Galatasaray 1 farkla kazanır. Elenirse de deplasman golü ile elenir.
Galatasaray'ın şansını zor görüyorum.
Bu maç bir nevi kader maçı. Elenirsek yine büyük hüsran yaşarız, transferde çok zorlanırız ama farklı kazanırsak da her şey çok güzel olur..
Rijkaard çocuk gibi davranmassa farkLı galip geliriz.
Yanlışlıkla Belgrada verdim ama Galatasaray turu geçecektir.
Geçen gün Ntvspor'da izlemiştim sanırım OFK Beograd'ın sahasının zeminin çok kötü olduğunu söylemişlerdi.Ayrıca iç sahadaki performansları da daha iyiymiş.
Felaket senaryolarını yazmak istemiyorum ama Galatasaray'ın şansını az olarak görüyorum.0-0 gibi bir skor bile OFK Beograd'a yetiyor çünkü.Umarım turu geçen taraf Galatasaray olur.
Galatasaray oynadığı oyun ile şuan ışık vermiyor. Kendi sahamızda bu beraberlik ise rakibe aşırı bir güven verdi.
Kadro kalitemiz bizim avantajımız buldukları moral ise rakibin avantajı durumunda. Galatasaray maçın başında bocalarsa çok kötü bir skor ortaya çıkabilir. Maçın kontrolünü alıp tempoyu yükseltip düşürerek oynamalıyız. Zaten öyle yada böyle mutlaka gol atarız.
avrupa ligi'ne ali sami yen'de veda ettik biz...
Zemin yine kötüymüş. İkinci Tromso olayımı geliyor yoksa :)
kötü zemini bahane edecek mi acaba yönetim elenirsek? :) Valla işin açığı ben sonucu 3 kişiye bağlıyorum.Eğer orta alanda oynayacak olan 3 oyuncu (mustafa ,ayhan,barış ve Cana'dan 3 tanesi) iyi oynarsa GS çok rahat eler. Ama bu mükemmel (!) ortasahamız yine formunda olursa daha çok Tromso faciaları yaşarız... Zaten transfer meselesini de turu geçersek ele alacaklar galiba.
İlk maçta o kadar kötü bir orta sahaya rağmen rakibe hemen hemen hiç net gol şansı vermeden biri auta giden top olmak üzere 2 tane duran toptan gol ile sahadan 2-2 ayrıldık. BJK ve FB resmen ikisi de sahada ezildi ama avantajlı skor aldı.İşte futbolun adaleti yok.Eğer olsaydı ilk maçlarda GS 4-1 falan yenerdi, FB ve BJK 2-3 farklı yenilerek İstanbul'a dönerdi ama maalesef şu anda işi en zor gibi görünen takım ilk maçlarda en iyi futbolu oynayan takım olan Galatasaray. İnşallah bu kez şans da bizden yana olur.
korktuğum tek şey turu geçsek bile bir sakatlık falan çıkması kötü zeminde
Rakibimiz futbolun ofans yönünü kesinlikle bilmiyor , beceremiyor , son çare oldgu için şakası yok bu macın , Baros'da dönüyor , rakibimizi golmanyagı yapacaımıza inanıyorum.
Allah'ım utandırmasın.
Baros kesin oynayacak mi macta ?
Kesin değil ancak bir aksilik olursa ikinci yarı girer.
o degilde , 4 kisi Belgrad kazanir demis :p
İçimde çok kötü bir his var yahu..
Elenirsek büyük sürpriz olmayacak benim icin ama umarim galip geliriz.
Cana Ayhan 2lisi olabilir orta sahada, ileride de Arda Kewell Pino Batdal 4 lüsünü oynatabilir Rijkaard.Yine 3 kazmali orta saha ile oynarsak sac bas yolariz.Kalede de Ufuk'u oynatir umarim Aykuta hic güvenemiyorum.
Elano'nun ismini bildirmedik biz değil mi UEFA'ya..
Bildirilmedi galiba hatta Tffye de bildirilmedi.
Gk : Aykut
Dr : Sabri
Dc: Neill
Dc : Hakan
Dl : Çağlar
Dmc : Cana ( Sarp )
Mc : Barış
Mc : Emre
Amr : Pino
Aml : Arda
Fc : Batdal
Böyle bir 11 bekliyorum ama savunma hattı kesinlikle değişecek bence. Şu Elano'yu göndermeyelim ne olur ya
Galatasaray yerine yanlışlıkla Beraberlik için oy kullanmışım.
İlk maçta yaşanılan 2-0'dan 2-2'lik skorun da etkisiyle Galatasaray rahat alır diye düşünüyorum. Bence iyi motive olup çıkacaktır Galatasaray'lı oyuncular bu maça.
Belgrad Moral,Ev sahibi olma,Kötü zemin'e alışkın olma gibi avantajlara sahip...
O sebeple Galatasaray'ın işi zor diyorum.Gönlüm Galatasaray'dan yana ama kazanan Belgrad olacak gibi...
ev sahibi avantajını geçin.... morali de geçin... tek avantajları daha dogrusu gol atmak zorunda oldugumuz için bizim tek dezavantajımız kötü zemin olacaktır. belgrad kazanır diyenler bence içten içe onların kazanmasını isteyenlerdir. rakibimiz fb'yi eze eze elinden kaçıran young boys ya da beşiktaş'a ecel terleri döktüren plezen takımı olsa, yani onlar gibi oynasa gerçekten rakip normal şartlarda bizi yenebilir derdim. ama belgrad takımı ne atak yapmayı ne de savunma yapmayı bilmiyor. bedavadan 2 duran top( biri auta giderken adama çarpıp girdi) ile 2-2 skor alınca millet galeyana gelmiş durumda. bizim takım ön liberoda Cana ile başlasın. Ortadaki mustafa, ayhan ve barış 3 lüsünden 2'sini koyacaz sanırım orta alana. Bu 2 li gününde olursa iddaa ediyorum en az 5 tane atar geliriz. Ama işte tek olumsuzluk zemin kötü diyor herkes. adam gibi akıllıca oynasın rahat eler bizim takım. Belgrad turu geçebilir mi? Evet geçebilir ama kesinlikle şansının çok yerinde olması lazım! Oynayarak , savunma yaparak ya da hücum ederek değil, balına turu geçebilirler.
Şimdi ne yazarsak yazalım Galatasaray kazanamasın istiyor oluruz bu yorumun üzerine,;o sebeple birşey yazmıyorum.Ancak ilk mesaj'da belirttiğim gibi gönlüm Galatasaray'dan yana ama Galatasaray'ın kazanabileceğini düşünmüyorum.Hatırlatmak isterim fikrini söylemek Galatasaray'ın kazanmamasını içten içe istemek değildir...
Ayrıca Young Boys'u ve Plzen'i olaya dahil etme çabasını anlamlandıramadım...
tartışma çıksın diye yazmadım onu. sonuçta 3 türk temsilcisi 3 yabancı ekiple oynadı ve rakipleri kıyasladıgımızda baya bildiğin en zayıf halka ofk belgrad gibi göründü ilk maçlarda. yani bence her ne kadar iç sahada oynasalar da diğer 2 ekibimizin işi daha zor olacak gibi... ama her türlü fikre saygımız var.ben içten içe belgrad kazansın diyenler diye direk kişiye laf etmedim. dileyen üstüne alınır. hepimizde biliyoruzki türk takımlarının avrupadaki maçlarında bir türk olarak türk takımını destekleyen bir grubun oldugu gibi rakibimiz kazanmasın diye yabancı takımları destekleyenler de var. ben 2. gruba dahilim. futbol taraftarlığı ile türk vatandaşlıgını karıştırmıyorum. bunu da burada 150 kişiyle tartışırım. yani belgrad kazansın isteyenleri de suçlamıyorum. çünkü ben de ezeli rakip tur atlamasın, rezil olsun gelsin ,üzülmem. dediğim gibi bunu "sen ne biçim türksün" sorusu ile bağdaştıranlarla da sabaha kadar tartışırım :) geçen haftaki maçlarda galibiyeti hak eden tek türk takımı bizdik fakat şu anda en dezavantajlı biz görünüyoruz. bizimle birlikte bjk ve fb'de tur atlarsa ülke puanı açısından sevinirim. BJK'ye karşı çok da sorun değil ama FB elenirse çok da üzülmem açıkcası. Aynı duyguları GS'ye karşı hisseden onlarca, yüzlerce hatta binlerce FB taraftarı var. sen bunlardan biri olmayabilirsin. bu yüzden üzerine alınmana gerek yok :) zaten onlara "yanlış düşünüyorsunuz" da demiyorum çünkü ben de karşıt görüştenim ;)
Normal şartlarda Galatasaray'ın başarılı olmasını bende istemem ancak daha ön elemede elenmesini hiç istemem.Çünkü ülkemizin 3büyük kulübünden birisi UEFA Kupası Ön Elemesini geçemiyorsa bu benim takımımıda etkiler...
Ama ileriki turlarda elenebilir...
Köprüyü geçinceye kadar dayı deme durumu yani...
Haa kaybedip dönerse sevinmemde,üzülmemde...
Kazanırsa sevinirim...
Benimde amacım tartışma çıkarmak,kavga etmek değil zaten...
Düşüncemi yazdım,Keşke Galatasaray şu turu geçse yazdım :)
Kötü zemin bence çok etkili olacak(bahsedildiği kadar kötüyse.Net bir bilgimiz olmadığından çok sağlıklı yorum yapamayız.) bu karşılaşmanın sonucunda...
2. Tromsö olayı çok uzak ihtimal değil.Bunu ilk maç içinde söylemiştim dikkatli olmak,rakibi küçük görmemek gerek demiştim...
:n: valla zemin çok kötüyse ben TV yi kapatıp sonucu öğrenme yoluna gidebilirim :)
Alıncak birşey yok.Yalan,dolan,gerçek niyet diye birşey de yok.Bu maç için niyetimi söyledim,sebebinide söyledim.
Normal şartlarda Galatasaray'ın başarılı olmasını istemem.Sende Fenerbahçe'nin başarılı olmasını istemezsin.Yok eğer istiyorum diyorsan sende sorun vardır veya yalan söylüyorsundur... ;;)
O sebeple eskiden seni her Fenerbahçe konusunda görüyordum sanırım ? :p
Transfer olsun,maç olsun...
Senin yaptığına yanlış demiyorum.
Bu benim tercihimdir.Gelip düşüncemi yazarım.Burası Galatasaray'ı şakşaklama yeri değil.Aynı şekilde diğer Kulüpler içinde geçerli bu durum.
Hakaret edilmediği sürece her yorum güzeldir...
Ben gelip düzgünce yorumda bulunuyorsam ve sen bundan rahatsız oluyorsan kusura bakma bu benim problemim değil...
Sende bu yazdıklarıma alınma.Alttan alttan dokundurma yaptığını düşündüğüm için yazdım.Uzun zamandır yorumlarını okuyan birisi olarak böyle düşündüm...
Yok eğer öyle değil diyorsan boşver benim yazdıklarımı takma kafana,yazmamışım say ;;)
adam haklı alican :D her FB kavgasında aktifsin sen :n: Bir GS li olarak seni kınıyorum :p şaka bir yana da bunlar ezeli rekaberin gerektirdiği şeyler. yeri gelir birbirimize kızarız, öfkeleniriz, tahrik olup hakaret ederiz ama sonuçta taraftarlıkla adamlık değerlendirilmez. seviye aşılmadığı sürece yorum yazmakta problem yok
İçimde kötü bir his var.. Maalesef eleneceğiz gibime geliyor ve elenirsek de yer yerinden oynayacak, mutlaka bi kelle gidecek, ya yönetim, ya Rijkaard..
Adam haklı beyler durumuna da geldiysek bayaa bir kaynatmışız demektir :)
Konuyu daha fazla baltalamadan burada bitirelim isterseniz :p
NTVSpor'da tamamen stadın dolmadığını ama bu maç için Kızılyıldız ve Partizan taraftarlarının gelip dolduracaklarını söylediler :) Olaylar kesin çıkar :D Maç içinse bi ışık göremiyorum rakipten üstün bi takımız ama gol atamıyoruz.
İddia ediyorum Galatasaray'ın kupaya veda edeceği maçtır...Not : Galatasaray'lıyım
%99 görüyorum tur şansımız
Rakip aşırı özgüvenli ve bu hataya sebeiyet verir
Üzülmeyin streste yapmayın.1-0 geriye hatta2-0 geriye düşsek bile turu geçecegimizi inanıyorum Görüşüm en az 3 gol atarız..Futbolcularımız bilincinde kötü bir senaryonun yükleneceğiz muhtemelen ve ilk 20 dakikad bulacagımız 1 gol rahatlatır
İlk maçta 2 şut çektiler 2 side gol.Başka bir halt yedikleri yok.
Rahatım gerçekten çünkü biz bu takımı eleriz.Rakibimiz olacka kapasitede degil.İlk maç sadece bir iş kazası idi
[/B]
Kesinlikle!
Yapmayın beyler, tamam fikirlerde özgürsünüz ama Galatasaray elense Fenerin eline ne geçecek ki. Şimdi 3 takımımızda elenmeden gruplara giderse ve bizde 9. sıraya tırmanırsak daha çok takım gönderceğiz Avrupa'ya. En azından bu yönden destek vermek lazım birbirimize. Tamam kendi takımınızınki gibi elenince üzüntü olmaz ama elenincede birbirimizin eline birşey geçmez. Sevinen rakipler olur sonuçta.