Milli maçlar bitti,lige devam.Fenerbahçe Turkcell Süper Lig'in 5.Haftasında evinde Çaykur Rizespor'u konuk ediyor.Maç hakkındaki düşüncelerimizi burada konuşalım.
Printable View
Milli maçlar bitti,lige devam.Fenerbahçe Turkcell Süper Lig'in 5.Haftasında evinde Çaykur Rizespor'u konuk ediyor.Maç hakkındaki düşüncelerimizi burada konuşalım.
Alırız...3-0
Alamazsak artık..Zico İstifa!!!!!!
Rizesporun puan alacagını düşünüyorum..
Fener zorlanacaktır.En fazla 2 fark bekliyorum.
1-0 olsun bizim olsun.
Fenerbahçe kendi evinde yeni sistemi ile kazanır.
Herşey güzel olacak gibi geliyor farklı galibiyet istiyorum.
rahat kazanırız bence bu hafta bi surpriz daha yasamayız inter macından once iyi bi galibiyet alırız carlos gol atacak bence bu mac
İnter maçı öncesi moraller ve yeni sistem açısından önemli bir maç kazanırız ama iyi futbol olmayacak her zamanki gibi
rize geçen hafta aldıgı galibiyetle çıkışa geçmeyi amaçlıyor..yinede fb alır..
Rizenin savunması çok kötü.Fenerbahçe rahat kazanıcak diye düşünüyorum..
bence fener yeni sistemle rizeye karsi farkli galibiyet alir en az iki gol atarlar
Ligin en kötü takımlarından birini saha ve seyirci avantajı ile rahat geçer Fenerbahçe....
Rize'nin puan çıkarmasını istiyorum ama Fener alır.Kendi evinde,seyircisiyle...
BANKO Fenerbahçe
Fenerbahçe çok rahat.
Fenerbahçe kendi evinde şov yapar..
Fenerbahçe rahat kazanır..
Kazanmak zorundayız İnter maçı öncesi moral depolamalıyız...
Kazanamassak zaten Zico güle güle demeliyiz artık...
Rizeme sonuna kadar güveniyorum. Rize kazanır.
Fenerbahce cok rahat kazanir.Rize su anda ligin en gücsüz takimi.
Fener kaybederse çok kötü olur.İnançları kaybolabilir.
Fener Alır
Rize'nin Sürpriz Yapma İhtimaLi Yok Gıbı Bı Sey
Bu maçı rahatlıkla kazanacağımızı düşünüyorum.
Yumruk şov!
Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında 15 Eylül Cumartesi günü Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik direktör Zico yönetiminde, Samandıra'daki tesislerde gerçekleştirilen akşam antrenmanında, sarı-lacivertliler ısınma ve pas çalışmalarının ardından kanat ortaları ve kaleyi farklı açılardan gören noktalardan şut çalışması yaptı.
(A) Milli Futbol Takımı kampından dönen Aurelio, tesislerdeki salonda çalışırken, Brezilya Milli Takımı kampından dönüşte olan Edu ve kasığında sakatlığı bulunan Deniz, antrenmana katılmadı. Tesislerde tedavi olduğu bildirilen Deniz'in, iğne olmak için İsviçre'ye gidip geldiği ifade edildi. Deniz'in, lig maçında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.
Ümit Milli Takım'dan dönen Kazım ve İlhan da takımla çalışmalara başladı.
Sakatlığı bulunan Tümer ve Ümit Milli Takım'ın dünkü Rusya maçında forma giyen İlhan, toplu koşunun ardından takımdan ayrı koşu yaparak çalışmalarını sürdürdü.
-APPIAH'TAN ''YUMRUK ŞOV''-
Takımla antrenmana başlayan Appiah, şut çalışmaları sırasında antrenmanı bıraktı. Bir süre saha kenarından antrenmanı izleyen Ganalı futbolcu, daha sonra tesislere doğru giderken, çalışmayı izleyen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilere, tribünlere yaptıkları gibi ''yumruk şov'' yaptı. Appiah, bir süre yöneticilerle sohbet ettikten sonra tesislere girdi.
Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını yarın akşam basına kapalı antrenmanla sürdürecek.
13.09.2007
Kaynak : AA
Benim beklediğim ve bildiğime göre muhtemel 11 şu şekilde:
Volkan, Önder, Lugano, Yasin, R.Carlos, Colin Kazım, Aurelio, Alex, Vederson, Kezman, Semih
fenerbahce çok rahat bir galibiyet alır...
Burak azından bal damlıyor valla =)
Semih oynarsa rahat bir şekilde yeneriz. Yok oynamassa işkence çeke çeke yeneriz. Kısaca bu maçı kazanırız.
Bu maç kesinlikle kazanırız.İnter maçı öncesi moral depolamak için iyi bir maç...
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, ''Eğer İstanbul'dan iyi bir sonuçla dönmek, kazanmak istiyorsak, Fenerbahçe'den çok koşmamız lazım'' dedi.
Ligin 5. haftasında yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Susiç, yaptığı açıklamada, takımdaki bazı futbolcularının uzun süredir oynamadıkları için maç eksikleri olduğunu belirtti.
Altan ve Leandro dışındaki bütün oyuncularının 15 günlük arada yapılan bütün antrenmanlara katıldığını, bu oyuncularını ilk 18'e alıp almayacağının ise henüz netlik kazanmadığını ifade eden Susiç, ''Bizim en önemli sorunumuz sakatlık. Bunlar düzelirse, normal antrenman yapabilirsek, bütün oyuncularım kısa sürede hazır olur. Ama şu anda Suat, Victoia, Altan, Serhat ve Kürşat tam olarak hazır değiller. Bu nedenle ilk 11'i henüz belirlemedim. Buna son anda karar vereceğim'' diye konuştu.
Kürşat ve Altan'ın yüzde 100 hazır olmadıklarını, oynayıp oynamamanın onlara bağlı olduğunu dile getiren Susiç, ancak Kürşat ve Altan'ın takım için çok önemli olduğunu, bu nedenle oynamak istemeleri durumunda mutlaka oynayacaklarını kaydetti.
-''BU MAÇTA BANA TECRÜBELİ FUTBOLCULAR LAZIM''-
Susiç, Fenerbahçe'nin çok güçlü bir takım olduğunu, bu nedenle maçta tüm oyuncularının 90 dakika koşacağını vurgulayarak, şunları söyledi: ''Eğer İstanbul'dan iyi bir sonuçla dönmek, kazanmak istiyorsak, Fenerbahçe'den çok koşmamız lazım. Bu da bana fizik olarak hazır bir takım lazım olduğu anlamına geliyor. Ancak bu konuda önemli sorunlarımız var. Bunun için maça kadar yapacağımız antrenmanlarla takımı hazırlamaya çalışacağım. Ayrıca böyle maçlarda tecrübeli futbolcular gerekir, herkesi oynatamam. Bu maçta bana kazanacağına inancı olan, 'Fenerbahçe karşısında ne zaman gol yiyeceğim' diye düşünen değil, tecrübeli futbolcular lazım.''
-ALEX'E TOP KULLANDIRMAMAYA ÇALIŞACAK-
Susiç, Alex gibi bir futbolcunun tamamen serbest bırakılamayacağını, ancak bir futbolcusunu da 90 dakika boyunca bir futbolcunun peşine vererek feda edemeyeceğini kaydederek, ''Ama topu aldığı anda bir futbolcum mutlaka Alex'in yanında olacak. Sonuçta çok tehlikeli ve teknik bir oyuncu. Fazla pozisyon vermememiz lazım. Frikik de attırmamaya çalışacağız'' diye konuştu.
Kaynak : AA
Kazanmaları cok zorda beraberlik olabilir.Yinede Fenerbahce bir adım önde..
Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i şöyle: Volkan, Önder, Lugano, Edu, Ali Bilgin, Selçuk, Aurelio, Roberto Carlos, Alex, Deivid ve Kezman...
3-4-1-2 sistemiyle çıkılacakmış, bir internet sitesi böyle yazmış. Ben yukarıda kendi muhtemel onbirimi yazmıştım ama onlar da böyle diyor.
Yukarıdaki kadroda Edu yerine Yasin oynayabilir zira Edu milli maç yorgunu ve Inter maçına saklanabilir.
Deivid-Kezman çift forvet olmaz Colin Kazım veya Semih oynamalı Kezman'la.
Deivid çok kolay marke ediliyor
onun yeri sağ taraf(iyi oynayacaksa , formsuzsa Colin Kazım)
Forvettede Kezman-Semih ikilisi
Bir başka konu ise Appiah
Artık Appiah'ın daha çok görev alması gerek[Yani Deniz'e gerek kalmasınki Forvet 2lensin] yoksa 1 forvete başladığımız sezonu 1 forvetle bitiririz
Semih'in yerinde olsam Ocakta takımdan ayrılırım bir futbolcu duyguları yetenekleri bu kadar sömürülemez...