Kasımpaşa
Galatasaray
Berabere
Belkide Haftanın en rahat maçı olacak.
Yılmaz Vural falan diyen olabilir hani bi ihtimal ama çok zor.
Galatasaray güle oynaya kazanacaktır.
Umarım yanılırım![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
İddaa da 4-6 gol arası oynayın diyorumEn az 4-0 en fazla 6-0 olur gibime geliyor
![]()
Normal şartlarda G.Saray çok rahat kazanır ama Rijkaard bu maçta köklü bir rotasyon yapabilir.Çünkü üstüste zorlu iki maç oynandı...
He G.Saray yine kazanır ama beklenildiği gibi kolay olmayabilir...
Kasımpaşa sezonun iLk çeLmesini takar GaLatasaray`a
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Galatasaray as kadrosuylada çıksa yedeklerlede çıksa Kasımpaşa'dan üstün bir ekip.
Takımın kendine olan öz güveniyle maçı alacağını düşünüyorum.
Galatasaray alırda fark olur mu bilmiyorum. 3-1 2-1 gibi bir skor bekliyorum
sanki bu maçta zorlanırız gibi gelioyr ama farkta olabilir![]()
Zorlanmamamız gereken bir maç.İBB 3-1,Gençlerbirliği 4-0 yendi Kasımpaşa'yı Kasımpaşa'nın sahasında.2-0 yeneriz skor tahmini olarak.
Last edited by DisCo : 19.Eylül.2009 at 01:12 Reason: Yazım hatası Zorlanmamız | Zorlanmamamız
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Rijkaard rotasyona gidicektir bu maçta.Yine en az 3 gol atarız da kadro nasıl olur bilemem.
GoLLü maç ve GaLatasaray gaLibiyeti bekLiyorum...
Takımıma her zaman ki gibi güveniyorum 1-0 olsun bizim olsun![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Adamların kombine ücreti 50 milyon ama GS maçının ücredi 120 milyon. Vay be ne değerli takımmışız![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
yeneriz inşallah yaww.. pana maçında çok da yorulmadı takım![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
gs kazanacak tabiiki ama 2 gol yeter bu seferabartmasınlar her maç 3,4,3,4,...
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Yılmaz Vural hangi takımı çalıştırsa 4 büyüklere karşı flaş skorlar alabiliyor onun için bu maç çantada keklik değil diye düşünüyorum ama Galatasaray'ın kalitesi ile oyuncuları ile bu maçı alır götürür diye düşünüyorum ama çantada keklik maç olmaz..
Kasımpaşa kombinesi 100 liraymış120 lira deplasman tribününe fiyat çekiliyor. Mübarek Nou Camp.
Galibiyeti alacağımızı düşünüyorum.
Zan yerine Emre Aşık oynar.
Topal'ın hafif sakatlığı vardı, onun yerine Barış ile başlanabilir.
Bir de Kewell son 2 maçta 90ar dakika oynadı, bu maç muhtemelen yedek olur.
--------Leo-----------
Sabri-Emre-Servet-Hakan
----Barış--Sarp--Elano----
---Keita--Baros--Arda----
Gibi bir ilk 11 çıkar. Belki Keita da yedek olursa Caner sol açıkta oynayabilir. Bu durumda Arda 10 numara pozisyonunda, Elano da sağ tarafta oynayabilir. Bu düşük bir ihtimal bence...
%105 galatasaray alır.. sezonun en rahat maçı![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Barış' ı oynatırsak bizim için olumlu olur. Orta sahadaki "enerji" ihtiyacını karşılayacaktır, bu sayede maçta oynayan diğer 'as' oyuncular dinlenme, daha doğrusu fazla yorulmadan maçı tamamlama fırsatı bulabilir.
Keita' nın da dinlendirilmesi gerek bence. Son iki maçtır yorgunluğa teslim oluyor istemeden, dakikalar ilerledikçe.
Ayhan' ı da ilk 11 başlatabilir Rijkaard hazır ise ki iyi olur, ona da ihtiyacımız var ileriki maçlarda.
------------Leo--------------
Sabri-Emre-Servet-Caner
------Mehmet -- Mustafa-----
---Elano --- Arda --- Kewell---
------------Baros-------------
İlk 11imiz bu. Hakan ve Keita kulübede.
güzel bir 11 keita ve hakanın biraz dinlenmeye ihtiyaçları var
Adnan Polat bilet fiyatlarından yakındı. "Ben onların yanında maçı izleyemem maçı, taraftarın yanındayım." dedi. Maçı Galatasaray Tribününden izleyecek. Helal olsun başkan.
Başkanı takdir ettim. Örnek olacak davranış gerçekten...
Böyle bir stad olur mu ya ? Ağ falan çekmişler yarısında tribün yok berbat bir stad.Adnan Polat merdivenleri çıkarken gösteriyolardı koltuklar falan berbat bi durumda.Yönetim de parayı bizim taraftardan kazanmak istiyo.120 TL nedir ya ? Adnan Polat da ne güzel taraftarla izliycek (:
Ali Güneş futbola kaleci olarak başlamış herhalde, resmen penaltımızı yedi hakem.. Şaka gibi...
Tekrarı izleyince Ali Güneş'i kaleci sandımNeyse bizimkiler bunun acısını çıkarır bi şekilde.
Penaltı + kırmızı kart olması gerekirken, oyunu devam ettiren hakeme helal olsun. En kısa sürede göz doktoruna gitsin, bu kadar da olmaz ama..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yine kritik bir pozisyon, yine elle müdahale ve yine devam kararı. Sabır...
Last edited by uAburak89 : 22.Eylül.2009 at 01:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)