Allah'ın izni ile 17 ve 20'si arasında 15 Aylık Vatan'ı görevimi yapmak için askere gidiyorum..1.Jandarma Er Eğitim Taburu AYDIN !!"
Hepiniz Allah'a emanet olun ve kendinize iyi bakın![]()
Allah'ın izni ile 17 ve 20'si arasında 15 Aylık Vatan'ı görevimi yapmak için askere gidiyorum..1.Jandarma Er Eğitim Taburu AYDIN !!"
Hepiniz Allah'a emanet olun ve kendinize iyi bakın![]()
Hayırlı teskereler Emrah.
Bizim crespo009 Aydın'da bakar o sana![]()
Hayırlı teskereler Emrah.
(/s)
Önce hikaye tadında kariyerler, sonra turnuvalar , forumun benim gibi eskisi kardeşim hayırlı teskereler![]()
Hayırlı teskereler EmrahSenin yerine de Ordu maçına gideceğim bu sene
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Nette araştırdım..4 tane bölük varmış..Turizm bölgeleri için jandarma yetiştiriyorlarmış..Dagıtım yerlerı mugla,bursa,istanbul,denizli,çanakkale,balıkkesir falanmış..Cafe falan varmış,Eğitim olarak genelde ders agırlıklımış..Öğrendiklerim bunlar..Aydın'a gidenler çok sanslı diyorlar
![]()
Hayırlı teskereler Emrah abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tez git tez gel.. Hayırlı tezkereler..
Hayırlı Tezkereler Abi
Hayırlı teskereler Emrah abi![]()
I'm back...
Hayırlı tezkereler abi.
Hayırlı tezkereler...
Hayırlı teskereler..
Hocam su gibi git su gibi gel inşallah.Allah yolunu açık etsin.Her ne kadar tanımasamda "EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER".
Hayırlı Teskereler abi.![]()
Hayırlı tezkereler..Sıra bize geliyor yavaştan![]()
Hayırlı tezkereler Emrah abi![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hayırlı tezkereler. Allah yar ve yardımcın olsun
Hayırlı Teskereler Emrah.. Tezzamanda Dön İnş.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Cani neler ister![]()
Hayirli tezkereler Emrahim =)
ALLAH yolunu açık Etsin, sağlıklı sihaatli bir şekilde en güzel günlerini vatanın için geçirmeni dilerim.
Hayırlı tezkereler..
Ey, Şafak ne kadar zengin olursan ol, bir gün illaki sende iflas edeceksin.
bu sözü sanada yazayım bari çok sağlam bir söz![]()
Hayırlı Tezkereler Emrah Abi.
Hayırlı tezkereler.