http://img200.imageshack.us/img200/7657/adsyw.jpg
Printable View
Belkide Haftanın en rahat maçı olacak.
Yılmaz Vural falan diyen olabilir hani bi ihtimal ama çok zor.
Galatasaray güle oynaya kazanacaktır.
Umarım yanılırım :)
İddaa da 4-6 gol arası oynayın diyorum :) En az 4-0 en fazla 6-0 olur gibime geliyor :D
Normal şartlarda G.Saray çok rahat kazanır ama Rijkaard bu maçta köklü bir rotasyon yapabilir.Çünkü üstüste zorlu iki maç oynandı...
He G.Saray yine kazanır ama beklenildiği gibi kolay olmayabilir...
Kasımpaşa sezonun iLk çeLmesini takar GaLatasaray`a
Galatasaray as kadrosuylada çıksa yedeklerlede çıksa Kasımpaşa'dan üstün bir ekip.
Takımın kendine olan öz güveniyle maçı alacağını düşünüyorum.
Galatasaray alırda fark olur mu bilmiyorum. 3-1 2-1 gibi bir skor bekliyorum
sanki bu maçta zorlanırız gibi gelioyr ama farkta olabilir:D
Zorlanmamamız gereken bir maç.İBB 3-1,Gençlerbirliği 4-0 yendi Kasımpaşa'yı Kasımpaşa'nın sahasında.2-0 yeneriz skor tahmini olarak.
Rijkaard rotasyona gidicektir bu maçta.Yine en az 3 gol atarız da kadro nasıl olur bilemem.
GoLLü maç ve GaLatasaray gaLibiyeti bekLiyorum...
Takımıma her zaman ki gibi güveniyorum 1-0 olsun bizim olsun :D
Adamların kombine ücreti 50 milyon ama GS maçının ücredi 120 milyon. Vay be ne değerli takımmışız :D
yeneriz inşallah yaww.. pana maçında çok da yorulmadı takım :D
gs kazanacak tabiiki ama 2 gol yeter bu sefer :D abartmasınlar her maç 3,4,3,4,... :D
Yılmaz Vural hangi takımı çalıştırsa 4 büyüklere karşı flaş skorlar alabiliyor onun için bu maç çantada keklik değil diye düşünüyorum ama Galatasaray'ın kalitesi ile oyuncuları ile bu maçı alır götürür diye düşünüyorum ama çantada keklik maç olmaz..
Kasımpaşa kombinesi 100 liraymış :icon_smile: 120 lira deplasman tribününe fiyat çekiliyor. Mübarek Nou Camp.
Galibiyeti alacağımızı düşünüyorum.
Zan yerine Emre Aşık oynar.
Topal'ın hafif sakatlığı vardı, onun yerine Barış ile başlanabilir.
Bir de Kewell son 2 maçta 90ar dakika oynadı, bu maç muhtemelen yedek olur.
--------Leo-----------
Sabri-Emre-Servet-Hakan
----Barış--Sarp--Elano----
---Keita--Baros--Arda----
Gibi bir ilk 11 çıkar. Belki Keita da yedek olursa Caner sol açıkta oynayabilir. Bu durumda Arda 10 numara pozisyonunda, Elano da sağ tarafta oynayabilir. Bu düşük bir ihtimal bence...
%105 galatasaray alır.. sezonun en rahat maçı :)
Barış' ı oynatırsak bizim için olumlu olur. Orta sahadaki "enerji" ihtiyacını karşılayacaktır, bu sayede maçta oynayan diğer 'as' oyuncular dinlenme, daha doğrusu fazla yorulmadan maçı tamamlama fırsatı bulabilir.
Keita' nın da dinlendirilmesi gerek bence. Son iki maçtır yorgunluğa teslim oluyor istemeden, dakikalar ilerledikçe.
Ayhan' ı da ilk 11 başlatabilir Rijkaard hazır ise ki iyi olur, ona da ihtiyacımız var ileriki maçlarda.
------------Leo--------------
Sabri-Emre-Servet-Caner
------Mehmet -- Mustafa-----
---Elano --- Arda --- Kewell---
------------Baros-------------
İlk 11imiz bu. Hakan ve Keita kulübede.
güzel bir 11 keita ve hakanın biraz dinlenmeye ihtiyaçları var
Adnan Polat bilet fiyatlarından yakındı. "Ben onların yanında maçı izleyemem maçı, taraftarın yanındayım." dedi. Maçı Galatasaray Tribününden izleyecek. Helal olsun başkan.
Başkanı takdir ettim. Örnek olacak davranış gerçekten...
Böyle bir stad olur mu ya ? Ağ falan çekmişler yarısında tribün yok berbat bir stad.Adnan Polat merdivenleri çıkarken gösteriyolardı koltuklar falan berbat bi durumda.Yönetim de parayı bizim taraftardan kazanmak istiyo.120 TL nedir ya ? Adnan Polat da ne güzel taraftarla izliycek (:
Ali Güneş futbola kaleci olarak başlamış herhalde, resmen penaltımızı yedi hakem.. Şaka gibi...
Tekrarı izleyince Ali Güneş'i kaleci sandım :) Neyse bizimkiler bunun acısını çıkarır bi şekilde.
http://img199.imageshack.us/img199/6...nap1295523.png
Penaltı + kırmızı kart olması gerekirken, oyunu devam ettiren hakeme helal olsun. En kısa sürede göz doktoruna gitsin, bu kadar da olmaz ama..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yine kritik bir pozisyon, yine elle müdahale ve yine devam kararı. Sabır...
Kasımpaşa 1-0 yaptı açıkcası pek sorun olmaz toplarız yeneriz inşAllah
Valla bence çok sorun olacak hakem inanılmaz moral bozuyor çünkü. Maçın kaderi ile oynamak bu olsa gerek..
Hakem katlediyor maçı. O penaltıyı vermedi ve maçın kaderini değiştirdi, tebrik etmek lazım hakemi.
Ali Güneş de erkekse maçtan sonra çıkar dobra dobra elle dokundum der.
Biz de kötü oynuyoruz, fena yani.. Değişiklik lazım, Rijkaard faktörü mutlaka devreye girecektir, Paşa'yı da yeneriz, hakemi de yeneriz..
Arda çok feci kaçırdı ya ilk yarı beraberlikle tamamlıyabiliseydik iyi olurdu.İkinci yarı Keita filan oyuna girer bi şekilde yeneriz biz Kasımpaşayı.
O pozisyonda hakemin yerini görmek lazım öyle daha doğru konuşmuş oluruz.Ama el var mı var.
elini öyle armut gibi uzatıyor oyuncu.. onu görmüyorsa zaten gitsin hakemlik yapmasın..
Ozzy, nedir yahu. Adam kaleci gibi atlıyor topa. Onu görmemek için 5 derece miyop olmak lazım. Çok sinirliyim. Hakem katlediyor maçı. Baros'un %100 golü de verilmedi. Yani, bu kadar olur...
Kale arkasında hakem uygulaması bu durumlar için önemliydi. Sanırım ligimizde
başlamadı bu uygulama. Umarım bir an önce başlatılır, zira bu maçtaki tartışmalar baya sürer. 4 hakemin hiçbirinin o pozisyonu görmemesi ilginç birşey çünkü...