Sayfa 178 / 1204 İlkİlk ... 781281681761771781791801882282786781178 ... SonSon
5,311 ile 5,340 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Güzel bir haber, umarım yeni takımında daha iyi performans gösterir, takımını yakmaz.

Adnan Polat'ın açıklamalarına göre seneye kale Aykut ve Ufuk'a emanet olacak, aynı zamanda bu açıklama basında geçen olası Hakan Arıkan transferinin de olmayacağı anlamına geliyor bence. Gayet doğru bir karar alınmış oldu, Aykut kötü bir kaleci değil sadece düzenli olarak oynamaya ihtiyacı var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Aykut kötü kaleci değil ama süreksiz, dalgalı bir performansı var. Leo Türkiye'ye alışamadı belki ama Aykut ile de olmaz.

Zamanında Volkan'ı hatırlamıyor musun Emrah abi ? Yaptığı inanılmaz hatalar Fenerbahçe'yi çok olumsuz etkiledi ama Fener ona bir şans verdi sabretti ve şuan meyvesini nasıl topluyor hepimiz görüyoruz.. Aykut'a biz ne kadar şans verdik ki ? Yaptığı öyle inanılmaz hatalar da olmadı. Sadece 1 maç diktiği top sanırım Sabri'nin sırtına çarptı daha sonra da gol yemiştik sakızla kalecilik yapılmaz lafları çıkmıştı ortaya. Aykut'un bence şansa ihtiyacı var. Hem yedeği de Ufuk Ceylan ona da Aykut'un yeri rahatlıkla emanet edilebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Revolution View Post

Zamanında Volkan'ı hatırlamıyor musun Emrah abi ? Yaptığı inanılmaz hatalar Fenerbahçe'yi çok olumsuz etkiledi ama Fener ona bir şans verdi sabretti ve şuan meyvesini nasıl topluyor hepimiz görüyoruz.. Aykut'a biz ne kadar şans verdik ki ? Yaptığı öyle inanılmaz hatalar da olmadı. Sadece 1 maç diktiği top sanırım Sabri'nin sırtına çarptı daha sonra da gol yemiştik sakızla kalecilik yapılmaz lafları çıkmıştı ortaya. Aykut'un bence şansa ihtiyacı var. Hem yedeği de Ufuk Ceylan ona da Aykut'un yeri rahatlıkla emanet edilebilir.
    Ben Volkan'ın da iyi kaleci olduğunu düşünmüyorum. Sadece bu seneki rüzgâra kapıldı ve moral, motivasyon tavan yaptığı için iyi gidiyor. Bu benim fikrim. Bir kaleci toplara uçmuyorsa ve top gol olmuyorsa iyi kalecidir (bkz. Taffarel, Buffon), bir kaleci toplara uçmuyor ve o toplar gol oluyorsa o kaleci kötü kalecidir. Leo Franco'nun yediği golü Aykut yeseydi, bu gün Aykut gidecekti. O zaman Leo Franco iyi kaleci, Aykut kötü kaleci olacaktı. Ben de bunu anlamıyorum işte.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bugün serviste gelirken radyoda duydum şaşırdım birkaç hafta daha duramamışlar mı sezon bitseydi en azından.Ne diyelim hayırlı olsun umarım Aykut kalemizi en iyi şekilde korur.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ucuz etin yahnisi bu kadar olur.

Hayırlısı olsun.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Galatasaray Kulübü, Arjantinli file bekçisi Leo Franco ile olan sözleşmesini feshetti.

Sezon başında İspanya'nın Atletico Madrid kulübünden bedelsiz transfer edilen ve gösterdiği kötü performans nedeniyle Sarı-kırmızılı yönetimin sezonun ikinci yarısında gözden çıkardığı kaleci Leo Franco ile yollar resmen ayrıldı.

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat, bugün yaptığı açıklamada Arjantinli kaleci ile yollarını ayırdıklarını belirterek, "Leo Franco ile olan sözleşmemizi feshettik. Kendisiyle karşılıklı olarak anlaştık, kulüp bulduğu takdirde bonservis bedeli istemeyeceğiz" dedi.

LEO FRANCO NE YAPTI?

Sezon başında La Liga takımlarından Atletico Madrid'den bonservis bedeli ödenmeksizin Galatasaray kadrosuna katılan, gerek sarı-kırmızılı taraftarlar gerekse spor basınındaki bazı Galatasaraylı yazarlar tarafından eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Özellikle Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye Kadıköy'de 3-1 yenildiği maçta yaptığı kritik hatalar ile dikkatleri üzerine çeken Leo Franco, sarı-kırmızılı taraftarların da büyük bir tepkisi ile karşılaşmıştı.

İddialı Galatasaray kadrosunun en zayıf halkalarından biri olarak gösterilen Arjantinli file bekçisi, bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 26'sı Turkcell Süper Lig, 9'u da UEFA Avrupa Ligi olmak üzere toplam 35 maça çıktı.

Sarı-kırmızılı takımın en fazla süre alan oyuncularının başında gelen Leo Franco, kalesine 35 maçta 35 gol gördü. Leo Franco, Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynadığı derbi maçta Selçuk'tan yediği hatalı golün ardından bir daha forma şansı bulamamıştı.

Kaynak: sporx.com
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tüh niye gitti Leo ya ?!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Leo Franco alınırken soru işaretiydi zaten.Beklentileri karşılayamadı.Son haftalarda kaleyi Aykut'a kaptırmıştı zaten.Demek ki daha fazla zaman kaybetmek istemedi ve sezon tamamlanmadan yollar ayrıldı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Sezon zaten tamamlandı Galatasaray için.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Resmi sitede Leo'nun sözleşmesi hakkında bir bilgi yok, ayrıca Leo Franco takım kadrosunda da var ama??

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Resmi sitede Leo'nun sözleşmesi hakkında bir bilgi yok, ayrıca Leo Franco takım kadrosunda da var ama??
    Hemen güncellenmez yahu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Niye sözleşmesini fesh ettik anlamıyorum Leo Franco piyasası olan bir kaleciydi 3-4 m € gibi bir bonservise yollayabilirdik bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Niye sözleşmesini fesh ettik anlamıyorum Leo Franco piyasası olan bir kaleciydi 3-4 m € gibi bir bonservise yollayabilirdik bence.
    Satılmak istediğinde gitmem diyordu.Tek taraflı edilmek istenirdi Leo kabul etmeseydi.Sözleşmesi vardı sonuçta.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

"Serdar ve Hakan gidebilir!"

''HAKAN VE SERDAR'IN GİTMESİ SIKINTI YARATMAZ''
    Düren, henüz sözleşme yenilemeyen kaleci Hakan Arıkan ile Serdar Özkan'ın, Galatasaray'a gitmesinin herhangi bir sıkıntı yaratmayacağını söyledi.
    Bu iki oyuncuya teklif yaptıklarını ve kalmalarını istediklerini dile getiren Mete Düren, ''İki oyuncu Galatasaray'a giderse bu Beşiktaş'ta bir sıkıntı yaratır mı?'' şeklindeki bir soruyu da, ''Türk futbolu için hayırlı olsun deriz. Başka bir sıkıntı olmaz'' diye yanıtladı.
    Beşiktaş'ın birinci kalecisinin Rüştü olduğunu hatırlatan Düren, sözlerini şöyle sürdürdü:
    ''Rüştü kariyerinin zirvesinde olan, ancak sonlarına da gelmiş bir kaleci. Dolayısıyla gelecek Hakan'ın ellerinin arasında ama bunu artık ellerinden kaçırır ya da kaçırmaz bu onun kararı. Biz Hakan'ın kalmasını istiyoruz. Kendisine, kulübün şartları elverdiği ölçüde bir teklif yapılmıştır. Buna rağmen 'başka bir ücretle de olsa başka takıma gidip birinci kaleci olmak istiyorum' derse onun şahsi kararıdır, buna da saygı duymamız gerekir.''
    ''FUTBOLCULARA PERFORMANSINA GÖRE DEĞER BİÇİLDİ''
    Mete Düren, Serdar Özkan için de aynı şeyin geçerli olduğunu anlatırken, ''Futbolculara bir sezondaki veya bir sözleşme dönemi boyunca gösterilmiş performansa göre bir değer biçildi. Serdar da bu bunu beğenip beğenmemekte serbest. Kapımız ona açık. Eğer 'karar verdim, kalıyorum' derse, bizim oyuncumuz olarak kalacaktır. Hayır ben bu parayı beğenmedim, gidiyorum derse onun bileceği iştir'' şeklinde konuştu.
    Beşiktaş'ın lisans konusunda bir takım belgelerinin eksik olduğunu kabul eden Düren, ''Bu konuda bir takım belgelerin eksikliğinin söz konusu olduğu doğru, bununla ilgili çalışmalar bu hafta içinde tamamlanacak ve söylenen son tarihten önce bu belgeler verilerek. Bu sorun aşılır. Bütün kulüplerde olduğu gibi bir anlaşma söz konusu, bu anlaşmaya göre davranacağız'' diyerek sözlerini tamamladı
    LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Fener ve Cim Bom onun peşinde!

Fransa'nın önde gelen spor gazetelerinden L'Equipe, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın; Valenciennes'de top koşturan Milan Bisevac'ı transfer etmek istediğini iddia etti.

Gazete, iki ezeli rakibin stoper mevkiine takviye yapmak istediğini ve sezon sonunda Valencienne kaptanlığı yapan Sırp futbolcuyu kadrolarına katmayı hedeflediğini öne sürdü.

2008'den beri Ligue 1'de Valenciennes forması giyen 26 yaşındaki defans oyuncusu, ülkesinde ve Fransa'da hava toplarındaki hakimiyeti ve zamanlamasıyla tanınıyor.

2007'de Kızıl Yıldız'dan Lens'a transfer olarak Fransız futboluna giriş yapan ve bu sezon Valenciennes'de başarılı bir performans sergileyen Bisevac için yaklaşık 4 milyon euro bonservis bedeli istenmesi bekleniyor.

LigTv

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

haber ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer doğruysa Galatasaray Servet'i 4-6M€ ya Rusya'ya satıp ordan gelecek parayla alabilir Bisevac'ı...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kötü kaleci olabilir ben acıkcası begeniyordum ama 1 degil 2 deigl yaptıgı hatalar hep bizi etkiledi olumlu yönde sonrasında sogudum ve begenmemeye başladık ama kesinlikle kariyeri olan bir kaleciydi taraftar her zaman arkasında durdu tribüne cagırdılar destek verdiler Fener macıda bardagı son tasıran damla oldu bize yakısan yine teşekkür edip ugurlamak , gerçi kurtardıgı bi macı hatırlamıyorum ama olan oldu umarım bu sene akıllı transferler yapıp star degilde mücadele eden tekmeye kafa sokan oyuncular alınır.

Herşey gönlünce olsun Leo

Leo Leo Leo Francoooo , Franco Franco Leo Francoooo...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakan Arıkan'ı pek istemem de Serdar Özkan'ı isterim gerçekten..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hakan Beşiktaşla anlaşmaya varmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bisevac kim ya antin kuntin adamlar buluyolar..

oh be hakan arıkan beşiktaşta kalacakmış. aykut-ufuk olsun kalemiz..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bence yetersiz kalır o 2'li Avrupada..Hakan'a gerek yok tabii ki ama inş. yönetim bi hata yapıp yine yabancı kaleci almaz..Onur'u alsak hiç fena olmazdı ama TS bırakmaz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rinaudo iddiası!

Galatasaray’ın, Arjantinli orta saha oyuncusu Andres Rinaudo’ya kanca attığı ileri sürüldü.

Transfer haberleriyle bilinen footballpress.net internet sitesi, ülkesinde Gimnasia Esgrima takımında forma giyen 22 yaşındaki genç oyuncunun Cim-Bom’un yakın takibinde olduğunu iddia etti.

Haberde, İngiliz devi Chelsea’nin de, bonservis bedeli 3 milyon euro olan başarılı futbolcuyu kadrosuna katmak istediği kaydedildi.

06.05.2010
    Kaynak: Sporx

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gerek yok Güney Amerika'lı oyuncu almaya bize Avrupa'lı adam lazım..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rijkaard'dan şok rapor!

Kadroyu yetersiz bulduğunu açıklayan Hollandalı teknik adam, şimdi de hepsi yabancı olmak şartıyla birer stoper, sol bek, forvet ve iki de orta saha transferi yapılmasını istedi

RAPOR FUTBOL ŞUBESİNDE
    Habertürk'ün haberine göre, Galatasaray’ın “Kadromuz yetersizdi” açıklamalarıyla gündeme oturan teknik direktör Rijkaard, yönetime verdiği raporda transfer isteğini yineledi. Rijkaard’ın futbol şubesine ilettiği raporda, “Bir stoper, bir sol bek, iki orta saha oyuncusu, bir de forvete ihtiyacımız” var dediği öğrenildi. Ancak teknik adamın verdiği bu raporda alınacak 5 futbolcu için de, “Yerli değil, yabancı olmasını istiyorum” demesi ve bunda ısrarcı olması, yönetimi ikinci defa şoke etti.

YÖNETİM ARA YOL ARIYOR
    İstanbul BŞB maçından sonra yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi oturan Hollandalı teknik adam, özellikle Harry Kewell ve Milan Baros’un yaşadığı sakatlıkların ardından kadroda büyük bir sıkıntı yaşadıklarına dikkat çekmiş ve aynı kalitede oyunculara sahip olamadıkları için bu sonucun geldiğini vurgulamıştı. Rijkaard’ın bu isteğine karşılık olarak, gerek mali durumları sebebiyle gerekse yabancı kontenjanı yüzünden büyük sıkıntıya giren yönetimin, ara yol bulmaya çalıştığı belirtiliyor.

İSİMLERİ SEZON BİTİNCE BİLDİRECEK!
    Rijkaard’ın yöneticilere verdiği raporda alınmasını istediği isimleri sezon sonunda bildireceği, şimdi yönetim kanadında merakla bu ikinci listenin beklendiği vurgulandı. Hollandalı teknik adamın özellikle savunmaya ve orta sahaya dünya çapında yıldızlar istemesi, yönetimi kara kara düşündürüyor. Rijkaard’ın istediği oyuncuların alınmaması durumunda ise ayrılmasından korkuluyor.

Kaynak: Milliyet

----------------------------------------------------------------------------

Gio, Jo, Kewell, Franco, Elano yollanıcak büyük ihtimal ya da Elano yerine Keita gidecek...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Franco gitti zaten Sol bek istediğine göre Caner de gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Haber doğruysa eksik yerleri iyi tespit etmiş.Umarım ihtiyaca göre adamlar alınır.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

5 yabancı istemiş habere göre. Neill, Keita ve Baros kalır gerisi gider o zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    5 yabancı istemiş habere göre. Neill, Keita ve Baros kalır gerisi gider o zaman.
    Aynen katılıyorum.Neill %100 Baros %95 Keita %75 kalır Onun harici hepsi gider.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Doğrusu da o olur bence .. Belki bi nebze Dos Santos da kalabilir ama onun haricindekiler gider.. Elano bana kalırsa dünden razı gitmeye hiçbir şey oynamadı bu sene .. Kewell da kalabilir aslında =)

Mesaj Yetkileri