce kanat alınmalı Ali Bilgin gelirse sağ taraf iyi olurda solada adam lazım...