-
Bu sezon ilk kez evimde Televizyon maçında maç izleyeceğim için, arkadaşımdan gelen barda maç izleme ve o güzelim sohbet ortamını red ettim. Sıcacık koltuğuma oturdum. Rahat rahat maç izleyeceğim hayali ile maçın başlamasını bekledim. Maç başlarken görüntüde yaşanan yayın aksaklıkları ile durmadan yayın kesiliyordu bunun yanı sıra şifreleme yüzünden bir kaç dakikada onun için bekledikten sonra, beşinci dakikada maçı izleme fırsatı buldum. Bunun üstüne spikerin durmadan diğer digital platform dediği ve biz Türk toplumunun bildiği gibi o platformun Digütürk olduğunu bilerek bu söylentiler içinde maçın ilk yarısını bitirdik. İkinci yarıda D-Smart'ın yayının üstüne koyduğu logo ve durmadan alt-üst yazılar geçirmesi ve görüntün tekrar yayına bağlı olarak kesilmesi ve ekranın karamasını izledik. Zaten son beş dakika boyunca D-Smart logosunun her türlü çizgi karakterinide ezberlemiş olduk. Bu arada maçı sorarsanız şans eseri gördüğüm Kazım'ın golü(o sırada gene ekranda D-Smart logosu) ve bir kaç Santos şutu vardı.
Mesaj Yetkileri