Tamam arkadaşlar. Bundan sonraki Carlosla ilgili ilk haberi CARLOS FENERBAHÇE'DE diye yazacağım![]()
Tamam arkadaşlar. Bundan sonraki Carlosla ilgili ilk haberi CARLOS FENERBAHÇE'DE diye yazacağım![]()
"YÜCE ATATÜRK"
daha öncede yazıldı bu başlıkOriginally Posted by sekopej
![]()
o zaman ben de Carlos'un FB formasıyla çekilmiş fotosuyla imza atarken ki fotosunu koyarım siteyeOriginally Posted by Del Piero_10
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İnşallah o günleride görecez Serkan abi.Originally Posted by sekopej
Evet bugün Gazi Osman Paşa GFB ile Şehitlikleri gezdim.Bi kafede durduk Eurosportu izlerken alt yazı olarak geçti Carlos Fenerde diye ner kadar doğru bilemem
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
unutun carlosu realle tekrar sözleşme imzalamış.hem carlosa filan gerek yok bence.sol kanat için çok kaliteli bir adamı var fenerbahçenin.MAHMUT HANEFİ.
ümit özattan 1000 kat daha iyi,roberto carlos kadar kaliteli bence.
Arkadaşlar Rüyamda Fenerbahçe - Galatasaray Maçını izliyorum Fenerbahçenin Bir taç Atışını Roberto Carlos Kullanıyor. yani geLicek Carlos size 6. hissim öyle diyor![]()
aziz yıldırım transfer politikasını değiştirdiklerini söylemiş.ihtiyaç yokken yıldız oyuncu almak yerine ihtiyaç olan mevkilere oyuncu alınacakmış.roberto carlos hem yoldız hem yaşlı,adam artık dede olmuş.seneye futbolu bırakacak.gereksiz bir yatırım olur.yukarıda yazdım fenerbahçenin solkanat sıkıntısı yok bence.mahmut hanefi var.o kadar.
Hehe, sol kanat sıkıntısı yok mu?Yahu, M.Hanefi ile Avrupa'da başarı gelmez. En önemli mevki sol kanat. Sol kanattan atak yapamıyoruz, adam gibi orta açamıyoruz. Carlos şart.
Lugano Fenerbahçe'de
Fenerbahçe, 100. yılın ilk bombasını patlattı. Lugano, 100. yılda Fenerbahçe forması giyecek. 26 yaşındaki Uruguaylı stoperin menajeri Juan Figger, "Bir Avrupa kulübüyle sözleşme imzaladık." demişti.
Bunu zaten herkes biliyor. Ben bilinmeyenleri, çok sağlam bir kaynaktan açıklıyorum.
Lugano ile bir ara Milan ilgilenmiş. Fenerbahçe'nin ilgilendiği sıralarda ise, Sevilla ve Liverpool da Lugano'ya teklif götürmüş. En ciddi teklif ise Sevilla ve Fenerbahçe'den gelmiş. 5 milyon pound bonservis bedeli teklif eden Sevilla'nın teklifin reddetmiş Lugano. Fenerbahçe de muhtemelen 5 milyon pound civarı teklif etti veya biraz daha fazla. Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmesinde ise en büyük etken Zico olmuş. Sevilla'da oynama garantisi olmadığı için de Fenerbahçe'yi tercih etmiş. Liverpool, Sevilla ve Milan'ın almak için kapıştığı Lugano'yu Fenerbahçe kaptı.
Lugano'nun haftaya gelmesi bekleniyor.
Kaynak, bir menajerdir arkadaşlar. Bizzat kendisinden aldım bu bilgileri, ismini açıklamayacağım, zira kendisi açıklamamamı istedi. Kendisine güveniyorum, doğrudur tüm dedikleri. Aldığım bilgiler bu doğrultuda. Hayırlı olsun![]()
Hadi bakalım. Biz de sana güveniyoruz.Artık kim gelecekse gelsin de takıma katılsın çok uzadı bu iş....
"YÜCE ATATÜRK"
Fabiano'da sona doğru
Anelka'nın transferinin sona yaklaşması F.Bahçe'nin forvet arayışına hız vermesine neden oldu. Tristan ile prensipte anlaşılmasına rağmen Zico'nun Luis Fabiano'da ısrar etmesi imzaların atılmasını geciktiriyor. Sevilla'nın hava toplarındaki üstünlüğüyle tanınan forveti Fabiano'nun, Anelka'nın Portsmounth'a
gider gitmez sarı-lacivertli ekibe imza atacağı belirtiliyor.
---------
Fener'de Roberto Carlos heyecanı
Fenerbahçeliler, nefeslerini tuttu ve Roberto Carlos'un yolunu gözlemeye başladı. Sarı-lacivertliler, sambacı için Real Madrid ile de anlaştılar.
Bugün Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'a gelmesi beklenen Brezilyalı yıldızın en geç çarşamba günü Türkiye'de olacağı belirtildi.
Show Time (Şov zamanı)
F.Bahçe Faroe Adaları'ndan, Brezilyalı oyuncu Avusturya'dan yola çıkacak. Çarşamba günü çifte bayram kutlaması yapılacak.
Real Madrid'in Avusturya kampına katılan Roberto Carlos arkadaşlarıyla vedalaşıyor. Önceki gün İspanyol ekibinin, Fullham ile yaptığı hazırlık maçının kadrosunda yer almayan Brezilyalı oyuncunun yarın Avusturya'dan ayrılacağı, çarşamba günü ise İstanbul'a geleceği belirtiliyor. F.Bahçe yönetimi ise "Çarşamba günü hem turun hem de Roberto Carlos'un gelişiyle
şov yaparız" hesabında.
BİR TAŞLA İKİ KUŞ
Roberto Carlos'un ismi camiada büyük heyecan yarattı. Bu transferin bittiğini Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Marca gazetesinin yazması da "F.Bahçe 100. yılın bombasını patlattı" yorumlarına neden oluyor. Sarı-lacivertli ekip böylece Diego Lugano ve Carlos ile hücuma dönük iki defans oyuncusu alarak bir taşla iki kuş vurmuş oldu.
beyler bosuna ümitlenmesek ii olacak r.carlos için. bugün yeni bi acıklama yaptı carlos.
;;;;;CARLOS u artık alamayız sanırım
Kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki Roberto Carlos, İspanyol AS gazetesine yaptığı açıklamada, "Real Madrid’de kalmak istiyorum. Bunu böyle ve güçlü bir şekilde ifade ediyorum" dedi.
Real’in yeni teknik direktörü İtalyan Fabio Capello ile "samimi" bir diyalog içine girdiğini söyleyen Carlos, "Gitmiyorum, çünkü Capello’yla konuştum, kendisi bana güvendiğini, takımda kalmamı ve benden çok şeyler beklediğini söyledi" dedi.
Fenerbahçe'nin kendisini transfer etmeyi çok istediğini de belirten Carlos, Real Madrid'de, başkan, sportif direktör ve teknik direktör gibi son zamanlarda yaşanan değişimin kendisini burada kalmaya ikna ettiğini belirtti ve bu gelişmelerin geleceğe yönelik görüşünü değiştirdiğini kaydetti.
"Fatih bu sene lazımdı!"
Nihat Özdemir Fatih Tekke'nin hülle yoluyla geleceği haberlerini yalanladı
Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, Trabzonspor'dan Rusya'nın Zenit St. Petersburg takımına transfer olan Fatih Tekke'yi bu takımdan almayı düşünmediklerini söyledi. Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, önceki gün vefat eden Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Merkez Danışma Kurulu Üyesi Orhan Bilgin için düzenlenen cenaze töreninde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Fatih Tekke'nin hülle yoluyla Fenerbahçe'ye transfer olacağı şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Özdemir, "Fatih Tekke'nin önce Zenit takımına oradan da Fenerbahçe'ye transfer olacağı şeklindeki haberler gerçeği yansıtmıyor. Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Ligi'nde çok zorlu maçlar oynayacağız. Bize Fatih Tekke bu sezon lazımdı" diye konuştu.
Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un 'Fenerbahçe'ye gelmeyi düşünmüyorum' şeklinde çıkan açıklamalarıyla ilgili olarak ise Nihat Özdemir, "Şu an kesinleşen bir şey yok. Bu açıklama ve Roberto Carlos'un transferiyle ilgili birşey söylemek yanlış olur" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA
Evet böylelikle hülle tartışmaları da son bulmuş olur...
"YÜCE ATATÜRK"
Forvet, Fatih - Tuncay iyi olurdu, veya Fatih - Yabancı Transfer şeklinde; ama kısmet değilmiş demek ki![]()
Fatih Tekrar Türkiyeye Dönerse Hata Yapardı Zaten
dün akşam bende Fatih Tekke'nin NTV ile canlı röportajını dinledim. Kendisi bir kez daha Türkiye'de Trabzonspor dışında başka takımda oynamayacağını söyledi. Yine de ben anlam veremiyorum F.Tekke'nin Türkiye'den kalkıp gidip Rusya'da oynamasına. Çok manasız geliyor. En azından Trabzonspor UEFA'da mücadele edecekti.
Tümer de "Beşiktaş'tan başka takımda oynamam" demişti hatırlarsanız.
Yönetim ne yapmaya çalışıyor? Aziz Yıldırım istifa ettiğinde, transferler yürütülüyor, ben olmasam da, "Campbell, Morientes, R.Carlos gibi isimler konuşuluyor." falan diyip bizi umutlandırmıştı.
Ama istifa edeli 2 ay oldu, bir tane bile yabancı transfer yok. 3 gün kaldı UEFA listesinin verilmesine, bu kadroyla D.Kiev'i falan eleyemeyiz. 3 gün içinde transfer açıklanmazsa ve UEFA'ya liste verilmezse, güle güle Şampiyonlar Ligi diyeceğiz.
H.Bilal Kutlualp varken ne güzel transfer yapıyorduk. Ondan önce de S.Saran yürütüyordu transferleri. H.Bilal Kutlualp'i arar olduk, tüm transferleri o bitiriyordu. M.Uslu, N.Özdemir falan halledemiyor, görmüş olduk.
Transferler gelse bile uyum süreci yok, hiç mi düşünemiyor FB yönetimi bunu? 100. yıl için harika kadro oluşturacağız dedi, geçen seneden farkı yok. Uğur Boral ve Tümer mi bomba transferler? Uyutuluyoruz!
"Kesin bir şey yok, haftaya netlik kazanacak, çalışmalar sürüyor" gibi yalanlarla uyutuluyoruz!
D.Kiev'i çok basit bir takım gibi görüyorlar galiba (!). Kiev, dinamo gibi bir takım ve bizi rahat elerler bu kadroyla. Anca iyi transferlerle onları safdışı bırakabiliriz. Ama ben Ş.L.'den hiç umutlu değilim.
Eğer 100. yılımızda hüsrana uğrarsak bunun sorumlusu önce istifa eden, sonra geri dönen, transfer yapamayan Aziz Yıldırım'dır. Baskette harika başarı sağladı, Ülker ile birleşti; ama futbolda da bekliyoruz bu başarıları 2 aydır, fakat tık yok. Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor bile en azından bir yabancı almışken, bizim için çok önemli olan bu senede hiçbir yabancı transferi yapamamamız tam bir hayal kırıklığıdır.
Belki fatih bu şike olayları fln mafya yüzünden biraz da para yüzünden gitmiş olabilir
hah işte bende ondan korkuyorum insanlar bazı karaktersizliklerin adını profesyonellik koyuyorOriginally Posted by eGowiCh
Parayı tercih etse Fenere gelirdiOriginally Posted by Legendeleven
![]()
Fenerbahçe'ye gitse, Trabzonsporluların gözünden düşecek diye gitmedi bence.
Bence Fenerbahce transfer yapmadan once, CL'den gelecek parayi garanti etmek istiyor. Eger takim D. Kiev'e elenirse sadece UEFA'dan gelecek en az $10 milyon bir kaynak kazanma ihtimali yok olacak.Originally Posted by eGowiCh
Mevcut kadro, Turkiye liginde basarili olmak icin yeterli gibi gorunuyor, belki bir takviye daha yapilabilir ama yeni gelecek oyuncunun adapte olmasi ve D. Kiev macinda verilmi olmasi soru isareti. Bu riske girip, R. Carlos gibi bir oyuncu alinir, sonra da Sampiyonlar ligine girilemezse, butce buyuk acik verir (hatirlarsaniz, FB bu sezon butcesini Sampiyonlar Ligine girmeyi garanti olarak gorerek hesaplamisti). Fenerbahce'nin geliri cok ama, gideri de ayni sekilde cok fazla. Anelka ayda 400,000 Euro gibi bir para aliyor. Aurelio daha yeni yilda 1-1.5M Euro gibi bir rakama imza atti.
Ayrica Alex, Tuncay gibi oyuncularin sezon sonu sozlesmeleri bitecek ve onlerinde eger Aurelo, Anelka gibi cok para alan ornekler varsa, onlarin da hani bana diyecekleri kesin. Simdi cikip cok yuksek paralara oyuncu almak Fenerbahce'nin butcesini tutturma konusunda zorlar. Roberto Carlos nereden baksaniz 3-4M Euro para isteyecek gelmek icin. Campbell'in istekleri de farkli olmayacak. Bu da az para degil.
Lugano gelecek gibi ama adama da Libertadores kupasini kazanmayi bos ver, gel on eleme oyna derseniz kolay kolay kabul etmez. Nasil olsa Avrupa'da alicisi var. Hatta Libertadores kupasini kazanirsa Dunya kulup kupasini oynamak isteyebilir ve daha da fazla alicisi cikacaktir. Ayrica Brezilya'da sezon Aralik sonuna kadar devam ediyor ve bu da oyuncunun fiyatini yukseltiyor oradan oyuncu almanin en iyi zamani sezon sonu, yani Aralik.
Lugano'da sorun yok, pürüz çıkmaz, alıcısı istediği kadar olmuş, ortada imza var.
Evet dediklerin çok mantıklı perpetua. D. Kiev zor bir takım ve 5 milyon frang sanırım giriş parası, bu da önemli bir ücret. Şampiyonlar Ligi için transfer yapmazsak, yani ön eleme maçı için, Ş.L.'ye kalmamız çok zor. Bence transferler ön eleme maçına kadar bitirilmeli ki, ön elemeyi geçelim. Bu kadroyla ön elemeyi geçmek mucizelere bağlı. Yönetim belki de şunu düşünüyor : "Ön elemeyi mevcut kadro ile geçeriz, gelecek parayla da oyuncu alırız." Çok saçma bir düşüncedir bence bu. Rakip kolay olsa, tamam, ama zor bir rakip. Galatasaray için ŞL'ye katılmak garanti gibi. Bu yüzden gelecek para kadar transfer yapabilirler, ama bizim için değil.
Eğer R.Carlos gibi bir isim alınırsa, forma gelirleri ve Fenerium'dan gelecek para çok fazla olacaktır. 100. yıl formaları da 3 Ağustos'ta çıkacak ve bu da büyük bir gelir kaynağı bence. Anelka'ya ayda 400 bin euro çok fazla bir ücret. Bence Anelka'yı 10 M euroya satıp, yerine 8 milyon euro değerindeki Kerlon alınmalı. Kerlon, aldığım bilgilere göre 8 M euro bonservis bedeline sahip, yeteneği kusursuz ve ayda maaşı Anelka'dan az olacak, katkısı Anelka'dan fazla olacaktır diye düşünüyorum. Bütçemiz, hiçbir işe yaramayan Anelka sayesinde tabi ki bozulur.
F.Bahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı, Real Madrid'in gözden çıkardığı söylenen Roberto Carlos'la ilgili belirsiz ifadeler kullandı. Brezilyalı futbolcuyla görüştüklerini doğrulayan Özaydınlı, transferin henüz neticelenmediğine dikkat çekerek, "Pazarlıklar devam ediyor. 'Anlaştık' diyemem. Yakın zamanda bununla ilgili gerekli açıklamalar yapılacaktır." dedi. Ancak, Marca Gazetesi'nden sonra Eurosport da "Carlos'un gözü F.Bahçe'de" başlığıyla oyuncunun hafta başında Türkiye'de olacağını duyurdu.
Kadromuz bu sene lig için fazlasıyla yeterli ama yinede insanın beşiktaş ve gs nin transferinden sonra aklında soru işaretleri kalıyor
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
hakan bilal kutlualp yada saran varken o transferleri kendi insiyatifleri ve güçleri ile mi gidip alıyorlardı zannediyorsun öyle düşünüyorsan yanlış başkanın haberi onayı olmadan bizim klupte çocuğunu altyapıya bile yazdıramazsınOriginally Posted by eGowiCh
Bu topic bugün boş kaldı..
İlaveten, iş bitiricilik, pazarlık kabiliyeti, ikna gücü, birikim, genel kültür başka şeylerdir, başkandan emir ya da onay, işte her neyse alıp gitmek başka şey.. Yıldırım'ın birine "git" demesiyle transfer oluyorsa, zaten adamcağız da boşuna gitmesin, yorulmasın.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Originally Posted by meddah
Artık basın yazacak isim bulamadı galiba.Aylardır Fenerbahçe'ye getirmedikleri adam kalmadı.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bugun mac vardi, yazacak malzeme var o nedenle. Yarin daha getiremedikleri adamlar bulur haber yaratirlar...Originally Posted by sekopej
![]()
Originally Posted by perpetua
Evet doğru. Bugün ve yarın için malzeme varHem haklısın ben bizim basını biraz küçümsedim galiba onlar ne yapar ne eder yazacak birilerini bulurlar
![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"