Sayfa 94 / 122 İlkİlk ... 44849293949596104 ... SonSon
2,791 ile 2,820 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    3. Morgan de Sanchis

Bu da demek oluyor ki alınacak forvet genç olabilir.
    genç transferi yapılmayacak bu sene eğer de sanchis yıldızdır diyosan 4. yıldızı bekleyelim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lincoln'e talip varmış.Bence hemen satalım.Zaten habire sakatlanıp duruyor.

Lincoln'e talip var!
    Almanya'da yayın yapan Kölner Express Gazetesi, Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'un Lincoln'a talip olduğunu yazdı.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından WfL Wolfsburg'un Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln'e talip olduğu iddia edildi. Almanya'da yayın yapan Kölner Express Gazetesi konuyla ilgili haberinde, Sarı-kırmızılılar'da beklentileri karşılayamayan Lincoln'ün yeniden Bundesliga'ya dönmek istediği iddia ederken, Bundesliga ekiplerinden WfL Wolfsburg'un Brezilyalı futbolcuyla ciddi şekilde ilgilendiğini ve bu oyuncuyu kadrosuna katmayı çok istediğini okurlarına aktardı.

Gazete, Lincol'ün geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın eski teknik direktörü Karl-Heinz Feldkamp'la sorunlar yaşadığı için beklentilerini karşılayamadığını, bu yılda daha sezon başlamadan aldığı rekor cezayla da takımdan ayrılmayı kafasına koyduğunu okurlarına aktardı.

Kaynak : İHA

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Bu onlara iyi bir cevap olmuştur sanırım,boşuna sevinmesinler paranın satın alınamayacağı şeyler vardı,işte oda Galatasarayımzıdır..

Oliveira Sözleşme yeniliyormuş..

Galatasaray'ın transfer gündemindeki oyunculardan olan Brezilyalı forvet Ricardo Oliveira büyük ihtimalle Real Zaragoza ile sözleşme yenileyerek kulübünde kalacak.

İspanyol Marca gazetesinde bugün çıkan haberde, Real Zaragoza'nın büyük hissedarları Agapito Iglesias ve Augusto Castro'nun Pazartesi günü Oliveira'nın menajeri ile bir araya gelerek oyuncuya ekonomik olarak çok daha iyi şartlarda bir sözleşme önereceği ifade edildi.

Oliveira'nın bu teklifi kabul etmesi durumunda Galatasaray ya da başka bir takıma transferi neredeyse imkansız hale gelecek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şu lincolnden kurtulalım yaa

Nesil
    2007
    Yer
    34

Katılıyorum Lincoln'üde Okadar Çok Seven varki Nesini Bukadar Beğeniyorlar Anlamıyorum adam 1 Maç var 4 maç yok 2 maç var 8 maç yok...
    Last edited by GeNç KaRTaL : 02.Ağustos.2008 at 17:16 Reason: w değil v

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

HUZURLARINIZDA MORGAN DE SANCTIS!.

DÜNYANIN EN İYİ KALECİLERİ; İTALYANLAR...

Dünya futbolunda İtalyan kalecilerin yeri farklıdır. Dino Zoff, Walter Zenga ve Gianluigi Buffon 3 farklı jenarasyondan dünyanın en iyi kaleci ünvanını alan 3 farklı İtalyan’dır. Ayrıca Zoff ve Buffon Dünya Kupası şampiyonlukları yaşarayak ülkeleri için birer efsane haline geldiler . Diğer unutulmaz İtalyan kaleciler arasında Gianluca Pagliuca, Stefano Tacconi ve Angelo Peruzzi’ yi sayabiliriz

AYKUT KÜSMEMELİ...

Galatasaray analizlerimi okuyanlar anımsayacaktır ki kaleci transferini Sarı-Kırmızılılar için 3. planda görmekteydim ve Aykut’ a güvenilebileceğini belirtmiştim. Açıkcası Itandje ve Sorensen isimleri içime sinmemişti. Ama bu isim De Sanctis olunca konuya farklı bir açıdan bakmaya başladım. Çünkü 31 yaşındaki Morgan De Santcis her yönüyle harikulade bir kaleci. Eğer Aykut küsmezse, kendini her zaman hazır tutup çalışırsa, De Sanctis’ den çok şeyler öğrenebilir.

TRANSFER DURUMU KARMAŞIK...

Galatasaray’ın yeni kalecisi Morgan De Sanctis İtalya’nın son yıllarda yetiştirdiği en iyi kalecilerden biri. 8 sezon Udinese ile Serie A da çok başarılı bir performans gösteren tecrübeli file bekçisi, takımının tarihinde ilk defa Şampiyonlar Ligi’ ne kalmasında büyük rol oynadı. 2007-2008 sezonun başında maaşını yetersiz bulduğu için, FIFA’nın 17. maddesini kullanarak sözleşmesini tek taraflı fesh etti ve İspanya nın Sevilla takımına transfer oldu. 17. madde 28 yaş üstü sözleşmeli oyunculara, kontratlarının kalan kısmında alacakları ücreti ödemeleri karşılığında serbest kalma hakkı tanıyor. Karmaşık olan bu durumdan dolayı Sevilla-Udinese-De Sanctis üçgeni FIFA’lık oldu. Cimbom ise bu işlere hiç bulaşmadan tecrübeli kaleciyi Sevilla’dan 1 sezonluğuna kiraladı.

DE SANCTİS PALOP’TAN DAHA İYİ...

De Sanctis’in Sevilla’nın 1. kalecisi Andres Palop’tan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Palop, Sevilla halkının çok sevdiği bir oyuncu. 2 sene üst üste kazanılan UEFA kupalarında gerek kurtardığı penaltılarla, gerek final maçında attığı 75 metrelik gol pasıyla, gereksede takımı elenirken uzatmanın son dakikasında Lucescu’nun takımı Shaktar Donetsk’ e attı golle turu alan Palop, Sevillalılar için efsane oldu. Tüm bu etkenlerden dolayı geçen sezon fazla maç oynamayan De Sanctis, takımında yedek olmasına rağmen İtalya’nın Euro 2008 kadrosuna çağırılan 3 kaleciden biriydi. Hazırlık kampında gösterdiği üstün performansla göz doldurdu ve çok formda olduğunu gösterdi. İtalyan medyası 2. kaleci Amelia’dan daha iyi olduğu için Buffon’ un 1. yedeğinin De Sanctis olması gerektiğini yazdı. Ayrıca De Sanctis, 2006 yılında Dünya Şampiyonu olan Italya’ nında 3 kalecisinden biriydi. Geleneksel olarak Italyan Milli Takımı’nın kalecileri Serie A da oynayan kalecilerdir. Son yıllarda Italya dışında oynayan tek İtalyan kaleci Monaco’nun kalecisi Flavio Roma’ydı. Fakat Roma milli takım seviyesine çıkmayı başaramadı. De Sanctis ise Sevilla’dan milli takıma çağırılarak bir ilke imza attı. Bakalım bu konuda ki başarısını Galatasaray’da da sürdürebilecek mi?

İTALYAN KALECİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...

1. 90m boyunda ki Morgan De Sanctis, yüksek top hakimiyeti çok iyi olan bir kaleci. Mondragon’ a benzer olarak defansıyla sürekli konuşan ve çizgide kalmayı seven bir file bekçisi. Cepheden gelen toplarda da aynı yan toplarda olduğu gibi çok başarılı olan İtalyan kaleci, oyuna sürekli konsantre olmasıyla tanınıyor. Ayrıca refleksleri, sezgileri ve zamanlaması üst düzeyde. Ayaklarını ise mükemmel kullandığını söyleyemem, bu konuda standart olduğunu düşünüyorum. Italyanların meşhur gazetesi “Gazzetta” nın futbol yorumcuları De Sanctis’i karizmatik ve çok teknik bir kaleci olarak değerlendiriyor. Çok istikrarlı ve takım arkadaşlarına güven veren İtalyan file bekçisi Galatasaray’ın bu sezon koyduğu yüksek hedeflerle tam olarak uyuşan bir transfer. Sarı-Kırmızılılar sadece 1 sezon değil, daha uzun seneler De Sanctis’le beraber olmanın yollarını şimdiden düşünmeli ve bulmalıdır.

MARATON.COM.TR ÖZEL
    ANALİZ: EMRE UTKUCAN

Nesil
    2006

Galatasaray, Avrupa Kupaları için mutlaka bir yabancı kaleci alması şartı ve bunun içinde Afrika'dan veya Güney Amerika'dan bir kaleci getirmedikleri için teşekkür ediyorum. İtalyan kalecinin tecrübesi Galatasaray'a yetecektir ve Galatasaray defansıda rahat bir oyun sergileyecektir. Çünkü; arkadaki isimine güvenecektir.

Lincoln'e talip var ise derhal satılmalı. Takım baştan aşağı iyi bir şekilde kuruldu ve tek huzursuzluk Lincoln yaratıyor. Lincoln'e maaş verileceğine kelepir fiyatada satılsa mutlaka satmalı yerine kim alınır bilmem ama; takımda durmasından iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

De Sanctis'in klibini izledim de gerçekten sempati duydum..Nedved'in topunu çıkardığı pozisyona bittim.Bence forvet bize şart ve alacağız da.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    De Sanctis'in yıldız olduğunu düşünmüyorum sadece kaliteli..Ben Voronin diyorum..Hazır Liverpool Robbie Keane'i almışken Voronin'i alabiliriz.Alamasak bile De Sanctis gibi kiralayabiliriz bence.
    Quote Originally Posted by kral_67 View Post
    genç transferi yapılmayacak bu sene eğer de sanchis yıldızdır diyosan 4. yıldızı bekleyelim...
    Yönetim 3 yıldız isim alacağız demedi, 3 tecrübeli oyuncu alacağız dedi. De Sanchis de fazlasıyla tecrübeli. Bu da demek oluyor ki forvet transferi genç olabilir. Ayrıca Voronin'i neden bu kadar istiyorsunuz. Hiçbir özelliği yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Şu lincolnden kurtulalım yaa
    Lincoln gibi bir oyuncu bize 10 senede bir gelir değerini bilelim biraz sabredin.Bunları diyeceğinize Anadoluy takımlarının sert oynamalarına zeminlerine laf edin.Lütfen biraz anlayış ve sabır
    Last edited by GeNç KaRTaL : 02.Ağustos.2008 at 17:18 Reason: Gerek yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

attiilla

Bu sana son uyarımdır, bu halini sürdürmeye devam edersen okur grubuna alınırsın. Bu şekilde mesajlar atanların başlarına neler geldiğini ufak bir araştırma yaparak bulabilirsin. 1 olur 2 olur affedebiliriz ama bu artık devamlı olmaya başlarsa biz de gerekeni yaparız.

Art niyetli olmadığını ve bilerek ortamı germediğini düşünüyorum. Takım sevgisi çok fazla olduğunda böyle şeyler olabiliyor, sadece biraz daha dikkatli olmanı öneriyorummesaj atarken.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lincoln kesinlikle yollanmamalı..Arda-Lincoln-Kewell 3'lüsü çok iş yapacak bu sene

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, sarı kırmızılı takımın, Hoffenheim ile oynayacağı hazırlık maçı öncesinde transferle ilgili çar***ı açıklamalarda bulundu.

Morgan de Sanctis transferinden sonra artık son bir adımlarının kaldığını söyleyen Adnan Sezgin şöyle konuştu:

“Kaleciyi de bitirdik son bir adımımız kaldı. Onu gerçekleştirmek istiyoruz. Ancak istediğimiz oyuncuları alabilmek öyle kolay değil. Onun için biraz sabır rica ediyoruz. Bayağı güçlük yaşıyoruz. Futbolcuyu ve kulübü istediğimiz şartlara çekmeye çalışıyoruz. Bunları aşmaya çalışıyoruz. Umarım bir iki gün için transferimizi açıklarız”

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haydi inşallah iyi bir forvet de gelsin artık da Şampiyonlar Ligi'yle,lige odaklanalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Haldun üstünelde müjdeyi verdi..2 kişi alabiliriz dedi..İnsallah biri sag bektir

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

7 Agustos'ada az kaldı..Böylece nöbetlerde sona erecek
    De Sanctis'te geri sayım başladı

Galatasaray'ın Sevilla'dan kiraladığı yeni kalecisi Morgan de Sanctis'in takıma katılması için sayılı saatler kaldı.

Geçen sezon İspanya'nın Sevilla kulubünde oynayan Morgan de Sanctis'i renklerine katan Galatasaray'ın yeni transferi yarın Almanya'ya giderek takımdakı yerini alacağı belirtildi.

31 yaşında olan İtalyan kaleci Morgan de Sanctis Almanya'ya hareket etmeden önce son tatil gününü ailesinin yaşadıgı Chieti şehrine yakın Guardiagrele kasabasında geçirdiği öğrenildi.

Tecrübeli kaleci, İtalya'nın çeyrek final oynadığı 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda, kadrodaya Donadoni tarafından dahil edilmiş ancak oynama şansı bulamamıstı.

Bu arada yarin Galatasaray'ın Almanya kapmına katılacak olan İtalyan kaleci resmi tanıtım yapılmadığı için su an basına da açıklama yapamıyor. İki gün takımla çalısacak olan İtalyan kaleci için resmi tanıtım ve imza törenin salı günü İstanbul'da yapılması bekleniyor.

Bu tanıtım öncesi basına konuşması imkansiz olduğu için Italyan kaleci sadece "İstanbul'da ve Galatasaray'da oynayacağım için mutluyum" şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

(Dündar Keşaplı - Lig TV İtalya)
    Last edited by GeNç KaRTaL : 02.Ağustos.2008 at 17:24 Reason: Silinen mesajdan dolayı düzenlenmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

De Sanctis'in klibini izleyince hayran oldum..Bakalım nasıl performans gösterecek ama formunu yakalarsa kimse onu o kaleden çıkaramaz.

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Ben bu transferlerden sonra Haldun Üstünel'in FM oynadığını düşünmeye başladım açıkcası

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ADNAN SEZGİN'DEN OLİVEİRA SİNYALİ

Kewell, Meira ve Morgan de Sanctis in transferlerinden sonra sadece iyi bir golcü transferi kalan G.Saray da Adnan Sezgin, Hoffenheim maçından önce yaptığı açıklamada son bir adımlarının kaldığını belirtti.. ADNAN SEZGİN'İN AÇIKLAMALARI ARASINDAKİ GİZLİ ŞİFRE OLİVEİRA'YI İŞARET EDER GİBİYDİ..

Adnan Sezgin “Kaleciyi de bitirdik son bir adımımız kaldı. Onu gerçekleştirmek istiyoruz. Ancak istediğimiz oyuncuları alabilmek öyle kolay değil. Onun için biraz sabır rica ediyoruz. Bayağı güçlük yaşıyoruz. Futbolcuyu ve kulübü istediğimiz şartlara çekmeye çalışıyoruz. Bunları aşmaya çalışıyoruz. Umarım bir iki gün için transferimizi açıklarız” şeklinde konuştu.

BRANDAO ÇANTADAYDI..
    Turkspor.net in sürekli yazdığı gibi Brandao çantadaydı. Ancak Skibbe ve G.Saray da futbolun patronları Oliveira için sonuna kadar gideceklerdi.. Eğer G.Saray Brandao da karar kılmış olsaydı, Sezgin bu şekilde konuşmaz ve biraz daha sabır demezdi..

Nitekim Adnan Sezgin 'in "İstediğimiz oyuncuları alabilmek o kadar kolay değil, Biraz sabır rica ediyoruz" sözleri OLİVEİRA da acaba sona mı gelindi? sorusunu akıllara getirdi..

SKİBBE, MEİRA, SANCTİS de olduğu gibi turkspor.net haberin peşinde..

TURKSPOR

Ligtv şimdi gece haberlerinde söyledi..Alparslan ile anlşmısız..1 veya 2 gün içinde kampa katılacakmış..

Ümit davala'nın ısrarla istedigi oyuncu idi..
    Last edited by Emurafu : 02.Ağustos.2008 at 01:20

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    Yönetim 3 yıldız isim alacağız demedi, 3 tecrübeli oyuncu alacağız dedi. De Sanchis de fazlasıyla tecrübeli. Bu da demek oluyor ki forvet transferi genç olabilir. Ayrıca Voronin'i neden bu kadar istiyorsunuz. Hiçbir özelliği yok.
    şampiyonluk partisinde 3 yıldız alacam dedi...
    kulağımla duyduğuma mı inanayım sana mı...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Meira - Kewell eğer bunlar iki yıldız işte eğer size göre değilse

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

İyi bir kaleci olmak için ne yazık ki sadece yetenek yetmiyor. Kalecilerin en büyük gereksinimlerinden biri de şüphesiz ki tecrübe dediğimiz olgudur. De Sanctis hem oldukça yetenekli hem de tecrübeli bir kalecidir. Öyle zannediyorum ki Aykut'un da durumu düşünülerek kiralama yoluna gidildi.Baştan sona doğru transfer ve doğru yöntemler uygulandı. Akıllı transfer politikasından dolayı Galatasaray yönetimi tebrikleri hakediyor...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

De sanctis zaten kendini ispatlamış tek şansızlıgı milli takımda buffonnun olması bu arada lincolnun gitmesini istemiyorum yapacak cok seyi var ben inanıyorum ve cok fazla guveniyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Lincoln gidiyor Grafite geliyor

G.Saray'ın sorunlu yıldızı Lincoln'e Almanya'nın Wolfsburg kulübü talip oldu. Sarı-kırmızılı ekip, Brezilyalı yıldızı verip karşılığında Grafite'yi almak istiyor. Teknik direktör Skibbe ise Lincoln'ün elden çıkarılmasına karşı.

Al Lincoln'u ver Grafite'yi

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln'e Almanya'dan talip var. Alman basınında Kölner Express gazetesi, Wolfsburg'un sambacıya talip olduğunu yazdı. Haberde, sarı-kırmızılılarda beklentileri karşılayamayan Lincoln'ün Bundesliga'ya dönmek istediği belirtildi.

Lincoln'ün ailesini Almanya'ya göndermesi kafalarda soru işaretleri bırakırken,
    sarı- kırmızılı yönetimin ise Lincoln'e karşılık, Wolfsburg'tan Brezilyalı golcü Grafite'yi isteyeceği öğrenildi. Öte yandan teknik direktör Michael Skibbe ise Lincoln'ün satılmasını istemediği edildi. Kaynak: fotomac
    Last edited by klasgs : 02.Ağustos.2008 at 05:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sakary Ali Misafir

bence gs satmalı lincoln'u lincoln'un tavırlarından kalmak istemediği belli oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lincoln giderse orta saha çöker..Arda-Lincoln-Kewell 3lüsü bozulmamalı..Alparslan Erdem gelirse geldiği gibi kiralanır büyük ihtimal.Volkan Yaman'ı harcamayız.Kaynağın fotomaç olması da zaten büyük bir kolpalık içeriyor. Oliviera'yı alalım veya Grafite'yi kapatalım transfer sezonunu.Bu haberlerden biz de bıktık.Düşünün yöneticilerle futbolcuları.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

"1-2 takviye daha yapacağız"

Galatasaray Futbol Komitesi üyesi Haldun Üstünel, diğer takımlarla karşılaştırdıkları zaman kurayı olumlu karşıladıklarını söyledi. Üstünel rakiplerini çok ciddiye almak istediklerini belirterek, "Herşey yeni başlıyor. Bizim hedefimiz sarı kırmızılı renkleri Şampiyonlar Ligi'nde dalgalandırmak. Bu amaçla yola çıktık ve şampiyon kadromuza gerekli takviyeleri yaptık. Kısa zaman içerisinde 1-2 takviyemiz daha olacak. Amacımız önce şampiyonlar ligine kalmak sonra ilerleyebildiğimiz kadar ilerlemek. Steaua Bükreş Romanya'nın önde gelen kulüplerinden biri. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Milli takım seviyesinde oynayan 7-8 oyuncuları var. Zor bir maç olacak. Bizim handikabımız onların lige daha erken başlaması. İlk maçı sahamızda oynayacak olmamız nedeniyle iyi bir sonuçla ayrılmamız gerekiyor. Yüksek bir moralle Romanya'ya gitmek istiyoruz" dedi.
    Üstünel, ayın 7'sinden önce son transferleri de gerçekleştirmek istediklerini ifade ederek, "Elimizden geleni yapacağız. Transfer edeceğimiz oyuncu sayısı birden fazla da olabilir. Werder Bremen'in Türk oyuncusu Alparslan Erdem de gündemizde olan oyunculardan. Transfer konusunda en yakın zamanda kamuoyuna da bilgi vereceğiz" şeklinde konuştu.
    Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin de Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki rakipleri Steau Bükreş ile ilgili olarak, "Çok ciddi hazırlanmamız gereken ve bu sene oynayacağımız en önemli müsabaka. Resmi maç oynamadan bu maça çıkacak olmamız bir dezavantaj. Bu dezavantajı ortadan kaldırmak için hazırlık maçları ve hazırlık etabında herşeyin planlandığı gibi gitmesi lazım. Şu ana kadar herşey planlandığı gibi gitti. Rakibimizi de eleyerek Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
    Sezgin sakat futbolcular hakkında ise "sakatlık olması hiç kimsenin gönlünden geçmez. Şansız bir durum. Ama futbolda sakatlık var. Ne zaman dönecekleri belli değil diye birşey yok. Bizde futbolcularımızın sakatlıkları hakkında raporlar var. Umarım hepsi Şampiyonlar Ligi ön eleme müsabakasında hazır hale gelecek" dedi.
    Sarı kırmızılı takımın tecrübeli orta saha oyuncusu Ayhan Akman da kurayı değerlendirerek, "Bu sene bizim için önemli olan Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek ve orada da başarılı olabilmek. Süper Lig şampiyonluğu çok önemli ama Galatasaray taraftarın alışkın olduğu gibi bizden Şampiyonlar Ligi'nde de başarı bekliyor. İnşallah Steaua Bükreş'i eleyip Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istiyoruz" diye konuştu.
    Ayhan yeni sezon hazırlıklarının sürdüğünü ifade ederek, "Milli takımdan da geç dönen arkadaşlarımız var. Tam kadro olarak çok az bir çalışma zamanı bulduk. İnşallah 1 hafta 10 güne kadar en iyi şekilde form yakalayacağız diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
    Hasan Şaş da Steaua Bükreş'in zor bir rakip olduğunun altını çizerek, "Tüm takımlar şampiyonlar ligi'ne kalmak istiyor. Zor kolay takım yok. Tabiki Barcelona gibi takımlar varken Steaua Bükreş'in çıkması iyi ama Steaua Bükreş'de çok iyi bir takım. Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde çok başarılı maçlar oynadı. Bence şanslar eşit Ali Sami Yen'deki maçtan avantajlı bir skor elde ederek Romanya'ya gitmemiz gerek. Bizim handikapımız çok sakatımızın olması. İyi bir takım olabilmemiz için onların da dönmesi lazım. Süremiz çok kısaldı. İnşallah bu 15 günü az hasarla atlatırız ve Steaua Bükreş maçına hazır oluruz" şeklinde konuştu.
    Galatasaray Teknik Direktör Michael Skibbe Avrupa Şampiyonlar Ligi3. ön eleme turundaki rakipleri Rumen Steau Bükreş'in çok önemli birrakip olduğunu belirterek, "Ancak rakibe göre daha şanslı olduğumuzsöylenebilir. Biz lige katılmaya daha yakınız. Şu anda eksikoyuncularımız Servet, Kewell, Arda ve Emre de takıma katılınca tamamıylahazır olacağız" diye konuştu.
    Kaynak: DHA

02.08.2008
    Last edited by Revolution : 02.Ağustos.2008 at 12:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    Ben bu transferlerden sonra Haldun Üstünel'in FM oynadığını düşünmeye başladım açıkcası
    Scout ekibi varmış sanırım Galatasaray'ın.Ogan Tarhanda içindeymiş.O adam kesin oynuyordur.Oynamasa bile baya iyi biliyor Avrupa piyasasını.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Meksika 1.Ligi ekiplerinden America Kulübü başkanı tarafından yapılan açıklamada, takımın 1.kalecisi Guillermo Ochoa için Galatasaray ve Everton'ın transfer tekliflerinde bulunduğu ama bu iki kulübünde tekliflerinin reddedildiği açıklandı.

2 gün önce Morgan De Sanctis'i kadrosuna katan Galatasaray'ın bu kaleciden önce Meksika'da America kulübünde oynayan 22 yaşında ki Ochoa'ya teklif yaptığı öğrenildi. Ayrıca kaleci için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'unda devrede olduğu öğrenildi.

Tekliflerle ilgili olarak Meksika basınına bir açıklamada bulunan America kulübü başkanı Michel Bauer "Ochoa Avrupa deneyimi yaşamadan önce bir sene daha Meksika'da oynayacak. Kendisiyle görüştük ve ona gelen teklifleri kabul etmemesini söyledik. Sonuçta ne biz ne de oyuncumuz kiralık olarak bir transferde istemiyoruz. Zaten kalecimizin bizimle 2010 yılına kadar sözleşmesi var. Ama önümüzdeki yıl istediğimiz ciddiyette bir teklif gelirse transferine izin verebiliriz. O zamana kadar Ochoa, en kötü Aralık ayına kadar America takımının kalesini koruyacak. Daha sonra neler olur, hep beraber göreceğiz" dedi.

OCHOA KİMDİR?

Francisco Guillermo Ochoa

Doğum Tarihi: 13.07.1985
    Doğum Yeri: Guadalajara
    Uyruk: Mexico
    Boy: 180 cm.
    Kilo: 72 Kg.
    Mevkii: Kaleci
    Forma: 1
    Lakabı: Memo

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Lincoln giderse orta saha çöker..Arda-Lincoln-Kewell 3lüsü bozulmamalı..Alparslan Erdem gelirse geldiği gibi kiralanır büyük ihtimal.Volkan Yaman'ı harcamayız.Kaynağın fotomaç olması da zaten büyük bir kolpalık içeriyor. Oliviera'yı alalım veya Grafite'yi kapatalım transfer sezonunu.Bu haberlerden biz de bıktık.Düşünün yöneticilerle futbolcuları.
    Lincoln'e Talip var ise Klüpte Tutulmamalı, derhal Gönderilmeli.. Orta Saha Falanda Çökmez Kaç Maç Oynadıki Lincoln Şampiyonlukta G.Birliği maçınmda Son Dakikalarda Attığı Golden Başka Fayda Sağlamadı..
    Sanctis
    Sabri Servet Meira Hakan
    Linderoth Mehmet Topal(Baris Özbek)
    Arda Turan Kewell
    Lincoln'Yerine Alınacak Yabancı
    Transfer Edeceğimiz Forvet..

Bence Güzel Bir Tatik Olurdu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

kewel la lincoln kaç maç oynayacakki orta saha çoksün zaten..

Sayfa 94 / 122 İlkİlk ... 44849293949596104 ... SonSon

Mesaj Yetkileri