Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 91 sonuç

Konu: Steaua Bükreş - Fenerbahçe [ UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. Maçı ]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

özerin bi problemi yoksa eğer daum ne amaçla çıkardı onu anlamış değilim.. antep maçına donmez ınsallah
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hem alt yazı hem üst yazıya da ilk defa rastlıyorum. Rezillik. Allah korusun bu Dsmart TSL yayın haklarını alırsa yandık.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Az önce yazıyı Digiturk kapadı ama şimdi en üste yazılar geçmeye başladı D-Smart Digiturk ısrarla savunuyor Emre Tilev'li D-Smart ise sürekli bu işin yasal olmadığını söylüyor ayrıca Digiturk'te 2 dakikada bir yayın donuyor bakalım neler olucak.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kazım çıktı Selçuk girdi. Daumun taktik bilgisine hayranım. 4-6-0 taktiği ile oynuyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Kazım çıktı Selçuk girdi. Daumun taktik bilgisine hayranım. 4-6-0 taktiği ile oynuyoruz.
    süper taktik harbi
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006

Bu sezon ilk kez evimde Televizyon maçında maç izleyeceğim için, arkadaşımdan gelen barda maç izleme ve o güzelim sohbet ortamını red ettim. Sıcacık koltuğuma oturdum. Rahat rahat maç izleyeceğim hayali ile maçın başlamasını bekledim. Maç başlarken görüntüde yaşanan yayın aksaklıkları ile durmadan yayın kesiliyordu bunun yanı sıra şifreleme yüzünden bir kaç dakikada onun için bekledikten sonra, beşinci dakikada maçı izleme fırsatı buldum. Bunun üstüne spikerin durmadan diğer digital platform dediği ve biz Türk toplumunun bildiği gibi o platformun Digütürk olduğunu bilerek bu söylentiler içinde maçın ilk yarısını bitirdik. İkinci yarıda D-Smart'ın yayının üstüne koyduğu logo ve durmadan alt-üst yazılar geçirmesi ve görüntün tekrar yayına bağlı olarak kesilmesi ve ekranın karamasını izledik. Zaten son beş dakika boyunca D-Smart logosunun her türlü çizgi karakterinide ezberlemiş olduk. Bu arada maçı sorarsanız şans eseri gördüğüm Kazım'ın golü(o sırada gene ekranda D-Smart logosu) ve bir kaç Santos şutu vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

d-smart macı tam anlamıyla katletti hele bi ara alttan ustten yazı geciodu tam komedi

Yok böyle birşey ya yok böyle bir yayıncılık !! Ekran donuyor,logo çıkıyor ekranda ve gol pozisyonlarında oluyor bunlar.Allah hepinizi bildiği gibi yapsın..

Maça gelince ilk yarı koparabilirdik ama 2. yarı golü bulduk.Çok güzel bir atak oldu Emre-Özer-Carlos ve sonunda Kazım golü attı..Özer de çok iyiydi bugün.İyi paslar yaptı temposu çok iyiydi.Ama maçın yıldızı bana göre EMRE'ydi..Helal olsun diyorum Emre'ye..Başka söze gerek yok

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Maçın içine etti yine D-Smart...Ekranda arkaplan olarak D-Smart logosu göstermeler,Emre Tilev'in sürekli aynı şeyi tekrarlaması,Durmadan geçen altyazılar...Maça Dönelim...Fenerbahçe çok kolay kazanmadı...Zorlandı kabul edelim bunu...Kazım'ın golünden sonra biraz geriye çekildi Fenerbahçe ama bu sefer etkili gelmeye başladı Steua Bükreş...Ne kadar gelsede bir türlü etkili olamadı.Tebrikler Fenerbahçe...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maç başlar başlamaz top kontrolünü elimize aldık ve iyi paslarla rakip kaleye gitmeye başladık. Steau Bükreş zaten oynadığı ilk 2 maçta gol atamamış. Bize karşı da kontralarla etkili olmaya çalıştılar ve birkaç pozisyon dışında etkili oldukları söylenemez. Andre Santos'un kaçırdığı 2 tane çok net pozisyon maçın erken kopmasını engelledi. O gollerden herhangi birisini atsa maç erkenden bitecekti. Diğer oyuncularımızla da girdiğimiz önemli pozisyonlar oldu ama değerlendiremedik. İleri hattaki mükemmel paslaşmalara Santos el freni oldu. Özer, Mehmet, Emre, Kazım zaman zaman Carlos ve Baroni'nin desteğiyle ilerde Steau defansının başını döndürdü.

Maçın yıldızı geçen sezon 2. devreden itibaren mükemmel oynayan Emre'ydi. Çok iyi paslar atıyor, hücumda etkili, top çalıyor, çalım atıyor, arkadaşlarına liderlik yapıyor, sahada basmadık yer bırakmıyor. Bugün de herşeyi yaptı.

Özer ilk defa ilk 11'de başlamasına rağmen beğendim. Sahanın heryerine hakim, bileklerine zaten hakim ve tek pası mükemmel yapıyor. Golde Carlos'un önüne bıraktığı top çok güzeldi. Zamanla daha da iyi olacaktır.

Kazım forvetsiz kalmamızdan dolayı forvet olarak oynadı. Kanatlara çok fazla kaçsa da gerek fiziğiyle gerekse tekniğiyle ileride iş yaptı.

Sahanın en kötüsü Santos ardından Daum'du. Santos dökülürken Daum, Özer'i çıkardı. Farzedelim ki Özer 90 dakikayı kaldıracak fiziki güçte değil. Özer çıkacaksa bile yerine Selçuk girebilirdi. Aynı anda Santos yerine de Vederson girebilirdi. Daum Özer'i çıkararak Özer'in yerine yani forvet arkasına Santos'u, sol kanada ise Vederson'u koydu. Ardından ayağımızda top tutmamız gerekiyor, son dakikalara doğru gidiyoruz ilerde ayağında top tutabilecek Kazım'ı çıkardı ve yerine giren isim Selçuk. Mehmet'in dediği gibi resmen 4-6-0'a geçtik. Maç boyunca sürünen Santos maçın son dakikasında oyundan çıktı. Bugün muhtemel bir puan kaybının en büyük sorumlusu yine Daum olacaktı.

Digitürk'ü Dsmart'a taktığı kapaktan dolayı, Fenerbahçe'mizi de oynadığı iyi futbol ve galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Sheriff'in Twente'yi 2-0'la geçmesinin ardından liderliğe yükselmiş olduk.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sonuç çok güzeldi.Maçı Azerbeycan kanalından seyrettim.

D-Smart'ın yaptıklarına denecek bir şey yok kepazelik bile az kalır.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Eskiden başka seylere küfrederdim kaybedince simdi kazandık ama D Smarta küfrettim lanet olsun sizin yayıncılığınıza...

İyi oynadık kazandık golü tekrar izledim gerçekten iyi paslasmısız...

Lideriz bu arada

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

iyi oynadik eksiklerimize ragmen, volkani tebrik etmek gerekir bir futbolcu 1-2 sezonda bukadarmi gelistirir kendisini. helal olsun! darisi özerin basina

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Eskiden başka seylere küfrederdim kaybedince simdi kazandık ama D Smarta küfrettim lanet olsun sizin yayıncılığınıza...

İyi oynadık kazandık golü tekrar izledim gerçekten iyi paslasmısız...

Lideriz bu arada
    Biz Fenerliler bu yüzden şansızız, sonuç ne olursa olsun küfür ediyoruz. Biz çözemedik gitti.

Emre Tilev maçta Digitürk'e iyi saydırdı ama

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

D-Smart'ın bu yaptıklarından sonra,inadına almayacağım D-Smart.İsterlerse ligi de alsınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

D-smart ın yaptıklarına diyecek bişi yok..gs li olarak fenerbahçemizi kutluyorum maç fenerin hakkıydı tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Biz Fenerliler bu yüzden şansızız, sonuç ne olursa olsun küfür ediyoruz. Biz çözemedik gitti.
    Bi memnuniyetsizlik oluyor bizde hep

Digitürk e selam olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İşte beklediğim takım buydu. Tamam hedefin lig ama bu maçları böyle alacaksın. Rotasyon yapacaksın. Aslan Özer aylar sonra ilk onbirde çıktı iyi bir görüntüdeydi. çok güzel pas yaptık. Emre döktürdü yine. Hiç ti ye almadığımız grupta liderliğe çıktık. Tekrar etmekte fayda vardır heralde;

2010 yılında Avrupa katsayılarından puanlar silinecek ülkelerin 10. sıradayız ve yukarıda sırası ile 9. Portekiz ve 8. Hollanda ile çekişiyoruz. Onları geçip 8. olacağız. o nedenle bu maçları almak çok önemli. Yarın Cl torbalarındada avantajımız olacaktır bu puanlar sayesinde..

Hayırlı olsun galibiyetimiz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Memedov View Post

Manchester bi cok macta bu taktikle oynuyor

Fenerbahceyi tebrik ederim. Iki ekibimizde galibiyet aldi simdi derbiye konsantre olalim

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Her maç ayrı enstantane bizi buluyo. Almışım elime nevaleyi oturmuşum maç izlemeye oyuncuların isimlerini söyleyemeyen bir spiker. Sürekli donan bir yayın. Eşşşşek kadar D-Smart logosu alttan üstten yazılar. Sürekli olarak maçı anlatmayı kesip rüyalar diyarı dsmarta gelin diyen spiker bozuntusu. Yahu adam seni oraya maç anlatsın diye koydular. Ne diye saçma saçma şeyler söyleyip insanı çileden çıkarıyosun. Başlarım yayın hakkına. Madem böyle birşey var git başvur şikayet et izleyicileri ne diye sıkıyosun.

Maçta aklımda kalan tek şey Santos'un kaçırdıkları ve bizim forvetsiz oynamamız. Santos sol bek diye geldi dün akşam forvette oynadı Kazım çıktıktan sonra (:

Özer attığı pasla Alex'in yerini dolduracağını gösterdi. Göremeyenler varsa helal olsun.

Sheriff'te Twente'yi yenmiş 6 puanla lideriz. Twente maçında saçma hatalar yapmasak şimdi 9 puan olacaktık ve bitirecektik grubu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rezalet bir yayın anlayışı, panikleyen D-Smart'ın gülünç çırpınışları. TNT eğer Digitürk ile anlaştıysa ki ortada bir anlaşma olmadan Digitürk TNT kanalını ekleyemez, maçı da açık şekilde verir. Çünkü her ne kadar D-Smart engellemeye çalışsa da TNT ulusal kanal. Digitürk'ü engellemeye çalışıyorlar, o zaman Star'ın verdiği Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş maçlarına da şifre koydurtmaya, engellemeye çalışsın D-Smart. Çünkü aynı şey. Digitürk umarım yasal yollara başvurur, çünkü maçın büyük bölümünde ortada başka platformun reklamı yer aldı. Sonra da durmam UEFA'ya şikayet ederim D-Smart'ı. Maç boyunca sürekli saldırdılar çünkü Digitürk'e.

Bir de dün gazetelerde D-Smart'ın verdiği reklamlar var, kendileri para verip yayınlattıkları reklamlarda maç keyfi Digitürk 54. kanalda diye yazmışlar. Hem para ver reklam yayınla, Digitürk ile anlaş, sonra da çamur at. O kadar sinir bozucuydu ki maç, doğru düzgün izleyemedim bile.

Eksik kadro olmasına rağmen istediğim bir kadro sahadaydı. Bize forvet lazım demiştik sezon başında. Topu alacak, ayağında tutabilecek ve gerektiğinde rakibini geçip şut atacak hızlı bir forvete ihtiyacımız var. Ne Semih ne de Güiza bu sisteme tam oturmuyor, bakalım devre arası böyle bir forvet gelir umarım.

Daum derbide Özer'i düşünmüyor bence. Alex'in oynayamama durumuna karşı Santos'u oraya koyacak muhtemelen ve dün onu denedi. Hem mücadele eden hem de pas yapmayı bilen oyuncular olduğunda, hem rakibi oynatmıyorsunuz hem de yorulmuyorsunuz. Dün hele ki gol geldikten sonra derbi nedeniyle iyice kontrollü oyuna geçtik ve sürekli topu çevirmeye başladık. Emre bu takımın yavaş yavaş komutanı olma yolunda ilerliyor. Alex daha önde olduğundan, skora direk etki ettiğinden çoğu maçın yıldızı oluyor ama Emre'nin takıma kattıkları çok daha fazla bence. Dün yine sahanın en iyisiydi. Oyunu tek yönlü oynamıyor hem savunmada hemde hücumda var. Baroni'nin savunma tarafına ağırlık vermesiyle Emre gücünü daha ekonomik kullanıp hücuma daha sık çıkabiliyor.

1 puan alınmasının bile takımı üzmeyeceği bir ortamda 3 puanı alıp, lider olarak döndük. Sakatlıklar nedeniyle gerçekleşmiş bu revizyonları, kadro tamken de yapmalı Daum. Alex bile alternatifsiz olmadığını bilmeli. Ama şu aşamada Özer'in Alex'i zorlayabilmesi çok zor, buna Daum izin vermez muhtemelen, umarım günü kurtarmak için kullanmadığı Özer'i tamamen küstürmez ve Alex sonrası dönem için hazırlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Benim anlayamadığım D-Smart maçların yayın hakkını aldı mı almadı mı ? Aldıysa niye herkes D smatr'a sövüyor izleyemediği için.. Çok pahalı bişi değil digitürk yerine D smart kullanın o zaman bence siz de ben çok rahat izledim maçı.. Lig TV kartını da soktun mu sokete hem avrupa hem lig maçları sorunsuz izleniyor haberiniz olsun
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İleride paralı yayın yapmayacağız diyerek 100 liralık cihazları 400 liraya sattıkları için, halkı kandırıp doğru anlaşılır bilgilendirme yapmadıkları için, ayrıca 3 tane maça 200 lira peşin istedikleri için. Telefonda defalarca grup maçlarından sonra yayın hakkının Show TV'de olduğuna dair bilgiler var, bu durum nedir dememe rağmen net yanıt alamadığımdan, yine bu TNT gündemde değilken UEFA'nın kurallarını az çok bildiğim için aynı gün 1 maçı açık kanaldan verecek misiniz Star TV'de olduğu gibi sormama ve bana hayır grup maçları Eurofutbol kanalında diye papağan gibi aynı şeyleri tekrarladıklarından ben kızıyorum.

Kızmak için başka sebeplerim de var, sitelerinde duyurdukları kampanya için aradığımda ben öyle bir şey yapamam diyerek yardımcı olmadıkları için, hatta öyle kampanya yok bile dedi başta ama internet önümde açık kampanyayı okuduğumda kadın da şaşırdı. Bu kampanya için sizi arayacaklar dedi, 3 ay oldu hala arayacaklar.

Yayın hakkını almasına kimse kızmıyor, müşteriyi yolunacak kaz gibi gördüklerine kızıyorlar. Ben 30 liraya Lig TV izlerken neden sadece 3 maç için ayda 20 lira vereyim ki? Ayda 3 maç değil ha, belki de 1 senede 3 maç.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Benim anlamadığım bir durum var daha iyi bilen var mı acaba konuyu? Benim bildiğim TNT serbest pazarlamaya geçti,Doğan grubu bünyesinden ayrıldı.O yüzden kendi isteğiyle yayınını yayabilmek için Digitürk platformu ile de anlaştı. Benim anlamadığım nokta şu. Madem durum bu niye o zaman o kadar laf edeceklerine maçları kendi yayın kuruluşları olan müzik kanallarından birinde ya da CNN Türk'de vermiyorlar da bünyesinden ayrılan bir kuruluşta veriyolar sonrada maç şöyleymiş de bizimmiş de falan da filan da binbir türlü tantana yapıyorlar anlamadım doğrusu.

Mantıklı olarak düşüncem bu kanal ile şifresiz maçlar hakkında anlaştılar ama Digitürk platformuna da geçeceklerini tahmin etmiyolardı.Zaten orda verse ne olacak öbür yerde verseler ne olacak.Neticede kablolu uydu vs vs sen 12 maçın 6 sını şifresiz yayınlamak zorundasın ama hepsini ben yayınlayacağım diye etrafı kandırıp paraları cebe attın. Serkan kardeşimin dediği gibi grup maçları sonrasıda ayrı bir muamma. Böyle kandırarak iş yapılır mı sonra ne diyecekler çok merak ediyorum.

Zaten kapalı bir şekilde konuya gireceğim ama bir yayın kuruluşunda da bir duruş olur yahu. Tam diyorsun ilginç sonunda doğru düzgün şeyler yapmaya başladılar diye, paçayı kaptırınca yok vergi yüzünden yok başka bir sebeple,bir el etek öpmedikleri kalıyor. Benim zavallı medyam.Zaten yakında medya diye bir şey kalmayacak. Tek ses dinleyeceğiz her yerden.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

[youtube]cNsHSxgLO_s[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=cNsHSxgLO_s

Ne diyo burda Şahan ?

Şimdi ne yapıyosun Aydın Doğan.

Ne oldu Dansöz oldun şimdi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

En güzeli anten ya Taktım anteni karıncasız bir şekilde izledim maçı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

Ama haklı...

Bu kanallar sonradan paralı olacak mı?

Aldığın zaman koşullar ne ise o uygulanacak.

Ben 2007'de aldığım zamanki kanallar hala şifresiz, rahatça izliyorum. Ama sonradan açtıkları kanallar ücretli oldu. Kısaca tamamen yasallar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Steaua Bükreşli oyuncular çift sıra olarak oyuncularımızı alkışlamış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Ama haklı...

Bu kanallar sonradan paralı olacak mı?

Aldığın zaman koşullar ne ise o uygulanacak.

Ben 2007'de aldığım zamanki kanallar hala şifresiz, rahatça izliyorum. Ama sonradan açtıkları kanallar ücretli oldu. Kısaca tamamen yasallar.
    Yasallık konusunda zaten sağlama almışlar işi yoksa şimdiye kadar kandırıldığını belirten çok sayıda kişi dava açardı. Bende ilk çıktığı dönemde almıştım, imzaladığım sözleşmeyi buldum, orada yazan D-Smart izlediğiniz şey hakkında sonradan para talep etmez yazıyor, parasını ödeyip izleme yapılabilir yani. Olay yasallık değil, halkı kandırmak bir nevi.

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Steaua Bükreşli oyuncular çift sıra olarak oyuncularımızı alkışlamış.
    Şimdi basın başladı Fenerbahçe kaybederse Galatasaray'ı alkışlayacak mı diye, bunu dinleriz derbiye kadar, derbi sonrası artık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri