Ben Ronaldo transferininde zor olduğunu düşünüyorum.![]()
Ben Ronaldo transferininde zor olduğunu düşünüyorum.![]()
So what?
Saike
Adriano'nun Henry ile takas ihtimali var.O zor ama Ronaldo o kadar zor değil!
(/s)
Evet cogu kişi bilir.Sen fazla ileri gitmemen gerektigini biliyormusun ?
doslar ronaldinho fb liymiş helal be ronaldinho sana ı love you ronaldinho
Ronaldo'da daha geçen Ocak ayında alındı.Alınalı yıl bile olmadı.Adriano'nun ayrılma durumu var hadi belki ama onunda da Fb'ye gelme gibi bir durumu olmadığını menajeri açıkladı.
So what?
Saike
Peki bu tartışmanın ne kadar gereksiz olduğunu biliyor musunuz?
(/s)
Şemsi ne dersen de abim Ronaldo transferinin olma ihtimali yüksek![]()
(/s)
Kafama çok takılan birşey var....
Feldkamp 27 Haziran'da başlayacak kamp sonrası dünyanın en büyük starı olsa istemiyorum dedi...
Yani önümüzde ki hafta Çarşamba'ya kadar süremiz var....
1) Tomas - Song - Carusca ne olacak 27 hazirana 5 gun kaldı ?
2) Bu oyuncular gitmezse adama alamayız 27 hazirana 5 gun kaldı !
3) PZT-SALI şov bekliyorum, çunku zaman kalmadı, katılıyormusunuz bana ?
Abi zaten şov yaptınız![]()
(/s)
Göreceğiz abi.
So what?
Saike
Volkan Yaman imzaladımı...
başlığı bende anlamdım ama öyle yazıyodu
1yıldız daha kesin gelicek ama FB ye...
Lincolu almak onemlı dııl..burda yonetımın sezona bakış acısı yatıo...Licolnu almaları yonetımın bu sezona bakısını gosterıo. bu cok onemlı....o yzuden, bu kadar ugrastan sonta 6 yaban hakkının 3 tanesınıı song-tomas-caruscaya kullandırtularmı sizce ? bence haytta olamz ! bakın....Çarşamba kamp baslıycak..daha servet-bozuid- serkan - orkun - barış - Lincoln imzalamadı....bekletıolar bakın !!!!!!!!!!! bu cok onemlı..
27 Haziran'a o kadar takılmayın bence.
Bu arada Gs Tv'de seyrettim Lincoln'ün görmediğim golleri ve hareketleri vardı.Daha bir gözümde büyüdü Linc10l.
So what?
Saike
bu kadar büyütmenize anlam veremedim bütün sayfalar bakın ne kadar saçma mesaj olduğunu göreceksiniz acaba onlara bu tehtidkar söylemlerde bulunuldu mu ? bnm mesalarm transfer mesaıydı ama aralara başka kişileer girince konu dağıldı... forum kelimesinin anlamına bakmanızı öneririm neyse konu kapanmaı ben daha cvp yazmam sölediklerinize
Yıldız gelebilir ama önce yabancı kontenjanında değişiklik yapılmalı.
So what?
Saike
Bence bu yönetim 27 haziranı geçirir ne de olsa bi yerde problem yaratacak.![]()
Zaten yönetim bu şekilde bir açıklama yaptı kontejyan sayısı artmazsa yabancı transferi çok zor
Ya zaten 27 Hazirana kadar yeni transferlerin hepsi gelecek,gidecek oyuncular için ise bir tek Tomas gider bana göre o da ya bu süre zarfı içerisinde gider ya da sonra gider pek fazla takmaya gerek yok bunu ya da Carrusca için de öyle yani Song kalıcak zaten.
Ali Çamdalı olmadı... GS yöneticleir şu anda Antalyada Volkan bitti, bitiyor...
27 HAZIRANA 3 NEDENDEN DOLAYI TAKILDIM :
1) KALLININ ACIKLAMASI
2) ALINAN OYUNCUALRDAN SADECE LINDEROTH BASIN ONUNDE IMZA ATTI ( BENCE TOPLU IMZA SOV OLCAK)
3) ADNAN POLAT AÇIKLANANLARDAN BASKA ANALSTIKLARI AMA KIMSENIN BILMEDIGI ADAMLAR OLDUGUNU SOLEDI
BEKLEYIP GORECEZ...
BU ARADA BUGUN AKRABAM OLAN ATILLA DONATI ARADIM. UEFA KUPASINI ALDIGIMIZ SENEKI AS BASKAN DIR KENDISI...
EŞİYLE KONUSTUM... O KADAR KEYIFLIKI DEDİ, ÇOK MUTLU MUTLU DENİZDE SORF MU NE YAPIOMUS....![]()
Biz tartısma yaratcak sözler söylemiyoruz siz söyliyorsunuz.Forumun ne oldugunu bilmesek burda olmazdık rahat ol !
Lincoln, Pazartesi Akşamı İstanbul'a Gelecek
Yeni transferimiz Cassio de Souza Soares Lincoln, 25 Haziran Pazartesi akşamı saat 21:55'de THY'nın Frankfurt uçağıyla İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olacaktır.
Medya mensuplarının dikkatine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
beşiktaşın sağ bek yada stoper alması lazım bu durumda toraman sağ bek oynarsa bir stoper , stoper oynarsa 1 sağ bek lazım.... ayrıca libero sıkıntısı hala sürüyor gibi