Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçı kim kazanır?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • OFK Belgrad

6 13.04%
  • Galatasaray

33 71.74%
  • Beraberlik

7 15.22%
Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 278 sonuç

Konu: OFK Beograd - Galatasaray | UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu 2. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default OFK Beograd - Galatasaray | UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu 2. Maç

Yayın: NTV
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Galatasaray 1 farkla kazanır. Elenirse de deplasman golü ile elenir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Galatasaray'ın şansını zor görüyorum.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maç bir nevi kader maçı. Elenirsek yine büyük hüsran yaşarız, transferde çok zorlanırız ama farklı kazanırsak da her şey çok güzel olur..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Rijkaard çocuk gibi davranmassa farkLı galip geliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yanlışlıkla Belgrada verdim ama Galatasaray turu geçecektir.

Geçen gün Ntvspor'da izlemiştim sanırım OFK Beograd'ın sahasının zeminin çok kötü olduğunu söylemişlerdi.Ayrıca iç sahadaki performansları da daha iyiymiş.

Felaket senaryolarını yazmak istemiyorum ama Galatasaray'ın şansını az olarak görüyorum.0-0 gibi bir skor bile OFK Beograd'a yetiyor çünkü.Umarım turu geçen taraf Galatasaray olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray oynadığı oyun ile şuan ışık vermiyor. Kendi sahamızda bu beraberlik ise rakibe aşırı bir güven verdi.

Kadro kalitemiz bizim avantajımız buldukları moral ise rakibin avantajı durumunda. Galatasaray maçın başında bocalarsa çok kötü bir skor ortaya çıkabilir. Maçın kontrolünü alıp tempoyu yükseltip düşürerek oynamalıyız. Zaten öyle yada böyle mutlaka gol atarız.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

avrupa ligi'ne ali sami yen'de veda ettik biz...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Zemin yine kötüymüş. İkinci Tromso olayımı geliyor yoksa
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

kötü zemini bahane edecek mi acaba yönetim elenirsek? Valla işin açığı ben sonucu 3 kişiye bağlıyorum.Eğer orta alanda oynayacak olan 3 oyuncu (mustafa ,ayhan,barış ve Cana'dan 3 tanesi) iyi oynarsa GS çok rahat eler. Ama bu mükemmel (!) ortasahamız yine formunda olursa daha çok Tromso faciaları yaşarız... Zaten transfer meselesini de turu geçersek ele alacaklar galiba.

İlk maçta o kadar kötü bir orta sahaya rağmen rakibe hemen hemen hiç net gol şansı vermeden biri auta giden top olmak üzere 2 tane duran toptan gol ile sahadan 2-2 ayrıldık. BJK ve FB resmen ikisi de sahada ezildi ama avantajlı skor aldı.İşte futbolun adaleti yok.Eğer olsaydı ilk maçlarda GS 4-1 falan yenerdi, FB ve BJK 2-3 farklı yenilerek İstanbul'a dönerdi ama maalesef şu anda işi en zor gibi görünen takım ilk maçlarda en iyi futbolu oynayan takım olan Galatasaray. İnşallah bu kez şans da bizden yana olur.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

korktuğum tek şey turu geçsek bile bir sakatlık falan çıkması kötü zeminde

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Rakibimiz futbolun ofans yönünü kesinlikle bilmiyor , beceremiyor , son çare oldgu için şakası yok bu macın , Baros'da dönüyor , rakibimizi golmanyagı yapacaımıza inanıyorum.

Allah'ım utandırmasın.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Baros kesin oynayacak mi macta ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kesin değil ancak bir aksilik olursa ikinci yarı girer.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

o degilde , 4 kisi Belgrad kazanir demis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İçimde çok kötü bir his var yahu..

Elenirsek büyük sürpriz olmayacak benim icin ama umarim galip geliriz.

Cana Ayhan 2lisi olabilir orta sahada, ileride de Arda Kewell Pino Batdal 4 lüsünü oynatabilir Rijkaard.Yine 3 kazmali orta saha ile oynarsak sac bas yolariz.Kalede de Ufuk'u oynatir umarim Aykuta hic güvenemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elano'nun ismini bildirmedik biz değil mi UEFA'ya..

Bildirilmedi galiba hatta Tffye de bildirilmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gk : Aykut
    Dr : Sabri
    Dc: Neill
    Dc : Hakan
    Dl : Çağlar
    Dmc : Cana ( Sarp )
    Mc : Barış
    Mc : Emre
    Amr : Pino
    Aml : Arda
    Fc : Batdal

Böyle bir 11 bekliyorum ama savunma hattı kesinlikle değişecek bence. Şu Elano'yu göndermeyelim ne olur ya

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Galatasaray yerine yanlışlıkla Beraberlik için oy kullanmışım.

İlk maçta yaşanılan 2-0'dan 2-2'lik skorun da etkisiyle Galatasaray rahat alır diye düşünüyorum. Bence iyi motive olup çıkacaktır Galatasaray'lı oyuncular bu maça.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Belgrad Moral,Ev sahibi olma,Kötü zemin'e alışkın olma gibi avantajlara sahip...
    O sebeple Galatasaray'ın işi zor diyorum.Gönlüm Galatasaray'dan yana ama kazanan Belgrad olacak gibi...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ev sahibi avantajını geçin.... morali de geçin... tek avantajları daha dogrusu gol atmak zorunda oldugumuz için bizim tek dezavantajımız kötü zemin olacaktır. belgrad kazanır diyenler bence içten içe onların kazanmasını isteyenlerdir. rakibimiz fb'yi eze eze elinden kaçıran young boys ya da beşiktaş'a ecel terleri döktüren plezen takımı olsa, yani onlar gibi oynasa gerçekten rakip normal şartlarda bizi yenebilir derdim. ama belgrad takımı ne atak yapmayı ne de savunma yapmayı bilmiyor. bedavadan 2 duran top( biri auta giderken adama çarpıp girdi) ile 2-2 skor alınca millet galeyana gelmiş durumda. bizim takım ön liberoda Cana ile başlasın. Ortadaki mustafa, ayhan ve barış 3 lüsünden 2'sini koyacaz sanırım orta alana. Bu 2 li gününde olursa iddaa ediyorum en az 5 tane atar geliriz. Ama işte tek olumsuzluk zemin kötü diyor herkes. adam gibi akıllıca oynasın rahat eler bizim takım. Belgrad turu geçebilir mi? Evet geçebilir ama kesinlikle şansının çok yerinde olması lazım! Oynayarak , savunma yaparak ya da hücum ederek değil, balına turu geçebilirler.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Şimdi ne yazarsak yazalım Galatasaray kazanamasın istiyor oluruz bu yorumun üzerine,;o sebeple birşey yazmıyorum.Ancak ilk mesaj'da belirttiğim gibi gönlüm Galatasaray'dan yana ama Galatasaray'ın kazanabileceğini düşünmüyorum.Hatırlatmak isterim fikrini söylemek Galatasaray'ın kazanmamasını içten içe istemek değildir...
    Ayrıca Young Boys'u ve Plzen'i olaya dahil etme çabasını anlamlandıramadım...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

tartışma çıksın diye yazmadım onu. sonuçta 3 türk temsilcisi 3 yabancı ekiple oynadı ve rakipleri kıyasladıgımızda baya bildiğin en zayıf halka ofk belgrad gibi göründü ilk maçlarda. yani bence her ne kadar iç sahada oynasalar da diğer 2 ekibimizin işi daha zor olacak gibi... ama her türlü fikre saygımız var.ben içten içe belgrad kazansın diyenler diye direk kişiye laf etmedim. dileyen üstüne alınır. hepimizde biliyoruzki türk takımlarının avrupadaki maçlarında bir türk olarak türk takımını destekleyen bir grubun oldugu gibi rakibimiz kazanmasın diye yabancı takımları destekleyenler de var. ben 2. gruba dahilim. futbol taraftarlığı ile türk vatandaşlıgını karıştırmıyorum. bunu da burada 150 kişiyle tartışırım. yani belgrad kazansın isteyenleri de suçlamıyorum. çünkü ben de ezeli rakip tur atlamasın, rezil olsun gelsin ,üzülmem. dediğim gibi bunu "sen ne biçim türksün" sorusu ile bağdaştıranlarla da sabaha kadar tartışırım geçen haftaki maçlarda galibiyeti hak eden tek türk takımı bizdik fakat şu anda en dezavantajlı biz görünüyoruz. bizimle birlikte bjk ve fb'de tur atlarsa ülke puanı açısından sevinirim. BJK'ye karşı çok da sorun değil ama FB elenirse çok da üzülmem açıkcası. Aynı duyguları GS'ye karşı hisseden onlarca, yüzlerce hatta binlerce FB taraftarı var. sen bunlardan biri olmayabilirsin. bu yüzden üzerine alınmana gerek yok zaten onlara "yanlış düşünüyorsunuz" da demiyorum çünkü ben de karşıt görüştenim

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Normal şartlarda Galatasaray'ın başarılı olmasını bende istemem ancak daha ön elemede elenmesini hiç istemem.Çünkü ülkemizin 3büyük kulübünden birisi UEFA Kupası Ön Elemesini geçemiyorsa bu benim takımımıda etkiler...
    Ama ileriki turlarda elenebilir...
    Köprüyü geçinceye kadar dayı deme durumu yani...
    Haa kaybedip dönerse sevinmemde,üzülmemde...
    Kazanırsa sevinirim...
    Benimde amacım tartışma çıkarmak,kavga etmek değil zaten...
    Düşüncemi yazdım,Keşke Galatasaray şu turu geçse yazdım
    Kötü zemin bence çok etkili olacak(bahsedildiği kadar kötüyse.Net bir bilgimiz olmadığından çok sağlıklı yorum yapamayız.) bu karşılaşmanın sonucunda...
    2. Tromsö olayı çok uzak ihtimal değil.Bunu ilk maç içinde söylemiştim dikkatli olmak,rakibi küçük görmemek gerek demiştim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Normal şartlarda Galatasaray'ın başarılı olmasını bende istemem
    Hasan Hocam'a teşekkür ediyoruz , arkadasın gerçek niyetini ortaya cıkardı

Esprik olsun , alınma
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

valla zemin çok kötüyse ben TV yi kapatıp sonucu öğrenme yoluna gidebilirim

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Hasan Hocam'a teşekkür ediyoruz , arkadasın gerçek niyetini ortaya cıkardı

Esprik olsun , alınma
    Alıncak birşey yok.Yalan,dolan,gerçek niyet diye birşey de yok.Bu maç için niyetimi söyledim,sebebinide söyledim.
    Normal şartlarda Galatasaray'ın başarılı olmasını istemem.Sende Fenerbahçe'nin başarılı olmasını istemezsin.Yok eğer istiyorum diyorsan sende sorun vardır veya yalan söylüyorsundur...

Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri