Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

26 56.52%
  • Berabere Biter

5 10.87%
  • Galatasaray Kazanır

15 32.61%
Sayfa 6 / 16 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 454 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 5. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Çarşıyı karalama müdahalesidir bu.
    yav he he çarşı zaten çok düzgündü bu güne kadar hiç olay çıkarmıyodu ya vallaha kafayı paranoyalarınızla bozmuşsunuz

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Tribünlerin yaptığı büyük saygısızlık olabilir, hiç bir bahanesi olamaz ama Melo'nun yaptığı da asla affedilemez.

Toptan alakasız, doğrudan, oyuncuyu sakatlamak için çift daldı.

İlk yarıda da toptan alakasız, doğrudan, bilerek Gökhan Töre'nin bileğine bastı Hakan Balta.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Muslera'nın sakatlığı dolayısıyla taca atılan topu atak olarak kullanan geri vermeyen centilmen Beşiktaş takımını ayrıca tebrik ederim.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

melonun yaptığı hareket en fazla sarı bence

Nesil
    2006

1453 taraftar grubu kuruluyor, sonra özel savcılar atanıyor sonra olaylar çıkıyor he he gs tek büyük inanın siz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Muslera'nın sakatlığı dolayısıyla taca atılan topu atak olarak kullanan geri vermeyen centilmen Beşiktaş takımını ayrıca tebrik ederim.
    Sorma sorma dünya kupası finalinde bile geri verilir o top sorarsan çok centilmen "şerefli" takımlar ya

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Melo'nun bu maçta yaptıkları 2 sene önceki beşiktaş maçında yaptıklarından daha hafifti. Kaldı ki o pozisyon bence direk kırmızı kart olmamalı. Çift dalmıyor, rakibi yaralamıyor etmiyor.

Burak'ın pozisyonda bence burakın eline çarpıyor ama o el açık değil ki. Futbol kurallarında el vücuda yapışık olduğu sürece el sayılmaz.

Biber gazları yoktu herhalde polislerin yanında Çarşı'nın geziden birikmiş öfkesinin çakmağını Melo çaktı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada Melo'nun kırmızısına haklı olarak laf söyleyenler, Motta'nın Sabri'ye yaptığı harekete de bir zahmet laf söylesinler,göz atsınlar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Cüneyt Çakır gibi Avrupa nın en iyi hakemlerinden birisi varken ısrarla Fırat Aydınus un zaten bu maçlara verilmesi en başından beri işin özetiydi zaten. Geçen yıl aynı, bu yıl aynı. Ondan sonra taraftar sahaya girer. TFF binasını basmadıklarına dua etmek gerek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sevgili aboo oyuncu faul yapmicakmi ? tamam besiktasi seversiniz sempati duyarsiniz eyvallah ama objektif olun azcik sabriye yapilan net penalti ve kirmizi kart.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ayrıca son dakikalarda Melo ya verdiği kırmızı kart ta tamamen Fırat Aydınus günah çıkarmak için verdi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Tribünlerin yaptığı büyük saygısızlık olabilir, hiç bir bahanesi olamaz ama Melo'nun yaptığı da asla affedilemez.

Toptan alakasız, doğrudan, oyuncuyu sakatlamak için çift daldı.

İlk yarıda da toptan alakasız, doğrudan, bilerek Gökhan Töre'nin bileğine bastı Hakan Balta.
    Cengiz, nasıl çift dalar diyorsun?

Melo çok hızlı geldi tamam ona eyvallah da çift dalmadığı apaçık ortada. Ha o hızla gelse adamın ayağı bile kırılırdı. Onun için kırmızı çıkabilir ama "sakatlamak için çift daldı" falan yanlış.

Melo'nun dalışının sebebi, beşiktaşlı oyuncular muslera'nın sakatlanmasından sonra topu gs'ye vermediği içindir ancak öyle dalmasının bahanesi olmaz. Kırmızı kart normal.

Nesil
    2006

1. carsi'ya karsi 1453 grubu neden kuruldu?
    2. bir futbol sahasinda 4 savcinin ne isi vardi?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    sevgili aboo oyuncu faul yapmicakmi ? tamam besiktasi seversiniz sempati duyarsiniz eyvallah ama objektif olun azcik sabriye yapilan net penalti ve kirmizi kart.
    Top diğer tarafta, oyuncuya göre orta sahaya yakın. Melo kendi kalesi yönünden geliyor. Topa ulaşma şansı hiç yok ve 2 ayağı ile birlikte kayarak dalıyor. Hiç bir şekilde kurtuluşu yok. Bilinçli bir şekilde oyuncuya zarar vermek için yapılan bir davranış ve doğrudan kırmızı kart. Tartışmaya bile açık değil.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Cengiz, nasıl çift dalar diyorsun?

Melo çok hızlı geldi tamam ona eyvallah da çift dalmadığı apaçık ortada. Ha o hızla gelse adamın ayağı bile kırılırdı. Onun için kırmızı çıkabilir ama "sakatlamak için çift daldı" falan yanlış.

Melo'nun dalışının sebebi, beşiktaşlı oyuncular muslera'nın sakatlanmasından sonra topu gs'ye vermediği içindir ancak öyle dalmasının bahanesi olmaz. Kırmızı kart normal.
    İki ayağı ile kaydı. Futbolculara bu tip davranışlardan kaçınması için bir bacağını dizinden kırarak kayması öğretilir. Keza bilinçli bir davranış. Çift daldı, yeniden izlemeni öneririm.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

1. carsi'ya karsi 1453 grubu neden kuruldu?
    2. bir futbol sahasinda 4 savcinin ne isi vardi?
    bunlar hep amerikanın oyunları bilmem farkındamısında bu ülkenin %50 si (malesef) dediğin görüşte ve bu görüşte olan beşiktaşlılarda başka bi grup kurabilir ama bununla bunu bağdaştırmak enfes gerçekten

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Sorma sorma dünya kupası finalinde bile geri verilir o top sorarsan çok centilmen "şerefli" takımlar ya
    Sana verilecek cevap belli de kurallar işte.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    İki ayağı ile kaydı. Futbolculara bu tip davranışlardan kaçınması için bir bacağını dizinden kırarak kayması öğretilir. Keza bilinçli bir davranış. Çift daldı, yeniden izlemeni öneririm.
    Aynen bilinçli davranış,sen Muslera'yı sakatla,üstüne topu rakibe verme oyuna devam et.Ben yapmasam,başkası yapar,başkası yapmasa öbürü yapar,öbürü yapmazsa gelir Melo yapar.Hangi takım olsa,bir oyuncu gelir o hareketi yapar.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bunlar hep amerikanın oyunları bilmem farkındamısında bu ülkenin %50 si (malesef) dediğin görüşte ve bu görüşte olan beşiktaşlılarda başka bi grup kurabilir ama bununla bunu bağdaştırmak enfes gerçekten
    amerika amerika, faiz lobisi, çapulcular tabii tabii benle konuşan bir amerikalı tanımıyorum. bak yazmamışım suçlu CE-HA-PE

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başta çok kızdım taraftara, ama biraz düşününce ne olduğunu az çok görüyorsun. Twitter dan bir alıntı yapayım; bilin bakalım beşiktaşın seyircisiz oynamasını kim ister?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Maçta Beşiktaş 2-0 önde olsa ve aynı durum olsa yine sahaya dalarmıydı taraftarlar? Bırakın bu işleri yahu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın sahası 8-10 maç kapanır, Melo'ya da fazladan ceza gelebilirmiş tahminimce 4 maç olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sahaya girmeyi geçtim de Beşiktaş taraftarının tribünde birbirleriyle kapışması işin içinde 1453'ün olduğunu gösteriyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

amerika amerika, faiz lobisi, çapulcular tabii tabii benle konuşan bir amerikalı tanımıyorum. bak yazmamışım suçlu CE-HA-PE
    parantez içini okumadın sanırım ben akp li falan değilim yazdıklarımı oraya bağlaman manasız benim orda demek istediğim zaten bu ülkenin stada gelen taraftar profili açısından "bana göre" en kötüsü açık ara beşiktaş taraftarı onların bu taşkınlıkları fazla şaşırtmadı beni sadece

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edit............
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Dave S Mustaine View Post
    beşiktaş ilk golü bulursa farka kadar gider.
    Quote Originally Posted by manager725 View Post
    İlk golü atan kazanır bana göre. Hem de fark bile yapabilir ilk golden sonra. Umarım kayıpsız atlatırız ve 5'te 5 yaparız.
    Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    İlk golü Beşiktaş atarsa farka koşabilir.
    Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Real Madrid maçını izleyenler Galatasaray'ın ilk 45 dk kötü oynadığını bence asla söyleyemez. Açıkçası Real'e karşı bu oyun ve Antalya maçı şanssızlık ve son vuruşlardaki beceriksizliğin asıl mesele olduğunu söylüyor. Beşiktaş maçlarını da takip ediyorum ve güzel top oynuyorlar zaten ona kimsenin bir şey dediği yok. Ancak Galatasaray Real Madrid'ten 6 yedi diye sanılmasın ki Beşiktaş rahat bir galibiyet alacak. Buradan "fark olur" diyenlere sesleniyorum. Eğer GS'nin bu sene herhangi bir maçını 90 dk izlemişseniz, fark yiyecek bir takım olmadığını görürsünüz.
    Ayrıca, dünyanın değişmez birkaç kuralından bahsetmek gerekirse;
    Beşiktaş Fener'i yener
    Fener Galatasaray'ı yener
    Galatasaray da Beşiktaş'ı yener unutmayın
    İçimde kalmasın

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Aynen bilinçli davranış,sen Muslera'yı sakatla,üstüne topu rakibe verme oyuna devam et.Ben yapmasam,başkası yapar,başkası yapmasa öbürü yapar,öbürü yapmazsa gelir Melo yapar.Hangi takım olsa,bir oyuncu gelir o hareketi yapar.
    Muslera'ya yapılan bir davranış varsa onu da konuşuruz. Pozisyon olduğu an aynı şeyi düşünmüştüm zaten. Hiç bir takım oyuncunun bu tip bir davranış içinde olmaması lazım. Varsa ciddi problemler var demektir. Topu vermezsen cezası sarı kart, bilinçli bir şekilde oyuncuyu sakatlamaya yönelik hareket yaparsan cezası kırmızı kart. Demoraksinin olduğu yerde adaleti kendin kesmeye çalışmaman gerekir. Bu mantık hoş değil. Olayların öncesindeki ve cehalet ile atlayanlara cesaret veren mesele Melo'nun davranışı olduğu için şu anda bu konuşuluyor. Diğer pozisyonları da tartışalım derseniz görüntüleri bulmaya çalışır, izlerim, konuşuruz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence kırmızı kartlık bir pozisyon değildi. Melo zaman zaman hızlı yerden müdahalelerde zaten bulunuyor. Ayaklar yere bitişik çift yok bir şey yok net sarı kart fakat kırmızı tamamen hakemin kontrol yitirmesi diye düşünüyorum. Sakatlamalık bir pozisyonda değil yani Ramos direk ayakta zaten bakarsanız..

Sabri'ye Ramos'un yaptığı harekete de da kırmızı çıksaydı o zaman. Aynı pozisyon çünkü farkı yok. Hani gelişi faul diyenler olacaksa yani

İlk dakikalarda elle müdahele verdi fakat yanlış eli gördü o zaman Galatasaray'ın penaltısını yedi de diyebiliriz.

Maça gelirsek eğer; 2-3 haftadır burada bu takım 4-3-3 oynamalı diye bağırıyorum bilen biliyor.

Sabri
    Dany
    Semih
    Hakan

Melo
    Selçuk
    Sneijder

Bruma
    Drogba
    Burak

şeklinde oynamalı diyorum diyorum diyorum ve en sonunda ikinci yarı da bu kadroyla sahadaydık ve futbolumuz birden level atladı resmen. Hem sahayı daha iyi parsellemeye başladık hem de hücumlar daha dengeli ve etkili olmaya başladı hem de herkesin nerede oynadığı belli oldu. Önceki sistem de tamamen Free Roaming diye adlandırabileceğimiz başıboşluk vardı şimdi ise herkesin yeri belli net bir oyun oldu. Bu hamleyi yapacagını beklemiyordum Fatih Terim'in beni şaşırttı ve sevindirdi açıkçası. Artık böyle devam etmeliyiz. Melo'nun yerine de haftaya Ceyhun oynasın o da oldukça geliştirdi kendisini ve şans bulmayı hakediyor açıkcası.. Galatasaray için oldukça olumlu bir gündü. Beşiktaş için ise bir o kadar olumsuz. Atiba hariç bir çok isim sahada yoktu adeta. Atiba'yı çok beğendim hem dikine oynuyor hem iki yönlü oynuyor hem de çok koşuyor. Kriz anlarında çok heyecanlandığını gördüm Beşiktaş'ın takımın genç olmasından kaynaklı sanırım. Muhammed'de göze çarpıyor, iyi oynuyor fakat bu sekilde süre bulmaya devam ederse ilk 11 oyuncusu olma yolunda saglam adımlar atacaktır. Veli ise bence oynamaması gereken bir oyuncu. Toraman ön libero da çok daha etkili oynayacaktır Veli'den..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ben bile tvde cok sinirlendim imzami atarim ama sunu da soyleyeyim agiz tadiyla sevinemedik olmadi bu olaylar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

1453 grubu 2.golden sonra ortaligi karisti.

Sayfa 6 / 16 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri