sizce ligden dusecek 3 takım kim olcak?
Printable View
sizce ligden dusecek 3 takım kim olcak?
görünen köy klavuz istemez , samsun-diyar-malatya 3 lemesi favori, ama gönlüm samsunla işalla ligde tutunurlar
samsun geçen sene diyarbakıra sattığı maçın hesabını ödüo, yazık oluo ve bu gidişle beter olacak:(
ankara samsun dbakır duscek derım ben
federasyon samsuna taktı gibi,ankarada da umut yok görünüyor,işleri zor.diyarbakırda bu futbolla kalamaz ama ankarada yüksek yerde tanıdıkları var :)
Bu sene lig 20 takıma çıkartılır ve kimse düşmez, A Kategorisi'nden 2 takım eklenerek sağlanırmış 20 sayısı mesela. Bu da bir görüş oldu sanırım :)
aslında 20 takımla daha güzel olur sonuncu düşürülüp a dan 3 takım alınsa daha iyi olur :D
Görünen o ki Diyarbakır , Malatya, Samsun gidici.
malatya,samsun,diyarbakır
samsun diyar denizli dusecek bence
bence ankarada dussun..samsun kac senedır boyle dusup kendıne gelmesı gerekır..tıpkı bursa gıbı..dbakır zaten halktan koptu bence..
malatya samsun diyarbakir kesin duser
D.Bakır,Samsun ve Ankaragücü derim ;)
seyircisi olmayan takımlar düşsün derim ben.onun yerine halkın ilgi gösterdiği takımlar olsun isterdim.örnek ankara düşsün yerin göztepe falan olsa süper olurdu.ama gözgöz kaçıncı ligde şimdi onu bile bilemiyorum :(
3.ligde maelesef..
serkan aykut a 10 maç men cezası geldi , samsun kesin düştü
diyarbakır düşer inşallah
muhtemel alacakları 2 maclık ceza ve serkanın aldıgı 10maclık ceza hem dbakırı hem samsunu dusmeye en yakın 2 aday halıne getırmıstır..
diyar samsun malatya bence...
diyarbakır %100 gider
samsun gibi bu lige 90lı yıllarda damga vurmuş bi takım ise gelecek sezon ikinci ligde mücadele edecek gibi görünüyor.bursa kocaeli den sonra ligin demirbaşlarından biri daha lige veda edecek.
işin ilginç yanı ligde hep başa oynamış olan g.birliği ankaragücü gaziantep gibi takımların da bir hayli kötü olması.
G.Birliği Beşiktaş'ın önünde Uefa'ya gitmek için oynamıyormu???
genclerbirligi lig 4.su arkadasım hatırlatıyım dedım..Quote:
Originally Posted by dinaMYt
Diyarbakır gider heralde
diyar samsun gider ama malatyadan yana ümitliyim kalabilirler
yarınkı malatya ankaraspor macı cok onemlı!!
ankara rize dbakırdan surprız galıbıyetler ısı degıstırdı!!
Ya ankaragücü inşallah düşmez biz çıkıcaz onlar düşecek böyle şey olmaz diyarbakır hem yaşanan olaylardan hem seyircisinden hemde oynadığı futboldan dolayı düşmeli ama ankaragücü kalmalı onun yerine ankaraspor düşer gibime geliyor.malatyada kadro bakımında sene başında uefayı hedefliyorlardı ama şimdi küme düşcekler çok hazim bir durum.neyse biz çıkalımda ankaragücü haricinde kim düşerse düşsün...
İşallah Diyarbakır düşmez
bence malatya ve samsun gidici 3. takım belli olmaz
valla diğer yerlerde nasıl bilmiyorum ama eğer Samsun düşerse(-ki maalesef öyle gözüküyor) bayağa bir olay çıkacak gibi buralarda...
malaya,samsun,d.bakır
D.BAKIR neden düşmesin bunu soylermısın VATANI bolmek isteyen şehir düşşünQuote:
Originally Posted by Jesus_FB
samsun harici hepsi düşebilir dilerim ama samsun duser malatya dıyarbakır derım ben
Ne alakası var arkadaşım ne saçmalıyorsun senQuote:
Originally Posted by bursa_mc
Ben 4 sık isaretledim MALATYA SAMSUN DİYARBAKIR ANKARA
Burada iki temennim var Birincisi İnsallah DİYARBAKIR Düser
İkincisi İnsallah MALATYA Düsmez.
ya bide bunu inkar edecek değiliz biraz realist olun diyarbakır doğuda çıkan olayların başıdır bütün karalar k ırak vede diyarbakırdan çıkıo inşallah diyarbakır düşer...Quote:
Originally Posted by Jesus_FB
diyarbakır düşsünde kim kalırsa kalsın
diyarbakır düşsün onun yerine göztepeyi alsınlar hahah
alsalar süper olurdu walla..
samsun yolu yarıladı ama diğer takımlar henüz belli olmaz 1-2 hafta sonra belli olur...
d.bakır ve samsun kesin düser
3,de ne yazık ki malatya olacak sanırım :(
sen ne saçmal1yorsun beeeeeeee.ne vatan1 bölmek.sen mi bunu belirledin.kuru s1k1 sallama...kimse bu vatan1 bölemez.yani bizim ne suçumuz var söyle bakal1m.madem söyleniyor(birileri ç1kard1 diye) elbette o birileri kollamak zorunda.sadece diyarbak1rm1 bu liglerde f1r1ldak çeviriyor. süper ligin tarihine bir bak bakal1m _aibelerle dolu.sen tv.deki olaylarla koskoca bir kenti yarg1layamazs1n....oradan sallay1pta kendi egolar1n1 tatmin edemezsin. böyle yapmakla hiçbir faydan olmaz bu güzel vatana.biraz mant1k ve saduyu çerçevesinde dü_ünsen daha iyi olur bence.burada birçok diyarbak1rl1 sadece futbol izlemek istiyor bunu böyle bilesin.i_in diger k1sm1n1da devletimize b1rak1n lütfen.öyle ba1r1p ç11rmakla hiçbir_ey hal olmaz.lütfen bu vatan1n bir parças1 olan ve eminim birçogunun görmedigi bir ile ve insanlar1na haks1zl1k yapmayal1m.bir_eylere k1zabilirsin? ama o k1zd1g1n _ey diyarbak1r kenti olmamal1.sevgiler.....