1 ile 30 arası toplam 195 sonuç

Konu: Gol Dakikalarını Önceden Gördüm

Hybrid View

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post

Konu başlığı biraz ilginç olsa da ne yazsam bilemedim.

3 gol dakikası da gözüküyordu.Ben ilk başta önemsemedim ancak aynen gözüken dakikalarda golleri yedim.Nasıl bir bug'dur bu yahu...
    Belki de maçı açtın farkında olmadan belli bir süre oynandı.sonra maça yeniden başlar gibi izledin.hem zaten bu kadar büyük bir hata olsa bile full sürümde kesinlikle halletmişlerdir.bence 1 maçlık bir şey ya da dediğim gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by asg23 View Post
    Belki de maçı açtın farkında olmadan belli bir süre oynandı.sonra maça yeniden başlar gibi izledin.hem zaten bu kadar büyük bir hata olsa bile full sürümde kesinlikle halletmişlerdir.bence 1 maçlık bir şey ya da dediğim gibi.
    hocam öyle olsa bütün çubuk mavi görünür..
    yıllardır aklımda olan teori gerçek mi yoksa
    yalnız öyle olursa hayatımda bikaç bin saati boşa harcamışım demektir

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post

Konu başlığı biraz ilginç olsa da ne yazsam bilemedim.

3 gol dakikası da gözüküyordu.Ben ilk başta önemsemedim ancak aynen gözüken dakikalarda golleri yedim.Nasıl bir bug'dur bu yahu...
    Quote Originally Posted by serwan View Post
    hocam öyle olsa bütün çubuk mavi görünür..
    yıllardır aklımda olan teori gerçek mi yoksa
    yalnız öyle olursa hayatımda bikaç bin saati boşa harcamışım demektir
    Abi yok öyle bişey hiç mi başınıza gelmedi kaydetmeden kapanır oyun bir daha oynarsın maçı ama farklı sonuç alırsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by asg23 View Post
    Abi yok öyle bişey hiç mi başınıza gelmedi kaydetmeden kapanır oyun bir daha oynarsın maçı ama farklı sonuç alırsın.
    hocam şöyle düşünün maça girmek için devam dediğiniz an skor belirleniyor ondan sonra siz yazılmış bi senaryoyu oynuyorsunuz..
    sizin dediğiniz bu durumu değiştirmez ki.. kapandı oyun ya da çıkıp tekrar girdiniz diyelim.. aynı maç için devam dediğiniz an bir skor belirleniyor yine o anki değişkenlere bağlı olarak.. bu öncekinden farklı olabilir.. 10 kez deneyip 10 farklı sonuç da alabilirsiniz.. ama bu sizin maç içinde skor etki edebildiğinizi göstermez.. zaten bunu da bilmenin hiç yolu yok.
    he şunu merak ediyorum bu olayı yaşayan arkadaş acaba maç içersinde oyuna müdahale etti mi hiç? ettiyse ve buna rağmen o gol dakikasında yine gol olduysa yalan bi dünyanın içindeyiz demektir. hoş müdahale etmemiş olsa da bişey değişmez bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by serwan View Post
    hocam şöyle düşünün maça girmek için devam dediğiniz an skor belirleniyor ondan sonra siz yazılmış bi senaryoyu oynuyorsunuz..
    sizin dediğiniz bu durumu değiştirmez ki.. kapandı oyun ya da çıkıp tekrar girdiniz diyelim.. aynı maç için devam dediğiniz an bir skor belirleniyor yine o anki değişkenlere bağlı olarak.. bu öncekinden farklı olabilir.. 10 kez deneyip 10 farklı sonuç da alabilirsiniz.. ama bu sizin maç içinde skor etki edebildiğinizi göstermez.. zaten bunu da bilmenin hiç yolu yok.
    he şunu merak ediyorum bu olayı yaşayan arkadaş acaba maç içersinde oyuna müdahale etti mi hiç? ettiyse ve buna rağmen o gol dakikasında yine gol olduysa yalan bi dünyanın içindeyiz demektir. hoş müdahale etmemiş olsa da bişey değişmez bence..

Geçen 10 sene içerisinde , ben maç içersinde skora etki edebildiğim yüzlerce maç oynadım, bu nedenle yukarıda belirttiğiniz noktaya katılmıyorum. Bırakın Diziliş değişikliğini , sadece bir kaç Kenar talimatı bile alacağınız maçı farklı kaybetmenize sebeb olabilir.

iyi oyunlar.

Mesaj Yetkileri