Sayfa 672 / 896 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon
20,131 ile 20,160 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Evet Cristian tam güvenilecek adam değil, ama Topal'la birlikte en azından defansif açıdan sıkıntı yaşatmayacağı kesin. oraya transfer yapılmazsa bu sene de 4-2-3-1 gibi bir sistem kullanılacak demektir, Alex bu sene de rahatlıkla oynar.

--------------------------------Volkan-------------------------------------------
    Gökhan----------Egemen-----------Bekir(Transfer)-----------Kaldırım
    --------------------Topal---------------Baroni---------------------------------
    Kuyt--------------------------Alex-------------------------------------Stoch
    ---------------------------------Sow--------------------------------------------

Bu kadro bile yeterince iyi, bir de Bekir yerine bir stoper ve Baroni yerine bir orta saha gelirse canavar gibi kadro oluyor.
    topal baroni ikilisi yanyana oynuyorsa o takım bana hiç ümit vermez.emre gitti yerine gelcek adam topal değil.emre varken bile orta alanda sıkıntılar temposuzluklar yaşanabiliyordu topal da emre nin oyun kurma tempo yapma dikine oynama dribling özelliklerinin 5 te 1 i yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    topal baroni ikilisi yanyana oynuyorsa o takım bana hiç ümit vermez.emre gitti yerine gelcek adam topal değil.emre varken bile orta alanda sıkıntılar temposuzluklar yaşanabiliyordu topal da emre nin oyun kurma tempo yapma dikine oynama dribling özelliklerinin 5 te 1 i yok.
    Orası doğru tabii, ama geçen seneye göre daha kuvvetli kanatlarınız var, orta sahanız da ofansif olarak olmasa da defansif olarak daha kuvvetli bence. Daha oraya transfer de yapılacak zaten, kısa vadede Vaslui maçını filan çıkarır bu kadro, ama bir sonraki turda daha kuvvetli rakipler olacak, oraya kadar yapılmalı orta saha transferi.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

şuana kadar çoktan yapılması lazımdı o kadar hazırlık maçı vs geride kaldı.her sene aynı şeyi yapıyor yönetim ben bıktım artık.young boys a da bu yüzden elenmiştik.ve dediğim gibi çift yönlü ortasahaya lazım dediğimiz adamların haberleri hiç çıkmıyor kokrkutuyo bu durum açıkcası.
    stopere bende yobonun geleceğini düşünüyorum onun geç gelmesi çok dert değil sonuçta takımla uyumu çok iyi takımı hocayı vs biliyor ama ortasaha direk alınıp 11 oyuncusu olacak o yüzden çoktan yapılmalıydı ki benim hislerim en 10 gün daha ortasaha adına bi gelişme olmayacağı yönünde

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Bu kadar karamsar olmayın.Vaslui'yi bu kadro rahat eler ama tabii bu işler kadro kalitesine bakarak olmuyor.Sahadakilerin kalitesini göstermesi lazım.Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadığımız sezonda orta sahada kim vardı?Aurelio - Maldonado.Eğer Sow formunu yakalarsa Cristian - Topal 2lisi de pek sırıtmaz.Alınabilecekse iyi bir orta saha alınması şart.Ama gidipte adam alıyım diye orta sahaya adam alınacaksa ben buna karşıyım istediklerin gelmiyorsa alma

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Selcuk Aurelio oynuyordu genelde.Aurelio insan üstü performans gösteriyordu P.Viera havasında top oynuyordu adam.Selcuk da defansif görevi üstleniyordu top kap aldığını geri yana ver falan.baya gol yedirmişti sağ olsun.Topal ın yanına o zamanki Aurelio olsa hiç karamsarlık yaşamam zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Alper Öcal ‏@alperocal
    Fenerbahçe kilo fazlası ve dinamizm eksikliği sebebiyle Badelj transferinden devreden çıktı. Hamburg yolunda genç Hırvat.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    defansa yobo'nun geleceği aşikar bence bu saatten sonra. orası için fazla uğraşmazlar.

şimdi tüm yoğunluk ortasaha transferindedir.

bu arada aykut hoca kamptan sonra 4 kişiyi istememiş. aralarında bienvenu de varmış. bir forvet daha alınabilir belki.
    Hazırlık kampında az şans tanıdğı oyuncular Özer,Sezer,Bienvenu ve kiralık olarak Özgür olacakmış.Nerde dinledim hatırlamıyorum ancak bu oyuncular düşünülmüyormuş.Büyük ihtimal bu 4 oyuncu gider.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

özer ve sezer gidecekse salih ve recep'i sık sık 18'de göreceğiz demektir.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Özer gitsin tamam da Sezer'e şans verilmesinden yanayım ben geçen sezon sakattı hiç oynayamadı şans bulamadan göndermeyelim adamı, dursun rotasyonda forma verilir.Özer kaç defa fırsat buldu kullanamadı, yolu açık olsun.Sezer bu yıl denensin olmazsa gelecek yıl gönderilir sonuçta bu adam ligin kalbur üstü yetenekli topçularındandı.Özgür'ü göndermek de tamamen aptallık olur sol beke sol açığa genç alt yapıdan yetişmiş fenerli adam işte niye istemiyosun.Ankaragücünde de gayet iyi işler yapabileceğini gösterdi üstelik

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Default Hayırlı Olsun Eto' o Bitmiş !!!

Fener'de Eto'o heyecanı

Aziz Yıldırım'ın büyük rüyası gerçeğe mi dönüşüyor?

Fenerbahçe'nin yıllardır hayallerini süsleyen Samuel Eto'o konusunda sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezon başında İnter'den Anzhi'ye transfer olan 31 yaşındaki Kamerunlu golcü, aldığı astronomik ücrete rağmen Rusya'da mutluluğu bulamadı.

Anzhi kulübü, Dağıstan Cumhuriyeti'nin başkenti Makhachkala'de olmasına rağmen, sürekli Moskova'da yaşayan ve hemen her hafta uzun uçak yolculukları yapmaktan bıkan Eto'o, menajeri Claudio Vigorelli'ye "Burası bana göre değil. Artık dayanamıyorum. Ayrılmam daha iyi olacak galiba. Fenerbahçe'nin benimle hâlâ ilgilenip ilgilenmediğini bir an önce öğren" dedi. Bu talimattan sonra menajer Vigorelli'nin önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor.

(Fotomaç)

Eto'o Bitmiş !!!
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Alper Öcal ‏@alperocal
    Fenerbahçe kilo fazlası ve dinamizm eksikliği sebebiyle Badelj transferinden devreden çıktı. Hamburg yolunda genç Hırvat.
    Selçuk İnan'ında dinamizm eksiği var ama neler yaptığı ortada üstüne bence hata yaptık

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Fener'de Eto'o heyecanı

Aziz Yıldırım'ın büyük rüyası gerçeğe mi dönüşüyor?

Fenerbahçe'nin yıllardır hayallerini süsleyen Samuel Eto'o konusunda sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezon başında İnter'den Anzhi'ye transfer olan 31 yaşındaki Kamerunlu golcü, aldığı astronomik ücrete rağmen Rusya'da mutluluğu bulamadı.

Anzhi kulübü, Dağıstan Cumhuriyeti'nin başkenti Makhachkala'de olmasına rağmen, sürekli Moskova'da yaşayan ve hemen her hafta uzun uçak yolculukları yapmaktan bıkan Eto'o, menajeri Claudio Vigorelli'ye "Burası bana göre değil. Artık dayanamıyorum. Ayrılmam daha iyi olacak galiba. Fenerbahçe'nin benimle hâlâ ilgilenip ilgilenmediğini bir an önce öğren" dedi. Bu talimattan sonra menajer Vigorelli'nin önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor.

(Fotomaç)

Eto'o Bitmiş !!!
    Fenerbahçe'nin benimle ilgilenip ilgilenmediğini hemen öğren

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yıllık 20 milyon para alıyon ora nasıl sana göre değil, baştan yaratırsın oraları maaşınla Eto'o gelirse yardırır süper ligde yedeğide Bienvenü olur, Sow gönderilir.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

su fotomaci alip okuyan kaldimi hala

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    su fotomaci alip okuyan kaldimi hala
    Ben alıyorum bazen.Yalan oldugunu bilsemde heyecanlı oluyor okurken.Robinho bitti mi ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Eto'o yıllardır bitiyor ama çubukluda göremedik bir türlü
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

hatta ve hatta eto'o bitmiş.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milan Badelj bu sebeplerden vazgeçilecek bir oyuncu değil. Hata yapmış olur Fenerbahçe tek sebep buysa.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ben alıyorum bazen.Yalan oldugunu bilsemde heyecanlı oluyor okurken.Robinho bitti mi ?
    Pires'te bitti ama cok gec bitti adam futbolu birakti

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Eto'o yıllardır bitiyor ama çubukluda göremedik bir türlü
    Ayıp ettin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Fransız basını Lugano ve Gameiro'yu yazmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Lugano bidaha gelmesin ikinci Cannavaro vakası olur önünden bile geçmez umarım klübün.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

artık biri gelsin ya kim olursa olsun transfer olmadı posikolojim bozuldu arkadaş

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bu akşam insanlar bunu konuşuyorlar.
    6 dk sonra gerçek mi fake mi göreceğiz, muhtemelen fake.

TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

bişe çıkmadı

aykut kocaman işini bilir

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

hocam birsey okunmuyor resimden

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Toulouse'dan Moussa Sissoko'nun transferiyle alakalı bir görsel.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Fatih Demirkol: FBTV'de 00.00 gece bültenini kaçırmayın , supriz bir konuğumuz olacak.

Yoksa...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Fatih Demirkol: FBTV'de 00.00 gece bültenini kaçırmayın , supriz bir konuğumuz olacak.

Yoksa...
    Fake o hesap.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Fake o hesap.
    Fake mi ?

Öncekiler oradan duyuruldu doğru çıktı ama bilemem

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,