1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: Steaua Bükreş - Fenerbahçe [ UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. Maçı ]

Hybrid View

Nesil
    2006

Ama haklı...

Bu kanallar sonradan paralı olacak mı?

Aldığın zaman koşullar ne ise o uygulanacak.

Ben 2007'de aldığım zamanki kanallar hala şifresiz, rahatça izliyorum. Ama sonradan açtıkları kanallar ücretli oldu. Kısaca tamamen yasallar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Steaua Bükreşli oyuncular çift sıra olarak oyuncularımızı alkışlamış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Ama haklı...

Bu kanallar sonradan paralı olacak mı?

Aldığın zaman koşullar ne ise o uygulanacak.

Ben 2007'de aldığım zamanki kanallar hala şifresiz, rahatça izliyorum. Ama sonradan açtıkları kanallar ücretli oldu. Kısaca tamamen yasallar.
    Yasallık konusunda zaten sağlama almışlar işi yoksa şimdiye kadar kandırıldığını belirten çok sayıda kişi dava açardı. Bende ilk çıktığı dönemde almıştım, imzaladığım sözleşmeyi buldum, orada yazan D-Smart izlediğiniz şey hakkında sonradan para talep etmez yazıyor, parasını ödeyip izleme yapılabilir yani. Olay yasallık değil, halkı kandırmak bir nevi.

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Steaua Bükreşli oyuncular çift sıra olarak oyuncularımızı alkışlamış.
    Şimdi basın başladı Fenerbahçe kaybederse Galatasaray'ı alkışlayacak mı diye, bunu dinleriz derbiye kadar, derbi sonrası artık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yasallık konusunda zaten sağlama almışlar işi yoksa şimdiye kadar kandırıldığını belirten çok sayıda kişi dava açardı. Bende ilk çıktığı dönemde almıştım, imzaladığım sözleşmeyi buldum, orada yazan D-Smart izlediğiniz şey hakkında sonradan para talep etmez yazıyor, parasını ödeyip izleme yapılabilir yani. Olay yasallık değil, halkı kandırmak bir nevi.
    Bir nevi nitelikli dolandırıcılık, aslında çok iyi avukatlar tutup, uğraşılacak bir durum ama; bu mahkeme anca on yılda biter. Bide yaptığın mahkeme masrafı, aradan geçen o kadar yıl. Uğraşmaya değmez.

Mesaj Yetkileri