besiktas ev sahipi olmasinin avantajini kullanarak maci alacaktir...
Taraftarımız önünde bu maçı kazanırız.Hele Antep Fener maçındaki gibi oynarsa.
Bu maçı mutlaka ama mutlaka kazanmalıyız.Çünkü bu hafta Sivas ya da Fenerbahçe'den birisi puan kaybedecek.Bu yüzden 3 puan alarak zirveye biraz daha yaklaşabiliriz ya da Fenerbahçe'yi geçeriz..
Antep geçen hafta Fenerbahçe karşısında dağıldı resmen ama ben sanmıyorum aynı Antep olacak karşımızda..Yeni transferlerini mutlaka oynatacaklardır vede daha derli toplu oynayacaklardır bize karşı.(Fb maçına itafen yazmadım)
Biz ise formdayız.5 haftadır kazanıyoruz.Taraftarımızın önünde çıkacağız maça.Herhalde bu maçta Gökhan Zan'da forma giyebilecek.Şansızlık olmazsa kazanırız diye düşünüyorum.Tabii birde Antep kapanacağı için erken bir golle kilitlerini açmalıyız.Yoksa zorlanırız.
İnşallah kazanırız.Bobo'dan gol bekliyorum..
Last edited by GeNç KaRTaL : 23.Ocak.2008 at 17:54
So what?
Saike
Bu maçta Gaziantepspor muhteşem oynayacak orası kesin. Ama ne oLursa oLsun yine kazanacağız. Hücum hattımız çok formda.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bende Antep'ten şov bekliyorum neredeyse.
Ama olsun İnönü'deki muhteşem taraftar desteğimizle kazanacağız![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
antep deplasmada alacağı bir beşiktaş galibiyeti ile traftarları ile arasındaki buzları eritmek isteyecektir ama bunu gerçekleşmesi zor görünüyor maç klasikleşmiş bir beşiktaş skoru olan 2-1 beşiktaş üsütnlüğü ile biter
Hiç kuşkusuz gol ve ya goller bulacağız.Yemeyelim yeterki ve ya yesek bile daha fazlasını atalım...
Her zaman olduğu gibi yine müthiş taraftar desteğininde yardımıyla 3 puanı alırız...
Genelde Antep bizle oynarken Dünya Kupası Finali oynar gibi oluyor genelde yinede ofans gücümüz çok çok kaliteli savunma konser vermezse 2-0 ya da 3-0 kazanırız gibime geliyor...
Kazanmamız gereken bir maç. Önemlide bir maç burada alıncak bir puan kaybı moralleri sıfıra indirir. O yüzden canını dişine takarak oynamalı oyuncular. Forvet hattımız formda umarım bol gollü bir karşılaşma olur. Ancak kalemizde golde görürüz sanırım.O yüzden dikkatli oynamak lazım. Kapanan bir G.Antep'i açmak için Delgado'dan çok iyi bir oyun bekliyorum.
Başarılar iki takımada.
Kasımpaşa maçındaki gibi olcak Nobre-Bobo-Holosko-Delgado-Tello hepsi bir aradaSerdar Özkan'ın yerine A.Tandoğan,sakat olan İ.Kaş'ın yerine Gökhan Zan veya Baki oynayacak...Antep'in geçen haftaki gibi oynamayacağı belli bişey zaten ama yine de Beşiktaş'ım kazanacaktır
Nobre-Bobo-Holosko-Delgado-Tello
Bu oyuncular karşısında hiç kimse dayanamaz..
Fark bekliyorum.
Antep Fener faciasını tekrarlamaz, tam tersine..
Beraberlik bekliyorum, en iyi ihtimal 1-0 Beşiktaş..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Sivas-Fenerbahçe Maçında Biri Puan Kaybedeceğine Göre Kesin Kazanmamız Lazım...Taraftarımız Önünde Güzel Bir Futbol Ve Farklı Bir Skorla Kazanırız Umarım
İlk 11 ler
.Rüştü
.Ali
.İbrahim Toraman
.Baki
.İbrahim Üzülmez
.Tello
.Holosko
.Cisse
.Delgado
.Nobre
.Bobo
.Murat
.Mehmet Çoğum
.Deumi
.Bekir
.Ergün
.Zurita
.Murat
.Özgür
.Ekrem
.Volkan
.Özgürcan
So what?
Saike
Kadro güzel
Umarım kazanırız.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Baki yerine Gökhan Zan,Ali yerine Serdar Kurtuluş olsaydı daha iyi olabilirdi benceSakatlıktan kurtulan bu oyuncuları yavaş yavaş takıma tekrardan yerleştirmeliyiz
![]()
Özgürcan'ı ilk 11'de görmek şaşırtıcı..Tribünlerde çok az boşluk var, Beşiktaş taraftarının desteği ve ofansif kadrosu ile Antep'i rahat yenecek..
Beşiktas 3 gol atar 2 gol falan yer4-2-3-2 falan bitebilir..Beşiktas baya ofansif cıkmış..4-3-3 sanırım..
Bakalım nasıl maç olacak..
Maç başladı.
Beşiktaş'ıma başarılar..
Taraftarın yoğun desteği düdükle birlikte başladı..
Bu arada eski kalecimiz Murat bize karşı oynuyor.Maçın yıldızı olabilir..
So what?
Saike
Forza Özgürcan. insallah gol atar
Zurita attı golü.Bjk yenik durumda.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Asist Özgürcan..
Yine yenik başladık.![]()
Alıştık artık....
Yine geriye düşerek başladık.Golde baki hata yapmış.Bas bağırıyor stoper mevkii transfer istiyorum diye.
İnşallah yine çevirebiliriz maçı.Antep kapanacak golden sonra.İşimiz zor valla..
Ve karşımızda Murat gibi hem iyi hemde eski takımına kanıtlamak isteyen bir kaleci var..
Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Ocak.2008 at 20:29
So what?
Saike
Baki'nin savunmadaki büyük hatasında Arjantinli Zurita şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve G.Antepspor'u deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
Bence sıçrayamacak.Çünkü Antep kapanıyor.Ve biz kapanan takımlara karşı iyi değiliz..
Batuhan'ı oyuna girerse ilk maçtaki gibi son saniyede 1-1 yapabilir..
İlk yarı bitmeden bi tane atmamız lazım.
Ah be Kartal'ım bir kerede rahat maç seyrettir bize be..
So what?
Saike