Konu başlığı biraz ilginç olsa da ne yazsam bilemedim.
3 gol dakikası da gözüküyordu.Ben ilk başta önemsemedim ancak aynen gözüken dakikalarda golleri yedim.Nasıl bir bug'dur bu yahu...
Printable View
Konu başlığı biraz ilginç olsa da ne yazsam bilemedim.
3 gol dakikası da gözüküyordu.Ben ilk başta önemsemedim ancak aynen gözüken dakikalarda golleri yedim.Nasıl bir bug'dur bu yahu...
Yok artik! si forumlarinda yaz bunu hemen :D
Evlere şenlik bir seri bizi bekliyor desene.
Bu demek oluyor ki, hiçbir değişikliğin, hiçbir komutun(ayağa pas, kanatlardan oyna) işlemediği anlamına geliyor. Çok ilginç bir an yaşıyorum, oyuna saygım azaldı.
3. golü de o dakikada yedikten sonra oyunu kapadım.Kayıtlı tüm oyunlarımı sildim...
Süpermiş ya, biraz olumlu bakmak gerek Turnuvalarda falan ''bak gol olcak iyi izle diyip 2-3 golü bilerek artislik yapabileceğiz.Oleeey''
Maç skorunu da koyuyorum.Ayrıca ilk golü yerken görmedim.
O gol olunca çıkan Top'un üzerinden geçtikten sonra skorbord'da 1 yazdı.Sora geri sarınca golü izledim :icon_smile:
Next filmini mi izledin? :) Ne güzel işte önlem al o dakikalardan önce, olmuyor mu? :D
Bu oyunda daha neler çıkacak, bakın görün. Söylemedi demeyin.
Kandırıldık :)
Çok ilginç. Bir daha maç başında goller görünürse o şekilde bilerek tüm adamlarını ileri falan al ne bileyim forvetten birini falan kaleye koy. Yine de oradaki gibi olursa yuh artık :D Cidden yapılan hiç bir taktiksel değişikliğin aslında işe yaramayacağını gösterir bu.
Oha bu betada mı oluyor, yoksa orijinal oyunda mı?
FM'nin bütün olayını bitirebilir bu. :) Çok ilginç.
Miles Jacobson'a tweet attım, cevap gelince koyacağım.
Maç başlar başlamaz.3 tane top vardı...
Ben aldırmadım pek bu işe açıkcası sonrasında baktım ki gol atmadılar ancak Skorbord'da 1-0 yazıyor.
Topa tıkladım ve golü izledim, sonra 2. gol aynı topun üzerinde oldu.3. golde aynı şekilde ve skoruda koydum zaten buraya...
Aynı zamanda taktik deniyodum geçen seriden bir taktiği deniyordum.Tabii skora bakılırsa olmamış :D
betada mı tam sürümdemi oldu bu
Beta'da oldu ancak son patch'de çoğu hata giderilmişti.Kısa süre içinde bu hata giderildi ise bilemem ancak ortada böyle bir durum var.
Ayrıca düzeltildiyse bile SacrificeGGTC dediği doğru hiç bir yine de sahaya yansımıyor demek ki..
Hayır dostum. İşte bu kaderin görsel küçük bir örneğidir. Ne yaparsan yap, ne önlem alırsan al (filmin adını unuttum; sevgilisi ölen ufak çaplı bilim adamının zaman makinesi yaparak geçmişe dönüp, o anı değiştirmeyi, sevgilisini kurtarmaya çalışmasına rağmen.. o an geldiğinde aynı sebepten olmasa da, farklı bir sebeple ölümün gerçekleştiğini müşahede etmesi) o an geldiğinde o top gol olacaktır.
Sadece farklı bakmak istedim olaya :)
Baksana C. Ronaldo bile tedirgin. Biri aldırış etmiyormuş. İlginç merak ettim iyice şu işi :)
miles jacob reyis maçın replay olduğundan şüpheleniyo :D hey allahım oyuna bak ya. gittik orjinal aldık bide.
Vay be bakkal amcanın beni sevdiğine inanırdım çocukken şeker alırken hep iyi davranırdı, sonra bakkal amcanın asıl amacının şekerleri satmak olduğunu anladığımda çok garip bi duyguya kapılmıştım, o duygu şu an yaşadığım duyguydu :D miles amca ne yaptın be sen.
ben 2-3 maça çıktım böyle birşey görmedim...
Benim de ilk aklıma gelen replay falan olması oldu, maç hızlıca bitmiş ve tekrarını izliyor olmayasın :P
Replay olsa aşağıdaki çubuğun hepsinin mavi olması gerekirdi.
Bunu herkes deneyebilir ki; acın bir mac normal kadronuz ile girin sonra herkesi forvete alın forveti kaleci yapın bakın kaç tane yiyorsunuz :) bence tek seferlik olan bir şey.
Steam binasının altında yatır mı var ne? :)
Rezalete bak :)
Cenker maçtan sonra save aldın mı ? almadıysan tekrar aynı maça girsene , bakalım ne olacak.
Bence yaptığımız taktikler bi işe yaramasaydı kimse bu oyunu oynamazdı zaten. Bu kadar fan olmazdı, oyunun temel amacı bu zaten.
hocam şöyle düşünün maça girmek için devam dediğiniz an skor belirleniyor ondan sonra siz yazılmış bi senaryoyu oynuyorsunuz..
sizin dediğiniz bu durumu değiştirmez ki.. kapandı oyun ya da çıkıp tekrar girdiniz diyelim.. aynı maç için devam dediğiniz an bir skor belirleniyor yine o anki değişkenlere bağlı olarak.. bu öncekinden farklı olabilir.. 10 kez deneyip 10 farklı sonuç da alabilirsiniz.. ama bu sizin maç içinde skor etki edebildiğinizi göstermez.. zaten bunu da bilmenin hiç yolu yok.
he şunu merak ediyorum bu olayı yaşayan arkadaş acaba maç içersinde oyuna müdahale etti mi hiç? ettiyse ve buna rağmen o gol dakikasında yine gol olduysa yalan bi dünyanın içindeyiz demektir. hoş müdahale etmemiş olsa da bişey değişmez bence..