Allah'ın izni ile 17 ve 20'si arasında 15 Aylık Vatan'ı görevimi yapmak için askere gidiyorum..Quote:
1.Jandarma Er Eğitim Taburu AYDIN !!"
Hepiniz Allah'a emanet olun ve kendinize iyi bakın(::)(::)
Printable View
Allah'ın izni ile 17 ve 20'si arasında 15 Aylık Vatan'ı görevimi yapmak için askere gidiyorum..Quote:
1.Jandarma Er Eğitim Taburu AYDIN !!"
Hepiniz Allah'a emanet olun ve kendinize iyi bakın(::)(::)
Hayırlı teskereler Emrah.
Bizim crespo009 Aydın'da bakar o sana :D
Tamam kardeşim Aydın'a geldiğinde hemen uğra yanıma :D Zaten çarşı izninde hep cafede olacaksın şansın yok :D
Tam olarak yerini bilmiyorum ama öğreniriz kolay iş.
Hayırlı teskereler Emrah.
Önce hikaye tadında kariyerler, sonra turnuvalar , forumun benim gibi eskisi kardeşim hayırlı teskereler (::)
Hayırlı teskereler Emrah :) Senin yerine de Ordu maçına gideceğim bu sene :)
Tamam yaa kolay yerde :)
Turizm Jandarma olursun umarım en kolay onların işleri :) Sen geleceğin zaman yazarsın veya bir şekilde haberleşiriz msnden falan yardımcı olurum sana.
Nette araştırdım..4 tane bölük varmış..Turizm bölgeleri için jandarma yetiştiriyorlarmış..Dagıtım yerlerı mugla,bursa,istanbul,denizli,çanakkale,balıkkesir falanmış..Cafe falan varmış:D,Eğitim olarak genelde ders agırlıklımış..Öğrendiklerim bunlar..Aydın'a gidenler çok sanslı diyorlar;)
Dağıtım yeri Aydında var. Burda acemilik yapan çocuk vardı burda kaldı o. Anlattığı sadece günde 1-2 saat ders var sonra oturuyoruz akşama kadar :D Yarın gidecek acemilerde. Eğer Turizm'se onlada tanıştırırm üst devrelerden tanıdık olması her zaman iyidir :n:
Hayırlı teskereler Emrah abi.
Tez git tez gel.. Hayırlı tezkereler..
Hayırlı Tezkereler Abi
Hayırlı teskereler Emrah abi :)
Hayırlı tezkereler abi.
Hayırlı tezkereler...
Hayırlı teskereler..
Hocam su gibi git su gibi gel inşallah.Allah yolunu açık etsin.Her ne kadar tanımasamda "EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER".
Hayırlı Teskereler abi.:)
Hayırlı tezkereler..Sıra bize geliyor yavaştan :)
Hayırlı tezkereler Emrah abi :h:
Hayırlı tezkereler. Allah yar ve yardımcın olsun
Hayırlı Teskereler Emrah.. Tezzamanda Dön İnş.
Emrah numaramı biliyosun zaten akşam falan ne zaman geleceğini tam olarak söyle kardeşim bana ben taburdan askerin biriyle anlaştık sen geldiğinde yardımcı olacaklar sana. Bende otogardan gelip almaya çalışcam seni arkadaş bakcak yerime 1-2 saat.
Cani neler ister :p
Hayirli tezkereler Emrahim =)
ALLAH yolunu açık Etsin, sağlıklı sihaatli bir şekilde en güzel günlerini vatanın için geçirmeni dilerim.
Hayırlı tezkereler.. :)
Ey, Şafak ne kadar zengin olursan ol, bir gün illaki sende iflas edeceksin.
bu sözü sanada yazayım bari çok sağlam bir söz:)
Hayırlı Tezkereler Emrah Abi.
Hayırlı tezkereler.
Allah yardımcın olsun.Hayırlı tezkereler.
Hayırlı Tezkereler , herşey istedigin gibi gider umarım emrah abi :)
Hayırlı tezkereler adaş..
Merhaba millet uzun zamandır foruma giremedim...Şafak 267 :)
İzmir -Dikili'deyim santralci oldum:),Fm'yi çooooook özledim;;),İzinim haziranda artık 20 gün fm oynarım:D
Hepiniz Allah'a emanet olun özgürlüğün tadını çıkarın:D
Çoğu gitmiş azı kalmış. Hayırlı tezkereler
Hayırlı tezkereler Emrah Abi..
Ben de Ağustos'ta gidiyorum Emrah ama inşallah benim ki kısa dönem 5 ay 5 gün olacak. Hemen hemen aynı tarihlerde döneceğiz. :) Dönüşümüz muhteşem olsun adaş.
Edit : Yanlış hesapladım. Sen geliyorsun, ben gidiyorum. :p
5 ay 5 gün kafa dinleyeceğiz ne güzel :p
Emrah kısmetse birlikte gidiyoruz o zaman :)
Haziran - Temmuz arası başvurmak gerekiyor değil mi bir bilgin var mı?