Printable View
besiktas ev sahipi olmasinin avantajini kullanarak maci alacaktir...
Taraftarımız önünde bu maçı kazanırız.Hele Antep Fener maçındaki gibi oynarsa.
Bu maçı mutlaka ama mutlaka kazanmalıyız.Çünkü bu hafta Sivas ya da Fenerbahçe'den birisi puan kaybedecek.Bu yüzden 3 puan alarak zirveye biraz daha yaklaşabiliriz ya da Fenerbahçe'yi geçeriz..
Antep geçen hafta Fenerbahçe karşısında dağıldı resmen ama ben sanmıyorum aynı Antep olacak karşımızda..Yeni transferlerini mutlaka oynatacaklardır vede daha derli toplu oynayacaklardır bize karşı.(Fb maçına itafen yazmadım)
Biz ise formdayız.5 haftadır kazanıyoruz.Taraftarımızın önünde çıkacağız maça.Herhalde bu maçta Gökhan Zan'da forma giyebilecek.Şansızlık olmazsa kazanırız diye düşünüyorum.Tabii birde Antep kapanacağı için erken bir golle kilitlerini açmalıyız.Yoksa zorlanırız.
İnşallah kazanırız.Bobo'dan gol bekliyorum..
Bu maçta Gaziantepspor muhteşem oynayacak orası kesin. Ama ne oLursa oLsun yine kazanacağız. Hücum hattımız çok formda.
Bende Antep'ten şov bekliyorum neredeyse.
Ama olsun İnönü'deki muhteşem taraftar desteğimizle kazanacağız :)
antep deplasmada alacağı bir beşiktaş galibiyeti ile traftarları ile arasındaki buzları eritmek isteyecektir ama bunu gerçekleşmesi zor görünüyor maç klasikleşmiş bir beşiktaş skoru olan 2-1 beşiktaş üsütnlüğü ile biter
Hiç kuşkusuz gol ve ya goller bulacağız.Yemeyelim yeterki ve ya yesek bile daha fazlasını atalım...
Her zaman olduğu gibi yine müthiş taraftar desteğininde yardımıyla 3 puanı alırız...
Murat Şahin'in durumu ne? Ç.Rize maçında Fahri'yi oynatamamıştı Rize bu maçtada böyle birşey olacakmı?
Genelde Antep bizle oynarken Dünya Kupası Finali oynar gibi oluyor genelde yinede ofans gücümüz çok çok kaliteli savunma konser vermezse 2-0 ya da 3-0 kazanırız gibime geliyor...
Kazanmamız gereken bir maç. Önemlide bir maç burada alıncak bir puan kaybı moralleri sıfıra indirir. O yüzden canını dişine takarak oynamalı oyuncular. Forvet hattımız formda umarım bol gollü bir karşılaşma olur. Ancak kalemizde golde görürüz sanırım. :) O yüzden dikkatli oynamak lazım. Kapanan bir G.Antep'i açmak için Delgado'dan çok iyi bir oyun bekliyorum.
Başarılar iki takımada.
Kasımpaşa maçındaki gibi olcak Nobre-Bobo-Holosko-Delgado-Tello hepsi bir arada:)Serdar Özkan'ın yerine A.Tandoğan,sakat olan İ.Kaş'ın yerine Gökhan Zan veya Baki oynayacak...Antep'in geçen haftaki gibi oynamayacağı belli bişey zaten ama yine de Beşiktaş'ım kazanacaktır
Nobre-Bobo-Holosko-Delgado-Tello
Bu oyuncular karşısında hiç kimse dayanamaz..
Fark bekliyorum.
Antep Fener faciasını tekrarlamaz, tam tersine..
Beraberlik bekliyorum, en iyi ihtimal 1-0 Beşiktaş..
Sivas-Fenerbahçe Maçında Biri Puan Kaybedeceğine Göre Kesin Kazanmamız Lazım...Taraftarımız Önünde Güzel Bir Futbol Ve Farklı Bir Skorla Kazanırız Umarım
İlk 11 ler
.Rüştü
.Ali
.İbrahim Toraman
.Baki
.İbrahim Üzülmez
.Tello
.Holosko
.Cisse
.Delgado
.Nobre
.Bobo
.Murat
.Mehmet Çoğum
.Deumi
.Bekir
.Ergün
.Zurita
.Murat
.Özgür
.Ekrem
.Volkan
.Özgürcan
Kadro güzel :)
Umarım kazanırız.
Baki yerine Gökhan Zan,Ali yerine Serdar Kurtuluş olsaydı daha iyi olabilirdi bence;)Sakatlıktan kurtulan bu oyuncuları yavaş yavaş takıma tekrardan yerleştirmeliyiz;)
Özgürcan'ı ilk 11'de görmek şaşırtıcı.. :) Tribünlerde çok az boşluk var, Beşiktaş taraftarının desteği ve ofansif kadrosu ile Antep'i rahat yenecek..
Beşiktas 3 gol atar 2 gol falan yer:) 4-2-3-2 falan bitebilir..Beşiktas baya ofansif cıkmış..4-3-3 sanırım..
Bakalım nasıl maç olacak..
Maç başladı.
Beşiktaş'ıma başarılar..
Taraftarın yoğun desteği düdükle birlikte başladı..
Bu arada eski kalecimiz Murat bize karşı oynuyor.Maçın yıldızı olabilir..
Forza Özgürcan. insallah gol atar
Zurita attı golü.Bjk yenik durumda.
Asist Özgürcan..
Yine yenik başladık. :)
Alıştık artık....
Yine geriye düşerek başladık.Golde baki hata yapmış.Bas bağırıyor stoper mevkii transfer istiyorum diye.
İnşallah yine çevirebiliriz maçı.Antep kapanacak golden sonra.İşimiz zor valla..
Ve karşımızda Murat gibi hem iyi hemde eski takımına kanıtlamak isteyen bir kaleci var..
Baki'nin savunmadaki büyük hatasında Arjantinli Zurita şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve G.Antepspor'u deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
Ben dedim Beşiktas yine gol yer diye...bir kere Beşiktas savunması çokkötü..Sistemde yanlış olunca gol geldi...
Baki-Toraman stoperde yine hata yapıyor..Baki'ye Besıktas taraftarlarının tepkisi var..
Bakalım çekirge yine sıcrayabilecekmi..Bence yine sıcrayacak 3-2 biter:)
Bence sıçrayamacak.Çünkü Antep kapanıyor.Ve biz kapanan takımlara karşı iyi değiliz..
Batuhan'ı oyuna girerse ilk maçtaki gibi son saniyede 1-1 yapabilir..
İlk yarı bitmeden bi tane atmamız lazım.
Ah be Kartal'ım bir kerede rahat maç seyrettir bize be..
Sıçrar sıçrar merak etmeyin bu ülkede ne çekirgeler sıçradı. :)
Arkadaslar maçı izliyormusunuz bilmiyorum..Beşiktas defansı baya hata yapıyor..Baki-Toraman çok uyumsuz..Besıktas erken gol atarsa alır maçı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çekirge sıcrayacak bence..Gol erken geldi:) Cisse...
Cisse attı.Durum berabere 1-1
Holosko yarattı golü resmen..
1-1 oldu..Cisse.
Oh bee..İlk yarı bitmeden golü bulduk.
Cisse,
1-1
.Quote:
Holosko şık hareketlerle ceza sahasına girdi pasını verdi Nobre'ye Nobre de geriye Cisse'ye çıkardı, Fransız futbolcu da çok düzgün vurdu ve skora denge getirdi.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk yarı bitmeden 2'yi kaçırdık..:( Atsak müthiş olurdu..
Quote:
Çok net bir fırsattan sonuç alamadı Bobo ve Nobre. Delgado'nun pasında ceza sahası içinde bomboş pozisyonda Bobo topa vuramadı dönen topta Nobre'nin kafa vuruşu kaleci Murat'ta kaldı.
Güzel maç oluyor, ikinci yarı goller devam eder..
Özgürcan'ı beğendim, umarım 2. yarı atar bir tane.. :)
Beşiktaş bu maçı rahat kazanır. Antep bildiğimiz gibi, birşey oynamıyor yine. Geçen hafta olmayan eksikler gelince yine iyi görüyorlar. Bu Beşiktaş karşısında orta sahada pres yapacaksın ve isabetli paslarla orta sahada Beşiktaş'ı yoracaksın. Bu şekilde oynasalar maçı çok rahat kazanırlar. Çünkü Bobo-Nobre-Holosko, arkalarında Delgado, bu kadar ofans gücü yüksek bir takım karşısında kapanırsan mutlaka golü yersin.
Beşiktaş bence yanlış oynuyor. Belki de yediğimizden fazlasını atalım diye düşünüyorlardır ama her takım Antep gibi olmaz. Orta sahayı kontrol eden bir takım çıktığında beklenmedik sonuçlar ortaya çıkabilir.
2. yarı Antep orta sahada çoğalırsa, ayağa pas yaparsa, pres yapmaya ileride başlarsa maçtan puan çıkarabilir aksi halde fark bile yerler. Özgürcan yavaş kalıyor, kontraya çıkarken kötü yönde etkileyebilir takımı...
Beşiktaş bu Gaziantep'i yener gibime geliyor. Bu maçtan da puan kazanırlarsa geriden gelip kazanma konusunun suyunu çıkarmış olacak Beşiktaş :)
G.Antep'in geçen hafta kaybettiği farklı mağlubiyet ve kupada Kayserispor karşısında üç gol yemesi nedeniyle Beşiktaş'ın farklı kazanacağı düşünülüyordu. Ama ilk yarıda son dakikalarda bulduğu gol ile soyunma odasına eşitlik ile gitti. İkinci yarı Beşiktaş maça asılıp kazanacaktır.